HERTHAN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Mule206 είπε Παντως είμαι περίεργος να δω αν θα μου κρατήσουν για δεύτερη χρονιά το 0.026 που έχω συμβόλαιο με ζενίθ. (δε παίζει αλλά λέμε..) Καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Καλο. Πολυ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 ΔΕΗ myHome GasControl 0.125 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Τι εννοεί πελάτες που ενεργοποίησαν το προϊόν ως 31/3; Φαντάζομαι όσοι υπέγραψαν με αυτές τις τιμές ως 31/3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 ΔΕΗ myHome GasControl | ΔΕΗ (dei.gr) Πω ρε γμτ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, rose from hell είπε ΔΕΗ myHome GasControl 0.125 Καλα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgegr3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Λογω προβληματων υγειας κλπ δεν μπορεσα να τρεξω τις διαδικασιες για αλλαγη απο κεντρικη φυσικου αεριου σε αυτονομη. Περιμενα να δω τι θα γινει με την αλλαγη της μερας, ωστε εστω να τρεξω την διαδιακασια τωρα τον Απριλιο που ειμαστε καλα. Ωραια πηγε και αυτο.. Θα περιμενω να δω αναλυσεις σας για το αν αξιζει απο εδω και περα και να το κανω καλοκαιρι. Τουλαχιστον προλαβα και αλλαξα σε enter περυσι με το 0,10.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, rose from hell είπε ΔΕΗ myHome GasControl 0.125 καλα μας γλεντησε ολους η δεη, ακομα και αυτοι που εβαλαν το 0.05 το κλειδωμενο 6μηνο πιανει μαξ μεχρι τελη σεπτεμβρη, οποτε ολος ο χειμωνας εξω αν το κανουν. να δουμε αν θα προσφερει τιποτα καλο και ο ανταγωνισμος, κανα 10μηνο τωρα τρενο τους εχει παει ολους τους παροχους η δεη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, Manolo7 είπε να δουμε αν θα προσφερει τιποτα καλο και ο ανταγωνισμος Ο ανταγωνισμος θα εχει ακριβοτερα πακετα. 5 λεπτά πριν, Manolo7 είπε κανα 10μηνο τωρα τρενο τους εχει παει ολους τους παροχους η δεη. Αυτο ειναι το κακο...αλλα στην Ελλαδα ειμαστε οποτε δεν μου κανει εντυπωαη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, Manolo7 είπε καλα μας γλεντησε ολους η δεη, ακομα και αυτοι που εβαλαν το 0.05 το κλειδωμενο 6μηνο πιανει μαξ μεχρι τελη σεπτεμβρη, οποτε ολος ο χειμωνας εξω αν το κανουν. να δουμε αν θα προσφερει τιποτα καλο και ο ανταγωνισμος, κανα 10μηνο τωρα τρενο τους εχει παει ολους τους παροχους η δεη. μέχρι τώρα σε ρεύμα και αέριο δεν έχει αλλάξει κάτι στη διάρκεια του συμβολαίου , βέβαια δε διασφαλίζει κάτι θα περιμένετε εμάς με τα 0,02 αν το αλλάξουν , βέβαια δε νομίζω μιας και πέρασε η περίοδος κατανάλωσης παντως περίμενα κανα 0,08 όχι τόσο 7 ώρες πριν, citiz είπε Εκανα αίτηση για ΔΕΗ αν και είμαι σε φθηνότερο πρόγραμμα που ληγει τον Σεπτέμβρη. παίξε κανα τζόκερ τώρα που γυρίζει 😁 6 ώρες πριν, marmagia είπε Μπα εγώ πηγα με εξουσιοδότηση σήμερα σε κατάστημα για να το αλλάξω στην Θεια μου και το σύστημα ήταν μια χαρα και τη θεία πες 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, korakios είπε παντως περίμενα κανα 0,08 όχι τόσο Ημουν σιγουρος για 0,0999 αλλα πεσαμε και οι δυο εξω. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2022 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 6 minutes ago, korakios said: παντως περίμενα κανα 0,08 όχι τόσο Η επιδότηση δεν θα κάνει τίποτα πλέον. Εμπρός για κλιματιστικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Η επιδότηση δεν θα κάνει τίποτα πλέον. Εμπρός για κλιματιστικά... αυτό λέτε όλοι λες και η κιλοβατώρα θα είναι στα ίδια με τώρα 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Just now, korakios said: αυτό λέτε όλοι λες και η κιλοβατώρα θα είναι στα ίδια με τώρα 😛 Ε όσοι έχουν προλάβει 2ετία με τα προηγούμενα ή έστω τα τωρινά σταθερά. Υπομονή μπας και επιστρέψουμε σε λογικά επίπεδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Η επιδότηση δεν θα κάνει τίποτα πλέον. Εμπρός για κλιματιστικά... Εννοειται μονο κλιματιστικα. Και τα κερακια που δεν σβηνουν θα ειναι ωραια.Αυτα που βαζαμε στις τουρτες οταν ειμαστα παιδακια.😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις