Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, korakios είπε

νομίζω οτι βιάζεσαι 😁

στείλε και εσύ email , είναι ικανοί να τον εκδώσουν εκπρόθεσμο και να χαθεί η συνέπεια

Έχω πέσει πιο χαμηλά , έχω ήδη παρακαλέσει για έναντι αλλά ακόμα και σε αυτό είναι αρνητικοί !

Η πρώτη απάντησή τους ήταν ότι περιμένουν μετρήσεις από την ΕΔΑ.

Η δεύτερη ότι τους έδωσε η ΕΔΑ μετρήσεις και θα εκδοθεί λογαριασμός μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Η τρίτη να μην ανησυχώ.

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, panosss567 said:

Έχω πέσει πιο χαμηλά , έχω ήδη παρακαλέσει για έναντι αλλά ακόμα και σε αυτό είναι αρνητικοί !

Η πρώτη απάντησή τους ήταν ότι περιμένουν μετρήσεις από την ΕΔΑ.

Η δεύτερη ότι τους έδωσε η ΕΔΑ μετρήσεις και θα εκδοθεί λογαριασμός μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Η τρίτη να μην ανησυχώ.

8 ημέρες μετά την μέτρηση της ΕΔΑ βγαίνει λογαριασμός όπως πρόσεξα σε όλους τους προηγούμενους, το θέμα είναι ποτέ τον στέλνουν 🤣

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panosss567 είπε

Ξέρω ότι θα ξύσω τις πληγές ορισμένων , αλλά πρέπει να ρωτήσω.

Έχει εκδοθεί σε κάποιον , με μεταφορά στην ΔΕΗ τον Σεπτέμβριο λογαριασμός;

Είχα κάνει 2 παροχες μεταφορα....στην μια εκδοθηκε κανονικα 30/11 κ στην αλλη περιμενω ακομα...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, panosss567 είπε

Ξέρω ότι θα ξύσω τις πληγές ορισμένων , αλλά πρέπει να ρωτήσω.

Έχει εκδοθεί σε κάποιον , με μεταφορά στην ΔΕΗ τον Σεπτέμβριο λογαριασμός;

Ναι 2 φορες,ανά δίμηνο .Το Νοέμβριο και τον Ιανουαριο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, libera είπε

Ναι 2 φορες,ανά δίμηνο .Το Νοέμβριο και τον Ιανουαριο

παλιοβύσμα .....

Spoiler

πλάκα κάνω 😁

α , ανέβασε λογαριασμό να δούμε τις εκπτώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, korakios είπε

παλιοβύσμα .....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πλάκα κάνω 😁

Ανεβαζω ,απλως διαπιστωνω οτι οι δυο λογαριασμοί μου ήρθαν στο ρεύμα ,ενω στο αέριο ήρθε ένας  τον οποίο και ανέβασα.Δυστυχώς αυτό περί βύσματος δεν ισχυει.

aerio.pdf

Επεξ/σία από libera
Δημοσ.
5 ώρες πριν, korakios είπε

παλιοβύσμα .....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πλάκα κάνω 😁

10 λεπτά πριν, rose from hell είπε

Λογαριασμό από το ρευμα ανέβασες

Να σαι καλά.Διορθωθηκε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ σύντομη ερώτηση προς επαϊοντες:

Για το πατρικό μου... Απο ZeniΘ (πρώην αέριο Θεσσαλίας) με το παλιο και μη εμπορικα διαθέσιμο συμβόλαιο Τ2 (επισυνάπτω εδώ τιμοκατάλογο) το ΔΕΗ  control με 0,05€/ΚWh είναι η πλέον συμφέρουσα λύση στην παρούσα όπως έχω καταλάβει; Επίσης το συμβόλαιο ρεύματος είναι στο Γ1. Απ'οσο καταλαβαίνω δεν έχει κάτι η ΔΕΗ σε πακέτο σταθερής χρεώσης ρεύμα-αέριο που να εκπίπτει περαιτέρω...

Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπι!

Σημείωση. Κατανάλωση αερίου 1874KWh για 72 ημέρες 02.11.2021 εως και 12.01.2022. με τελικό λογαριασμό 166€ (με τις επιδοτήσεις)

Επεξ/σία από Gilles27
διόρθωση url code
Δημοσ.
8 ώρες πριν, libera είπε

Βλέπω πως σου έχουν χρεώσει εγγύηση 100 ευρώ. Οταν υπέγραψες τη σύμβαση σου, θυμάσαι αν υπήρχε ή όχι, η προωθητική ενέργεια για μηδενική εγγύηση σε νέους πελάτες; 

Δημοσ.
11 minutes ago, magdalhnh said:

Βλέπω πως σου έχουν χρεώσει εγγύηση 100 ευρώ. Οταν υπέγραψες τη σύμβαση σου, θυμάσαι αν υπήρχε ή όχι, η προωθητική ενέργεια για μηδενική εγγύηση σε νέους πελάτες; 

στο τηλ μου είπαν ότι σε όσους είχαμε προσφορά δεν θα χρεωθεί εγγύηση αλλά ΔΕΗ είναι αυτή ποιος το ξέρει;🤣😂

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

δεν υπήρχε η μηδενική εγγύηση με τα 0,02

4 ώρες πριν, Gilles27 είπε

Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί είμαι έτοιμος να πατήσω το κουμπι!

μην το πατάς , πήγαινε σε υποκατάστημα επιτόπου

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Υπήρχε εγγύηση 100 ευρώ η οποία σε περίπτωση πάγιας εντολής με κάρτα αφαιρεί ,σε επόμενους από την ενεργοποίηση  , 2 διμηνιαιους λογαριασμούς τα 50 ευρώ (25+25)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

μην το πατάς , πήγαινε σε υποκατάστημα επιτόπου

@korakiosείναι εφικτό αν βρίσκεσαι σε (εντελώς) άλλο νομό; Νομίζω ότι θα πρέπει να βολευτώ με ηλεκτρονική αίτηση (;)

Δημοσ.
6 minutes ago, Gilles27 said:

@korakiosείναι εφικτό αν βρίσκεσαι σε (εντελώς) άλλο νομό; Νομίζω ότι θα πρέπει να βολευτώ με ηλεκτρονική αίτηση (;)

Μπορεί να γίνει ηλεκτρονική; Νομίζω μόνο τηλεφωνική αν δεν θες κατάστημα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...