Manolo7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) σε ολους εκδοθηκε λογαριασμος για ιανουαριο φεβρουαριο απο δεη? δεν νομιζω να ειναι θεμα μετρησης γιατι στον προηγουμενο λογαριασμο ελεγε οτι γινεται τηλεμετρηση 😆 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από Manolo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 1 minute ago, Manolo7 said: σε ολους εκδοθηκε λογαριασμος για ιανουαριο φεβρουαριο απο δεη? δεν νομιζω να ειναι θεμα μετρησης γιατι στον προηγουμενο λογαριασμο ελεγε οτι γινεται τηλεμετρηση 😆 Σε εμένα με τηλεμετρηση αναφέρει την μέτρηση στις 28/2 ως επιτόπια και ορίζει ως επόμενη ημερομηνία καταμέτρησης 31/1. Εσένα ποτέ σου λέει επόμενη μέτρηση ο προηγούμενος λογαριασμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, rbmkn4 είπε Σημερα ηρθε αυτο το κιουστραπι απο Zenith, ειμαστε σοβαροι? τι στο διαολο ειναι αυτο το TTF? θα καταλάβεις διαβάζοντας σελίδες , ετοίμασε ένα κείμενο αμφισβήτησης για την "αναπροσαρμογή TTF" και κάνε tag __________________________________________ βγήκε και ο δικός μου , κλασσικά χωρίς πίστωση ΔΕΠΑ απο 2022 , το κουλό είναι οτι βγήκε εκκαθαριστικός και γράφει (όπως και απο ΕΔΑ) οτι απο αύριο είναι η καταμέτρηση , κάτι παίζει Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itmaster99 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα Να ρωτήσω για να το διευκρινίσω: Η έκπτωση ΔΕΠΑ αφορούσε εως τέλος 2021 και μετά μετονομάστηκε σε Ενεργειακής Μετάβασης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, itmaster99 είπε Η έκπτωση ΔΕΠΑ αφορούσε εως τέλος 2021 και μετά μετονομάστηκε σε Ενεργειακής Μετάβασης ? όχι ,ξεχωριστή είναι , νομίζω η @marmagia έστειλε ερώτημα email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 minutes ago, itmaster99 said: Καλησπέρα Να ρωτήσω για να το διευκρινίσω: Η έκπτωση ΔΕΠΑ αφορούσε εως τέλος 2021 και μετά μετονομάστηκε σε Ενεργειακής Μετάβασης ? Όχι είναι άλλο πραγμα απλά προφανώς ακόμα δεν έχουν πάρει τα λεφτά για τον Ιανουάριο και δεν την έχουν πιστώσει. Δες εδώ https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/ 1 minute ago, korakios said: όχι ,ξεχωριστή είναι , νομίζω η @marmagia έστειλε ερώτημα email Πράγματι. Όταν πάρω απάντηση θα το αναφέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 2 hours ago, HERTHAN said: Περα απο την πλακα μακαρι να παραμεινουν οι τιμες εκει που ειναι σημερα και να μην κανεις τρελες αλλαγες η ΔΕΗ. Πράγματι μακάρι να μείνουν στο 0.050, αλλά αν δεν συνεχιστεί η επιδότηση, θα πονάει πολύ και πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Thresh είπε Πράγματι μακάρι να μείνουν στο 0.050, αλλά αν δεν συνεχιστεί η επιδότηση, θα πονάει πολύ και πάλι. Συμφωνω αλλα σκεψου οτι θα μπορουσαν να ηταν και χειροτερα τα πραγματα.Να μας ειχαν στο 0,10 με 0,020 επιδοτηση η να καταργουσαν ολα τα σταθερα γενικοτερα και να παρακολουθουσαμε καθε μερα το TTF. Εγω απο την επιδοτηση γλιτωσα 86 ευρω.Και να τα πληρωνα δεν θα με πειραζε να σου πω την αληθεια γιατι σε σχεση με το πετρελαιο παλι ειμαι παρα πολυ κατω.Το οτι τα γλιτωνουμε ομως καλο ειναι αν και η αποψη μου για την επιδοτηση στα σταθερα προγραμματα ειναι γνωστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Δε ξέρω τι γίνεται στο σπίτι όταν λείπω... μάλλον ψήνουν σουβλάκια πάνω στα καλοριφέρ. 🤣 120 ευρώ για 14500kw, μια χαρά... Θα κάνει, δεν θα κάνει κρύα Οκτώβρη-Νοέμβρη-Δεκέμβρη που θα έχει λήξει το πρόγραμμά σας; Θα δείτε τι θα πάθετε. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 3 minutes ago, HERTHAN said: Και να τα πληρωνα δεν θα με πειραζε να σου πω την αληθεια γιατι σε σχεση με το πετρελαιο παλι ειμαι παρα πολυ κατω To πρόβλημα είναι ότι πριν τον Φεβρουάριο ακόμα και με το 0.050 δεν είχε αξιόλογη διαφορά από το πετρέλαιο θέρμανσης, τους 2 τελευταίους μήνες λόγω της εισβολής έγινε ασύμφορο και το 2ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Thresh είπε To πρόβλημα είναι ότι πριν τον Φεβρουάριο ακόμα και με το 0.050 δεν είχε αξιόλογη διαφορά από το πετρέλαιο θέρμανσης, τους 2 τελευταίους μήνες λόγω της εισβολής έγινε ασύμφορο και το 2ο. Ναι σιγουρα απο τοτε που εγινε η εισβολη εχει αλλαξει το σκηνικο στις τιμες. Απλα η εξοικονομηση που κανω σε σχεση με το πετρελαιο αγγιζει το 80%.Με βοηθαει εννοειται οτι εχω φτιαξει το σπιτι.Για να φτασω σημερα να πληρωμω τα ιδια στο αεριο σε σχεση με το πετρελαιο μεσα σε εναν χρονο θα πρεπει το αεριο να φτασει στο 0,25.Κατι που δεν προκειται να γινει ποτε.Εκτος αν πληρωνουμε σε ρουβλια κι εμεις.😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, rbmkn4 είπε Ευχαριστω για την απαντηση, απλα δεδομενου πως το συμβολαιο εγινε νοεμβρη φοβαμαι πως το κοστος στις ρητρες θα ειναι ακομα χειροτερο Η ρήτρα αποχώρησης δεν είναι τίποτα μπροστά στη ρήτρα αναπροσαρμογής ΤΤF... δε πρόκειται να πέσουν οι τιμές στο εγγύς μέλλον. Επίσης όταν βγει τελικός λογαριασμός απ'τη Ζενίθ μπορείς να κάνεις αμφισβήτηση της ρήτρας αποχώρησης καθώς σύμφωνα με τις προτροπές της ΡΑΕ δε πρέπει να εφαρμόζεται σε κυμαινόμενα προγράμματα. 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Ξεφτιλα....βγαλε μια photo και κανε μια κορνιζα να την εχεις να την δειχνεις στα παιδια σου. Oυστικά δε πλήρωσα τίποτα όλο το χειμώνα αν υπολογίσω και τα 125ευρώ απ'το επίδομα θέρμανσης. Πρέπει να κάνω διορθωτική επί τη ευκαιρία. edit: Τελικά επαρκούν τα παραστατικά οριακά... 282 ευρώ. Το επίδομα θέρμανσης ήταν 125ευρώ. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 47 minutes ago, HERTHAN said: Ναι σιγουρα απο τοτε που εγινε η εισβολη εχει αλλαξει το σκηνικο στις τιμες. Απλα η εξοικονομηση που κανω σε σχεση με το πετρελαιο αγγιζει το 80%.Με βοηθαει εννοειται οτι εχω φτιαξει το σπιτι.Για να φτασω σημερα να πληρωμω τα ιδια στο αεριο σε σχεση με το πετρελαιο μεσα σε εναν χρονο θα πρεπει το αεριο να φτασει στο 0,25.Κατι που δεν προκειται να γινει ποτε.Εκτος αν πληρωνουμε σε ρουβλια κι εμεις.😜 Κι εγώ τα ίδια, ειδικά από την στιγμή που πρόλαβα το 0.020. Σκέψου ότι ουσιαστικά στις 2 σεζόν που "πρόλαβα" (περσινή και φετινή), έγινε απόσβεση της εγκατάστασης του ΦΑ. Από το χρόνου όμως κλάμα... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 59 λεπτά πριν, Thresh είπε Σκέψου ότι ουσιαστικά στις 2 σεζόν που "πρόλαβα" (περσινή και φετινή), έγινε απόσβεση της εγκατάστασης του ΦΑ. Εγω σε 3,5-4 μηνες(χειμωνα) εκανα την αποσβεση γιατι ειχα δωσει τα μισα χρηματα λογω του εξοικονομω για τον λεβητα και τις εργασιες.Καλα ειναι δεν μιλαω καθολου γιατι ειναι κοσμος που ειναι πολυ χειροτερα απο εμενα. 1 ώρα πριν, Thresh είπε Από το χρόνου όμως κλάμα... 😛 Ας ειμαστε καλα και θα την βρουμε την ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους σας. Το σήριαλ με την χρέωση όλου του μήνα Ιαν 22 από την Protergia, συνεχίζεται σήμερα με σειρά λαθών ξανά, εκ μέρους της ΔΕΗ αυτή τη φορά!! Αφού λοιπόν έγινε έκδοση νέου διορθωτικου εκκαθαριστικου λογαριασμού από την Protergia, βγήκε για διάστημα 16 ημερών, από 01 έως 17 Ιαν 22, ορθώς, γιατί από 18 Ιαν 22 σύμφωνα και με την ΡΑΕ, ανήκω στον νέο πάροχο, τη ΔΕΗ. Οι ενδείξεις του μετρητή που βγάζουν τις χρεώσεις είναι 2528 έως 2617. Ταυτόχρονα, βγήκε σήμερα και ο πρώτος λογαριασμός της ΔΕΗ, ο οποίος αφορά το διάστημα 1 Ιαν (;;) έως 28 Φεβ, δηλαδή υπάρχει διπλή κάλυψη - χρέωση για διάστημα που ανήκα στην Protergia και χρεώθηκα και από εκείνους!! Οι ενδείξεις του μετρητή που βγάζουν τις χρεώσεις είναι 2534 έως 2867. Θα τρελαθώ πάλι στα email και στα τηλέφωνα, προς την ΔΕΗ αυτή τη φορά, για διόρθωση διαστήματος κατανάλωσης - χρέωσης. Υπάρχει δηλαδή διπλή χρέωση 83 Nm3, δηλαδή περίπου 700 KWh όπως το υπολόγισα, ήτοι 700 x 0,05 = 35€ χρέωση παραπάνω (+ λοιπές χρεώσεις φυσικά). Ήμαρτον ρε παιδιά... Ελλάδα 2022... Μπανανια... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από topmar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις