Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, korakios είπε

λάθος, κάνε τις πράξεις

σε ποιο πρόγραμμα είσαι ? star ? easy ?

Gas Home Easy.

Στην ΔΕΗ θα πλήρωνα 2059*0.05=102.95

Αυτά για την κατανάλωση χωρίς την επιδότηση. Αν υπάρχει και επιδότηση σε σταθερό πρόγραμμα δεν αξίζει περισσότερο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, asdafas είπε

Gas Home Easy.

Στην ΔΕΗ θα πλήρωνα 2059*0.05=102.95

Αυτά για την κατανάλωση χωρίς την επιδότηση. Αν υπάρχει και επιδότηση σε σταθερό πρόγραμμα δεν αξίζει περισσότερο;

καταρχάς έκανα λάθος , έβλεπα τη ρήτρα σαν 0,034 , μετά κατάλαβα οτι ήταν η επιδότηση και η ρήτρα είναι πιο κάτω και η επιβάρυνση 0,76

ναι , έφυγες σήμερα ,άσχετα με επιδότηση , δεν καλύπτει προς το παρών , αλλά να ξέρεις η ρήτρα θα μειωθεί απο Μάρτιο , βέβαια ο επόμενος που θα έχει Δεκ και Ιαν (ειδικά του Δεκ) πάλι θα σου έρθει στα ύψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

καταρχάς έκανα λάθος , έβλεπα τη ρήτρα σαν 0,034 , μετά κατάλαβα οτι ήταν η επιδότηση και η ρήτρα είναι πιο κάτω και η επιβάρυνση 0,76

ναι , έφυγες σήμερα ,άσχετα με επιδότηση , δεν καλύπτει προς το παρών , αλλά να ξέρεις η ρήτρα θα μειωθεί απο Μάρτιο , βέβαια ο επόμενος που θα έχει Δεκ και Ιαν (ειδικά του Δεκ) πάλι θα σου έρθει στα ύψη

Ναι δυστυχώς για όλο τον Γενάρη αλλά και τον Φεβρουάριο θα μου έρθει η ρήτρα στην ζενίθ (αν υπολογίσουμε ότι αν κάνω αίτηση αύριο στην ΔΕΗ περίπου σε 3 εβδομάδες θα γίνει η μετάβαση).

Επίσης για αποχώρηση από ζενίθ πρέπει να πληρώσω 80 ευρώ. Νομίζω και πάλι αξίζει η αποχώρηση;

Επεξ/σία από asdafas

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Υπάρχει πλέον για το φυσικό αέριο? Πριν μερικούς μήνες την είχαν βγάλει και στο account μου δεν φαίνεται ακόμα επιλογή για να βάλω πάγια εντολή με κάρτα, μόνο για το ρεύμα.

Ουψ! Δεν έχω παρει ακομα λογαρισμο ΦΑ απο ΔΕΗ, αλλά φαντάστηκα ότι αφού παίζει με το ρεύμα θα παίζει κ για το ΦΑ!?!?

Ημαρτον!

• Super Moderators
6 minutes ago, stazzy1978 said:

Ουψ! Δεν έχω παρει ακομα λογαρισμο ΦΑ απο ΔΕΗ, αλλά φαντάστηκα ότι αφού παίζει με το ρεύμα θα παίζει κ για το ΦΑ!?!?

Ημαρτον!

Yeah ξενέρα, :(

Με κάτι υπολογισμούς που έκανα χρειάζομαι 7-5 με 8,4 nm3 αερίου κάθε μέρα με τον θερμοστάτη στους 21 βαθμούς 24/7 με εξωτερική μόνωση και κουφώματα με τριπλά τζάμια περασμένα όλα τον 1/2021.τι γνώμη έχετε για την κατανάλωση; 

• Super Moderators
4 minutes ago, teopanta1 said:

Τι εννοείς 42;

Μάλλον εννοεί το 42 ως "Answer to the Ultimate Question of Life, the Universe, and Everything" από το Hitchhiker's Guide to the Galaxy. 

Καλύτερα εδώ όμως 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...