kokni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις βγήκε λογαριασμός ΔΕΗ με σταθερό 0.02 και τις εκπτώσεις περασμένες από όσο βλέπω. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από kokni 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 το θέμα είναι οτι είχαν πει οτι η ΔΕΠΑ θα έκανε επιπλέον 0,02 (ξέρω βγαίνει αρνητικό, αλλά έτσι είχαν πει ) (για το 2022) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tomtsir είπε Έχει κανένας λογαριασμό που έκλεισε στην ΔΕΗ με 0.02; Το'χω μεγάλη απορία αν βάζουν την έκπτωση και στα σταθερά , εκεί τι θα γίνει; 6300kw έκαψα το δίμηνο και πληρώθηκα 26ευρώ. Spoiler Δεν τον καταχωρώ στα παραστατικά στο mythermansi, δε με συμφέρει. Θα καταχωρήσω μόνο τον προηγούμενο που ήταν 165 ευρώ χρεωστικός (εκ των οποίων τα 100 ήταν η εγγύηση) αλλά και πάλι δεν καλύπτουν όλο το επίδομα θέρμανσης (πήρα 125 ευρώ στη τράπεζα, άρα πρέπει να ανεβάσω παραστατικά αξίας 250 ευρώ). Αν δε ξαναπάρω χρεωστικό λογαριασμό ως το Μάιο, θα μου πάρει πίσω η ΑΑΔΕ (205-165)/2 = 42.5 ευρώ. Επίσης να αναφέρω ότι ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 9/2, αλλά μέχρι και τις 15/2 που είχα τσεκάρει στο ebill δεν υπήρχε ανεβασμένος. Ακόμα και οι υπάλληλοι (και στο mail και στο τηλέφωνο) μου λέγανε ότι δεν είχε εκδοθεί λογαριασμός... ό,τι να'ναι. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από ekrepali 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε 6300kw έκαψα το δίμηνο και πληρώθηκα 26ευρώ. Δεν τον καταχωρώ στα παραστατικά στο mythermansi, δε με συμφέρει. Θα καταχωρήσω μόνο τον προηγούμενο που ήταν 165 ευρώ χρεωστικός (εκ των οποίων τα 100 ήταν η εγγύηση) αλλά και πάλι δεν καλύπτουν όλο το επίδομα θέρμανσης (πήρα 125 ευρώ στη τράπεζα, άρα πρέπει να ανεβάσω παραστατικά αξίας 250 ευρώ). Αν δε ξαναπάρω χρεωστικό λογαριασμό ως το Μάιο, θα μου πάρει πίσω η ΑΑΔΕ (205-165)/2 = 42.5 ευρώ. Επίσης να αναφέρω ότι ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 9/2, αλλά μέχρι και τις 15/2 που είχα τσεκάρει στο ebill δεν υπήρχε ανεβασμένος. Ακόμα και οι υπάλληλοι (και στο mail και στο τηλέφωνο) μου λέγανε ότι δεν είχε εκδοθεί λογαριασμός... ό,τι να'ναι. Απίστευτα πράγματα , από την μία λέω μακάρι να είχα κλείσει στο 0.020 αλλά από την άλλη μην είμαι αχάριστος που έκλεισα στο 0.050. Πιστεύω θα σου βγούνε με τις ρυθμιζόμενες αυτά που θες για το επίδομα , αν δεις γράφει κιόλας αναστολή περίπου 65 ευρώ σε εσένα. Καλοφάγωτα λοιπόν 🤪 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε 6300kw έκαψα το δίμηνο και πληρώθηκα 26ευρώ. Εγώ που έκαψα 4600kwh γιατί δεν πληρώνομαι και πρέπει να πληρώσω 7 ευρώ? Έπρεπε να κάψω περισσότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Δεν τον καταχωρώ στα παραστατικά στο mythermansi, δε με συμφέρει. είναι και οι αναστολές που ωθούν σε πιστωτικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Αν ήξερα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, θα έκλεινα Ζενίθ για 2 χρόνια με 0.026 αντί για 1 χρόνο στη ΔΕΗ με 0.02. Φοβόμουνα ότι η Ζενίθ θα έκανε αναπροσαρμογή μετά το 6μηνο αλλά φαίνεται ότι κρατούν γερά. Επίσης κλασικά τότε λέγαμε ότι το θέμα με τη Ρωσία και τον αγωγό είναι παρωδικό, πού να φανταστούμε ότι θα έπεφταν πύραυλοι και βόμβες και ο HERTHAN θα γυρνούσε ΔΕΗ. 💣 Απόδοση 1000 έδινε στο στοίχημα. 😄 edit: @korakios Oι λογαριασμοί έχουν 20 μέρες περιθώριο εξόφλησης. Εφόσον η έκδοση είναι 8/2... τότε έχεις μέχρι το τέλος του μήνα να μάθεις πόσα χρωστάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, ekrepali είπε edit: @korakios Oι λογαριασμοί έχουν 20 μέρες περιθώριο εξόφλησης. Εφόσον η έκδοση είναι 8/2... τότε έχεις μέχρι το τέλος του μήνα να μάθεις πόσα χρωστάς. μπα τώρα είμαι χαλαρός αφού βλέπω οτι μάλλον θα με χρωστάνε οι καημένοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετα απο αλλαγη παροχου προς ΔΕΗ Μου βγηκε τελικος λογαριασμος 233 ευρω απο αέριο αττικης με περίοδο κατανάλωσης 17/11/21 - 17/01/22 Στις 9/2/22 βγηκε ο λογαριασμός της ΔΕΗ εκκαθαριστικος 51 ευρώ με περίοδο κατανάλωσης 29/12/21 - 18/01/22 Εχω άραγε διπλή χρέωση αφου υπάρχουν κοινά διαστήματα κατανάλωσης ?? Αντε βγάλε άκρη δηλαδή !!! Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από NeCrOmAnCeR19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε Εχω άραγε διπλή χρέωση αφου υπάρχουν κοινά διαστήματα κατανάλωσης ?? ναι , αν δεν έχεις πληρώσει του προηγούμενου , μην τον πληρώνεις καταγγελία στο myrae κατά Φ.Αττικής και άσε να βγάλουν άκρη φυσικά όχι τηλέφωνα επίσης στον τελικό δικαιούσαι και τυχών έκπτωση συνέπειας (αν τον έχεις πληρώσει και εφαρμόζεται στον επόμενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ea6gka Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Σημερα εμφανιστηκε στο ebill το αεριο, αλλα δεν μου ηρθε καμμια ειδοποιηση, κατι οτι εγινε η αλλαγη κλπ. Νε θεωρησω οτι εχει γινει η μεταβαση? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 βγηκε και σε μενα το διμηνο νοεμβριο δεκεμβριο με τα 0.02, ειναι κατι σεντς επιστροφη. Ευχαριστω τον κορακιο που μας εσωσε τον χειμωνα. Δεν ειχα ιδεα απο αεριο, διαβασα ενα μηνυμα του εδω πριν μηνες, ''βαλε της δεη με τα 0.02 να σωθεις'' και ακολουθησα πιστα. και παλι ευχαριστω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 35 λεπτά πριν, korakios είπε μπα τώρα είμαι χαλαρός αφού βλέπω οτι μάλλον θα με χρωστάνε οι καημένοι Είναι 100 ευρώ η εγγύηση... πιστεύω θα σου έρθει χρεωστικός έστω και μικροποσό. Αν δε πληρωθεί έγκαιρα θα πρέπει να δώσεις πίσω το 25% της συνέπειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, HERTHAN είπε Επισης παρατηρησα στον λογριασμο το παρακατω μηνυμα: Τι παπαρια ειναι παλι αυτη? Α δεν είναι τίποτα, το τυχερό σου κοκαλάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, ekrepali είπε Είναι 100 ευρώ η εγγύηση... πιστεύω θα σου έρθει χρεωστικός έστω και μικροποσό. Αν δε πληρωθεί έγκαιρα θα πρέπει να δώσεις πίσω το 25% της συνέπειας. φτου , την ξέχασα , πάνω που ηρέμησα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις