Mule206 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, marmagia είπε για την μηδενική εγγύηση στη ΔΕΗ δεν απαιτείται πάγια εντολή, σωστά; Τη πληρώνεις και εφόσον ενεργοποιήσεις τη πάγια στην αφαιρούν στον επόμενο λογαριασμό myHomeGasControl_0112.pdf Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από Mule206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 9 minutes ago, Mule206 said: Τη πληρώνεις και εφόσον ενεργοποιήσεις τη πάγια στην αφαιρούν στον επόμενο λογαριασμό myHomeGasControl_0112.pdf 305.41 kB · 2 downloads Το είδα αυτό. Απλά λέει στον όρο 2 αριστερά της σελίδας ότι κατά παρέκκλιση του ειδικού όρου 3 δεν υποχρεούται σε καταβολη. Άρα τελικά ισχύει το ότι πληρώνεται στον πρώτο λογαριασμό και επιστρέφεται μετά η ότι δεν χρεώνεται καθόλου; Σίγουρα θα με βόλευε να πληρώνω απευθείας και όχι να περιμένω την πάγια, αλλά αν είναι προϋπόθεση για την μηδενική εγγύηση τότε να το κάνω έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, marmagia είπε Το είδα αυτό. Απλά λέει στον όρο 2 αριστερά της σελίδας ότι κατά παρέκκλιση του ειδικού όρου 3 δεν υποχρεούται σε καταβολη. Άρα τελικά ισχύει το ότι πληρώνεται στον πρώτο λογαριασμό και επιστρέφεται μετά η ότι δεν χρεώνεται καθόλου; Σίγουρα θα με βόλευε να πληρώνω απευθείας και όχι να περιμένω την πάγια, αλλά αν είναι προϋπόθεση για την μηδενική εγγύηση τότε να το κάνω έτσι Ωπ αυτό δεν το είχα προσέξει. Οπότε μάλλον δεν έχει εγγύηση αφού είναι προωθητική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis80x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, marmagia είπε Το είδα αυτό. Απλά λέει στον όρο 2 αριστερά της σελίδας ότι κατά παρέκκλιση του ειδικού όρου 3 δεν υποχρεούται σε καταβολη. Άρα τελικά ισχύει το ότι πληρώνεται στον πρώτο λογαριασμό και επιστρέφεται μετά η ότι δεν χρεώνεται καθόλου; Σίγουρα θα με βόλευε να πληρώνω απευθείας και όχι να περιμένω την πάγια, αλλά αν είναι προϋπόθεση για την μηδενική εγγύηση τότε να το κάνω έτσι Προσεξτε κατι με την παγια εντολη. Ειχα παγια εντολη στην alpha bank για το ρευμα μου στην voltera. Δεν περναγε στο αφορολογητο η παγια εντολη. Και επειδη ειναι σημαντικο το ποσο ολης της χρονιας καταλαβαινετε... Μόλις τώρα, Giannis80x είπε Προσεξτε κατι με την παγια εντολη. Ειχα παγια εντολη στην alpha bank για το ρευμα μου στην voltera. Δεν περναγε στο αφορολογητο η παγια εντολη. Και επειδη ειναι σημαντικο το ποσο ολης της χρονιας καταλαβαινετε... Η voltera μου ελεγε ειναι θεμα τραπεζας και η τραπεζα ειναι θεμα εταιρειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeuroPR Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Σήμερα μου ήρθε το ραβασάκι απο Ζενίθ. 541 ευρώ αέριο για κατανάλωση απο 10 Νοεμβριου - 10 Ιανουάριου. Συμπεριλαμβάνει 286 ευρώ ρήτρα TTF. Περαστικά μας. Εν συντομία, υπάρχει πάροχος πλέον χωρίς αυτή την αναθεματισμένη ρήτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 12 minutes ago, NeuroPR said: Σήμερα μου ήρθε το ραβασάκι απο Ζενίθ. 541 ευρώ αέριο για κατανάλωση απο 10 Νοεμβριου - 10 Ιανουάριου. Συμπεριλαμβάνει 286 ευρώ ρήτρα TTF. Περαστικά μας. Εν συντομία, υπάρχει πάροχος πλέον χωρίς αυτή την αναθεματισμένη ρήτρα? ΔΕΗ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Giannis80x είπε Προσεξτε κατι με την παγια εντολη. Ειχα παγια εντολη στην alpha bank για το ρευμα μου στην voltera. Δεν περναγε στο αφορολογητο η παγια εντολη. Και επειδη ειναι σημαντικο το ποσο ολης της χρονιας καταλαβαινετε.. Και τι έκανες; Πήγαινες και το πλήρωνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, NeuroPR είπε Σήμερα μου ήρθε το ραβασάκι απο Ζενίθ. 541 ευρώ αέριο για κατανάλωση απο 10 Νοεμβριου - 10 Ιανουάριου. Συμπεριλαμβάνει 286 ευρώ ρήτρα TTF. Περαστικά μας. Εν συντομία, υπάρχει πάροχος πλέον χωρίς αυτή την αναθεματισμένη ρήτρα? Και φυσικο αεριο ελλαδος δεν εχει ρητρα. Βεβαια εχω φαει μεγαλη χρεωση (εφτασε 0,11931) αλλα τουλαχιστον δεν εχει ρητρες. 09/11 - 10/01 ο εκκαθαριστικος ηρθε 60 με 100 τον προηγουμενο εναντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δεν εχω λαβει ακομα το λογαριασμο να δω λεπτομερειες, αλλα επειδη τη μυριζομουνα τη δουλεια πηρα τηλεφωνο και επαθα το εγκεφαλικο τηλεφωνικα.... 710ε δε ξερω τι να κανω πλεον. Ειμαι φυσικο αεριο αττικης, και το ποσο ειναι για περιπου 2 μηνες φανταζομαι, γιατι 1ος λογαριασμος ηρθε Εναντι 60ε και τωρα εκαθαριστικος αυτος.....αρα πληρωνα σπασμενα και του 1ου μηνα.... Αρα μαλλον 770ε το διμηνο. Δεν εχω δει ομως το λογαριασμο να δω αν εχει ρητρα κλπ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Thrylos7 είπε Δεν εχω δει ομως το λογαριασμο να δω αν εχει ρητρα κλπ.... δε νομίζω να βάζει , απλά θα έχεις ~0,12 χρέωση , αλλά κακώς το άφησες δες τουλάχιστον αν μπήκε η επιδότηση 0,03 (ψίχουλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 24 minutes ago, chrisgav said: Και φυσικο αεριο ελλαδος δεν εχει ρητρα. Βεβαια εχω φαει μεγαλη χρεωση (εφτασε 0,11931) αλλα τουλαχιστον δεν εχει ρητρες. 09/11 - 10/01 ο εκκαθαριστικος ηρθε 60 με 100 τον προηγουμενο εναντι. Τι να τις κανει τις ρητρες αφου ειναι κυμαινόμενο και το ανεβάζουν όσο τους κανει κεφι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, marmagia είπε Τι να τις κανει τις ρητρες αφου ειναι κυμαινόμενο και το ανεβάζουν όσο τους κανει κεφι; πες τα στην Protergia , μάλλον δεν έχουν λεφτά 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thrylos7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, korakios είπε δε νομίζω να βάζει , απλά θα έχεις ~0,12 χρέωση , αλλά κακώς το άφησες δες τουλάχιστον αν μπήκε η επιδότηση 0,03 (ψίχουλα) αρα παμε για ΔΕΗ my home gas control με σταθερο 0.05? αυτο δεν εχει ρητρα ε? το κακο ειναι οτι ειμαι ενοικιαστης και πρεπει πρωτα να το φερω στο ονομα μου και μετα να κανω αλλαγη παροχου και δε ξερω ποσο θα παρουν και τα 2 αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε αρα παμε για ΔΕΗ my home gas control με σταθερο 0.05? αυτο δεν εχει ρητρα ε? Oχι ειναι σταθερο φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mule206 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκκαθαριστικός ζενίθ fix δίμηνο 4430 kwh. Θα μας τρελάνουν εντελώς.. Κάνα 200 ευρώ περίμενα και ήρθε αυτό... Οκ με τις αναβολές των χρεωσεων διανομής το γνώριζα αλλά έκπτωση και στο αέριο σε σταθερό πρόγραμμα δε το περίμενα. Βλέπω στο εξάμηνο να αλλάζει η σύμβαση μονομερως.. GasInvoice_2022-02-03_1.pdf Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Mule206 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις