bill999r Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, tomtsir είπε 1ος λογαριασμός ΔΕΗ myHomeGasControl , όλα καλά μέχρι στιγμής , την έξτρα έκπτωση ΔΕΠΑ δεν βλέπω πουθενά , θα στείλω βέβαια e-mail ώστε να λάβω γραπτή απάντηση! Όντως πολύ καλά,εγώ για 662 m3 πλήρωσα 386 ευρώ στην fisikoaerioellados. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, tomtsir said: 1ος λογαριασμός ΔΕΗ myHomeGasControl , όλα καλά μέχρι στιγμής , την έξτρα έκπτωση ΔΕΠΑ δεν βλέπω πουθενά , θα στείλω βέβαια e-mail ώστε να λάβω γραπτή απάντηση! Δες πάνω στο πεδίο προμήθεια φυσικού αερίου λέει πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης και από κάτω ΔΕΠΑ. Λείπει όμως η αντίστοιχη πίστωση για τον Ιανουάριο. Εμένα δεν μου έβαλαν καθόλου ΔΕΠΑ παρότι έχω γραπτή απάντηση ότι μπαίνει κανονικά στο gashome control Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και από μένα, μου ήρθε επιτέλους ο πρώτος λογαριασμός φυσικού αερίου από την ΔΕΗ . Για το επίδομα θέρμανσης στα παραστατικά στο πεδίο αφμ εκδότη ποιο αφμ βάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πανω αριστερά στο σήμα της ΔΕΗ γράφει το ΑΦΜ ( 090000045) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, marmagia είπε Δες πάνω στο πεδίο προμήθεια φυσικού αερίου λέει πίστωση ταμείου ενεργειακής μετάβασης και από κάτω ΔΕΠΑ. Λείπει όμως η αντίστοιχη πίστωση για τον Ιανουάριο. Εμένα δεν μου έβαλαν καθόλου ΔΕΠΑ παρότι έχω γραπτή απάντηση ότι μπαίνει κανονικά στο gashome control Αφορά την έκπτωση ΔΕΠΑ του Δεκεμβρίου. Για τον Ιανουάριο Φεβρουάριο , έχω έναν ενδιασμό... Έστειλα αίτημα στην ΔΕΗ και περιμένω και εγώ γραπτή απάντηση. Βέβαια στην ιστοσελίδα τους , γράφουν πως η έκτπωση ΔΕΠΑ αφορά όλους τους οικιακούς καταναλωτές φυσικού αερίου και μάλιστα έχουν ενημερωμένο μέχρι και τον Φεβρουάριο , οπότε τυπικά δεν βρίσκω λόγο να μην μας το βάλουν. Η μόνη μου ένσταση είναι μην παίξουν το παιχνιδάκι με τους σταθερούς λογαριασμούς , όπως στο ρεύμα πχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, tomtsir said: Αφορά την έκπτωση ΔΕΠΑ του Δεκεμβρίου. Για τον Ιανουάριο Φεβρουάριο , έχω έναν ενδιασμό... Έστειλα αίτημα στην ΔΕΗ και περιμένω και εγώ γραπτή απάντηση. Βέβαια στην ιστοσελίδα τους , γράφουν πως η έκτπωση ΔΕΠΑ αφορά όλους τους οικιακούς καταναλωτές φυσικού αερίου και μάλιστα έχουν ενημερωμένο μέχρι και τον Φεβρουάριο , οπότε τυπικά δεν βρίσκω λόγο να μην μας το βάλουν. Η μόνη μου ένσταση είναι μην παίξουν το παιχνιδάκι με τους σταθερούς λογαριασμούς , όπως στο ρεύμα πχ... όχι εγώ τους ρώτησα επι συγκεκριμένου και μου απάντησαν αυτό: αλλωστε αν δεν δικαιουσουν δεν θα το έβαζαν ούτε τον Δεκέμβριο υποθέτω εδω άλλωστε δεν κάνει διαχωρισμό σταθερού και κυμαινόμενουhttps://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/ Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από marmagia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε όχι εγώ τους ρώτησα επι συγκεκριμένου και μου απάντησαν αυτό: αλλωστε αν δεν δικαιουσουν δεν θα το έβαζαν ούτε τον Δεκέμβριο υποθέτω εδω άλλωστε δεν κάνει διαχωρισμό σταθερού και κυμαινόμενουhttps://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/logariasmoi-xreoseis-fysiko-aerio/ Αυτό ακριβώς λέω και εγώ... Αναμένουμε λοιπόν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 +3000kwh σε σχέση με το προηγούμενο 2μηνο, αρκετό κρύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Έστειλα την αμφισβήτηση ήδη και περιμένω. Έχει βρει κανείς σε τι αναφέρεται το μήνυμα "Ο τρόπος τιµολόγησης για το προϊόν σας άλλαξε από 01/02/21.Ενηµερωθείτε αναλυτικά στο fysikoaerio.dei.gr"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλώς τα δεχθήκαμε! Spoiler Αν είχε πέσει και η ΔΕΠΑ τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο ακόμα καλύτερα... Μέτρηση: Web ΕΔΑ... Δε θυμάμαι να είχα καταχωρήσει ένδειξη μετρητή το Φεβορυάριο στο site της ΕΔΑ, εκτός και αν ειναι κάτι άλλο. 1 ώρα πριν, marmagia είπε "Ο τρόπος τιµολόγησης για το προϊόν σας άλλαξε από 01/02/21.Ενηµερωθείτε αναλυτικά στο fysikoaerio.dei.gr"; Ωχ... που του λέει αυτό... πάω να ξαναδιαβάσω το λογαρισμό μου... Edit: Εμένα δεν αναφέρει κάτι σχετικό πάντως Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από stazzy1978 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, stazzy1978 said: Καλώς τα δεχθήκαμε! Reveal hidden contents Αν είχε πέσει και η ΔΕΠΑ τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο ακόμα καλύτερα... Μέτρηση: Web ΕΔΑ... Δε θυμάμαι να είχα καταχωρήσει ένδειξη μετρητή το Φεβορυάριο στο site της ΕΔΑ, εκτός και αν ειναι κάτι άλλο. Ωχ... που του λέει αυτό... πάω να ξαναδιαβάσω το λογαρισμό μου... Edit: Εμένα δεν αναφέρει κάτι σχετικό πάντως Είναι ο πρώτος λογαριασμός που εκδόθηκε εμένα, δεν μπορεί να πρόλαβαν να κάνουν αλλαγές, δεν επιτρέπεται ακόμα και νομικά νομίζω. Είναι στην πρώτη σελίδα αριστερά Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, marmagia είπε Είναι ο πρώτος λογαριασμός που εκδόθηκε. Είναι στην πρώτη σελίδα αριστερά 01/02/21 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Just now, korakios said: 01/02/21 😂 Ωχ ναι σωστά τα λες. Το μυαλό πουρές.. τι διάλο το αναφέρουν τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 εμενα παλι μου γραφει αυτο: Spoiler τι ειναι το ποσό αναστολής;;; Πάω να googlarw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) και ο δικος μου λογαριασμος δεη myhome gas control 0,05 επομενη καταμετρηση λεει 16/11/2022 Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από rose from hell 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις