vali Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, Trikala_city είπε Kαι εγώ έχω αυτή την απορία, φίλε Δεν σου γράφει μέσα στο e-bill μέχρι πότε ισχύει; Γιατί δεν στέλνεις ένα mail στο customercare της ΔΕΗ να στο αποσαφηνίσουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, Trikala_city είπε Kαι εγώ έχω αυτή την απορία, φίλε. Υπέγραψα ΔΕΗ με 0,20 τον 07/2021, αλλά ο μετρητής μπήκε 02/12/2021. Αν ισχύει αυτό, έχω κερδίσει ένα μήνα θέρμανσης τον επόμενο χειμώνα. δες στον 1ο λογαριασμό την περίοδο κατανάλωσης . Η πρώτη ημερομηνία είναι και αυτή της έναρξης εκπροσώπησης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Από την ενεργοποίηση της παροχής ξεκινάει η σύμβαση. Τουλάχιστον έτσι έγινε στον ηρωνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trikala_city Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, korakios είπε δες στον 1ο λογαριασμό την περίοδο κατανάλωσης . Η πρώτη ημερομηνία είναι και αυτή της έναρξης εκπροσώπησης Η περίοδος κατανάλωσης ξεκινάει στις 02/12/2021. Μόλις τώρα, Trikala_city είπε Η περίοδος κατανάλωσης ξεκινάει στις 02/12/2021. ΑΝ και λογικά, το 0,20 δεν θα ισχύει μέχρι τότε, θα το έχει αλλάξει η ΔΕΗ γιατί θα έχει περάσει το εξάμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 7 minutes ago, Trikala_city said: Η περίοδος κατανάλωσης ξεκινάει στις 02/12/2021. ΑΝ και λογικά, το 0,20 δεν θα ισχύει μέχρι τότε, θα το έχει αλλάξει η ΔΕΗ γιατί θα έχει περάσει το εξάμηνο. Μπα πιστεύω δε θα το πειράξει παρότι είναι πολύ χαμηλό το 0,02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δεν σας χάλασε το 0,125. Ο Thresh τον ερχόμενο Δεκέμβρη στην Πεντέλη. Spoiler Μέσος insomniac στο σπίτι του: Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadsk Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 κοιτουσα σημερα τον τελευταιο λογαριασμο (το εχω κοψει εδω και μηνες) τι πρεπει να γινει για πεσουμε παλι σε τιμες του 20? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Georgegr3 είπε Από εκεί θυμάμαι που κάποιος έλεγε συνδέθηκε Δεκέμβριο 21, με αίτηση Ιουνίου 21...λολ Παρών!! Εγώ πιστεύω καθυστέρησα λόγω ασυνεννοησίας εργολάβου ΕΔΑ και δικού μου εργολάβου... Μόλις πήρα στα χέρια μου την κατάσταση και πίεσα και τους δύο με στενό μαρκάρισμα προχώρησαν οι εργασίες. Διαφορετικά ακόμα θα περίμενα... Δεν πρέπει να είναι τυχαίο πάντως που κ ο marma k εγώ είμαστε Χαλάνδρι πάντως... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από stazzy1978 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaron1984 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, vali είπε Δεν σου γράφει μέσα στο e-bill μέχρι πότε ισχύει; Γιατί δεν στέλνεις ένα mail στο customercare της ΔΕΗ να στο αποσαφηνίσουν; Εσάς γραφει στο e bill ημερομηνία ισχυος για το φυσικό αέριο; εμένα δεν γράφει ,μόνο για το προϊόν ρεύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Makaron1984 είπε Εσάς γραφει στο e bill ημερομηνία ισχυος για το φυσικό αέριο; εμένα δεν γράφει ,μόνο για το προϊόν ρεύματος. +1... δεν γράφει κάτι στο ebill ΦΑ της ΔΕΗ Από το συμβόλαιο προκύπτει Spoiler Επεξ/σία 2 Απριλίου 2022 από stazzy1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Μετά από ποσό καιρό σας έστειλαν συμβόλαιο; Εγώ τους πρήζω γραπτά και ακόμα περιμένω από 10/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaron1984 Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Συμβόλαιο δεν μου στείλανε, έκανα αίτηση σε κατάστημα 15 Φεβ. Στο 8009001000 μου είπαν πως είμαι δεη από 3 Μαρτίου. Ελπίζω να μην υπάρξει καμία δυσάρεστη εκπληξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, marmagia είπε Μετά από ποσό καιρό σας έστειλαν συμβόλαιο; Εγώ τους πρήζω γραπτά και ακόμα περιμένω από 10/2 5 μήνες περίπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, marmagia είπε Μετά από ποσό καιρό σας έστειλαν συμβόλαιο; Εγώ τους πρήζω γραπτά και ακόμα περιμένω από 10/2 Εμένα μου το έστειλαν σε λιγότερο από μήνα μόνοι τους με email. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
macgyver3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, marmagia είπε Μετά από ποσό καιρό σας έστειλαν συμβόλαιο; Εγώ τους πρήζω γραπτά και ακόμα περιμένω από 10/2 14/02 η αίτηση σε κατάστημα δεη, στις 21/03 μου έστειλαν μέσω e-mail και την αίτησή μου αλλά και το συμβόλαιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις