korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Το συμβόλαιο της σύνδεσης φυσικού αερίου εννοείς; Για να συνεννοούμαστε γιατί υπάρχει σίγουρα πρόβλημα Αν θες ,μπορείς να κάνεις καταγγελία στη ΡΑΕ για τη ρήτρα Για το κείμενο λοιπον που θα γράψεις στην καταγγελία μπορώ να σε βοηθήσω Αλλά , δε θα στο γράψω φυσικά , πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις τελευταίες σελίδες και απο σ. 277 κάνε με παράθεση ή tag , μόνο αν αποφασίσεις να κάνεις καταγγελία , με το κείμενο που σκοπεύεις να στείλεις . Καλή συνέχεια απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gbgac Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 35 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Αφου δεν εχεις καταναλωση οχι.στις κιολωβατωρες μπαινει η ρητρα Παρήγορο κι αυτό...ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 22 λεπτά πριν, RVD είπε Άναμα 4 ώρες την ημέρα στους 16-17. Όσο παραμένεις στα πρώτα στάδια της υποθερμίας είναι καλά. Όταν αρχίσεις να νιώθεις ακαμψία στα άκρα, ανέβασέ το λίγο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, RVD said: Άναμα 4 ώρες την ημέρα στους 16-17. Και ποιος είπε ότι το άναμμα 4 ώρες την μέρα είναι το βέλτιστο από θέμα οικονομίας; Μήπως καλύτερα να εστίαζες σε ένα οικονομικότερο προγραμμα και να το άφηνες σε σταθερή θερμοκρασία όλη μέρα ώστε να μην κρυώνει το νερό και να πρέπει φτου και από την αρχή κάθε μέρα να το ζεσταίνει καίγοντας περισσότερο; αρχικα εστίασε στο να βρεις ένα πιο συμφέρον προγραμμα από το εν λόγω με τα 0,1158 την κιλοβατώρα που για φεβρουαριο παίζει να είναι από τα χειρότερα 🥶😱 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από marmagia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Όσο παραμένεις στα πρώτα στάδια της υποθερμίας είναι καλά. Όταν αρχίσεις να νιώθεις ακαμψία στα άκρα, ανέβασέ το λίγο. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RVD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά... ξέρω ότι είναι αστείο... αλλά μένω σε 8ο όροφο με κουφώματα του 90 χωρίς γείτονες δεξία-αριστερά-πίσω κλπ. Φουλ ανοιχτό. Όταν το κλείνω έχω δει και 9,5 μετά από 3 μέρες μακριά από το σπίτι. Σκεφτείτε ότι ακόμα και στους 16-17 δεν κλείνει καθόλου για 4 ώρες. Σκεφτείτε ότι και ένα 10μερό είχα και χαλασμένο λέβητα και ήρθε τόσο. Επίσης, θα πάω ΔΕΗ αλλά πρέπει να σκάσω 80άρι. Έκανα την βλακεία και έκλεισα ζενιθ fix. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από RVD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, RVD είπε Παιδιά... ξέρω ότι είναι αστείο... δεν αστείο , είναι εκτός θέματος τα περι μόνωσης 2 λεπτά πριν, RVD είπε Επίσης, θα πάω ΔΕΗ αλλά πρέπει να σκάσω 80άρι. Έκανα την βλακεία και έκλεισα ζενιθ fix 0,087. αν έκλεισες πρόσφατα έχεις 14 μέρες δικαίωμα υπαναχώρησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RVD Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δεν έχω δικαιώμα υπαναχώρησης δυστυχώς. Όσο για την μόνωση... το παν είναι. Διαφορετικά χαίρω πολύ. Κανείς δε θέλει να το ανάβει στους 16-17. Ευχαριστώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisnaruto Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Χρειάζεται να ενημερώσω την Ζενιθ ή απλά κάνω αίτηση στη ΔΕΗ; Ρεύμα ποιο πρόγραμμα έβαλες? Εγω πηγα ρωτησα για επιβεβαιωση. Ευτυχως δεη και ζενιθ ηταν διπλα στα 20 μετρα. Αν εισαι θεσνικη κλεισε ραντεβου στην δεη στα δικαστηρια και διπλα εχει ενα μικρο καταστημα ζενιθ. Το ρευμα το αφησα στην ζενιθ καθως δεν εχω βρει φθηνο σταθερο καπου Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από chrisnaruto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, chrisnaruto είπε Το ρευμα το αφησα στην ζενιθ καθως δεν εχω βρει φθηνο σταθερο καπου στο άλλο θέμα 7 λεπτά πριν, RVD είπε Δεν έχω δικαιώμα υπαναχώρησης δυστυχώς. τότε τα βάζεις κάτω διαφορά ζενιθ μείον ΔΕΗ επι κολοβατώρες που καις VS ρήτρα αποχώρησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdafas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, asdafas είπε Γνωρίζει κανείς γιατί η χρέωση ενέργειας διανομής είναι περισσότερη απ το 30.82 που αναφέρει; Με βλέπω για rae; Τελικός λογαριασμός ζενιθ gas home easy. Απ τις 21/02 είμαι στην ΔΕΗ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Φίλε @korakios είναι σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, asdafas είπε Φίλε @korakios είναι σωστά; ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdafas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία Γιατί δεν χρεώνουν με την μια 50 ευρώ και το σπάνε σε τόσες πολλές χρεώσεις; Εντωμεταξύ είμαι ΔΕΗ ρεύμα από Νοέμβριο αλλα εξακολουθούν να βάζουν μια έκπτωση dual energy που είναι της πλάκας 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 11 minutes ago, korakios said: ναι , σωστή πίκρα και κοροϊδία Τυπικά (άσχετα αν στην πράξη σεν ισχύει) το προγραμμα του θεωρείται σταθερό σωστά; Άρα πήρε κανονικά την έξτρα έκπτωση 0,02 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Τυπικά (άσχετα αν στην πράξη σεν ισχύει) το προγραμμα του θεωρείται σταθερό σωστά; Άρα πήρε κανονικά την έξτρα έκπτωση 0,02 για την έξτρα της ΔΕΠΑ λες (απο 2022) ? Μάλλον δε μπαίνει σε σταθερά , αυτό είναι με ρήτρα αναπροσαρμογής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις