Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, libera είπε

Βλέπω πως σου έχουν χρεώσει εγγύηση 100 ευρώ. Οταν υπέγραψες τη σύμβαση σου, θυμάσαι αν υπήρχε ή όχι, η προωθητική ενέργεια για μηδενική εγγύηση σε νέους πελάτες; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 minutes ago, magdalhnh said:

Βλέπω πως σου έχουν χρεώσει εγγύηση 100 ευρώ. Οταν υπέγραψες τη σύμβαση σου, θυμάσαι αν υπήρχε ή όχι, η προωθητική ενέργεια για μηδενική εγγύηση σε νέους πελάτες; 

στο τηλ μου είπαν ότι σε όσους είχαμε προσφορά δεν θα χρεωθεί εγγύηση αλλά ΔΕΗ είναι αυτή ποιος το ξέρει;🤣😂

30 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

δεν υπήρχε η μηδενική εγγύηση με τα 0,02

4 ώρες πριν, Gilles27 είπε

Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπι!

μην το πατάς , πήγαινε σε υποκατάστημα επιτόπου

• Like 1

33 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Υπήρχε εγγύηση 100 ευρώ η οποία σε περίπτωση πάγιας εντολής με κάρτα αφαιρεί ,σε επόμενους από την ενεργοποίηση  , 2 διμηνιαιους λογαριασμούς τα 50 ευρώ (25+25)

1 ώρα πριν, korakios είπε

μην το πατάς , πήγαινε σε υποκατάστημα επιτόπου

@korakiosείναι εφικτό αν βρίσκεσαι σε (εντελώς) άλλο νομό; Νομίζω ότι θα πρέπει να βολευτώ με ηλεκτρονική αίτηση (;)

6 minutes ago, Gilles27 said:

@korakiosείναι εφικτό αν βρίσκεσαι σε (εντελώς) άλλο νομό; Νομίζω ότι θα πρέπει να βολευτώ με ηλεκτρονική αίτηση (;)

Μπορεί να γίνει ηλεκτρονική; Νομίζω μόνο τηλεφωνική αν δεν θες κατάστημα 

2 ώρες πριν, marmagia είπε

στο τηλ μου είπαν ότι σε όσους είχαμε προσφορά δεν θα χρεωθεί εγγύηση αλλά ΔΕΗ είναι αυτή ποιος το ξέρει;🤣😂

Αυτό φοβήθηκα κι εγώ όταν είδα τον λογαριασμό με την εγγύηση, αλλά ηρέμησα τώρα που μου εξήγησε ο συμφορουμίτης, ότι υπέγραψε με άλλους όρους.

37 λεπτά πριν, marmagia είπε

Μπορεί να γίνει ηλεκτρονική; Νομίζω μόνο τηλεφωνική αν δεν θες κατάστημα 

η αίτηση ναι , ή τηλεφωνική . Το συμβόλαιο όμως με κούριερ

45 λεπτά πριν, Gilles27 είπε

@korakiosείναι εφικτό αν βρίσκεσαι σε (εντελώς) άλλο νομό;

πάρε 3 τηλ στο υποκατάστημα της περιοχής που είσαι. Αν έχεις 3 θετικές απαντήσεις απο 3 διαφορετικά άτομα κλείσε ραντεβού

• Sad 1

Mίλησα τη Παρασκευή με ΕΔΑ, πήραν μέτρηση στη παροχή μου 7/1. Στέλνω mail στη ΔΕΗ, τους λέω πως είναι υποχρέωση του να εκδίδουν εκκαθαριστικούς ανά 2μηνο, τους ενημέρωσα πότε πήρε μέτρηση η ΕΔΑ και ρώτησα γιατί δεν έχουν βγάλει / πότε θα βγει λογαριασμός.

Απάντηση: 🤪

45.jpg.fda17bd3d29b7422a684295e5cd7c402.jpg

Τους απάντησα ότι ξέρω πως δεν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί. Πότε θα εκδοθούν; 💣

Εγώ έχω νευριάσει πραγματικά με την ΕΔΑ. Είναι προκλητικοί οι άνθρωποι. Περιμένω να δω την απάντηση τους στο παράπονο στην ΡΑΕ. Η ουσία ποια είναι; Μου λένε γραπτά ότι ο μετρητής μου είναι έξυπνος μετρητής και δίνει απομακρυσμένα ενδείξεις. Τους λέω τότε γιατί δεν παίρνετε μέτρηση εδώ και 1,5 μήνα; Λέει μπορεί να παίρνουμε ανα 2 η 3 μήνες.

στο μεταξύ, στο ΦΕΚ Β' 2794/30.06.21 άρθρο 11 προβλέπεται η κατ´ελαχιστο μια μέτρηση το μήνα, αντίστοιχα στην αλλαγή προμηθευτή "Σε περίπτωση μη ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών, ο αρμόδιος Διαχειριστής προβαίνει σε λήψη επιτόπιας τελικής ένδειξης του Μετρητή Κατανάλωσης του Πελάτη, εντός δέκα (10) ημερών από την απάντηση του παλαιού Προμηθευτή και ενημερώνει μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος τον παλαιό και το νέο Προμηθευτή. Στην περίπτωση ύπαρξης εγκατεστημένου συστήματος τηλεμέτρησης, η καταγραφή της ένδειξης γίνεται αυτομάτως."

πραγμα που σαφώς δεν τηρούν γιατί λέει δεν έχουν προλάβει σε ενάμιση μήνα να συγχρονισουν το μετρητή με το σύστημα απομακρυσμένης λήψης ενδείξεων. Ενδεχομένως να μην το κάνουν λέει και καθόλου!!

τωρα μου είπαν τηλεφωνικά ότι είδαν το αίτημα αλλαγής προμηθευτή σε ΔΕΗ από ΗΡΩΝ και ότι ο ηρωνας έδωσε το οκ και περιμένουν καταμέτρηση αλλά δεν ξέρουν ποτέ θα γίνει αυτό. 

9 minutes ago, ekrepali said:

Mίλησα τη Παρασκευή με ΕΔΑ, πήραν μέτρηση στη παροχή μου 7/1. Στέλνω mail στη ΔΕΗ, τους λέω πως είναι υποχρέωση του να εκδίδουν εκκαθαριστικούς ανά 2μηνο, τους ενημέρωσα πότε πήρε μέτρηση η ΕΔΑ και ρώτησα γιατί δεν έχουν βγάλει / πότε θα βγει λογαριασμός.

Απάντηση: 🤪

45.jpg.fda17bd3d29b7422a684295e5cd7c402.jpg

Τους απάντησα ότι ξέρω πως δεν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί. Πότε θα εκδοθούν; 💣

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/2/2022 στις 1:17 ΜΜ, Gilles27 είπε

Πολύ σύντομη ερώτηση προς επαϊοντες:

Για το πατρικό μου... Απο ZeniΘ (πρώην αέριο Θεσσαλίας) με το παλιο και μη εμπορικα διαθέσιμο συμβόλαιο Τ2 (επισυνάπτω εδώ τιμοκατάλογο) το ΔΕΗ  control με 0,05€/ΚWh είναι η πλέον συμφέρουσα λύση στην παρούσα όπως έχω καταλάβει; Επίσης το συμβόλαιο ρεύματος είναι στο Γ1. Απ'οσο καταλαβαίνω δεν έχει κάτι η ΔΕΗ σε πακέτο σταθερής χρεώσης ρεύμα-αέριο που να εκπίπτει περαιτέρω...

Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπι!

Σημείωση. Κατανάλωση αερίου 1874KWh για 72 ημέρες 02.11.2021 εως και 12.01.2022. με τελικό λογαριασμό 166€ (με τις επιδοτήσεις)

Στην ίδια θεση ειμαι και εγω με την παροχή αερίου στο σπιτι της θειας μου σε Ζενιθ με συμβολαιο Τ2. Ο τελευταιος λογαριασμός ηταν φωτιά και εχω κλεισει ραντεβού αυριο σε καταστημα ΔΕΗ για gas control.Το κακο ειναι οτι μεχρι να γινει η αλλαγη παροχου μπορει να  υπαρξει αποκλιμακωση τιμών απο Μάρτιο; Παραθετω τον τελευταιο λογαρισμό. 

Spoiler

2.png

Spoiler

1.png

Επεξ/σία από tsigpan

Ρε σεις, 0.02 από το κράτος και 0.02 από τη ΔΕΠΑ δεν πάει ο Ιανουάριος στο αέριο; Η Ζενίθ από ΔΕΠΑ παίρνει, άρα τι είναι αυτό το 0.015 που βγάζει στον Ιανουάριο;

3 minutes ago, ekechagi said:

Ρε σεις, 0.02 από το κράτος και 0.02 από τη ΔΕΠΑ δεν πάει ο Ιανουάριος στο αέριο; Η Ζενίθ από ΔΕΠΑ παίρνει, άρα τι είναι αυτό το 0.015 που βγάζει στον Ιανουάριο;

αυτό κοίταζα τώρα. 0,034 Δεκέμβριος οκ τόσο νόμιζα αλλά Ιανουάριο μόνο 0,015; Τόσο είχαν πει;

Εκνευρίζεστε που δεν έχει έρθει ακόμα λογαριασμός από ΔΕΗ. Εδώ λέμε ότι μου ήρθε λογαριασμός (πάλι έναντι) από την Φυσικό Αέριο για τον Ιανουάριο, ενώ έχω φύγει από αυτούς από τέλος Δεκέμβρη. Τους έχω στείλει email, τους έχω στείλει μήνυμα στη φόρμα, καμία αντίδραση. Το Myrae δεν λειτουργεί από κανέναν browser (αν έχετε βρει τρόπο, πείτε το). Πλήρωσα τον λογαριασμό Δεκεμβρίου (έναντι και αυτός), τον Ιανουάριο πάντως δεν τον πληρώνω, ας τολμήσουν να το κόψουν.

• Sad 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...