Giannis80x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, marmagia είπε Καινούργιο κόλπο δε παιδιά η άρνηση της ΕΔΑ αττικης να πει την ημερομηνία επόμενης καταμέτρησης; 3 υπάλληλοι ίδια απάντηση "ρωτήστε τον πάροχο" Καλημερα. Στο φυσικο αεριο παντως,ο λογαριασμος γραφει επανω την ημερομηνια επομενης καταμετρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drunkdonkey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρώτος λογαριασμός από gas control με αλλαγή παρόχου κάπου Σεπτέμβρη- Οκτώβριο. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από drunkdonkey edit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valliant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Σήμερα για 1η φορά εμφανίστηκε στο ebill ο "πολυπόθητος" λογαριασμός Φ.Α. της ΔΕΗ. Εννοείται ότι έβλεπα κάθε μέρα κατ' ελάχιστον 3 φορές, αν τυχόν είχε εκδοθεί. Κι εδώ έχουμε την υπέρτατη π@@στια από την ΔΕΗ, που δεν είναι άλλη από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. 09/02/2022 αναγράφεται πάνω στο λογαριασμό, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα 18/02 που πλέον έχει χαθεί η προθεσμία υποβολής παραστατικών για το επίδομα θέρμανσης!!! Που και να μην είχα ebill δηλαδή και να περίμενα την παραλαβή του εντύπου. Πάμε και στα θετικά. Όπως βλέπετε παρ'ολο που ο τύπος του συμβολαίου είναι με σταθερή χρέωση, χωρίς TTF δηλαδή, υπάρχει η κρατική επιδότηση όπως είχε αυτή οριστεί, €0,015 για το Νοέμβρη και €0,034 για το Δεκέμβρη. Ας ελπίσουμε οτι το ίδιο θα συμβεί και στον επόμενο λογαριασμό, που θα είναι και ο πιο βαρβάτος, μια που υπολόγισα ότι θα έχω περίπου 5400 με 5500kWh για διάστημα 62 ημερών.... NGS00000.pdf Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από valliant Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, valliant είπε Καλημέρα σε όλους. Σήμερα για 1η φορά εμφανίστηκε στο ebill ο "πολυπόθητος" λογαριασμός Φ.Α. της ΔΕΗ. Εννοείται ότι έβλεπα κάθε μέρα κατ' ελάχιστον 3 φορές, αν τυχόν είχε εκδοθεί. Κι εδώ έχουμε την υπέρτατη π@@στια από την ΔΕΗ, που δεν είναι άλλη από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. 09/02/2022 αναγράφεται πάνω στο λογαριασμό, ο οποίος εμφανίστηκε σήμερα 18/02 που πλέον έχει χαθεί η προθεσμία υποβολής παραστατικών για το επίδομα θέρμανσης!!! Που και να μην είχα ebill δηλαδή και να περίμενα την παραλαβή του εντύπου. Πάμε και στα θετικά. Όπως βλέπετε παρ'ολο που ο τύπος του συμβολαίου είναι με σταθερή χρέωση, χωρίς TTF δηλαδή, υπάρχει η κρατική επιδότηση όπως είχε αυτή οριστεί, €0,015 για το Νοέμβρη και €0,034 για το Δεκέμβρη. Ας ελπίσουμε οτι το ίδιο θα συμβεί και στον επόμενο λογαριασμό, που θα είναι και ο πιο βαρβάτος, μια που υπολόγισα ότι θα έχω περίπου 5400 με 5500kWh για διάστημα 62 ημερών.... NGS00000.pdf 1 MB · 0 downloads Προθεσμίες Υποβολή αίτησης μέχρι τις 15.02.2022 Για τα καύσιμα (υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα- πέλετ, θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης) η καταβολή του επιδόματος γίνεται ανάλογα με την ημερομηνία καταχώρησης των παραστατικών με καταληκτική ημερομηνία την 15η Απριλίου 2022 Ειδικά για το φυσικό αέριο καταχωρίζονται έως την 31η Μαΐου 2022 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.10.2021 έως 31.3.2022 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 16η Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valliant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 kirileman το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό γι' αυτό είπα οτι ο λογαριασμός ενώ φάνηκε σήμερα, έχει ως έκδοση 09/02. Αρα θεωρείς ότι δεν έχει χαθεί καμιά προθεσμία? 4 λεπτά πριν, kirileman είπε Προθεσμίες Υποβολή αίτησης μέχρι τις 15.02.2022 Για τα καύσιμα (υγραέριο, καυσόξυλα, βιομάζα- πέλετ, θερμική ενέργεια μέσω τηλεθέρμανσης) η καταβολή του επιδόματος γίνεται ανάλογα με την ημερομηνία καταχώρησης των παραστατικών με καταληκτική ημερομηνία την 15η Απριλίου 2022 Ειδικά για το φυσικό αέριο καταχωρίζονται έως την 31η Μαΐου 2022 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου από 1.10.2021 έως 31.3.2022 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 16η Μαΐου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, valliant είπε kirileman το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό γι' αυτό είπα οτι ο λογαριασμός ενώ φάνηκε σήμερα, έχει ως έκδοση 09/02. Αρα θεωρείς ότι δεν έχει χαθεί καμιά προθεσμία? Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι κάνεις την αίτηση μέχρι 15/2 και στη συνέχεια μέχρι 31 Μαϊου ανεβάζεις τα παραστατικά. Δεν έχεις κάνει καν την αίτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valliant Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι κάνεις την αίτηση μέχρι 15/2 και στη συνέχεια μέχρι 31 Μαϊου ανεβάζεις τα παραστατικά. Δεν έχεις κάνει καν την αίτηση; Φυσικά και την έκανα, με το που ανακοινώθηκε και άνοιξε το σύστημα, από 16/11/21 έχω κανει την αίτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, drunkdonkey είπε Πρώτος λογαριασμός από gas control με αλλαγή παρόχου κάπου Σεπτέμβρη- Οκτώβριο. το έλεγα για πλάκα ,αλλά στη μπανανία όσοι καίγανε αέριο το Δεκέμβριο έβγαλαν και χατζιλίκι (edit στο παλιό gascontrol) , ότι να'ναι ξέρω θα φανεί περίεργο που "γκρινιάζω" , αλλά το ποσό αυτό θα το πάρει το κράτος επι 10 στο άμεσο διάστημα Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από korakios 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drunkdonkey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, korakios είπε το έλεγα για πλάκα ,αλλά στη μπανανία όσοι καίγανε αέριο το Δεκέμβριο έβγαλαν και χατζιλίκι (edit στο παλιό gascontrol) , ότι να'ναι ξέρω θα φανεί περίεργο που "γκρινιάζω" , αλλά το ποσό αυτό θα το πάρει το κράτος επι 10 στο άμεσο διάστημα Καλά προφανώς εμείς θα τα πληρώσουμε αυτά αλλά από το να πληρώνεις ρήτρες... Ευχαριστούμε για την πληροφορηση και τον χρόνο που ξοδεύεις για να ενημερώνεις στο θέμα του ρεύματος κ του αερίου, είναι ο λόγος που γλίτωσα πολλά € σε λογαριασμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, valliant είπε Φυσικά και την έκανα, με το που ανακοινώθηκε και άνοιξε το σύστημα, από 16/11/21 έχω κανει την αίτηση Άρα πώς έχει χαθεί η προθεσμία υποβολής παραστατικών; Στάνταρ κάτι δεν έχω καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο φίλος valliant μαλλον αγχώθηκε τσάμπα... Αν η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών είναι 31/5/22, μια χαρά θα προλάβει την επιδότηση. Βέβαια, ο επόμενος λογαριασμός θα εκδοθεί κατα τον...Αύγουστο μερια!?!?! 😛 Οι δικοί μου υπολογισμοί χρέωσης της κατανάλωσης μου, από την άλλη βγήκαν εντελώς εκτός! Ξέρει κανείς το ύψος της επιδότησης για Γενάρη ή/και ίσως Φεβρουάριο; Spoiler Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2022 από stazzy1978 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Σήμερα εμφανίστηκε και μένα ο λογαριασμός και γράφει ότι εκδόθηκε 9/2. Χθες βέβαια που ξανατσέκαρα δεν υπήρχε... Συνολικό ποσό πληρωμής 1.18 ευρω, LOL, οι τρελοί έβαλαν επιδότηση στο σταθερό 0.020. Σχεδόν 7000kwh κατανάλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, με λίγα λόγια όσοι προλάβατε και μπήκατε στο παλιό σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ, έχετε ζεσταθεί τσάμπα μέχρι τον Δεκέμβριο και λογικά και μέχρι το τέλος του χειμώνα, ενώ όσοι είστε στο νέο σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ, σας ήρθε σχεδόν τσάμπα (Νοέμβριος 0,035€/kWh και Δεκέμβριος 0,016€/kWh) !! Niceeeeeee 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Είναι εξόφθαλμο ρε παιδιά! Φοβάμαι για διορθώσεις, ελπίζω όχι αναδρομικές! Βέβαια αυτό θα προκαλέσει νέο χαος στο ήδη υπάρχον χάος των λογαριασμών... Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, drunkdonkey είπε Καλά προφανώς εμείς θα τα πληρώσουμε αυτά αλλά από το να πληρώνεις ρήτρες... δεν έχει ρήτρες το συγκεκριμένο 7 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε με λίγα λόγια όσοι προλάβατε και μπήκατε στο παλιό σταθερό πρόγραμμα της ΔΕΗ, έχετε ζεσταθεί τσάμπα μέχρι τον Δεκέμβριο βασικά για Δεκέμβριο όποιος έκαψε πχ 10000kw όχι μόνο δε χρεώθηκε αλλά έκανε καλοκαιράκι σπίτι με 140€ στο χέρι απο το κράτος 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις