marmagia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, PCEXPERT2012 said: Ποιο απτά δύο κουμπιά πατάμε? Δεν έχω τον ίδιο μετρητή αλλά στην δίκη μου περίπτωση από τα 3 κουμπιά μόνο το ένα ανάβει την οθόνη τα αλλά δεν κάνουν τίποτα. σε αυτόν μάλλον το μπλε κουμπί https://youtu.be/YwPnZJ0vcoQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satyllas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Νέα σύνδεση ΔΕΗ την 26-11-2021. Μέχρι σήμερα, δυο μηνες μετά δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός. Να ανησυχώ ή είναι σύνηθες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, satyllas είπε Νέα σύνδεση ΔΕΗ την 26-11-2021. Μέχρι σήμερα, δυο μηνες μετά δεν έχει εκδοθεί λογαριασμός. Να ανησυχώ ή είναι σύνηθες; Επειδή είχα και εγώ την ίδια απορία η επίσημη απάντηση της ΔΕΗ είναι η εξής: Η ΕΔΑΘΕΣΣ μέχρι το καλοκαίρι έπαιρνε σε ένα έτος 5 ενδείξεις από τους οικιακούς καταναλωτές, μία ανά δίμηνο με την εξαίρεση των καλοκαιρινών μηνών Ιουλίου και Αυγούστου. Αυτό άλλαξε και πλέον στέλνει συνεργείο για καταγραφή της ένδειξης μόνο 3 φορές, ανά δίμηνο ξεκινώντας από Νοέμβριο και έως Απρίλιο. Για τις άλλες ενδείξεις μας στέλνει εκτίμηση. Τιμολογούμε μόνο εκκαθαριστικές ενδείξεις. Με δεδομένο πως τιμολογήσαμε 30/11 . Θα γίνει εκ νέου τιμολόγηση μέσα στις επόμενες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίζουμε τα m3 της κατανάλωσης του αερίου με τη τιμή του παροχου αερίου? Εγώ είμαι στη ΔΕΗ με 0,05 ανά khw για παράδειγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίζουμε τα m3 της κατανάλωσης του αερίου με τη τιμή του παροχου αερίου? Εγώ είμαι στη ΔΕΗ με 0,05 ανά khw για παράδειγμα https://www.zenith.gr/uploads/file/315c7e9d0c484cdc9ec8cd6766f3e5a6/Anotera_Thermogonos_Dinami.pdf 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
itmaster99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 24/1/2022 στις 1:27 ΜΜ, tsirvoul είπε καλημέρα εγώ έχω υπογράψει στην ΔΕΗ από 23/9/2021, στις 23/11/2021 μου έστειλαν μαιλ, με την σύμβαση, και στο ebill φαίνεται κανονικά η σύνδεση του αερίου! Παρόλα αυτά δεν έχει εκδοθεί ακόμη λογαριασμός, με την καταμέτρηση να έχει γίνει στις 3/12/2021 και η ΕΔΑ τούς έχει στείλει την μέτρηση από 8/12/2021!!! Τους έχω πάρει μέχρι 5 φορές τηλέφωνο έως τώρα, και η απάντηση τους είναι ότι ο λογαριασμός θα εκδοθεί από μέρα σε μέρα!!!! Έχει κανένας πληροφόρηση γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση στην ΔΕΗ, και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς? Καλησπέρα να πω λοιπόν ότι σήμερα επικοινώνησα με εξυπηρέτηση πελατών αερίου ΔΕΗ και ενημερώθηκα ότι από την ημερομηνία μέτρησης ο λογαριασμός εκδίδεται μετά από ένα εως ενάμισι μήνα..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζήσε μάη να φας τριφύλι.... ""Τους ρωτάω είναι δυνατόν η ΕΔΑ να σας έδωσε μέτρηση 24/12 και ακόμη τίποτε....?? Είναι προσωρινό αυτό ή έτσι θα είναι Απάντηση: Έτσι θα γίνεται..... "" Ο προηγούμενος πάροχος εντός 5 ημερών από την μέτρηση έστελνε λογαριασμό, όχι δλδ να προλάβουμε να τον περάσουμε και για το επίδομα θέρμανσης Με την δεη βλέπω να χάνουμε επιδόματα ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 4:43 ΜΜ, marmagia είπε Λοιπόν μετά από αρκετά τηλέφωνα στην ΕΔΑ γιατί με ενδιαφέρει η τηλεμετρηση μου εξήγησαν ότι οι μετρητες είναι σβηστοί για οικονομία. Αν πατήσεις το κουμπάκι θα σου βγάλει τα κυβικά. Εδώ και 10 μέρες περιμένω να μου πουν εάν γίνεται και ποσό θα είναι το τελικό κόστος της τηλεμετρησης για να τους δώσω αν είναι το οκ και να τους στείλω την υπεύθυνη δήλωση από το gov marmagia τι θα διαφορετικο θα εχεις με την τηλεμετρηση? Για ποιο λογο θελεις να το κανεις δηλαδη?Εχεις τιποτα να κερδισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, HERTHAN said: marmagia τι θα διαφορετικο θα εχεις με την τηλεμετρηση? Για ποιο λογο θελεις να το κανεις δηλαδη?Εχεις τιποτα να κερδισεις? Απολύτως τίποτα περαν από το να μπορώ να προ υπολογίσω το κόστος. έχω το εξής θέμα ζω σε μια τριπλό κατοικία όπου τα 2 από τα 3 διαμερίσματα είναι δικά μου. Το ένα εκ των δυο έχει αεριο άνω των 10 ετών αλλά δεν κατοικείται και η κατανάλωση είναι ελάχιστη. Στο άλλο διαμέρισμα ζούμε μέσα και ως τώρα έχουμε μια κατανάλωση της τάξης των 2700 kwh τον μήνα. Στο κάτω διαμέρισμα το φυσικό αεριο έχει να βγάλει λογαριασμό από τα μέσα Νοεμβρίου (εκκαθαριστικοσ) και αφορά την περίοδο 9/6-23/7. Η φυσικό αεριο ισχυρίζεται ότι εκδίδει λογαριασμό πλέον όταν λάβει ενδείξεις καταμέτρησης από την ΕΔΑ. Το τρίτο διαμέρισμα του κτηρίου έχει σε άλλο πάροχο το αεριο και πάλι εμφανίζουν χρέωση μια φορά το τρίμηνο. Δεν μου είναι εύκολο να πληρώσω μαζεμένα 8000+ kWh που με την σημερινή τιμή είναι κοντά στα 750€. προτιμώ να πληρώσω μια και έξω τα 50-60€ για να ενεργοποιήσουν της τηλεμετρηση που βάσει κανονισμού προμήθειας υποχρεούνται να στέλνουν μέτρηση σε μηνιαία βάση και να μπορώ να προυπολογιζω καλύτερα τα μηνιαία έξοδα. σημειωτέον σε καμία παροχή δεν με αφήνει να δώσω μέτρηση στην ΕΔΑ. Όχι μόνο στην νέα, αλλά και στην παλιά Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, marmagia είπε προτιμώ να πληρώσω μια και έξω τα 50-60€ για να ενεργοποιήσουν της τηλεμετρηση που βάσει κανονισμού προμήθειας υποχρεούνται να στέλνουν μέτρηση σε μηνιαία βάση και να μπορώ να προυπολογιζω καλύτερα τα μηνιαία έξοδα. σημειωτέον σε καμία παροχή δεν με αφήνει να δώσω μέτρηση στην ΕΔΑ. Όχι μόνο στην νέα, αλλά και στην παλιά Καταλαβα τι εννοεις. Αλλη μια ερωτηση.....εκτος του οτι σε βολευει για να τα υπολογιζεις μονη αν βαλεις τηλεμετρηση θα σου ερχεται μηνιαιος λογαριασμος αφου θα δινουν την ενδειξη υποχρεωτικα καθε μηνα η αυτο εξαρταται απο τον παροχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, HERTHAN said: Καταλαβα τι εννοεις. Αλλη μια ερωτηση.....εκτος του οτι σε βολευει για να τα υπολογιζεις μονη αν βαλεις τηλεμετρηση θα σου ερχεται μηνιαιος λογαριασμος αφου θα δινουν την ενδειξη υποχρεωτικα καθε μηνα η αυτο εξαρταται απο τον παροχο? Σύμφωνα με αυτά που μου είπε η ΕΔΑ αυτοί θα παίρνουν απομακρυσμένα μέτρηση μια φορά το μήνα και θα την δίνουν στον πάροχο όποτε αυτός θα πρέπει να βγάζει εκκαθαριστικός λογαριασμούς σε μηνιαία βάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billyst Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, marmagia είπε Σύμφωνα με αυτά που μου είπε η ΕΔΑ αυτοί θα παίρνουν απομακρυσμένα μέτρηση μια φορά το μήνα και θα την δίνουν στον πάροχο όποτε αυτός θα πρέπει να βγάζει εκκαθαριστικός λογαριασμούς σε μηνιαία βάση Πως κανείς αίτηση για τηλεμετρηση και πόσο είναι το κόστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 23/12/2021 στις 11:47 ΠΜ, johnnyman είπε Καλημέρα παιδιά. Σήμερα εμφανίστηκε στο ebill το αέριο. Αναμένουμε το συμβόλαιο με mail!!! Τι έκανες να εμφανιστεί το αέριο στο ebill? Έχω ebill το ρεύμα ήδη αλλά δεν εμφάνισε το αέριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trikala_city Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 5:24 ΜΜ, PCEXPERT2012 είπε Ποιο απτά δύο κουμπιά πατάμε? TO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 26 λεπτά πριν, billyst είπε Πως κανείς αίτηση για τηλεμετρηση και πόσο είναι το κόστος Υπηρεσία (δ) Εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεμέτρησης σε υφιστάμενα Σημεία Παράδοσης, κατόπιν αιτήματος του Χρήστη Διανομής ή του Τελικού Πελάτη: Τύπος Μετρητή Κόστος Θεσσαλονίκη (€) Κόστος Θεσσαλία (€) G4 87,66 € 87,69 € Πάντως παίδες, αυτό με την τηλεμέτρηση, δεν είναι κακό σαν ιδέα.... Περιμένω ενημέρωση για την εξέλιξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 21 minutes ago, Trikala_city said: Υπηρεσία (δ) Εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεμέτρησης σε υφιστάμενα Σημεία Παράδοσης, κατόπιν αιτήματος του Χρήστη Διανομής ή του Τελικού Πελάτη: Τύπος Μετρητή Κόστος Θεσσαλονίκη (€) Κόστος Θεσσαλία (€) G4 87,66 € 87,69 € Πάντως παίδες, αυτό με την τηλεμέτρηση, δεν είναι κακό σαν ιδέα.... Περιμένω ενημέρωση για την εξέλιξη. Στην αθηνα το κόστος δεν είναι σαφές στον τιμοκατάλογο γιατί δεν περιλαμβάνει μου είπαν τελική τιμή υλικού και εργασίας. Η διαδικασία είναι η εξής στέλνει κάποιος γραπτή αίτηση μέσω μειλ να του πουν εάν γίνεται στον μετρητή του και ποσό θα κοστίσει. Μετά μου ζήτησαν και την ταυτότητα και το προώθησαν στο αντίστοιχο τμήμα. Απάντηση δεν έχω αλλά θα τους πάρω πάλι την Δευτέρα παρότι απλά δεν γνωρίζουν τίποτα. Ο ένας υπάλληλος μου λέει μα είναι ενεργή στον μετρητή σας η τηλεμετρηση, ο άλλος μου λέει δεν είναι θέλει αίτηση. Γενικά κανείς δεν ξέρει τίποτα. Ούτε καν το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 9:18 ΠΜ, iiiiii είπε Καλημέρα, έκανα και εγώ καταγγελία στον Ήρων πριν 10 εργάσιμες και ακόμα απάντηση δεν πήρα. Στη σύμβαση που υπέγραψα το Μάιο του 2020 (πρόγραμμα Double FIX ή F/X Economy) δεν είδα κάποια αναφορά σε ΔΑΦΑ, ρήτρες κτλ. Θα κάνω και την καταγγελία στη ΡΑΕ και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. [edit: την 24-μηνη σύμβαση την υπόγραψα Μάιο του 2020, δηλ. είναι ακόμα σε ισχύ] με καλέσανε σήμερα αλλά ήμουν σε δουλειά και δεν μπορούσα να απαντήσω, σκέφτομαι να τους στείλω μαιηλ που να λέει ότι θέλω γραπτά οποιαδήποτε απάντηση στην καταγγελία... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις