korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Giannis80x είπε Αρκετα περισσπτερα θα θες.υπολογισε 3 μπουκαλες την εβδομαδα για 24/07 χρηση. Η μπουκαλα αν δεν κανω λαθος εχει παει κανα τριανταρι ευρω. ανοίξτε άλλο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Giannis80x είπε μπουκαλα αν δεν κανω λαθος εχει παει κανα τριανταρι ευρω. 22 ευρώ πήρα σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, vali είπε 22 ευρώ πήρα σήμερα. Ανοιξτε αλλο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis Vs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, korakios είπε μπορεί και να συμφώνησε , το θέμα είναι αν δόθηκε παράδειγμα για το πόσο θα επηρεάσει τις τελικές τιμές , απλά ζητάς την ηχογράφηση για επαλήθευση διαφάνειας για την αποχώρηση στο site γράφει οτι δεν εφαρμόζεται σε προγράμματα μη σταθερά (απλά το αναφέρω) μην το αναφέρεις καν Στη δεύτερη σελίδα του συμβολαίου λέει για τέλος πρόωρης λύσης. Γι' αυτό το έβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Στη δεύτερη σελίδα του συμβολαίου λέει για τέλος πρόωρης λύσης. Γι' αυτό το έβαλα εννοείται να το γράψεις , ανάλογα την εξέλιξη βλέπουμε για το συγκεκριμένο , απλά μην έχεις μεγάλες ελπίδες για σύντομη λύση υποθέτω θα σου κάνει πρόταση λόγω καλής θέλησης για αποχώρηση αζημίως και μετά μέσω ΣτΚ να σου δώσουν το πολύ τα μισά (έχει γίνει πρόσφατα) , βλέπεις και κάνεις Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis Vs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, korakios είπε εννοείται να το γράψεις , ανάλογα την εξέλιξη βλέπουμε, απλά μην έχεις μεγάλες ελπίδες για σύντομη λύση υποθέτω θα σου κάνει πρόταση λόγω καλής θέλησης για αποχώρηση αζημίως και μετά μέσω ΣτΚ να σου δώσουν το πολύ τα μισά (έχει γίνει πρόσφατα) , βλέπεις και κάνεις Είμαι σίγουρος ότι θα πάει μακριά η βαλίτσα... ΣτΚ να στείλω άμεσα ή να περιμένω να δω τι θα μου πουν; Επίσης myRae διάβασα ότι δεν ακυρώνεται η αίτηση. Άρα να στείλω συμπληρωματική και να βάλω "σε σχέση την παραπάνω υπ' αριθμ τάδε καταγγελία σας γνωρίζω και τα εξής"; Και να βάλω και αυτά που θα στείλω στη Ζενίθ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε ΣτΚ να στείλω άμεσα ή να περιμένω να δω τι θα μου πουν; 10 εργάσιμες 8 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε Επίσης myRae διάβασα ότι δεν ακυρώνεται η αίτηση. Άρα να στείλω συμπληρωματική και να βάλω "σε σχέση την παραπάνω υπ' αριθμ τάδε καταγγελία σας γνωρίζω και τα εξής"; Και να βάλω και αυτά που θα στείλω στη Ζενίθ; Πάρε τηλ αύριο μήπως μπορούν και την ακυρώσουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σε όλους , μου έστειλαν την σύμβαση του gas control με ημερομηνία αίτησης 8/12. Ούτε 3 μηνες , σας έφαγα😁. Μια ερώτηση μιας και θα είναι ο πρώτος λογαριασμός μου. Η κατανάλωση μου σε ερώτηση που έκανα στην ΕΔΑ είναι 112m3 διαφορά από την προηγούμενη ένδειξη. Πόσο υπολογίζεται σε kw; Έχουν πάρει μέτρηση από 11/2 και αλά δεν μου έχουν εκδώσει λογαριασμό τα τζιμανια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, PastiGR είπε Η κατανάλωση μου σε ερώτηση που έκανα στην ΕΔΑ είναι 112m3 διαφορά από την προηγούμενη ένδειξη. Πόσο υπολογίζεται σε kw; https://www.zenith.gr/uploads/file/315c7e9d0c484cdc9ec8cd6766f3e5a6/Anotera_Thermogonos_Dinami.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsaltinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, PastiGR είπε Καλησπέρα σε όλους , μου έστειλαν την σύμβαση του gas control με ημερομηνία αίτησης 8/12. Ούτε 3 μηνες , σας έφαγα😁. Μια ερώτηση μιας και θα είναι ο πρώτος λογαριασμός μου. Η κατανάλωση μου σε ερώτηση που έκανα στην ΕΔΑ είναι 112m3 διαφορά από την προηγούμενη ένδειξη. Πόσο υπολογίζεται σε kw; Έχουν πάρει μέτρηση από 11/2 και αλά δεν μου έχουν εκδώσει λογαριασμό τα τζιμανια! Πως εγινε αυτο ? Εγω μιλησα μαζι τους 18/2. Στις 24/2 ηρθε η συμβαση με το courier την οποια και υπεγραψα και στις 25/2 με καλεσαν και μου επιβεβαιωσαν οτι έλαβαν την αιτηση. Και με ενημερωσαν οτι η μεταβαση θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Πως εγινε αυτο ? Εγω μιλησα μαζι τους 18/2. Στις 24/2 ηρθε η συμβαση με το courier την οποια και υπεγραψα και στις 25/2 με καλεσαν και μου επιβεβαιωσαν οτι έλαβαν την αιτηση. Και με ενημερωσαν οτι η μεταβαση θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες μέρες. μιλά για τη σύμβαση , θα στη στείλουνε όποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis Vs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, korakios είπε 10 εργάσιμες Πάρε τηλ αύριο μήπως μπορούν και την ακυρώσουν ΔΕΗ να πάω ή να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, Giannis Vs είπε ΔΕΗ να πάω ή να περιμένω; αυτό απο σένα εξαρτάται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis Vs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, korakios είπε αυτό απο σένα εξαρτάται δε νομίζω ότι έχω να περιμένω κάτι. Άλλωστε μέχρι να προχωρήσει η ΔΕΗ έμαθα ότι παίρνει καιρό. Μέχρι τότε θα έχει λυθεί και το άλλο θέμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Ρε παιδια εγκατασταθηκε φετος πρωτη φορα στο σπιτι το φυσικο αεριο, και ηρθε ο πρωτος λογαριασμος 91 ευρω για 35 μερες. Ειναι φυσιολογικο αυτο, η αφορα τα παγια και την πρωτη εγκατασταση. Καταναλωση εγινε απειροελεαχιστη καθως ειναι δευτερευουσα οικια, και επισης δεν ανεφερε καταναλωσεις στο παραστατικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις