Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, marmagia είπε

Το έχω δει στην γειτονιά μου. Είναι κάτι μεταλλικά σαν ερμάρια λέβητα αλλά υποθέτω ότι αυτά θα τα έβαζε αν ήταν ο εργολάβος. Το τέρμα αριστερα ερμάριο στη φωτογραφία που ανέβασα είναι έτσι από το 2009-2010 και κανένας δεν είπε τίποτα 

Ναι κατι μεταλλικα γκρι ερμαρια ειναι.

Το θελω για προστασια πιο πολυ γιατι εκει στο πεζοδρομιο που ειναι τα δικα μου παρκαρουν αυτοκινητα και φοβαμαι μην γινει καμια ζημια.

Θα πρεπει λογικα να μιλησω με ΕΔΑ λογικα μηπως μπορουν να ερθουν να το τοποθετησουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, HERTHAN said:

Ναι κατι μεταλλικα γκρι ερμαρια ειναι.

Το θελω για προστασια πιο πολυ γιατι εκει στο πεζοδρομιο που ειναι τα δικα μου παρκαρουν αυτοκινητα και φοβαμαι μην γινει καμια ζημια.

Θα πρεπει λογικα να μιλησω με ΕΔΑ λογικα μηπως μπορουν να ερθουν να το τοποθετησουν.

Εμείς εδώ έχουμε πλατεία και οι πυγμαίοι νεαροί κοπανάνε τα ερμάρια😂🤣 η αντοχή τους ως τώρα αξιομνημόνευτη. Περαν αυτού αν σου πουν να  χρεωθεις για αυτό δεν νομίζω ότι αξίζει. Δίκη τους ευθύνη ο μετρητής. Αν πάθει βλάβη λογικά θα το δουν άμεσα η θα τους ενημερώσεις εστ όποτε είτε θα το φτιάξουν είτε θα αλλάξουν μετρητή 

Επεξ/σία από marmagia

35 λεπτά πριν, marmagia είπε

αυτός που θέλω να μεταφέρω είναι ο τέρμα δεξιά

για μεταφορά απο ΕΔΑ μου λέγανε να μην το κάνω λόγω κόστους (ήθελα να τον παω έξω γιατί μέσα έχω σκύλο) , απόρησα γιατί δε θέλανε 4 μέτρα και ήρθε μια μέρα τεχνικός και μου είπε πρόχειρα 1000-2000 χιλιάρικα . Μετά μου λέει δεν είναι τα 4 μέτρα , αλλά θα ξαναγίνει μελέτη και θα ξαναβγούνε οι άδειες απο την αρχή . Τώρα ή με τρόλαρε ή όντως δεν είναι απλό

• Sad 1

2 minutes ago, korakios said:

για μεταφορά απο ΕΔΑ μου λέγανε να μην το κάνω λόγω κόστους (ήθελα να τον παω έξω γιατί μέσα έχω σκύλο) , απόρησα γιατί δε θέλανε 4 μέτρα και ήρθε μια μέρα τεχνικός και μου είπε πρόχειρα 1000-2000 χιλιάρικα . Μετά μου λέει δεν είναι τα 4 μέτρα , αλλά θα ξαναγίνει μελέτη και θα ξαναβγούνε οι άδειες απο την αρχή . Τώρα ή με τρόλαρε ή όντως δεν είναι απλό

Εξωπραγματικά πράγματα! Όσοι έχετε ΔΕΗ στο ρεύμα, εμφανίζεται όντως στο ebill η παροχή αερίου στο 10 ήμερο; Η θα μείνω με την απορία αν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορα χωρίς λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου; Δε νομίζω ότι θα λάβω κάποια ενημέρωση από ΔΕΗ η ΕΔΑ για αυτό, να μην μιλήσω για τον ΗΡΩΝ

2 ώρες πριν, marmagia είπε

Εξωπραγματικά πράγματα! Όσοι έχετε ΔΕΗ στο ρεύμα, εμφανίζεται όντως στο ebill η παροχή αερίου στο 10 ήμερο; Η θα μείνω με την απορία αν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορα χωρίς λογαριασμό του προηγούμενου παρόχου; Δε νομίζω ότι θα λάβω κάποια ενημέρωση από ΔΕΗ η ΕΔΑ για αυτό, να μην μιλήσω για τον ΗΡΩΝ

Μην τρελαίνεσαι καλέ! Και που εμφανίστηκε σε μένα τι κατάλαβα! Έχω κάψει 650κυβικά από 1 Δεκ και δεν έχω τιμολογηθεί ακομα!

6 ώρες πριν, korakios είπε

στην εταιρία μπας και απαντήσουν σύντομα , θα δεις στο site της , στα "χρήσιμα έγγραφα"

όχι και κανόνας είναι ποτέ double σε καμία εταιρία

Καλησπέρα, γιατί ποτέ double ?

Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κάνω double  σε ΔΕΗ ή ZENITH 

Έχω ρεύμα σε ΔΕΗ και αέριο στην ZENITH

14 λεπτά πριν, macgyver3 είπε

Καλησπέρα, γιατί ποτέ double ?

Γιατί ότι κερδίζεις στο ένα χάνεις στο άλλο 

επισης αν φύγεις από το ένα χάνεις την έκπτωση από το άλλο 

15 λεπτά πριν, macgyver3 είπε

Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να κάνω double  σε ΔΕΗ

Η ΔΕΗ δεν έχει double πακέτα 

Ζενιθ έχει 0,8 το σταθερό η ρήτρες τα ψεύτο σταθερά , ή καθαρά βάσει εκτοξευμένης χοντρικής 

Ρευμα όπως όλα τα ρήτρα προγράμματα είσαι 0,30 μείον επιδοτήσεις 

• Thanks 1

Καλημέρα σε όλους. Παραθέτω κι εγω την πρώτη μας χρέωση σε κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας (3 διαμερίσματα). Ανάψαμε με νεα εγκατάσταση στις 16 Δεκεμβρίου πρώτη φορά. Εταιρεία elpedison κυμαινόμενο πρόγραμμα κεντρική θέρμανση πολυκατοικίας.

Από 16-12-2021 έως 31-12-2022 κάψαμε 1219.08 κιλοβατώρες,104.83 κυβικά. Τιμή 0.09225. Σύνολο 249.67 ευρω εκ των οποίων 127 είναι η εγγύηση. 123 ευρώ περίπου δηλαδή για μισό μήνα και τα τρία διαμερίσματα με κιλοβατώρα 0.09 (προς το παρόν). Τουλάχιστον ξεπέρασα το σοκ που φοβόμουν τι θα μας έρθει. Να τολμήσω να πω μπακαλιστικα δηλαδή οτι θα μας έρχεται κανα 250αρι ο μήνας σύνολο για τους τρείς μας; Έστω. Δεν ξέρω πώς το κρίνουν οι πιο γνωστές εδώ. Φαντάζομαι πιο παλιά που ήταν χώμα οι τιμές, τι φτηνά θα ήταν.

32 λεπτά πριν, Skatzivas είπε

Από 16-12-2021 έως 31-12-2022 κάψαμε 1219.08 κιλοβατώρες,104.83 κυβικά. Τιμή 0.09225. Σύνολο 249.67 ευρω εκ των οποίων 127 είναι η εγγύηση

Έχετε ηλεκτρονικό μετρητή, γίνεται αυτόματα η καταμέτρηση; Μου φαίνεται απίθανο, δύο εβδομάδες μετά την ενεργοποίηση να περάσαν για καταμέτρηση. Ίσως η χρέωση που σας έκαναν να είναι εκτίμηση. Εμένα εκκαθάριστικος μου ήρθε αρχές Ιανουαρίου αλλά η σύνδεση έγινε Ιούλιο.

1 λεπτό πριν, vali είπε

Έχετε ηλεκτρονικό μετρητή, γίνεται αυτόματα η καταμέτρηση; Μου φαίνεται απίθανο, δύο εβδομάδες μετά την ενεργοποίηση να περάσαν για καταμέτρηση. Ίσως η χρέωση που σας έκαναν να είναι εκτίμηση. Εμένα εκκαθάριστικος μου ήρθε αρχές Ιανουαρίου αλλά η σύνδεση έγινε Ιούλιο.

Ήρθαν και μέτρησαν 11 Ιανουαρίου απο την ΕΔΑ. Ετσι μου είχαν πει που ρώτησα δηλαδή. Αλλα δεν κατάλαβα για βγάλανε μονο το Δεκέμβρη από τον πάροχο. Επόμενη καταμέτρηση 7 Φεβρουαρίου λέει.

Παιδιά... επειδή δεν έχω καταλάβει και έχω μπερδευτεί με τα διαφορετικά πράγματα που διαβάζω/ακούω. Πήρα στη ΖΕΝΙΘ(δυστυχώς έκλεισα πριν δω το thread γιατί ο τεχνικός μου είπε πως «είναι η καλύτερη»...) και μου είπαν ότι ο λογαριασμός αργεί για να μπουν οι κρατικές επιδοτήσεις. Το θέμα μου είναι ότι η κατοικία αυτή που μένω δεν είναι η κύρια. Η επιδότηση με πιάνει ή θα δω κανά 500άρι;

26 minutes ago, vali said:

Όλοι οι νέοι έξυπνοι μετρητες στέλνουν αυτόματα μέτρηση την τελευταία ημέρα του μήνα. Η ΕΔΑ ισχυρίζεται ότι μπορεί να μην είναι κάθε μήνα αλλά κάθε μόνο η ζυγό μήνα, όποτε ίσως σχετίζεται με αυτό. Στη δίκη μου περίπτωση με ενεργοποίηση 16/12 δεν έστειλε ο μετρητής μέτρηση στις 31 ωστόσο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Skatzivas είπε

Ήρθαν και μέτρησαν 11 Ιανουαρίου απο την ΕΔΑ. Ετσι μου είχαν πει που ρώτησα δηλαδή. Αλλα δεν κατάλαβα για βγάλανε μονο το Δεκέμβρη από τον πάροχο. Επόμενη καταμέτρηση 7 Φεβρουαρίου λέει.

Μόλις μίλησα με τον πάροχο. Είναι έναντι να κλείσει ο πρώτος μήνας κ μετά θα βγαίνουν εκκαθαριστικά βάσει των μετρήσεων. Λεω σας έδωσε τώρα η ΕΔΑ μέτρηση απο 16 Δεκεμβρίου μέχρι 11 Ιανουαρίου; Μου λέει ναι 240 κυβικά σύνολο,θα γίνει εκκαθάριση (105 κυβικά το έναντι). Αρα κανα 250αρι ο μήνας. Καλά πιστεύω για 3 σπίτια. 

Να ρωτήσω κατι που δεν ξέρω; Είδα πιο πίσω κάτι εκκαθαριστικους λογαριασμους. Εγω δεν εχω παρει ακόμη. Σε σχέση με το έναντι που πήρα τώρα,ο εκκαθαριστικος δεν έχει κάποιο αλλο φόρο σωστά; Όπως η ΔΕΗ του τύπου δήμος,ερτ κλπ; Δηλαδή έχει "μονο" χρεώσεις μεταφοράς,εφκ, ανταποδοτικό τελος ραε και φπα που βλέπω. Αει στο καλό καρδιακους θα μας κάνουν.

Ευχαριστώ πολύ για όλα 

Επεξ/σία από Skatzivas

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...