Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, korakios είπε

πήρες απάντηση απο τον πάροχο ? Ζήτησες να πάρει θέση η ΡΑΕ ?

αν ναι βάλε ειδοποίηση σε 6 μήνες

3-4 περίπου

ο ΣτΚ απλά ,αν αποφασίσει υπέρ σου  δημοσιεύει επώνυμα  (της εταιρίας) το πόρισμα και σου χρησιμεύει για τυχών δικαστική οδό

πως ζητάω να πάρει θεση η ΡΑΕ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, jt1973 είπε

πως ζητάω να πάρει θεση η ΡΑΕ? 

στην απόρριψη απάντησης (αν πήρες και αν δε σε καλύπτει)

"παρακαλώ τη ΡΑΕ να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες"

4 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Τι εννοεις "σε αφηνει" ;;;;;

Μπορουμε να δινουμε μονοι μας την ενδειξη  παρολο που ο μετρητης ειναι προσβασιμος απο την ΕΔΑ ;;;;

Ναι, έχει ανοίξει και δέχεται καταχωρήσεις καταμέτρησης από τους χρήστες...

Καταχώρησα τa 750 κυβικά από 1/12/2021... ωχ ωχ ωχ τι μου έρχεται...

Δε βαριέσαι... Από 1/12/21 έως 10/1/22 θα πλήρωνα 180+220 = 400 για 4 ώρες απο 17-21 της κεντρικής + το ρεύμα για τα AC την υπόλοιπη ημέρα.

Τώρα θα έρθει καμια 500αρα για 21-22 βαθμούς όλη την ημέρα για διαστημα από  1/12/21 - 10/2/22... χωρίς το ρεύμα.

καιιιιιι χωρίς γκρίνια από τη σύζυγο! Αξία ανεκτίμητη! :)

• Like 1

4 ώρες πριν, marmagia είπε

Το θεωρεί εκκαθαριστική μέτρηση όμως η ΔΕΗ ώστε να βγάλει λογαριασμό; Δε νομίζω μάλλον θα πάνε βρόντο οι μετρήσεις που καταχωρούνται μέχρι να περάσει η ΕΔΑ 

Πήρα τηλ σήμερα να δω τι γίνεται με τους λογαριασμούς... μου είπαν κάτι μπαρούφες ότι προσαρμόζουν τα συστήματα ώστε να εκδίδονται οι λογαριασμοί βάσει των νέων εξελίξεων ότι η ΕΔΑ θα παίρνει μετρήσεις 3 φορές το χρόνο (εγώ ήξερα για 4, πότε το έκαναν 3; )

Αν ισχύει για 3 μετρήσεις το χρόνο συν το γεγονός ότι στον όρο 17.4 γράφει ότι "Οι Λογαριασμοί Κατανάλωσης Φυσικού Αερίου εκδίδονται περιοδικά και ανά τέσσερις (4) μήνες κατά ανώτατο όριο", τότε μπορούν αν θέλουν να αγνοήσουν τις μετρήσεις μας και να μη βγάζουν έναντι.

38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πήρα τηλ σήμερα να δω τι γίνεται με τους λογαριασμούς... μου είπαν κάτι μπαρούφες ότι προσαρμόζουν τα συστήματα ώστε να εκδίδονται οι λογαριασμοί βάσει των νέων εξελίξεων ότι η ΕΔΑ θα παίρνει μετρήσεις 3 φορές το χρόνο (εγώ ήξερα για 4, πότε το έκαναν 3; )

Αν ισχύει για 3 μετρήσεις το χρόνο συν το γεγονός ότι στον όρο 17.4 γράφει ότι "Οι Λογαριασμοί Κατανάλωσης Φυσικού Αερίου εκδίδονται περιοδικά και ανά τέσσερις (4) μήνες κατά ανώτατο όριο", τότε μπορούν αν θέλουν να αγνοήσουν τις μετρήσεις μας και να μη βγάζουν έναντι.

Μόνο εκκαθαριστικούς θα εκδίδουν. Μου το ξεκαθάρισαν και γραπτά και τηλεφωνικά αυτό. Έναντι στην ΔΕΗ δεν παίζει. 

25 λεπτά πριν, PastiGR είπε

Μόνο εκκαθαριστικούς θα εκδίδουν. Μου το ξεκαθάρισαν και γραπτά και τηλεφωνικά αυτό. Έναντι στην ΔΕΗ δεν παίζει. 

Ποτε δεν επαιζε μονο εκκαθαριστικους εβγαζαν παντα απο την πρωτη μερα που εδιναν αεριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα από 30/9 μέχρι τώρα έρχονται μόνο εκκαθαριστικοι ανά δίμηνο. 

Ένας τέλη Οκτωβρίου και άλλος ένας τέλη Δεκεμβρίου. 

Επόμενη καταμετρηση τέλη Φεβρουαρίου λέει ο λογαριασμός. 

Και με τη v+w που ήμουν πριν πάντα ανά δίμηνο ερχόντουσαν εκκαθαριστικοί με εξαίρεση το καλοκαίρι όπου έκανε ένα τετράμηνο (απο τέλη 6 έως τέλη 10 ένας εκκαθαριστικός ακόμα). 

Άρα στο σύνολο 5 μετρήσεις ανά έτος. 

Επεξ/σία από Mule206

μα για αυτό ρώτησα για τις μετρήσεις της ΕΔΑ. απότι ειχα διαβασει ο @korakios εχει στειλει μετρησεις ηδη ετσι αρα λογικα για να το λεει οτι το λαμβανουν υποψιν το εχει τσεκαρει 

13 ώρες πριν, marmagia είπε

μα για αυτό ρώτησα για τις μετρήσεις της ΕΔΑ. απότι ειχα διαβασει ο @korakios εχει στειλει μετρησεις ηδη ετσι αρα λογικα για να το λεει οτι το λαμβανουν υποψιν το εχει τσεκαρει 

ναι , απο Ζενίθ έδινα μεσω ΕΔΑ μέχρι να κάνουν το app (δεν είχαν πρόσβαση, ούτε έχουν , εξαρτάται αν είμαι σπίτι και πετύχω τον υπάλληλο και μαζέψω το σκύλο)

υπόψιν η ΕΔΑ θα ζητήσει κάποια στιγμή επιτόπια μέσα στο χρόνο απαραίτητα (τους πήγα βέβαια φωτό και υπεύθυνη δήλωση)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα παιδια!!

Εμενα προχθες μου εστειλε mail η εδα και μου ειπε απεσταλη η διορθωμενη μετρηση στον προμηθευτη για εκδοση λογαριασμου.

Αντε να δουμε!

Επεξ/σία από johnnyman

Καλησπέρα σε όλους

από τον Οκτώβριο είμαι στη δεη, σύμφωνα με την ΕΔΑ πήραν μέτρηση στις 24/12 και μέχρι σήμερα λογαριασμός δεν έσκασε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση αερίου δεη είπαν ότι θα εκδίδεται μεταξύ 30-45 ημερών από την μέτρηση. Επιπλέον είμαι δικαιούχος επιδόματος θέρμανσης φέτος. .....

Αλλά ....

1ον   [[  Έως την 28η Φεβρουαρίου 2022 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2022 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Φεβρουαρίου 2022.]]]
Πάει αυτό δλδ

2ον   [[ Έως την 29η Απριλίου 2022 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2022 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2022. Ειδικά για το φυσικό αέριο θα καταχωρούνται έως την 31η Μαΐου 2022 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου 1.10.2021 έως 31.03.2022 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 16η Μαΐου 2022 και το αντίστοιχο ποσό επιδόματος θα καταβάλλεται έως την 15η Ιουνίου 2022.

Με λίγα λόγια την κάτσαμε από βάρκα με αυτούς που μπλέξαμε....πήγαμε για καλή τιμή και θα χάσουμε όλο το επίδομα φέτος.....

Ρίξετε ιδέες τι μπορούμε να κάνουμε....
Στη μπανανία μας δεν θα ησυχάσουμε ποτέ και θα πρέπει να είμαστε σε ένα υπολογιστή μπροστά να τρώμε την ζωή μας με καταγγελίες και αναμονές.......

γιατι δεν περνας εσυ την μετρηση στην ΕΔΑ?

επισης εκκενωνουν την πρεσβεια τους στο Κιεβο οι ΗΠΑ, βλεπω το ΦΑ να φτανει σε τρελα νουμερα. Βεβαια αυτο μπροστα σε ενα πυρηνικο ολεθρο ειναι τιποτα. 

19 λεπτά πριν, ea6gka είπε

γιατι δεν περνας εσυ την μετρηση στην ΕΔΑ?

επισης εκκενωνουν την πρεσβεια τους στο Κιεβο οι ΗΠΑ, βλεπω το ΦΑ να φτανει σε τρελα νουμερα. Βεβαια αυτο μπροστα σε ενα πυρηνικο ολεθρο ειναι τιποτα. 

Και που θα την περάσω εγώ τι θα γίνει......θα συγκινηθεί η δεη και θα εκδόσει λογαριασμό....
Οι μετρήσεις στην ώρα τους γίνονται

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ

1 ώρα πριν, itmaster99 είπε

Και που θα την περάσω εγώ τι θα γίνει......θα συγκινηθεί η δεη και θα εκδόσει λογαριασμό....

κανα μήνα είχαν απαντήσει σε άλλο μέλος απο τη μέτρηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...