Manolo7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 εχει παρει κανενας προσφατα λογαριασμο απο δεη για myhomegascontrol? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, Manolo7 είπε εχει παρει κανενας προσφατα λογαριασμο απο δεη για myhomegascontrol? Tελευταίος εμένα εκδώθηκε 30/11 και εμφανίστηκε στο ebill 6/12. Αν δεν εμφανιστεί του Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου, τότε υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, ekrepali είπε Tελευταίος εμένα εκδώθηκε 30/11 και εμφανίστηκε στο ebill 6/12. Αν δεν εμφανιστεί του Ιανουαρίου μέχρι μέσα Φεβρουαρίου, τότε υπάρχει πρόβλημα. παρομοιως και εγω εκδοση 30/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά και καλό μήνα να έχουμε. Προχθές επικοινωνήσα μέσω email με ΔΕΗ διότι απο 15 Δεκεμβρίου που έγινε η μετάβαση σε ΔΕΗ δεν βγηκε λογαριασμός. Πήρα την εξής απάντηση. Να στείλω εγώ την μέτρηση μέσω του site της edathess? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghortman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 18 ώρες πριν, korakios είπε Γιατί ότι κερδίζεις στο ένα χάνεις στο άλλο επισης αν φύγεις από το ένα χάνεις την έκπτωση από το άλλο Η ΔΕΗ δεν έχει double πακέτα Ζενιθ έχει 0,8 το σταθερό η ρήτρες τα ψεύτο σταθερά , ή καθαρά βάσει εκτοξευμένης χοντρικής Ρευμα όπως όλα τα ρήτρα προγράμματα είσαι 0,30 μείον επιδοτήσεις Καλησπέρα, Είμαι protergia ξεχασμένος με ληγμένο συμβόλαιο και σε ρεύμα και σε άεριο. Έχουμε καμία καλή προσφορά; Να πάω ΔΕΗ γιατί βλέπω γενικά εξωφρενικές αυξήσεις με ρήτρες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, ghortman είπε Έχουμε καμία καλή προσφορά; Να πάω ΔΕΗ γιατί βλέπω γενικά εξωφρενικές αυξήσεις με ρήτρες κλπ 3 λεπτά πριν, ghortman είπε ΔΕΗ 21 λεπτά πριν, johnnyman είπε Να στείλω εγώ την μέτρηση μέσω του site της edathess? ναι και υπόψιν εγώ είμαι στον 1,5 μήνα αναμονή με 5 αιτήματα έκδοσης κράτα αποδεικτικό καταχώρησης στην ΕΔΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, korakios είπε ναι και υπόψιν εγώ είμαι στον 1,5 μήνα αναμονή με 5 αιτήματα έκδοσης κράτα αποδεικτικό καταχώρησης στην ΕΔΑ Ο σειριακός αναγράφεται επάνω στον μετρητή εκεί που λέει no και μετά τους αριθμούς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Ο σειριακός αναγράφεται επάνω στον μετρητή εκεί που λέει no και μετά τους αριθμούς? νομίζω ναι , αν έχεις παλιότερο λογαριασμό γράφει ΗΚΑΣΠ και αριθμό μετρητή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 μου ήρθε σήμερα ξαφνικά ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός αερίου (από protergia) στα 393€, τα τελευταία χρόνια το μέγιστο που είχα πληρώσει ποτέ σε έναντι/εκκαθαριστικό ήταν 89 € και αυτό μια φορά, συνήθως είμαι στα 40-60€ είναι λογικό να μου στέλνουν ΕΝΑΝΤΙ τόσο μεγάλο ποσό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, karetsos είπε μου ήρθε σήμερα ξαφνικά ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός αερίου (από protergia) στα 393€, τα τελευταία χρόνια το μέγιστο που είχα πληρώσει ποτέ σε έναντι/εκκαθαριστικό ήταν 89 € και αυτό μια φορά, συνήθως είμαι στα 40-60€ είναι λογικό να μου στέλνουν ΕΝΑΝΤΙ τόσο μεγάλο ποσό; Εξαιτίας των αυξήσεων και σύμφωνα με τις καταναλώσεις σου έστειλαν τον ανάλογο λογαριασμό λογικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, karetsos είπε είναι λογικό να μου στέλνουν ΕΝΑΝΤΙ τόσο μεγάλο ποσό; ίσως , άγνωστο αν δεν ξέρεις πόσο κατανάλωσες φυσικά πλέον έχεις ρήτρα αναπροσαρμογής , δες ειδοποίηση στον προηγούμενο λογαριασμό _______________________________ απάντησαν και απο ΔΕΗ κλασσικά με Αναφορά σε κείμενο Αγαπητέ πελάτη, δεν έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί του αερίου, με τις ενδείξεις που έχουν προσκομίστει το μήνα Δεκέμβριο. O πρώτος λογαριασμός θα έρθει ταχυδρομικά και στην συνέχεια μπορείτε να μεταβέιτε στο site της ΔΕΗ να δημιουργήστε ebill για το αέριο. Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία. δεν καταλαβαίνουν τι τους ζητάω , μάλλον έχουν κάποιο θέμα το κακό είναι οτι ενώ έχω τις απαντήσεις ,δεν έχω το κείμενο που τους στέλνω κάθε φορά εξηγώντας οτι θέλω το λογαριασμό όταν εκδοθεί να το στείλουν σε email ή να μου δώσουν κωδικούς για ebill . Έτοιμο και το κείμενο για ΡΑΕ , δεν τους ξαναστέλνω τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghortman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Και σε εμένα το ίδιο ήρθε στα 326€ κι έχω πανικοβληθεί. Τώρα μόλις είδα τα χαρμόσυνα με τη ρήτρα αναπροσαρμογής και τις τιμές TTF. Ignorance is bliss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Κουράγιο σε όλους! εγώ προσπαθώ το τελευταίο δίωρο να ολοκληρώσω το αίτημα με ΔΕΗ για να μου στείλουν το κούριερ με συμβόλαιο και έχει κοπεί 3 φορές η γραμμή.. μήπως είναι σημάδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghortman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, mirbuys είπε Κουράγιο σε όλους! εγώ προσπαθώ το τελευταίο δίωρο να ολοκληρώσω το αίτημα με ΔΕΗ για να μου στείλουν το κούριερ με συμβόλαιο και έχει κοπεί 3 φορές η γραμμή.. μήπως είναι σημάδι? Δοκίμασα εγώ με callback και με πήραν πίσω. Γενικά όλα δουλεύουν από ότι είδα, είχε φάει κόλλημα και με το ebill να δώσω αριθμό ετάιρου κλπ μα δεν έχω ebill όχι εκεί κόλλημα. Τελικά υπήρχε ένα αρχαίο και είχε μπερδευτεί με άλλο ebill συγγενικού προσώπου που είχα φτιάξει εγώ δίνοντας το ίδιο mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 εμένα δεν μου το συζήτησε μάλλον επειδή έχω ήδη ebill στο ρευμα...το καλο με τη μικρη περιπετεια είναι οτι επιβεβαιωσα με τρεις διαφορετικους υπαλλήλους οτι η συμβαση ειναι η ιδια με την αναρτημενη και οτι δεν εχει ρητρα..Πεμπτη θα έρθει το κουριερ ελπίζω να μην αργεί και η μεταφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις