marmagia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Just now, stazzy1978 said: εμενα παλι μου γραφει αυτο: Hide contents τι ειναι το ποσό αναστολής;;; Πάω να googlarw Είναι οι λοιπές χρεώσεις που είχαν ανασταλεί ως τον Δεκέμβριο και αρχίζουν να καταβάλλονται σταδιακά τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, stazzy1978 είπε τι ειναι το ποσό αναστολής;;; μέρος απο ρυθμιζόμενες χρεώσεις , είχε γίνει αναστολή για ελάφρυνση των νοικοκυριών 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Ωχ ναι σωστά τα λες. Το μυαλό πουρές.. τι διάλο το αναφέρουν τότε; συστημικό λάθος μάλλον 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, stazzy1978 είπε τι ειναι το ποσό αναστολής;;; Πάω να googlarw Αν δεις στους λογαριασμούς στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχει αναστολή χρέωσης κάποια ποσά, τα οποία μετά τον Απρίλιο θα τα χρεώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Παιδια τελικα ξερουμε για την Προτεργια που γραφει το ποσο για εκπτωση λογω εμπροθεσμης εξοφλησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, marmagia είπε Έχει βρει κανείς σε τι αναφέρεται το μήνυμα "Ο τρόπος τιµολόγησης για το προϊόν σας άλλαξε από 01/02/21.Ενηµερωθείτε αναλυτικά στο fysikoaerio.dei.gr"; Το ειχε και σ'εμενα στον 1ο λογαριασμο που ελαβα. Νομιζα οτι θα ειχα την τιμη να υπαρχει μονο στον δικο μου λογαριασμο αλλα ευτυχως υπαρχει και σε αλλους(για να μου κανουν παρεα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, therock είπε Παιδια τελικα ξερουμε για την Προτεργια που γραφει το ποσο για εκπτωση λογω εμπροθεσμης εξοφλησης άλλαξε κάτι ? στο TTF+προμήθεια έμπαινε , βέβαια με το τρικ της ρήτρας αναπροσαρμογής ισοπεδώθηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Τωρα ειδα οτι εκδοθηκε και σ'εμενα 2ος λογαριασμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, korakios είπε άλλαξε κάτι ? στο TTF+προμήθεια έμπαινε , βέβαια με το τρικ της ρήτρας αναπροσαρμογής ισοπεδώθηκε Επειδη εγραψα στο προηγουμενο ποστ πληρωσα μια μερα μετα την ημερομηνια εξοφλησης μου ειπαν απο εξυπηρετηση οτι παιζει να παρω παιζει και να μη παρω την εκπτωση. Αυτο προσπαθω να διαπιστωσω. Απο αυτα εδω καταλαβαινουμε κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τωρα ειδα οτι εκδοθηκε και σ'εμενα 2ος λογαριασμος. καλησπερα ποτε γραφει επομενη καταμετρηση? 16/11/2022 γραφει στοv δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan1999s Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 καλησπερα !!! θα ηθελα να ρωτησω ποιες εταιριες δεν εχουν TTF !διοτι στη ΖΕΝΙΘ το ποσο ηταν διπλασιο της καταναλωσης!!!ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, therock είπε Επειδη εγραψα στο προηγουμενο ποστ πληρωσα μια μερα μετα την ημερομηνια εξοφλησης μου ειπαν απο εξυπηρετηση οτι παιζει να παρω παιζει και να μη παρω την εκπτωση. όχι δεν την πηρες 3 λεπτά πριν, therock είπε Απο αυτα εδω καταλαβαινουμε κατι οτι για κάποιο (ευχάριστο) λόγο δεν έχεις ρήτρα αναπροσαρμογής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, rose from hell είπε καλησπερα ποτε γραφει επομενη καταμετρηση? 16/11/2022 γραφει στοv δικο μου Ναι κι εμενα 16/11 γραφει. Σε ολους λογικα θα γραφει το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, jordan1999s είπε καλησπερα !!! θα ηθελα να ρωτησω ποιες εταιριες δεν εχουν TTF !διοτι στη ΖΕΝΙΘ το ποσο ηταν διπλασιο της καταναλωσης!!!ευχαριστω πολυ! βάσει TTF είναι πολλά προγράμματα . Αν κλασσικά ήσουν στο Flex τότε ίσως είχες επιπλέον ρήτρα αναπροσαρμογή TTF (δεν έχει σχέση με τη βασική χρέωση προμήθειας βάσει TTF) όπου και κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμου και καταγγελία (το ίδιο και για προγράμματα που παρουσιάζονται ως σταθερά αλλά έχουν ρήτρα αναπροσαρμογής TTF πχ easy) Πλέον μόνο της ΔΕΗ το gascontrol έμεινε με 0,05 σταθερής τιμής , άργησες βασικά όλο το χειμώνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε Πλέον μόνο της ΔΕΗ το gascontrol έμεινε με 0,05 σταθερής τιμής Ας ελπισουμε να παραμεινει και τον επομενο χειμωνα. Αν γινουν αλλαγες πιστευω θα γινουν η τελος Σεπτεμβριου η τον Νοεμβριου αν και με ην κατασταση που επικρατει κανεις δεν ξερει με σιγουρια τι θα γινει και μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, korakios είπε όχι δεν την πηρες Ξερουμε ποση ειναι εκπτωση και τι θα ειχα γλιτωσει? 14 λεπτά πριν, korakios είπε όχι δεν την πηρες οτι για κάποιο (ευχάριστο) λόγο δεν έχεις ρήτρα αναπροσαρμογής Τι να αναπροσαρμοσουνε, φετος συνδεθηκα. Φλεβαρη βγηκε ενας εναντι και τωρα ο εκκαθαριστικος. Λες να μου χρεουσουνε τιμες αναπροσαρμογης και απο οταν δεν ειχα αεριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις