Thrylos7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Επειδη σκεφτομαι την αλλαγη απο Φυσικο Αεριο Αττικης σε ΔΕΗ, περιμενα να παρω λογαριασμο για να δω αναλυτικα τι γινεται. Και βλεπω το εξης : Για Νοεμβρη με εχει χρεωσει 0.09692/KWh και εκπτωση απο το κρατος 0.015/KWh οποτε τελικα 0.08192/KWh Για Δεκεμβρη με εχει χρεωσει 0.09581/KWh και εκπτωση απο το κρατος 0.035/KWh οποτε τελικα 0.06081/KWh Για Ιανουαριο με εχρι χρεωσει 0.11931/KWh και δεν εχει περαστει ακομα εκπτωση (εχουν πει ποσο θα ειναι?) Αν παω στο σταθερο της ΔΕΗ που εχει κοστοσ 0.05/KWh , η εκπτωση του κρατους θα ισχυει επισης? ή ειναι μονο για τα κυμαινομενα προγραμματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε Επειδη σκεφτομαι την αλλαγη απο Φυσικο Αεριο Αττικης σε ΔΕΗ, περιμενα να παρω λογαριασμο για να δω αναλυτικα τι γινεται. Και βλεπω το εξης : Για Νοεμβρη με εχει χρεωσει 0.09692/KWh και εκπτωση απο το κρατος 0.015/KWh οποτε τελικα 0.08192/KWh Για Δεκεμβρη με εχει χρεωσει 0.09581/KWh και εκπτωση απο το κρατος 0.035/KWh οποτε τελικα 0.06081/KWh Για Ιανουαριο με εχρι χρεωσει 0.11931/KWh και δεν εχει περαστει ακομα εκπτωση (εχουν πει ποσο θα ειναι?) Αν παω στο σταθερο της ΔΕΗ που εχει κοστοσ 0.05/KWh , η εκπτωση του κρατους θα ισχυει επισης? ή ειναι μονο για τα κυμαινομενα προγραμματα? Άγνωστο αν θα μπει η έκπτωση στο σταθερό της ΔΕΗ. Περιμένουμε να εκδοθούν οι πρώτοι εκκαθαριστικοί ώστε να δούμε αν έχουν τις πιστώσεις. Στο σταθερό της ζενίθ που είμαι τις πέρασαν πάντως. Για το Γενάρη νομίζω ότι ανακοίνωσαν 0.02 έκπτωση και άλλα 0.02 όσοι προμηθευονται από ΔΕΠΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thrylos7 είπε Επειδη σκεφτομαι την αλλαγη απο Φυσικο Αεριο Αττικης σε ΔΕΗ, περιμενα να παρω λογαριασμο για να δω αναλυτικα τι γινεται. Και βλεπω το εξης : Για Νοεμβρη με εχει χρεωσει 0.09692/KWh και εκπτωση απο το κρατος 0.015/KWh οποτε τελικα 0.08192/KWh Για Δεκεμβρη με εχει χρεωσει 0.09581/KWh και εκπτωση απο το κρατος 0.035/KWh οποτε τελικα 0.06081/KWh Για Ιανουαριο με εχρι χρεωσει 0.11931/KWh και δεν εχει περαστει ακομα εκπτωση (εχουν πει ποσο θα ειναι?) Αν παω στο σταθερο της ΔΕΗ που εχει κοστοσ 0.05/KWh , η εκπτωση του κρατους θα ισχυει επισης? ή ειναι μονο για τα κυμαινομενα προγραμματα? Εγώ με ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ εχω υψηλότερη τιμή κιλοβατόρας και καμία έκπτωση απο επιδότηση γκρρρ Τι γίνετε; ότι τους κατέβει χρεώνουν; Θα με βοηθούσε πολύ αν ανεβάζες τον λογαριασμό σου. Ευτυχώς απο Ιανουάριο έχω κάνει αίτηση αλλαγής παρόχου στη ΔΕΗ, αλλά δε αφήσω την κλεψιά του αερίου αττικής, να περάσει έτσι. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από magdalhnh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, magdalhnh είπε Εγώ με ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ εχω υψηλότερη τιμή κιλοβατόρας και καμία έκπτωση απο επιδότηση γκρρρ Τι γίνετε; ότι τους κατέβει χρεώνουν; Θα με βοηθούσε πολύ αν ανεβάζες τον λογαριασμό σου. Ευτυχώς απο Ιανουάριο έχω κάνει αίτηση αλλαγής παρόχου στη ΔΕΗ, αλλά δε αφήσω την κλεψιά του αερίου αττικής, να περάσει έτσι. Εισαι σε καποιο προγραμμα;στα προγραμματα εχει φθηνοτερη τιμη κιλοβατωρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Όχι. Στο απλό είμαι. Πέρα από την τιμή κιλοβατώρας όμως, δε θα έπρεπε να βλέπω έστω τις εκπτώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, magdalhnh είπε Όχι. Στο απλό είμαι. Πέρα από την τιμή κιλοβατώρας όμως, δε θα έπρεπε να βλέπω έστω τις εκπτώσεις; Σαφως.εμενα μου εκαναν για Δεκεμβριο και για Νοεμβριο τιποτε. Περιμενω να βγει και αυτος ο λογαριασμος και να τους ξεχεσω μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, magdalhnh είπε Όχι. Στο απλό είμαι. Πέρα από την τιμή κιλοβατώρας όμως, δε θα έπρεπε να βλέπω έστω τις εκπτώσεις; κ γω στο απλο είμαι κ τις βάλανε παρε κ το δικο μου να συγκρίνεις μηπως εισαι εναντι? κ τις βαζουν σε εκαθαριστικο λογαριασμό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 13 minutes ago, Giannis80x said: Σαφως.εμενα μου εκαναν για Δεκεμβριο και για Νοεμβριο τιποτε. Περιμενω να βγει και αυτος ο λογαριασμος και να τους ξεχεσω μετα Εσένα βγάζουν τουλάχιστον λογαριασμούς 😅 εμένα πάλι.... μπα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Εκκαθαριστικός είναι ο λογαριασμός μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Εσένα βγάζουν τουλάχιστον λογαριασμούς 😅 εμένα πάλι.... μπα! Εκκαθαριστικος τον προηγουμενο μηνα και τωρα παλι εκκαθαριστικος θα βγει γιατι περασαν και μετρησαν. Εγω καταχωρω απο την εφαρμογη την μετρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Just now, Giannis80x said: Εκκαθαριστικος τον προηγουμενο μηνα και τωρα παλι εκκαθαριστικος θα βγει γιατι περασαν και μετρησαν. Εγω καταχωρω απο την εφαρμογη την μετρηση Και εγώ καταχωρώ. Με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αυτός είναι ο τελευταίος λογαριασμός που έβγαλαν. Έχω κάνει 15 τηλέφωνα και έχουν πάθει κοκομπλοκο που η ΕΔΑ αποφάσισε να αλλάξει μετρητή και δεν τους ταιριάζουν οι μετρήσεις οι νέες με τις παλιές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, marmagia είπε Και εγώ καταχωρώ. Με γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Αυτός είναι ο τελευταίος λογαριασμός που έβγαλαν. Έχω κάνει 15 τηλέφωνα και έχουν πάθει κοκομπλοκο που η ΕΔΑ αποφάσισε να αλλάξει μετρητή και δεν τους ταιριάζουν οι μετρήσεις οι νέες με τις παλιές Μαλλον πρεπει να πας απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 5 minutes ago, Giannis80x said: Μαλλον πρεπει να πας απο εκει... Δεν έχει κατανάλωση αυτο το σπίτι. Εάν θέλουν να βγάλουν λογαριασμό, ας βγάλουν, αλλιώς ποτέ τους. Εγώ δεν έχω εμπλοκή σε τίποτα, η ΕΔΑ επιβεβαιώνει ότι εκείνη άλλαξε τον μετρητή και ενημέρωσε την φυσικό αεριο για αυτό, πήρα τηλέφωνο την φυσικό αεριο τους το εξήγησα, έκαναν αίτημα ε δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζι τους απλα μου κάνει εντύπωση ποσό τα ζώα μου αργα είναι οι άνθρωποι αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, marmagia είπε Δεν έχει κατανάλωση αυτο το σπίτι. Εάν θέλουν να βγάλουν λογαριασμό, ας βγάλουν, αλλιώς ποτέ τους. Εγώ δεν έχω εμπλοκή σε τίποτα, η ΕΔΑ επιβεβαιώνει ότι εκείνη άλλαξε τον μετρητή και ενημέρωσε την φυσικό αεριο για αυτό, πήρα τηλέφωνο την φυσικό αεριο τους το εξήγησα, έκαναν αίτημα ε δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο μαζι τους απλα μου κάνει εντύπωση ποσό τα ζώα μου αργα είναι οι άνθρωποι αυτοί Αστους να εχουν να λαβαινουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magdalhnh Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Θα περιμένω κι εγώ τον τελευταίο εκκαθαριστικό απο το αεριο αττικής και μετά πάω για καταγγελία, μια και δεν βρίσκω πουθενά email επικοινωνίας απο εξυπηρέτηση πελατών της εταιρίας. Μόνο τηλέφωνα έχουν. Προτιμώ να έχω γραπτώς την απάντηση τους, αφου με τον λογαριασμό που θα εκδοθεί σταματάει και η συνεργασία μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις