Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και ο τελικός λογαριασμός από την Zenith,πλέον είμαι και επίσημα (?) στην ΔΕΗ.

Πάμε τώρα στο πρόβλημα ,στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχει 12 φορές κοστολόγηση της χρέωσης ενέργειας διανομής και άλλες τόσες την χρέωση δυναμικότητας διανομής χωρίς να τις αντιστοιχίζει σε περίοδο κατανάλωσης .

Μίλησα τηλεφωνικά (ήθελα να δω τι θα μου πούνε σαν πρώτη ενημέρωση) και ακόμα και ο υπάλληλος δεν κατάλαβε για ποιο λόγο έγινε αυτή η χρέωση !

Με ενημέρωσε ότι θα κάνει αίτημα στην εταιρεία για διευκρίνηση αλλά καλού κακού θα στείλω κι εγώ ένα mail .

Έχει συμβεί σε άλλον κάτι παρόμοιο ?

Ξέρω σίγουρα ότι αν δεν με ικανοποιήσει η απάντηση τους θα κινηθώ μέσω ΣΤΚ και ΡΑΕ

Spoiler

IMG_20220310_110415.jpg.32ea680c1863b1a0b6b8a5ff3ba6fcea.jpg

Spoiler

IMG_20220310_110431.jpg.0fc4d1ab5cd8b6660d1fe4b0e1325123.jpg

Επεξ/σία από macgyver3
spoiler
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, macgyver3 είπε

Ήρθε και ο τελικός λογαριασμός από την Zenith,πλέον είμαι και επίσημα (?) στην ΔΕΗ.

Πάμε τώρα στο πρόβλημα ,στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχει 12 φορές κοστολόγηση της χρέωσης ενέργειας διανομής και άλλες τόσες την χρέωση δυναμικότητας διανομής χωρίς να τις αντιστοιχίζει σε περίοδο κατανάλωσης .

Μίλησα τηλεφωνικά (ήθελα να δω τι θα μου πούνε σαν πρώτη ενημέρωση) και ακόμα και ο υπάλληλος δεν κατάλαβε για ποιο λόγο έγινε αυτή η χρέωση !

Με ενημέρωσε ότι θα κάνει αίτημα στην εταιρεία για διευκρίνηση αλλά καλού κακού θα στείλω κι εγώ ένα mail .

Ξέρω σίγουρα ότι αν δεν με ικανοποιήσει η απάντηση τους θα κινηθώ μέσω ΣΤΚ και ΡΑΕ

IMG_20220310_110415.jpg

IMG_20220310_110431.jpg

Δεν εχω απαντηση στην ερωτηση σου,
αντ'αυτου βλεπω κατι αλλο παραξενο.

Εχεις δηλωσει εσυ την ενδειξη.Και βγαλαν τελικο με την ενδειξη που τους ειπες, εσυ ? 

Πρακτικα η ΔΕΗ θα συνεχισει απο τον αριθμο που δηλωσες εσυ ,
απλα θα μπορουσε να ηταν πιο πολυ και να το χρεωθεις με τιμη ΔΕΗ , λεμε ... (καλο αυτο :) )

Παντως εμενα η ΔΕΗ μου ειπε οτι θα ερθει ανθρωπος της ΕΔΑ να τσεκαρει την ενδειξη στην αλλαγη παροχου.

Επεξ/σία από LakisFM1

19 ώρες πριν, Drake27 είπε

Μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν ότι θέλουν και το Ε9 ή Ε2

Εσυ την έκανες την αίτηση μόνο με την υπεύθυνη δήλωση?!

Κάποιος help λίγο γιατί στην ΔΕΗ αλλά μου λέει ο ένας για τα δικαιολογητικά αλλά μου λέει ο άλλος και άκρη δεν βγάζω.

Να ξανά αναφέρω ότι δεν είναι νοικιασμένο το σπίτι,δεν έχει γίνει παραχώρηση σε μένα ή στην γυναίκα μου και δεν θέλω να μπλέξω τον πεθερό μου και να τρέχει για Χαρτιά και να βγει στο όνομα του.

Ενώ στο site αναφέρει E9 ή συμβόλαιο ενοικίασης ή παραχώρηση ή υπεύθυνη δήλωση στο τηλέφωνο μου λένε και Ε9 και την υπεύθυνη δήλωση.

Δώστε μου μια βοήθεια λιγάκι οποίος μπορεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μητέρα μου είχε το zenith gas home flex με την ίδια κατανάλωση με εμένα είχε το 1/3 στον λογαριασμό. Δεν είχε καθόλου αναπροσαρμογή TTF. Ισως επειδή είχε συμβόλαιο ενεργό μέχρι 28/4/2022? Δεν ξέρω.

Εμένα στο δικό μου σπίτι, το πρόγραμμα zenith gas home easy (που μου το έβαλαν μόνοι τους όταν έληξε το fix) με έγδαρε με τριπλάσια τιμή.

Τηλεφωνικά μου είχαν προτείνει αλλαγή προγράμματος ρεύματος που δεν το αποδέχτηκα ενώ μου είχαν πει ότι το φ. αέριο θα μείνει στο fix...

Μόνο και μόνο για την αντιμετώπιση αυτή, φεύγω σήμερα για ΔΕΗ (Gas Control και Γ1).

Ξέρει κανείς πως γίνεται αλλαγη ονόματος στην ΖΕΝΙΘ λόγω θανάτου;

Επεξ/σία από The_Judas

16 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Κάποιος help λίγο γιατί στην ΔΕΗ αλλά μου λέει ο ένας για τα δικαιολογητικά αλλά μου λέει ο άλλος και άκρη δεν βγάζω.

Να ξανά αναφέρω ότι δεν είναι νοικιασμένο το σπίτι,δεν έχει γίνει παραχώρηση σε μένα ή στην γυναίκα μου και δεν θέλω να μπλέξω τον πεθερό μου και να τρέχει για Χαρτιά και να βγει στο όνομα του.

Ενώ στο site αναφέρει E9 ή συμβόλαιο ενοικίασης ή παραχώρηση ή υπεύθυνη δήλωση στο τηλέφωνο μου λένε και Ε9 και την υπεύθυνη δήλωση.

Δώστε μου μια βοήθεια λιγάκι οποίος μπορεί.

Στο καταστημα κατεθεσα υπευθυνη δηλωση, ζοριστηκε λιγο ο υπαλληλος αλλα το δεχτηκε.

Το αναφερει και στο site οποτε δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα

13 λεπτά πριν, macgyver3 είπε

Στο καταστημα κατεθεσα υπευθυνη δηλωση, ζοριστηκε λιγο ο υπαλληλος αλλα το δεχτηκε.

Το αναφερει και στο site οποτε δεν μπορουσε να κανει διαφορετικα

Οκ έκανα και εγώ μια υπεύθυνη δήλωση με το κείμενο που αναφέρθηκε ένα άλλο παιδί λίγο ποιο πίσω.

Εσύ τι έγραψες στην υπεύθυνη δήλωση?!

@Drake27 Θα έχεις μαζί σου εκτυπωμένο αλλά και το link στο κινητό σου με τα όσα αναφέρει η ΔΕΗ στην ιστοσελίδα της.

Δεν μπορεί ο άσχετος υπάλληλος να σε πάρει στο λαιμό του. Θα τον πιέσεις να κάνει τα νόμιμα και να δεχτεί την αίτηση σου ακόμα και με επιφύλαξη.

Αυτός είναι εκεί για να παραλάβει την αίτηση. Η έγκριση ή μη της αίτησης είναι κομμάτι άλλου τμήματος. 

• Like 1

8 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

@Drake27 Θα έχεις μαζί σου εκτυπωμένο αλλά και το link στο κινητό σου με τα όσα αναφέρει η ΔΕΗ στην ιστοσελίδα της.

Δεν μπορεί ο άσχετος υπάλληλος να σε πάρει στο λαιμό του. Θα τον πιέσεις να κάνει τα νόμιμα και να δεχτεί την αίτηση σου ακόμα και με επιφύλαξη.

Αυτός είναι εκεί για να παραλάβει την αίτηση. Η έγκριση ή μη της αίτησης είναι κομμάτι άλλου τμήματος. 

Κατάλαβα,εγώ έγραψα το κείμενο που μου έδωσες και στην κυριότητα στο τέλος έβαλα τα στοιχεία του πεθερού μου που του ανήκει κιόλας.

Από μεριά του θα πρέπει να μου κάνει και αυτός μια υπεύθυνη δήλωση ώστε να είμαι ποιο πολύ καλυμμένος?!

2 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Από μεριά του θα πρέπει να μου κάνει και αυτός μια υπεύθυνη δήλωση ώστε να είμαι ποιο πολύ καλυμμένος?!

Δεν πρόκειται να το κάνει αυτό.

Θα του αναφέρεις και θα του δείξεις όσα σου έγραψα. Μην λησμονήσεις την εκτυπωμένη σελίδα για να την συμπεριλάβει στον αίτηση σου. 

8 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Δεν πρόκειται να το κάνει αυτό.

Θα του αναφέρεις και θα του δείξεις όσα σου έγραψα. Μην λησμονήσεις την εκτυπωμένη σελίδα για να την συμπεριλάβει στον αίτηση σου. 

Συγνώμη δεν το διατύπωσα σωστά,μιλούσα για τον πεθερό μου,αν χρειάζεται να κάνει κάτι και αυτός από μεριά του για να μην μου πουν σουξου μουξου στην ΔΕΗ.

Αν βολεύει να είστε μαζί στο κατάστημα θα είναι ότι καλύτερο. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να σου κάνει και μια υπεύθυνη δήλωση που να επαληθεύει τα όσα δηλώνεις εσύ. 

5 λεπτά πριν, stelakis1914 είπε

Αν βολεύει να είστε μαζί στο κατάστημα θα είναι ότι καλύτερο. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να σου κάνει και μια υπεύθυνη δήλωση που να επαληθεύει τα όσα δηλώνεις εσύ. 

Οκ τέλεια.

Δηλαδή να γράφει κάτι σαν

Η κυριότητα της κατοικίας στην οδό ΧΧ με αριθμό ΧΧ ανήκει σε εμένα ΧΧ ΧΧ η οποία χρησιμοποιείται ως μόνιμη κατοικία από τον ΧΧ ΧΧ

Κάτι τέτοιο θα με καλύπτει?!

1 ώρα πριν, LakisFM1 είπε

Πρακτικα η ΔΕΗ θα συνεχισει απο τον αριθμο που δηλωσες εσυ ,
απλα θα μπορουσε να ηταν πιο πολυ και να το χρεωθεις με τιμη ΔΕΗ , λεμε ... (καλο αυτο :) )

Όταν ήρθε η ΕΔΑ να μετρήσει, ο υπάλληλος τράβηξε φωτογραφία τον μετρητή. Μου είπε όταν γίνεται αλλαγή παρόχου οι πάροχοι θέλουν φωτογραφία της τελευταίας καταμέτρησης.

1 ώρα πριν, macgyver3 είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20220310_110415.jpg.32ea680c1863b1a0b6b8a5ff3ba6fcea.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_20220310_110431.jpg.0fc4d1ab5cd8b6660d1fe4b0e1325123.jpg

Και σε μένα παρόμοιες χρεώσεις έχουν βάλει. Έχω δηλώσει εγώ την μέτρηση πριν κάνω αλλαγή σε ΔΕΗ.

Θα έρθω σε επικοινωνία μαζί τους μέσω rae.

Spoiler

292303523_.png.7833800f1ccff18b7f707af30c140467.png

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...