marina8282 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Όχι ρε συ.... Καλησπέρα εγω εκανα αίτηση στις 8 του μηνός.Κ εγώ ακόμα περιμένω.Διάβασα εδώ,πως θέλει περίπου 15 μέρες ίσως κ παραπάνω….Σε σενα πέρασε πολύς καιρος!παρε ένα τηλ στην εδα να ρωτήσεις τι γίνεται.Στην εξυπηρέτηση πελατών πάντως μου είπαν ότι αναλόγως το φόρτο εργασίας υπάρχει κ καθυστέρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Πέρα από το αέριο της ΔΕΗ στην ζενίθ αξίζει κάτι σαν αλλαγή συμβολαίου; Διότι στο σπίτι που νοικιάζω έχει ήδη ζενίθ και ζορίζομαι να πείσω τον ιδιοκτήτη για αλλαγή εταιρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα σε όλους. Πέρα από το αέριο της ΔΕΗ στην ζενίθ αξίζει κάτι σαν αλλαγή συμβολαίου; Oχι 32 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Διότι στο σπίτι που νοικιάζω έχει ήδη ζενίθ και ζορίζομαι να πείσω τον ιδιοκτήτη για αλλαγή εταιρίας. Δε χρειάζεσαι την άδεια του... δίνεις το μισθωτήριο σαν δικαιολογητικό και παίρνεις στο όνομα σου τη παροχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Τι δουλειά έχει ο ιδιοκτήτης με το δικό σου αέριο. Αν είναι στο όνομα του πρέπει να το πάρεις στο δικό σου και εσύ να αποφασίσεις ποιον πάροχο επιθυμείς. Αν δεν έχεις κάποιο παλιό σταθερό πρόγραμμα της Ζενίθ, πολύ πιθανόν να πληρώνεις τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με το αν είχες την παροχή σε σταθερό της ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, ekrepali είπε Oχι Δε χρειάζεσαι την άδεια του... δίνεις το μισθωτήριο σαν δικαιολογητικό και παίρνεις στο όνομα σου τη παροχή. Το θέμα είναι πως το παίρνω το σπίτι πολύ φθηνά αλλά χωρίς συμβόλαιο 😕 4 λεπτά πριν, vali είπε Τι δουλειά έχει ο ιδιοκτήτης με το δικό σου αέριο. Αν είναι στο όνομα του πρέπει να το πάρεις στο δικό σου και εσύ να αποφασίσεις ποιον πάροχο επιθυμείς. Αν δεν έχεις κάποιο παλιό σταθερό πρόγραμμα της Ζενίθ, πολύ πιθανόν να πληρώνεις τα διπλάσια χρήματα σε σχέση με το αν είχες την παροχή σε σταθερό της ΔΕΗ. Όπως είπα κι πιο πάνω δεν γίνεται δυστυχώς προς το παρόν να το πάρω. Δεν έχω κάποιο σταθερό δυστυχώς και έχω όχι απλά πληρώσει τα διπλάσια, έχω ξεπαραδιαστεί ειδικά στον τελευταίο λογαριασμό και χωρίς να έχω ζέστη καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Ριζοσπαστικές παρεμβάσεις ετοιμάζει η Κομισιόν για την χονδρική του αερίου και τις αγορές ρεύματος ανά χώρα - Τι στάση τηρούν Γερμανία, Ολλανδία και άλλοι Βόρειοι Kαλά το πήγαινε στην αρχή με την απομάκρυση των traders που αγοράζουν και πουλάνε αέρα. Για το πλαφόν τιμής δε καταλαβαίνω τη στάση των Γερμανών και των Ολλανδών... εκτός κι αν Πούτιν τους έχει δώσει πει στα ίσια πως αν μπει πλαφόν στη τιμή (πράγμα που θα μειώσει αισθητά τα έσοδα του) , θα κλείσει τη παροχή του NordStream1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marina8282 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε Καλησπέρα σε όλους. Πέρα από το αέριο της ΔΕΗ στην ζενίθ αξίζει κάτι σαν αλλαγή συμβολαίου; Διότι στο σπίτι που νοικιάζω έχει ήδη ζενίθ και ζορίζομαι να πείσω τον ιδιοκτήτη για αλλαγή εταιρίας. Σε σταθερό η ζενιθ έχει με 0,11 κ 30% από την αρχική τιμη 0.16…Είναι πολύ πιο ακριβά σε σχέση με την ΔΕΗ 0,05.Δες τώρα κυμαινόμενο που είσαι λογικά ποσο πληρώνεις κ ποσο θα πληρώσεις αν βάλεις σταθερή μονάδα στην ζενιθ.Αν έχεις έστω κάποιο κέρδος άλλαξε το.Τα σταθερά προγράμματα να ξέρεις δν παίρνουν τις επιδοτήσεις του κράτους.Να τα υπολογίσεις όλα αυτά αφού δν μπορείς να φύγεις κ να πας ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Το θέμα είναι πως το παίρνω το σπίτι πολύ φθηνά αλλά χωρίς συμβόλαιο 😕 το φθηνό πάντα το πληρώνεις παραπάνω 30 λεπτά πριν, ekrepali είπε εκτός κι αν Πούτιν τους έχει δώσει πει στα ίσια πως αν μπει πλαφόν στη τιμή (πράγμα που θα μειώσει αισθητά τα έσοδα του) , θα κλείσει τη παροχή του NordStream1. αυτονόητο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, μου ήρθε ο λογαριασμός ρεύματος από ζενίθ και ζαλίστηκα και σήμερα με πήραν τηλ ώστε να μου προτείνουν να αλλάξω πρόγραμμα γιατί το flex σταμάτησε. Νομίζω πρότειναν το star, αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, marina8282 είπε Σε σταθερό η ζενιθ έχει με 0,11 κ 30% από την αρχική τιμη 0.16…Είναι πολύ πιο ακριβά σε σχέση με την ΔΕΗ 0,05.Δες τώρα κυμαινόμενο που είσαι λογικά ποσο πληρώνεις κ ποσο θα πληρώσεις αν βάλεις σταθερή μονάδα στην ζενιθ.Αν έχεις έστω κάποιο κέρδος άλλαξε το.Τα σταθερά προγράμματα να ξέρεις δν παίρνουν τις επιδοτήσεις του κράτους.Να τα υπολογίσεις όλα αυτά αφού δν μπορείς να φύγεις κ να πας ΔΕΗ Θα ξανακάνω κουβέντα εννοείται δεν τα το αφήσω έτσι. Απλά κοιτάω εναλλακτική. το gas home star της zenith που γράφει 0.049 τιμή θα έχει διαφορά σε χαμηλότερη τιμη; 9 λεπτά πριν, korakios είπε το φθηνό πάντα το πληρώνεις παραπάνω Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα θέμα με το αέριο που ήταν φθηνά και ήμουν πολύ κερδισμένος με την τιμη όποτε την έβγαλα τσάμπα. Απλά φέτος ήρθε μαζεμένο το πράγμα και λόγο αμάθειας την πάτησα. 😕 2 λεπτά πριν, theo93 είπε Καλησπέρα, μου ήρθε ο λογαριασμός ρεύματος από ζενίθ και ζαλίστηκα και σήμερα με πήραν τηλ ώστε να μου προτείνουν να αλλάξω πρόγραμμα γιατί το flex σταμάτησε. Νομίζω πρότειναν το star, αξίζει; Το φλεξ έχω και εγώ και κόντεψα να βούτηξω από το μπαλκόνι. και εγώ αυτό θέλω να δω αν αξίζει το σταρ αλλιώς πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά για ΔΕΗ. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από NikosRocknRolla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, theo93 είπε Νομίζω πρότειναν το star, αξίζει; 4 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε αν αξίζει το σταρ όχι , έχει ρήτρα μόνο της ΔΕΗ έμεινε το gascontrol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, korakios είπε όχι , έχει ρήτρα μόνο της ΔΕΗ έμεινε το gascontrol Μέχρι 31-3 ισχύει μόνο η έκπτωση στο -30 ευρώ έτσι; Τα 0,05 συνεχίζουν να ισχύουν και μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Μέχρι 31-3 ισχύει μόνο η έκπτωση στο -30 ευρώ έτσι; Τα 0,05 συνεχίζουν να ισχύουν και μετά; 0.05 σταθερή χρέωση για 1 χρόνο απ'την ημέρα εκπρόσωπης. Μείον 0.02 την επιδότηση του κράτους για όσο κρατήσει, 0.03 τελική. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, NikosRocknRolla είπε Μέχρι 31-3 ισχύει μόνο η έκπτωση στο -30 ευρώ έτσι; έτσι λένε 1 λεπτό πριν, NikosRocknRolla είπε Τα 0,05 συνεχίζουν να ισχύουν και μετά; εξαρτάται τον ωροσκόπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marina8282 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε 0.05 σταθερή χρέωση για 1 χρόνο απ'την ημέρα εκπρόσωπης. Μείον 0.02 την επιδότηση του κράτους για όσο κρατήσει, 0.03 τελική. Τα σταθερά προγράμματα παίρνουν επιδοτήσεις;ήξερα πως όχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις