topmar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, agaviot είπε Παιδιά όσοι είχατε ήδη ρεύμα στη ΔΕΗ και αλλάξατε από άλλο πάροχο το αέριο και το πήγατε και αυτό στη ΔΕΗ σας εμφανίστηκε στο ebill και η παροχή αερίου αυτόματα? Γιατί πηρα την στη ΔΕΗ και μου είπαν πως πρέπει να απενεργοποίησα το λογαριασμό μου και να ανοίξω καινούριο… Φοβάμαι μην γίνει κάνα μπέρδεμα και ψάχνω μετά τα προγράμματα από την αρχή. Ευχαριστώ. Εγώ... Εμφανίζεται αλλά πολύ αργότερα από το ρεύμα... Εμένα είχε εμφανιστεί 1,5 μήνα μετά το ρεύμα... Χωρίς άλλη ενέργεια εκ μέρους μου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, agaviot είπε Παιδιά όσοι είχατε ήδη ρεύμα στη ΔΕΗ και αλλάξατε από άλλο πάροχο το αέριο και το πήγατε και αυτό στη ΔΕΗ σας εμφανίστηκε στο ebill και η παροχή αερίου αυτόματα? Γιατί πηρα την στη ΔΕΗ και μου είπαν πως πρέπει να απενεργοποίησα το λογαριασμό μου και να ανοίξω καινούριο… Φοβάμαι μην γίνει κάνα μπέρδεμα και ψάχνω μετά τα προγράμματα από την αρχή. Ευχαριστώ. Χωρίς να κάνω κάτι εμφανίστηκαν στο ebill και οι παροχές αερίου 4-5 ημέρες μετά από την μετάβαση στην ΔΕΗ Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2022 από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agaviot Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katdal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Στις 16/3/2022 στις 10:30 ΜΜ, korakios είπε το έχεις πάρει λίγο λάθος το θέμα 😁 Δυστυχώς η νομοθεσία δε γράφει κάτι πιο συγκεκριμένο για την ανανέωση . (θα το ξανακοιτάξω) Ανέβασε 2 screenshot μέσα σε spoiler , την ειδοποίηση και τι γράφει η σύμβασή σου (το fix) για την ανανέωση Επίσης πες αν σου στείλανε το συμβόλαιο με το easy Όσο για το κείμενο αυτό το αναφέρουμε στη ΡΑΕ μόνο σε προγράμματα που τιμολογούν βασει TTF και καπάκι βάζουν ρήτρα αναπροσαρμογής . Βέβαια για πες και πόση ήταν η ρήτρα σε €/kw με την ευκαιρία Δεν ήξερα πώς να τα βάλω σε σποιλερ οπότε τα ανέβασα σαν συνημμένο ... Όντως δεν αναφέρει κάτι συγκεκρίμενο για την ανανέωση αλλά όταν λέει ανανέωση της σύμβασης , εννοείται η συγκεκριμένη σύμβαση όχι μια οποιαδήποτε... Αυτό για την ρήτρα το κατάλαβα όταν το έγραφα... Συμβόλαιο καινούριο πάντως δεν έχουμε υπογράψει ούτε έχουμε συμφωνήσει τηλεφωνικώς. Στον λογαριασμό για την ανανέωση έγραφε: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, την 12/12/21 λήγει η σύμβασή σας με την εταιρεία μας με δικαίωμα αλλαγής προμηθευτή, η οποία θα ανανεωθεί αυτομάτως για ίσο χρόνο, εκτός αν μας δηλώσετε γραπτώς, ότι δεν επιθυμείτε την ανανέωσή της 15 ημέρες πριν τη λήξη της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, katdal είπε Όντως δεν αναφέρει κάτι συγκεκρίμενο για την ανανέωση αλλά όταν λέει ανανέωση της σύμβασης , εννοείται η συγκεκριμένη σύμβαση όχι μια οποιαδήποτε... τίποτα δεν εννοείται απο τη στιγμή που δεν αναφέρεται και φυσικά το κάνεις πλεονέκτημα άρα κάνεις αμφισβήτηση λογαριασμού (στα χρήσιμα έγγραφα στο site της εταιρίας ) και ρωτάς τι είναι η "Αναπροσαρμογή TTF" στη χρέωση και γιατί έχεις διαφορετικές χρεώσεις απο αυτές που είχες , μιας και υποτίθεται οτι ανανεώθηκε το συμβόλαιο αιτήσαι την τιμολόγηση που είχες και πίστωση της διαφοράς αυτής Περιμένεις κονσέρβα απάντηση και πόσταρε εδώ ξανά edit : έχεις ειδοποίηση για αλλαγή όρων και τιμών προμήθειας , το είχες και πιο μπροστά αυτό ? αν ναι πες με ποια χρονική σειρά γίνανε τα παρακάτω , όπως και ημερομηνίες έκδοσης λογαριασμού ειδοποίηση για ανανέωση ειδοποίηση τροποποίησης εφαρμογή ρήτρας (βλέπω οτι είναι 2/3/22 ,ρωτάω αν είχες πιο μπροστά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natag Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα! Χρειαζομαι τη βοήθεια σας για το πώς να χειριστώ την επικοινωνία μου με τη Ζενίθ για τους τελευταίους λογαριασμούς που έλαβα. Σύντομο ιστορικό. Έχω gas home flex συμβόλαιο Νοεμβρίου 2020. Στους λογαριασμούς Ιουνίου και Οκτωβρίου 2022 ανέφερε ότι στις 4.11.21 λήγει το συμβόλαιο και θα ανανεωθεί αυτομάτως για ίσο χρόνο (12 μήνες δηλαδή). Ερχεται λογαριασμος αρχές Ιανουαρίου 550€. Εγκεφαλικό αλλά το πληρώνω χωρίς να προσέξω και πολλά στον λογαριασμό (χρεώσεις, ρήτρες, αλλαγή όρων). Λογαριασμός αρχές Μαρτίου 1000€. Εκεί αρχίζω και ψάχνω.... Ναι ξέρω άργησα. Διαβάζω το συμβόλαιο δεν γράφει κάτι για ρήτρα. Παίρνω τηλέφωνο στη γραμμή καταναλωτη, μου λέει είναι ή στους γενικούς όρους στο άρθρο 8 ή στους ειδικούς. Ενημερώνω ότι δεν γράφει κάτι το συμβόλαιο αλλά θα το τσεκαρω πάλι. Όντως το συμβόλαιο δεν γράφει κάτι. Παίρνω τηλέφωνο ζητάω αντίτυπο του συμβολαίου, θα σας το στείλουμε αύριο μου λέει. Ούτε καν. Διαβάζω εδώ στο forum κάποια πράγματα και στέλνω το παρακάτω mail. "Σχετικά με τους λογαριασμούς που έλαβα στις 28.12.2021 & 01.03.202 αμφισβητώ τις χρεώσεις αναπροσαρμογής TTF. Η συμφωνημένη χρέωση είναι τιμή TTF +0,01297. Εφόσον η τιμή χρέωσης είναι κυμαινομενη και χρωνομαι την τιμή χονδρικής αγοράς γιατί χρεώνεται και αναπροσαρμογή; Στην σύμβαση που υπέγραψα στις 4.11.2020 δεν αναφέρει κάπου αναπροσαρμογή TTF, ούτε ενημερώθηκα και συμφώνησα σε αλλαγή των όρων σύμβασης. Παρακαλώ να προβείτε άμεσα στις ανάλογες πιστώσεις." Ανατρέχοντας σήμερα στους λογαριασμούς ανακαλύπτω ότι στον λογαριασμό που είχε εκδοθεί στις 28.12.2021 και είναι ο πρώτος λογαριασμός στον οποίο χρωνομαι αναπροσαρμογή, έχει στο τέλος παραθυράκι που λέει για αλλαγή όρων και έχει ένα link.“Ενημέρωση τροποποίησης όρων σύμβασης προμήθειας – Ανταγωνιστικές Χρεώσεις Προμήθειας. Αναλυτική αναφορά τροποποιούμενων όρων: https://www.zenith.gr/syxnes- erwthseis-promhtheia-fysikou-aerioy/ συμβαση προμήθειας φα. Δικαίωμα καταγγελίας σύμβασης του Πελάτη, σύμφωνα με τον όρο 10 των ΓΟΣΠ“ Το link δεν ισχύει σε πετάει στην αρχική της Ζενίθ, τότε μπορεί και να ισχυε. Αυτοί θα απαντήσουν ότι ενημερώθηκα στις 28.12.2021. Το ερώτημα είναι τι κάνω από εδώ και πέρα. Πληρώνοντας τον λογαριασμο Δεκεμβρίου είναι σαν να αποδέχτηκα την αλλαγή όρων; Έχει νόημα να κάνω καταγγελία στη ΡΑΕ και συνήγορο καταναλωτή; Να κάνω και στους 2 καταγγελία ή μόνο σε 1 και σε ποιο; Και τι από τα παραπάνω που περιέγραψα να γράψω στην καταγγελία; Τον λογαριασμό τον πληρώνω ή είναι σαν να δέχομαι το κόστος; Δεύτερο ερώτημα. Ότι πρέπει να φύγω από την Ζενίθ είναι σίγουρο, έχει νόημα μιας και η σεζόν τελειώνει να πάω στο σταθερό της ΔΕΗ ή τζάμπα θα πληρώσω ακριβά τις kwh και θα πέσουν οι τιμές τώρα που πιάνει άνοιξη και η ζήτηση πέφτει; Μπορώ να φύγω από τη ζενίθ αν δεν έχω πληρώσει τον λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Natag είπε Παίρνω τηλέφωνο κακώς , πλέον αν σε πάρουν κλείσε το τηλέφωνο 37 λεπτά πριν, Natag είπε Παίρνω τηλέφωνο ζητάω αντίτυπο του συμβολαίου, θα σας το στείλουμε αύριο μου λέει. Ούτε καν. πολύ καλό για σένα, πόσες μέρες πέρασαν ? 37 λεπτά πριν, Natag είπε Διαβάζω εδώ στο forum κάποια πράγματα και στέλνω το παρακάτω mail. καλό θα ήταν να ποστάρεις πρώτα 37 λεπτά πριν, Natag είπε Το link δεν ισχύει σε πετάει στην αρχική της Ζενίθ, τότε μπορεί και να ισχυε. ναι , ίσχυε , είδα αλλάξανε το site 37 λεπτά πριν, Natag είπε Αυτοί θα απαντήσουν ότι ενημερώθηκα στις 28.12.2021. σίγουρα , αλλά 37 λεπτά πριν, Natag είπε στον λογαριασμό που είχε εκδοθεί στις 28.12.2021 και είναι ο πρώτος λογαριασμός στον οποίο χρωνομαι αναπροσαρμογή, έχει στο τέλος παραθυράκι που λέει για αλλαγή όρων και έχει ένα link.“Ενημέρωση τροποποίησης όρων σύμβασης προμήθειας – Ανταγωνιστικές Χρεώσεις Προμήθειας. η Ζενίθ θέλει να το περάσει σαν αλλαγή χρέωσης , αλλά είναι αλλαγή όρων , Αναφορά σε κείμενο 2. Για την τροποποίηση όρων της Σύμβασης Προμήθει- ας, ο Προμηθευτής υποχρεούται σε ατομική ενημέρωση των Πελατών του. Η ενημέρωση λαμβάνει χώρα τουλά- χιστον τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων και εφόσον είναι δυνατό και επαρκές, σε ειδικό πεδίο του Λογαριασμού Κατανάλωσης ή σε χω- ριστό έντυπο που διαβιβάζεται με αυτόν. άρα μετά απο 30 μέρες μπορεί να εφαρμόσει την αλλαγή 37 λεπτά πριν, Natag είπε Το ερώτημα είναι τι κάνω από εδώ και πέρα. αναμονή 10 εργάσιμων ημερών και ξαναποστάρεις με τι απάντηση θα σου δώσουν (και λινκ στο αρχικό ποστ σου ή κάντο παράθεση και αυτό) 37 λεπτά πριν, Natag είπε Πληρώνοντας τον λογαριασμο Δεκεμβρίου είναι σαν να αποδέχτηκα την αλλαγή όρων; ναι ,αλλά εννοείται θα το διεκδηκήσεις 37 λεπτά πριν, Natag είπε Έχει νόημα να κάνω καταγγελία στη ΡΑΕ και συνήγορο καταναλωτή; Να κάνω και στους 2 καταγγελία ή μόνο σε 1 και σε ποιο σε έναν , κανονικά ΡΑΕ , αλλά η Ζενίθ είναι πιο ελαστική σε σχέση με άλλους μέσω ΣτΚ , μπορεί να δεχτεί πρόταση του ΣτΚ για 50% και αποχώρηση αζημίως. Αν δεν τα βρείτε ο ΣτΚ απλά βγάζει πόρισμα και προχωράς ΡΑΕ 37 λεπτά πριν, Natag είπε Τον λογαριασμό τον πληρώνω ή είναι σαν να δέχομαι το κόστος; είναι σαν να το αποδέχεσαι , αλλά απο τη στιγμή που τον αμφισβητείς διεκδικείς πίστωση 37 λεπτά πριν, Natag είπε Δεύτερο ερώτημα. Ότι πρέπει να φύγω από την Ζενίθ είναι σίγουρο, έχει νόημα μιας και η σεζόν τελειώνει να πάω στο σταθερό της ΔΕΗ ή τζάμπα θα πληρώσω ακριβά τις kwh και θα πέσουν οι τιμές τώρα που πιάνει άνοιξη και η ζήτηση πέφτει; θες μελλοντολόγο να σου πει τιμές . Προσωπικά ακόμα και σε κυμαινόμενο που ήμουν ποτέ δε με ένοιαζε τι τιμή έφτανε μετά το τέλος χειμώνα μέχρι αρχές επόμενου αφού η κατανάλωση είναι αστεία 37 λεπτά πριν, Natag είπε Μπορώ να φύγω από τη ζενίθ αν δεν έχω πληρώσει τον λογαριασμό; αν δεχτεί η ΔΕΗ παλαιότερο λογαριασμό . Δεν ξέρω αν μπορεί να ενημερώσει η Ζενίθ τη ΔΕΗ για ανεξόφλητο 37 λεπτά πριν, Natag είπε Και τι από τα παραπάνω που περιέγραψα να γράψω στην καταγγελία; περίμενε να απαντήσει πρώτα η Ζενίθ (αν απαντήσει) , 10 εργάσιμες απο αυτά που έγραψες , λείπει και το οτι Αναφορά σε κείμενο στ) Σαφή, εύλογα και διαφανή κριτήρια, βάσει των οποίων λαμβάνει χώρα η αναπροσαρμογή των Χρεώ- σεων Προμήθειας. στ) Οποιοσδήποτε μηχανισμός αναπροσαρμογής των τιμολογίων πρέπει να είναι: α) διαφανής, με σαφώς ορισμένο τρόπο ενεργοποίησης και υπολογισμού και γνωστός στον Πελάτη εκ των προτέρων, β) να κατατείνει στην αποφυγή υπερβολικής μεταβλητότητας ως προς το ύψος της κατανάλωσης, γ) να προσφέρει, κατά το δυνα- τόν, επαρκείς επιλογές ως προς τη δυνατότητα διαχείρι- σης του κινδύνου διαχρονικής διακύμανσης των τιμών, και δ) να αποτελεί μέρος της Σύμβασης Προμήθειας. ε) Πρέπει να είναι σαφής η χρονική διάρκεια ισχύος των χρεώσεων που συμφωνείται, π.χ. σταθερές χρεώσεις για ένα (1) έτος. Ιδίως για συμβάσεις με διάρκεια πάνω από ένα έτος, πρέπει να περιλαμβάνεται διαφανής με- θοδολογία αναπροσαρμογής των χρεώσεων, απλή και κατανοητή στον Πελάτη. η εταιρία θα πει οτι τα είχε γραμμένα στο λινκ , εσύ θα ισχυριστείς οτι δεν ήταν κατανοητά και τα παραδείγματα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και δεν μπορούσες να αντιληφθείς το μέγεθος της υπέρογκης αύξησης του λογαριασμού Φυσικά αυτό για την ειδοποίηση , ξεκινάς εννοείται οτι στην ανανέωση σου αλλάξανε πρόγραμμα , όρους χωρίς καμία ειδοποίηση ______________________________________________________________________________________ Επίσης , @Stellla και λοιποί στο flex της Zenith που φάγατε ρήτρα, κοιτάξτε τι βρήκα στο νέο site Αναφορά σε κείμενο Τροποποίηση ΓΟΣΠ- Τιμές Προμήθειας Τροποποίηση-Προσθήκη Άρθρου 8.5 στους ΓΟΣΠ Φυσικού Αέριου των καταναλωτών των Προϊόντων ΦΑ Gas Flex (Home- Central-Business 1-Business 2) που σύναψαν Σύμβαση Προμήθειας ΦΑ πριν την 01.10.2021. Προστίθεται το Άρθρο 8.5 -Αναπροσαρμογή TΤF στους ΓΟΣΠ των καταναλωτών των προϊόντων Gas Home Flex, Gas Central Flex, Gas Business Flex1 και Gas Business Flex 2 που σύναψαν Σύμβαση προμήθειας ΦΑ μέχρι τις 01.10.2021. Η τροποποίηση των ΓΟΣΠ και η Αναπροσαρμογή TTF ισχύει και εφαρμόζεται για καταναλώσεις από τις 01.05.2022 και μετά: περίεργο Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Washareis αποψε kor.😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Washareis αποψε kor.😝 Εγώ μέχρι προχθές δεν ήξερα πώς να κάνω quote ένα μέρος του ποστ, μετά ένα άλλο μέρος του ίδιου ποστ, μετά ένα τρίτο μέρος του κλπ και για να το πετύχω έκανα παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας αυτά που δεν ήθελα, μετά ξανά παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας κάποια άλλα τμήματα κ.ο.κ. Eνώ ο kor είναι pro. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 55 λεπτά πριν, kirileman είπε για να το πετύχω έκανα παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας αυτά που δεν ήθελα, μετά ξανά παράθεση ολόκληρο το ποστ αφαιρώντας κάποια άλλα τμήματα κ.ο.κ. Καλα κι εγω τι νομιζεις οτι κανω.😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Spoiler 1 ώρα πριν, kirileman είπε ένα μέρος του ποστ 21 λεπτά πριν, HERTHAN είπε κανω βρε νιούμπηδες 😂 , αν επιλέξετε κείμενο απο κάποιο ποστ δε σας βγάζει "παράθεση" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων βρε νιούμπηδες 😂 , αν επιλέξετε κείμενο απο κάποιο ποστ δε σας βγάζει "παράθεση" ? Aν καθοταν ο Μεγας Αλεξανδρος να βρει το κειμενο δεν θα γινοταν Μεγας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nermain Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Καλημέρα, έχει έρθει σε κανέναν ο λογαριασμός από σταθερό της ΔΕΗ με 0,05? Δεν θυμάμαι πιο ακριβώς εκανα αλλά ήταν το 0,05 μαζί με σταθερό ρεύμα 0,105. Επειδή δεν έχει έρθει ακόμα λογαριασμός στο e-bill (φαίνεται ότι συνδέθηκε) έχω ανησυχίσει λίγο με αυτά που ακούγονται ότι οι εταιρίες αλλάζουν τους όρους. Αν έχει κανεις λογαριασμό ας στείλει να δούμε τι παίζει και με τις άλλες χρεώσεις γιατί από ζενίθ ήρθα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nermain είπε Καλημέρα, έχει έρθει σε κανέναν ο λογαριασμός από σταθερό της ΔΕΗ με 0,05? Δεν θυμάμαι πιο ακριβώς εκανα αλλά ήταν το 0,05 μαζί με σταθερό ρεύμα 0,105. Επειδή δεν έχει έρθει ακόμα λογαριασμός στο e-bill (φαίνεται ότι συνδέθηκε) έχω ανησυχίσει λίγο με αυτά που ακούγονται ότι οι εταιρίες αλλάζουν τους όρους. Αν έχει κανεις λογαριασμό ας στείλει να δούμε τι παίζει και με τις άλλες χρεώσεις γιατί από ζενίθ ήρθα. ο πρωτος λογαριασμος 09/02/2022 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από rose from hell 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marina8282 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα προσπαθω να κάνω αίτηση αεριου στην ΔΕΗ από τις 8 του μηνός…Έδωσα όλα τα δικαιολογητικά αλλά ο υπάλληλος έκανε λάθος τον αριθμό ταυτότητας κ ακυρώθηκε.Πήρα τηλ μετά από 10 μέρες κ το έμαθα.Ξαναπήγα προχθές στις 18 κ έδωσα την ταυτότητα πάλι κ απόδειξη πληρωμής.Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, εδωσα απόδειξη πληρωμης μέσω τράπεζας αλλά γράφει εκρεμμης με δέσμευση ποσού γιατι το πλήρωσα την ίδια μέρα.Θα υπάρξει πρόβλημα;η υπάλληλος είπε οκ αλλά ποτε δν ξέρεις!! πηρα κ τηλ στην εξυπηρέτηση κ είπαν αφού δν είχε θέμα η υπάλληλος…το τηλ δν το σηκώνουν στο κατάστημα δυστυχώς! το θέμα είναι να μην ξαναπάω για 3η φορά… Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από marina8282 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις