stazzy1978 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, theo93 είπε Δεν νομίζω να υπαρχει σταθερή τιμή αερίου. Από το Νοέμβρη η ΔΕΗ δίνει σταθερή 0.05€ / kwh χωρίς αναπροσαρμογή και το καλοκαίρι την έδινε με 0.02€/Kwh... 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Ουτε ηξεραν ουτε ξερουν και θ'αργησουν πολυ να μαθουν.Ισως να μην μαθουν και ποτε. Γι'αυτο λεμε τον καθεναν μολις μπαινει εδω μεσα ειτε για φυσικο αεριο ειτε για ρευμα να διαβαζει τις προηγουμενες σελιδες να διαβαζει τα sticky και γενικοτερα καθε συζητηση που γινεται ετσι ωστε να μαθει και να μπορει απο μονος του πως να κινηθει στο μελλον. Μάλλον δικιο έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε Μάλλον δικιο έχεις... Τι μαλλον? 10000000%%%%% ΣΙΓΟΥΡΟ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, tomtsir είπε Αυτά που λέτε πάντως ότι θα φτάσετε μέχρι τον Άρειο Πάγο ενώ τόσους μήνες που βουίζει ο τόπος ότι ρεύμα και αέριο θα φτάσουν στον θεό δεν κάνατε τίποτα , δεν το λέω προσωπικά προς θεού , δεν μου ακούγονται σωστά... Συμφωνώ ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό ατόμων δεν ήξεραν ούτε τα βασικά των συμβολαίων ρεύματος/φ.α. , αλλά όπως και φαντάζομαι δεν ξέρουν τα διαδικαστικά και τους νόμους που προστατεύουν τους παρόχους. Το καλύτερο για όλους είναι καταγγελία myRAE , Σ.Τ.Κ. στην περιγραφή του @korakios , αλλαγή παρόχου (πάλι στην περιγραφή) και από εδώ και στο εξής να ελέγχουμε πολλές φορές το συμβόλαιο και να κοιτάμε 5-10 λεπτά παραπάνω έναν λογαριασμό για τις χρεώσεις και τα μικρά γραμματάκια. Καλα δεν διαβασες αυτο που εγραψα ? Με βαση το κυμαινομενο συμβολαιο που ειχε υπογραψει ποσος κοσμος,οι περσινοι λογαριασμοι των 200€ πηγαν 450-500 που ειναι λογικη αυξηση με βαση της συνθηκες,αλλα Εδω μιλαμε για εξτρα παρανομα 500€ που δεν ειχαν υπογραφει ποτε και οι λογαριασμοι πηγαν στο χιλιαρικο συνολο,αναπροσαρμογες που δεν υπηρχαν σε καμια συμβαση και δεν ενημερωθηκε ποτε ο κοσμος για τροποποιηση τους. Οποτε πληρως ατοπο αυτο περι αυξησεων τιμων. Οι τιμες εχουν ηδη εφαρμοστει στη κατα κεφαλη κυμαινομενη τιμη οπως νομιμως επρεπε να γινει,το λεγομενο TTF δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, theo93 είπε Δεν νομίζω να υπαρχει σταθερή τιμή αερίου. Απο που το εβγαλες το συμπερασμα αυτο για εξηγησε μας σε παρακαλω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Απο που το εβγαλες το συμπερασμα αυτο για εξηγησε μας σε παρακαλω. Μίλησα με ζενίθ για την τιμή στο αέριο και μου είπε οτι δεν έχει σταθερή τιμή και για αυτό έχουν και το TTF. Αντίστοιχα μου απάντησαν και απο την Protergia, δεν ξέρω μήπως δεν κατάλαβα εγώ κάτι καλά. Στην ΔΕΗ που πήρα ζήτησαν το κινητό μου γιατί είχαν ένα θέμα με το σύστημα τους και θα με πάρουν αυριο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από theo93 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, theo93 είπε Μίλησα με ζενίθ κακώς αν σκοπεύεις να κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμού 1 λεπτό πριν, theo93 είπε μου είπε μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια, διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες 2 λεπτά πριν, theo93 είπε οτι δεν έχει σταθερή τιμή https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-fix/ παλιότερα το είχε στα 0,03 περίπου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, theo93 είπε Μίλησα με ζενίθ για την τιμή στο αέριο και μου είπε οτι δεν έχει σταθερή τιμή και για αυτό έχουν και το TTF. Αντίστοιχα μου απάντησαν και απο την Protergia, δεν ξέρω μήπως δεν κατάλαβα εγώ κάτι καλά. Δεν σχολιαζω καν. 4 λεπτά πριν, theo93 είπε Στην ΔΕΗ που πήρα ζήτησαν το κινητό μου γιατί είχαν ένα θέμα με το σύστημα τους και θα με πάρουν αυριο. Διαβασε καμια 30αρια σελιδες πιο πισω και θα παρεις την απαντηση σου. Διαβαστε πρωτα πριν γραψετε οτιδηποτε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε κακώς αν σκοπεύεις να κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμού μη δίνετε σημασία στο τι λέει ο σεκιουριτάς ,προϊστάμενος ,υπεύθυνος καθαρίστρια, διευθυντής , υπάλληλος ,κεντρικά ,γωνίες ,γραφεία και καναπέδες https://zenith.gr/el/for-the-home/gas/gas-home-fix/ παλιότερα το είχε στα 0,03 περίπου H Protergia που μίλησα πάλι έχει για τον Μάρτιο 0.062 και περίπου 80 ευρώ TTF. Πως στο καλό η ζενίθ με χρέωσε τόσο πολύ σε τιμή και TTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, theo93 είπε H Protergia που μίλησα πάλι κακώς επίσης τα πρώτα πεδία είναι το TTF+προμήθεια της εταιρίας η αναπροσαρμογή TTF είναι κάτι εντελώς διαφορετικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αυτό το μήνα για ΔΕΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, marmagia είπε Έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αυτό το μήνα για ΔΕΗ; Spoiler Όχι , ακόμα από 15-12-21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, marmagia είπε Έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αυτό το μήνα για ΔΕΗ; Ήρθε η ΕΔΑ και μέτρησε χθες πάντως... ξέχασε το πορτάκι ξεκλείδωτο ο φίλος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, marmagia είπε Έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός αυτό το μήνα για ΔΕΗ; Spoiler οχι απο 9/2 οπως πολλους εδω. πιστευω τελος του μηνα θα βγαλουν του διμηνου ιανουαριου-φεβρουαριου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Και καλά 9/2, στο e-bill εμφανίστηκαν 10 μέρες μετά, οπότε μετά από 9 Απριλίου, αμφιβάλω νωρίτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ, δε γίνεται να αλλάξουμε από 0.02 σε 0.05... επειδή είναι το ίδιο πρόγραμμα. Περαστικά μας τον επόμενο χειμώνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις