korakios Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, panosvo είπε Να πω κάτι ακόμη τι γνώμη έχετε; και την αποχώρηση αζημίως 4 λεπτά πριν, mirbuys είπε Μόλις με καλέσανε από τη ΔΕΗ και μου είπαν ότι η αλλαγή γίνεται μεταξύ παρόχων, αν και μην ακούς υπάλληλους , έτσι είναι , όταν υπογράφεις εξουσιοδοτείς αυτόματα τον νέο πάροχο να κάνει τις ενέργειες μεταφοράς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οκ, έφυγε το έντυπο αμφισβήτησης και ταυτόχρονα κάνω αίτημα στην ΔΕΗ αέριο στο πρόγραμμα myhomegascontrol Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από panosvo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 On topic: μίλησα με την ΔΕΗ γίνεται αλλαγή παρόχου χωρίς λογαριασμό του προηγούμενου με υπεύθυνη δήλωση από το gov περί μη οφειλής. Επίσης το προγραμμα πήρε παράταση ως 28/2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MerNion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Εμένα μου ζήτησαν να δώσω στον courier που θα έρθει: Υπογραμμένο το συμβόλαιο που θα μου φέρει Αντίγραφο Α.Τ. με αναγραφή του ΑΦΜ Λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο Ε9 Φωτογραφία του μετρητή που να φαίνεται η ένδειξη και φωτογραφία της συνδεσμολογίας-εγκατάστασης (;;;;;;). Αλλιως αν δεν μπορώ να ανοίξω του κουτί του μετρητή να επικοινωνήσω με την ΕΔΑ να μου πουν πως να το ανοίξω ή κάτι τέτοιο ή στην τελική μια υπεύθυνη δήλωση που να λέω οτι η μέτρηση είναι τάδε (μάλλον αυτό θα κάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, MerNion είπε Εμένα μου ζήτησαν να δώσω στον courier που θα έρθει: Υπογραμμένο το συμβόλαιο που θα μου φέρει Αντίγραφο Α.Τ. με αναγραφή του ΑΦΜ Λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο Ε9 Φωτογραφία του μετρητή που να φαίνεται η ένδειξη και φωτογραφία της συνδεσμολογίας-εγκατάστασης (;;;;;;). Αλλιως αν δεν μπορώ να ανοίξω του κουτί του μετρητή να επικοινωνήσω με την ΕΔΑ να μου πουν πως να το ανοίξω ή κάτι τέτοιο ή στην τελική μια υπεύθυνη δήλωση που να λέω οτι η μέτρηση είναι τάδε (μάλλον αυτό θα κάνω) κι εμένα αυτό με τη μέτρηση με δυσκολεύει, που θα το βρω....με την υπεύθυνη δήλωση βάζουμε εμείς μια αυθαίρετη σε σχέση με τον τελευταίο λογαριασμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MerNion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πηγα και είδα τον μετρητή τι λέει και θα γράψω αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Εγώ νομιζω θέλει υποχρεωτικά φωτογραφία του μετρητή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 59 minutes ago, MerNion said: Εμένα μου ζήτησαν να δώσω στον courier που θα έρθει: Υπογραμμένο το συμβόλαιο που θα μου φέρει Αντίγραφο Α.Τ. με αναγραφή του ΑΦΜ Λογαριασμό από προηγούμενο πάροχο Ε9 Φωτογραφία του μετρητή που να φαίνεται η ένδειξη και φωτογραφία της συνδεσμολογίας-εγκατάστασης (;;;;;;). Αλλιως αν δεν μπορώ να ανοίξω του κουτί του μετρητή να επικοινωνήσω με την ΕΔΑ να μου πουν πως να το ανοίξω ή κάτι τέτοιο ή στην τελική μια υπεύθυνη δήλωση που να λέω οτι η μέτρηση είναι τάδε (μάλλον αυτό θα κάνω) Εγώ έχω κλειδακι όποτε τον άνοιξα. Ελπίζω αυτή η φωτογραφία να τους κάνει. Μήπως θέλουν να φαίνεται και ο σωλήνας που βγαίνει από το ερμάριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Εγώ έχω κλειδακι όποτε τον άνοιξα. Ελπίζω αυτή η φωτογραφία να τους κάνει. Μήπως θέλουν να φαίνεται και ο σωλήνας που βγαίνει από το ερμάριο; Κομπλε εισαι...κι εγω τετοια ακριβως τους ειχα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Just now, HERTHAN said: Κομπλε εισαι...κι εγω τετοια ακριβως τους ειχα παει. Άντε να δούμε. Πηγα να κλείσω ραντεβού γι αύριο και το έχασα τελευταία στιγμή και έτσι πηγα για μεθαύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, marmagia είπε Άντε να δούμε. Πηγα να κλείσω ραντεβού γι αύριο και το έχασα τελευταία στιγμή και έτσι πηγα για μεθαύριο Εγω μετρητη αν θυμαμαι καλα τον παρακατω πρεπει να εχω. Ο δικο σου οψηφιακος ειναι καινουριος λογικα. Επισης απο τις 3 κιτρινες βανες που ειναι εσωτερικα του κουτιου που βλεπω στην φωτογραφια που ανεβασες στην δικη μου εγκατασταση εχει και μια εξω απο το κουτι. Εχι κι εσενα απ'εξω αλλη κιτρινη βανα? Καθε χρονο ολο και κατι αλλαζει. Εγω ειδα πριν λιγο καιρο σε εναν που ειχαν βαλει εξωτερικο κουτι(ενα γκρι χρωμα) για να καλυψουν τα 2 κουτια και δεν ξερω αν ειναι με κοστος αυτο για να το βαλω κι εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, HERTHAN said: Εγω μετρητη αν θυμαμαι καλα τον παρακατω πρεπει να εχω. Ο δικο σου οψηφιακος ειναι καινουριος λογικα. Επισης απο τις 3 κιτρινες βανες που ειναι εσωτερικα του κουτιου που βλεπω στην φωτογραφια που ανεβασες στην δικη μου εγκατασταση εχει και μια εξω απο το κουτι. Εχι κι εσενα απ'εξω αλλη κιτρινη βανα? Καθε χρονο ολο και κατι αλλαζει. Εγω ειδα πριν λιγο καιρο σε εναν που ειχαν βαλει εξωτερικο κουτι(ενα γκρι χρωμα) για να καλυψουν τα 2 κουτια και δεν ξερω αν ειναι με κοστος αυτο για να το βαλω κι εγω. Καλά σήμερα με το φυσικό αεριο γίναμε μύλος! Στο δεύτερο διαμέρισμα έχουμε φυσικό αεριο εδώ και 10-11 χρόνια. Η φυσικό αεριο λοιπόν, δεν έχει εκδόσει λογαριασμό από τον Νοέμβριο. Η δε εκκαθαριστική μέτρηση είναι ως τον Ιούλιο. Τηλεφωνώ σήμερα σχετικά με αυτό και μου λένε αααα κάτι συμβαίνει στο μετρητή σας. Είχαμε μέτρηση τελευταία 2182 και τώρα είναι 60. Της λέω εγώ δεν έχω υπόψιν να συνέβη κάτι στο μετρητή. Παίρνω την ΕΔΑ μου λέει αααα ναι τον αλλάξαμε. Βάλανε σαν τον δικό σου. Αυτοί παίρνουν ασύρματα μέτρηση μια φορά το δίμηνο. Τους λέω δεν ενημερώσατε την φυσικό αεριο; Λέει ναι το κάναμε. Η φυσικό αεριο δεν το βλέπει. Και τώρα ξεκινάει ένας νέος κύκλος τηλεφωνημάτων. Στο τέλος τους λέω παιδιά θέλετε να βγάλετε λογαριασμό; Βγάλτε. Δεν θέλετε; Ποτέ σας🤣😂 οσο για τον δικό μου μέτρητη είναι έτσι απέξω: δε νομίζω να χρειάζεται να φαίνεται κάτι άλλο στη φωτό (αυτός που θέλω να μεταφέρω είναι ο τέρμα δεξιά) Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, marmagia είπε δε νομίζω να χρειάζεται να φαίνεται κάτι άλλο στη φωτό (αυτός που θέλω να μεταφέρω είναι ο τέρμα δεξιά) Οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο.Η πρωτη φωτογραφια που εβγαλες ειναι μια χαρα. Στην φωτογραφια που ανεβασες τωρα εχω δει να καλυπτουν αυτα τα εξωτερικα κουτια με κατι αλλα γκρι κουτια.Δεν μπορω ομως να καταλαβω αν πρεπει να κανεις αιτημα στην ΕΔΑ για να εθουν να σου τα περασουν.Δεν μπορω να βρω και καμια φωτογραφια online τωρα.Θα βγαλω καμια φωτογραφια μολις μπορεσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MerNion Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Και εγώ αυτή έβγαλα και μια τον μετρητη κοντα για την ενδειξη. Ελπίζω να τους κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, HERTHAN said: Οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο.Η πρωτη φωτογραφια που εβγαλες ειναι μια χαρα. Στην φωτογραφια που ανεβασες τωρα εχω δει να καλυπτουν αυτα τα εξωτερικα κουτια με κατι αλλα γκρι κουτια.Δεν μπορω ομως να καταλαβω αν πρεπει να κανεις αιτημα στην ΕΔΑ για να εθουν να σου τα περασουν.Δεν μπορω να βρω και καμια φωτογραφια online τωρα.Θα βγαλω καμια φωτογραφια μολις μπορεσω. Το έχω δει στην γειτονιά μου. Είναι κάτι μεταλλικά σαν ερμάρια λέβητα αλλά υποθέτω ότι αυτά θα τα έβαζε αν ήταν ο εργολάβος. Το τέρμα αριστερα ερμάριο στη φωτογραφία που ανέβασα είναι έτσι από το 2009-2010 και κανένας δεν είπε τίποτα 4 minutes ago, MerNion said: Και εγώ αυτή έβγαλα και μια τον μετρητη κοντα για την ενδειξη. Ελπίζω να τους κάνει. Ίσως καθάρισε με ένα μαντηλάκι ώστε να φαίνεται πιο καθαρά ο αριθμος μετρητή και η ενδειξη Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις