korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Καλύτερα να έχω όλη μέρα κλιματιστικό (το πρόγραμμα που έχω στο ρεύμα λήγει τον Σεπτέμβρη του 2023) καλομελέτα , τα λέμε τον Ιούλιο 😁 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2022 από korakios 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, ekrepali είπε Σαν σκέψη καλή είναι... μου πέρασε και μένα απ'το μυαλό, στη πράξη όμως; Eδώ με τα χίλια ζόρια άλλαξε κάποιος από κυμαινόμενο σε σταθερό (ο Thresh νομίζω), το να κάνουν αλλαγή στο ίδιο πρόγραμμα από φτηνότερο σε ακριβότερο θα τους φανεί εξωπραγματικό. Χώρια που μπορεί να σε βάλουν να υπογράψεις κάνα χαρτί ότι καταγγέλεις τη παλιά σύμβαση και να μείνεις χωρίς αέριο... με τη ΔΕΗ έχουμε να κάνουμε, όλα να τα περιμένουμε. 😄 Πάντως επιβεβαιώθηκε ο λόγος που κατάφερε η ΔΕΗ να έχει χαμηλές τιμές σε ρεύμα και αέριο. https://energypress.gr/news/stoys-katanalotes-epistrefei-i-dei-ta-700-800-ekat-eyro-apo-hedging-me-vasi-kai-business-plan Toυς περισσεύουν άραγε αρκετά ώστε να κρατήσουν το 0.05 και τον επόμενο χειμώνα; Με τόση διαφήμιση που έπεσε στη τηλεόραση φοβάμαι ότι θα πλακώσει κόσμος. Eπίσης το γεγονός ότι τα καινούργια σταθερά προγράμματα ρεύματος έχουν διάρκεια 1 έτους, μάλλον δε φτάνει ο μποναμάς και για το 2023. Οπότε επανέρχομαι... ναι καλή η σκέψη να πάμε απ'το 0.02 στο 0.05 πριν λήξει η προσφορά , αλλά προσωπικά φοβάμαι μη πάω για μαλλί και βγω κουρεμένος. Επίσης αν του χρόνου δεν υπάρχουν επιδοτήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να ανάψω καλοριφέρ με 0.05, δε βγαίνω οικονομικά. Καλύτερα να έχω όλη μέρα κλιματιστικό (το πρόγραμμα που έχω στο ρεύμα λήγει τον Σεπτέμβρη του 2023) Οτιδηποτε και να καψεις πλεον εχει υψηλο κοστος. Οσους γνωστους εχω με κλιματιστικα εκκαθαριστικοι τους ηρθαν απο 800 και πανω. Και εκει εχει ρητρες και τα σταθερα ειναι πανακριβα ανεξαρτητως εταιρειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 16 λεπτά πριν, Giannis80x είπε Οτιδηποτε και να καψεις πλεον εχει υψηλο κοστος. Οσους γνωστους εχω με κλιματιστικα εκκαθαριστικοι τους ηρθαν απο 800 και πανω. Και εκει εχει ρητρες και τα σταθερα ειναι πανακριβα ανεξαρτητως εταιρειας. Όποιος άκουσε @korakios ανατέλλει πράσινος ήλιος στο μπαλκόνι του 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisnaruto Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Καλημέρα σε όλους. Αρχικά να σας πω ότι είμαι τελείως άσχετος με το θέμα. Είχα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ζενίθ το gas home fix και θυμάμαι κάποια στιγμή που είχα επικοινωνήσει μαζί τους για άσχετο θέμα και με είχαν ενημερώσει ότι λήγει το συμβόλαιο που είχαμε κάνει και είχαμε συμφωνήσει να με παρουν κάποια άλλη στιγμή να το διευθετησουμε, χωρίς να γίνει αυτό ποτέ. Χθες μου ήρθε ο παρακάτω λογαριασμός και έχω φρίξει με το αναπροσαρμογη TTF 304 ευρώ. Ξέρω ότι μπορεί να έχει χιλιοειπωθει το θεμα αυτο και συγχωρεστε με, αλλα τι ακριβως ειναι αυτο και τι μπορω να κανω; Να σημειωσω πως απτον τελευταιο λογαριασμο συνειδητοποίησα οτι εχω μεταφερθει σε προγραμμα gas home easy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, chrisnaruto είπε αλλα τι ακριβως ειναι αυτο και τι μπορω να κανω; Αυτό που λένε εδώ και δύο μήνες στις ειδήσεις. Πιθανον σου στείλανε κάποια ειδοποίηση σε προηγούμενο λογαριασμό ότι θα σου αλλάξει η τιμολόγηση. Πήγαινε αύριο κιόλας στη ΔΕΗ και κλείσε στο Gas control. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Περαστικά μας 😑 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, kosmasgr είπε Περαστικά μας 😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 41 λεπτά πριν, kosmasgr είπε Περαστικά μας 😑 Μονο 32 λεπτα η κιλοβατωρα😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Ο Πέτσας το πρωί μίλησε ακόμα και για πιθανότητα διακοπής φυσικού αερίου λόγο υπερβολικής αύξησης της τιμής του. Ας ετοιμάσουμε τις ξυλόσομπες σιγά σιγά ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 17 λεπτά πριν, PastiGR είπε Ο Πέτσας το πρωί μίλησε ακόμα και για πιθανότητα διακοπής φυσικού αερίου λόγο υπερβολικής αύξησης της τιμής του. Ας ετοιμάσουμε τις ξυλόσομπες σιγά σιγά ! Στις οποίες μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, kirileman είπε Στις οποίες μπορείς να μαγειρέψεις κιόλας. Ενταξει διορθωνει. Επεσε στα 246 τωρα στις 12:30😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, chrisnaruto είπε Ξέρω ότι μπορεί να έχει χιλιοειπωθει το θεμα αυτο και συγχωρεστε με, αλλα τι ακριβως ειναι αυτο και τι μπορω να κανω; Να σημειωσω πως απτον τελευταιο λογαριασμο συνειδητοποίησα οτι εχω μεταφερθει σε προγραμμα gas home easy πάρε τις σελίδες με την όπισθεν και θα καταλάβεις τι κείμενο θα γράψεις για την καταγγελία πόσταρέ το εδώ για τυχών διόρθωση 1 ώρα πριν, Giannis80x είπε Ενταξει διορθωνει. Επεσε στα 246 τωρα στις 12:30😄 που αυτές οι τιμές καμία σχέση δεν έχουν με το κόστος προμήθειας της εταιρίας τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε πάρε τις σελίδες με την όπισθεν και θα καταλάβεις τι κείμενο θα γράψεις για την καταγγελία πόσταρέ το εδώ για τυχών διόρθωση που αυτές οι τιμές καμία σχέση δεν έχουν με το κόστος προμήθειας της εταιρίας τελικά Λες να εχουν εκπτωση τελικα και αυτες οι τιμες να αφορουν την τιμη προς τον τελικο καταναλωτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Giannis80x είπε Λες να εχουν εκπτωση τελικα και αυτες οι τιμες να αφορουν την τιμη προς τον τελικο καταναλωτη; https://www.newsit.gr/oikonomia/fysiko-aerio-sxedon-100-eyro-ana-megavatora-i-eisagogi-tou-ton-ianouario-rae-xamilotera-apo-tin-eyropi/3473083/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Το αέριο που καίει ένας καταναλωτής με κυμαινόμενο πρόγραμμα τώρα το Μάρτιο, θα χρεωθεί με την μέση τιμή χονδρικής του Φεβρουαρίου ή του Μαρτίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις