johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, korakios είπε ναι και υπόψιν εγώ είμαι στον 1,5 μήνα αναμονή με 5 αιτήματα έκδοσης κράτα αποδεικτικό καταχώρησης στην ΕΔΑ Ο σειριακός αναγράφεται επάνω στον μετρητή εκεί που λέει no και μετά τους αριθμούς?
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Ο σειριακός αναγράφεται επάνω στον μετρητή εκεί που λέει no και μετά τους αριθμούς? νομίζω ναι , αν έχεις παλιότερο λογαριασμό γράφει ΗΚΑΣΠ και αριθμό μετρητή 1
karetsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 μου ήρθε σήμερα ξαφνικά ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός αερίου (από protergia) στα 393€, τα τελευταία χρόνια το μέγιστο που είχα πληρώσει ποτέ σε έναντι/εκκαθαριστικό ήταν 89 € και αυτό μια φορά, συνήθως είμαι στα 40-60€ είναι λογικό να μου στέλνουν ΕΝΑΝΤΙ τόσο μεγάλο ποσό; 1
tollisth Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, karetsos είπε μου ήρθε σήμερα ξαφνικά ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμός αερίου (από protergia) στα 393€, τα τελευταία χρόνια το μέγιστο που είχα πληρώσει ποτέ σε έναντι/εκκαθαριστικό ήταν 89 € και αυτό μια φορά, συνήθως είμαι στα 40-60€ είναι λογικό να μου στέλνουν ΕΝΑΝΤΙ τόσο μεγάλο ποσό; Εξαιτίας των αυξήσεων και σύμφωνα με τις καταναλώσεις σου έστειλαν τον ανάλογο λογαριασμό λογικά
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, karetsos είπε είναι λογικό να μου στέλνουν ΕΝΑΝΤΙ τόσο μεγάλο ποσό; ίσως , άγνωστο αν δεν ξέρεις πόσο κατανάλωσες φυσικά πλέον έχεις ρήτρα αναπροσαρμογής , δες ειδοποίηση στον προηγούμενο λογαριασμό _______________________________ απάντησαν και απο ΔΕΗ κλασσικά με Αναφορά σε κείμενο Αγαπητέ πελάτη, δεν έχουν εκδοθεί οι λογαριασμοί του αερίου, με τις ενδείξεις που έχουν προσκομίστει το μήνα Δεκέμβριο. O πρώτος λογαριασμός θα έρθει ταχυδρομικά και στην συνέχεια μπορείτε να μεταβέιτε στο site της ΔΕΗ να δημιουργήστε ebill για το αέριο. Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία. δεν καταλαβαίνουν τι τους ζητάω , μάλλον έχουν κάποιο θέμα το κακό είναι οτι ενώ έχω τις απαντήσεις ,δεν έχω το κείμενο που τους στέλνω κάθε φορά εξηγώντας οτι θέλω το λογαριασμό όταν εκδοθεί να το στείλουν σε email ή να μου δώσουν κωδικούς για ebill . Έτοιμο και το κείμενο για ΡΑΕ , δεν τους ξαναστέλνω τίποτα 1
ghortman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Και σε εμένα το ίδιο ήρθε στα 326€ κι έχω πανικοβληθεί. Τώρα μόλις είδα τα χαρμόσυνα με τη ρήτρα αναπροσαρμογής και τις τιμές TTF. Ignorance is bliss
mirbuys Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Κουράγιο σε όλους! εγώ προσπαθώ το τελευταίο δίωρο να ολοκληρώσω το αίτημα με ΔΕΗ για να μου στείλουν το κούριερ με συμβόλαιο και έχει κοπεί 3 φορές η γραμμή.. μήπως είναι σημάδι?
ghortman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, mirbuys είπε Κουράγιο σε όλους! εγώ προσπαθώ το τελευταίο δίωρο να ολοκληρώσω το αίτημα με ΔΕΗ για να μου στείλουν το κούριερ με συμβόλαιο και έχει κοπεί 3 φορές η γραμμή.. μήπως είναι σημάδι? Δοκίμασα εγώ με callback και με πήραν πίσω. Γενικά όλα δουλεύουν από ότι είδα, είχε φάει κόλλημα και με το ebill να δώσω αριθμό ετάιρου κλπ μα δεν έχω ebill όχι εκεί κόλλημα. Τελικά υπήρχε ένα αρχαίο και είχε μπερδευτεί με άλλο ebill συγγενικού προσώπου που είχα φτιάξει εγώ δίνοντας το ίδιο mail.
mirbuys Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 εμένα δεν μου το συζήτησε μάλλον επειδή έχω ήδη ebill στο ρευμα...το καλο με τη μικρη περιπετεια είναι οτι επιβεβαιωσα με τρεις διαφορετικους υπαλλήλους οτι η συμβαση ειναι η ιδια με την αναρτημενη και οτι δεν εχει ρητρα..Πεμπτη θα έρθει το κουριερ ελπίζω να μην αργεί και η μεταφορά...
ghortman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, mirbuys είπε εμένα δεν μου το συζήτησε μάλλον επειδή έχω ήδη ebill στο ρευμα...το καλο με τη μικρη περιπετεια είναι οτι επιβεβαιωσα με τρεις διαφορετικους υπαλλήλους οτι η συμβαση ειναι η ιδια με την αναρτημενη και οτι δεν εχει ρητρα..Πεμπτη θα έρθει το κουριερ ελπίζω να μην αργεί και η μεταφορά... Μπορούσες και χωρίς courier να στείλεις πρώτα τα δικαιολογητικά και μετά μέσω egov/ψηφιακής υπογραφής να υπογράψεις τη σύμβαση. 1
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, korakios είπε νομίζω ναι , αν έχεις παλιότερο λογαριασμό γράφει ΗΚΑΣΠ και αριθμό μετρητή Μετά μου είπαν να κάνω και αυτό. 1
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, johnnyman είπε Μετά μου είπαν να κάνω και αυτό. εμένα μετρηση πήρε , το οτι (1) δε βγάζουν λογαριασμό και (2) δε μου το στέλνουν ηλεκτρονικά είναι το πρόβλημα
marmagia Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Πηγα σήμερα σε κατάστημα Ολοκλήρωσα το αίτημα για το gas home control. Της λέω αν στο μεταξύ εκδοθεί λογαριασμός πρέπει να σας στείλω κάπου την απόδειξη όπως είπαν στο τηλ; Μπααααα μου λέει. Εντωμεταξύ κλασσικά δεν λαμβάνουμε υπόψιν υπάλληλο, διευθυντή σεκιουριτά στο κατάστημα αλλά χωρίς καν να την ρωτήσω ορκιζόταν ότι σε μια βδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή 😂🤣🤣🤣 ενω διάβασα προσεκτικά την αίτηση, τσέκαρα περί προγράμματος ότι είναι σωστό πάω να βγάλω φωτογραφία το χαρτί μου το παίρνει από το χέρι. Δεν πρόλαβα να κρατήσω αντίγραφο παρά μόνο το ηλιθιο χαρτί με τον αριθμό αιτησης. Η μέρα ήταν δύσκολη, όρεξη για καυγά και φωνές δεν έχω όποτε ελπίζω να μην τα κάνουν σκατ* σε 1-2 μέρες θα αρχίσω να πρήζω την ΕΔΑ 🤣😂 1
johnnyman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, korakios είπε εμένα μετρηση πήρε , το οτι (1) δε βγάζουν λογαριασμό και (2) δε μου το στέλνουν ηλεκτρονικά είναι το πρόβλημα Είναι δυνατόν να μην βγάζουν λογαριασμό. Απορώ δεν θέλουν να πληρωθούν? Μου βρωμάει η δουλειά..
korakios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Μου βρωμάει η δουλειά.. δεν ανυσηχώ για "περίεργες" χρεώσεις , παρα μόνο αν χάσω την έκπτωση συνέπειας γιατί το ταχυδρομείο καθυστερεί 4 λεπτά πριν, marmagia είπε Δεν πρόλαβα να κρατήσω αντίγραφο παρά μόνο το ηλιθιο χαρτί με τον αριθμό αιτησης. δε θέλω να σε ανησυχήσω , αλλά εμένα μου δώσανε κανονικά 3 χαρτιά αντίγραφο (αντίγραφο αίτησης , το πρόγραμμα και αποδεικτικό σύμβασης) 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Απορώ δεν θέλουν να πληρωθούν? απο 10/9/21 , μάλλον όχι (είδα την ημερομηνία αίτησης) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις