ghortman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, mirbuys είπε εμένα δεν μου το συζήτησε μάλλον επειδή έχω ήδη ebill στο ρευμα...το καλο με τη μικρη περιπετεια είναι οτι επιβεβαιωσα με τρεις διαφορετικους υπαλλήλους οτι η συμβαση ειναι η ιδια με την αναρτημενη και οτι δεν εχει ρητρα..Πεμπτη θα έρθει το κουριερ ελπίζω να μην αργεί και η μεταφορά... Μπορούσες και χωρίς courier να στείλεις πρώτα τα δικαιολογητικά και μετά μέσω egov/ψηφιακής υπογραφής να υπογράψεις τη σύμβαση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, korakios είπε νομίζω ναι , αν έχεις παλιότερο λογαριασμό γράφει ΗΚΑΣΠ και αριθμό μετρητή Μετά μου είπαν να κάνω και αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, johnnyman είπε Μετά μου είπαν να κάνω και αυτό. εμένα μετρηση πήρε , το οτι (1) δε βγάζουν λογαριασμό και (2) δε μου το στέλνουν ηλεκτρονικά είναι το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Πηγα σήμερα σε κατάστημα Ολοκλήρωσα το αίτημα για το gas home control. Της λέω αν στο μεταξύ εκδοθεί λογαριασμός πρέπει να σας στείλω κάπου την απόδειξη όπως είπαν στο τηλ; Μπααααα μου λέει. Εντωμεταξύ κλασσικά δεν λαμβάνουμε υπόψιν υπάλληλο, διευθυντή σεκιουριτά στο κατάστημα αλλά χωρίς καν να την ρωτήσω ορκιζόταν ότι σε μια βδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή 😂🤣🤣🤣 ενω διάβασα προσεκτικά την αίτηση, τσέκαρα περί προγράμματος ότι είναι σωστό πάω να βγάλω φωτογραφία το χαρτί μου το παίρνει από το χέρι. Δεν πρόλαβα να κρατήσω αντίγραφο παρά μόνο το ηλιθιο χαρτί με τον αριθμό αιτησης. Η μέρα ήταν δύσκολη, όρεξη για καυγά και φωνές δεν έχω όποτε ελπίζω να μην τα κάνουν σκατ* σε 1-2 μέρες θα αρχίσω να πρήζω την ΕΔΑ 🤣😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε εμένα μετρηση πήρε , το οτι (1) δε βγάζουν λογαριασμό και (2) δε μου το στέλνουν ηλεκτρονικά είναι το πρόβλημα Είναι δυνατόν να μην βγάζουν λογαριασμό. Απορώ δεν θέλουν να πληρωθούν? Μου βρωμάει η δουλειά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Μου βρωμάει η δουλειά.. δεν ανυσηχώ για "περίεργες" χρεώσεις , παρα μόνο αν χάσω την έκπτωση συνέπειας γιατί το ταχυδρομείο καθυστερεί 4 λεπτά πριν, marmagia είπε Δεν πρόλαβα να κρατήσω αντίγραφο παρά μόνο το ηλιθιο χαρτί με τον αριθμό αιτησης. δε θέλω να σε ανησυχήσω , αλλά εμένα μου δώσανε κανονικά 3 χαρτιά αντίγραφο (αντίγραφο αίτησης , το πρόγραμμα και αποδεικτικό σύμβασης) 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Απορώ δεν θέλουν να πληρωθούν? απο 10/9/21 , μάλλον όχι (είδα την ημερομηνία αίτησης) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, korakios said: δε θέλω να σε ανησυχήσω , αλλά εμένα μου δώσανε κανονικά 3 χαρτιά αντίγραφο (αντίγραφο αίτησης , το πρόγραμμα και αποδεικτικό σύμβασης) Με αγχώνει ήδη το γεγονός! Το προγραμμα πες δεν είναι τίποτα λες είναι αναρτημένο τι βρισκω, θα ήθελα να έχω το μονοσέλιδο που λέει τα στοιχεία και το προγραμμα όμως. Θα κοιτάξω μήπως τους το ζητήσω μέσω μειλ μονο αποδεικτικό κατάθεσης αιτήματος μου έδωσαν όπως είχε γίνει και με κάποιον συμφορουμιτη που είχε πάει η γυναίκα του αν θυμάμαι Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stazzy1978 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, marmagia είπε Με αγχώνει ήδη το γεγονός! Το προγραμμα πες δεν είναι τίποτα λες είναι αναρτημένο τι βρισκω, θα ήθελα να έχω το μονοσέλιδο που λέει τα στοιχεία και το προγραμμα όμως. Θα κοιτάξω μήπως τους το ζητήσω μέσω μειλ μονο αποδεικτικό κατάθεσης αιτήματος μου έδωσαν όπως είχε γίνει και με κάποιον συμφορουμιτη που είχε πάει η γυναίκα του αν θυμάμαι επιβεβαιώνω και εγώ... μονο το αποδεικτικό μου είχαν δώσει και μετά ήρθε μετά από ενα μήνα mail με τη σύμβαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 hours ago, stazzy1978 said: επιβεβαιώνω και εγώ... μονο το αποδεικτικό μου είχαν δώσει και μετά ήρθε μετά από ενα μήνα mail με τη σύμβαση... Ήδη έχω στείλει μειλ στο [email protected] ζητώντας την σύμβαση Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από marmagia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, marmagia είπε Με αγχώνει ήδη το γεγονός! Το προγραμμα πες δεν είναι τίποτα λες είναι αναρτημένο τι βρισκω, θα ήθελα να έχω το μονοσέλιδο που λέει τα στοιχεία και το προγραμμα όμως. Θα κοιτάξω μήπως τους το ζητήσω μέσω μειλ μονο αποδεικτικό κατάθεσης αιτήματος μου έδωσαν όπως είχε γίνει και με κάποιον συμφορουμιτη που είχε πάει η γυναίκα του αν θυμάμαι Έτσι είχε γίνει σε μένα. Μόνο το αποδεικτικό κατάθεσης αιτήματος πήρε η γυναίκα μου 48 λεπτά πριν, stazzy1978 είπε επιβεβαιώνω και εγώ... μονο το αποδεικτικό μου είχαν δώσει και μετά ήρθε μετά από ενα μήνα mail με τη σύμβαση... Σε μένα ακόμη δεν ήρθε η σύμβαση με μαιλ Η αίτηση είχε γίνει 30 Νοεμβρίου άμα θυμάμαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
desiro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, korakios είπε απο 10/9/21 , μάλλον όχι (είδα την ημερομηνία αίτησης) Μια απ τα ιδια korakie.....με αιτηση 3/9/21 ακόμα τπτ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Ποσό καιρό παίρνει η αλλαγή από άλλο πάροχο σε ΔΕΗ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οπως ειχα αναφερει προηγουμένως ειχα κανει νεα αιτηση στην protergia αρχες γενάρη και αποφάσισα προχθες οτι θελω να παω στην δεη. Στέλνω ακυρωτικό email στην protergia (καθώς η ΕΔΑΘΕΣΣ δεν είχε έρθει να πάρει ακόμα μέτρηση, οπότε και να αλλάξει πάροχο) και την επόμενη μέρα αντί να μου ακυρώσουν την αίτηση, κάναν αίτηση στην ΕΔΑ για αλλαγή παρόχου. Η ΕΔΑ όμως στέλνει sms στον ιδιοκτήτη για να έρθει να πάρει μέτρηση και έτσι το κατάλαβα. τους έστειλα ενα email στις 10 το βράδυ και σήμερα στις 8.30 με κάλεσαν και μετά απο επιβεβαιώση μου ακύρωσαν την μεταφορά μου στην protergia και περιμένουν το αίτημα της ΔΕΗ. Η protergia φυσικα πήγε να το κάνει ώστε είτε να με κρατήσει πελάτη είτε για να πληρώσω ρήτρα αποχώρησης. Έχετε κατα νου ότι η ΕΔΑ ειναι πολύ καλή στην επικοινωνία με email (στο τηλεφωνικό δεν βγάζεις ποτέ γραμμη) και ότι χρειαστείτε για επιβεβαίωση κτλ μιλήστε μαζί τους Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2022 από cyberguy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 για την μηδενική εγγύηση στη ΔΕΗ δεν απαιτείται πάγια εντολή, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
go2jimmys1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ είχα κάνει σύμβαση με την ΔΕΗ από τον Σεπτέμβριο με την παλιά τιμή και δεν μου έχει έρθει ακόμη λογαριασμός. Είχα πάρει 3-4 τηλέφωνα για να καταφέρω να πάρω τον κωδικό πελάτη και να δημιουργήσω λογαριασμό στο site τους αλλά ούτε και εκεί δεν υπάρχει λογαριασμός 😕 Στο τηλέφωνο μου λέγαν ότι όλα είναι εντάξει και θα εκδοθεί ο λογαριασμός όταν περάσει η ΕΔΑ για μέτρηση. Λογικά θα έχει περάσει μετά από τόσους μήνες... Τους έστειλα email που ζητάω να τους πληρώσω/λογαριασμό για να μην χάσω και την έκπτωση συνέπειας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις