tomtsir Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 3:17 ΜΜ, tomtsir είπε Τελικός λογαριασμός από EFA energy , καλά τα βλέπω , αυτή η χρέωση διανομής τόσο βγαίνει; Υποθέτω ότι σε επόμενο διορθωτικό λογαριασμό θα μου βάλουν και την έκπτωση Δεκεμβρίου 0.034 , δικαιούμαι κάτι άλλο από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσαν; @korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, tomtsir είπε δικαιούμαι κάτι άλλο από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσαν; τα νέα μέτρα υποθέτω οτι είναι για Ιανουάριο και μετά (0,02 συν 0,02 απο ΔΕΠΑ) ,δεν έχει δει ΦΕΚ 2 λεπτά πριν, tomtsir είπε αυτή η χρέωση διανομής τόσο βγαίνει; ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, εντελώς νέο μέλος, ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια..Λογαριασμός φυσικό αέριο Ηρων 297 ευρώ εκ των οποίων τα 235 ΔΑΦΑ....υπάρχει κανείς δικαιωμένος από τις καταγγελίες σε Ηρων και Ραε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, mirbuys είπε Καλησπέρα, εντελώς νέο μέλος, ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια..Λογαριασμός φυσικό αέριο Ηρων 297 ευρώ εκ των οποίων τα 235 ΔΑΦΑ....υπάρχει κανείς δικαιωμένος από τις καταγγελίες σε Ηρων και Ραε? Εκκαθαριστικός να υποθέσω ??? Τι διάστημα καλύπτει ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 42 λεπτά πριν, mirbuys είπε υπάρχει κανείς δικαιωμένος από τις καταγγελίες σε Ηρων και Ραε? κανένας (μέχρι στιγμής) ((απο τους 2 που έκαναν καταγγελία)) (((μπορεί και ένας , δε θυμάμαι))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει, που είναι στο σταθερό της ΔΕΗ με τα 0.05 ευρώ τι άλλες χρεώσεις έχει; Εάν υπάρχει και κάποιος λογαριασμός ακόμα καλύτερα Ευχαριστώ, Βασίλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ο τελευταίος λογαριασμός της Ζενίθ που έχω είναι απο 25/10. Συνήθως τον δεκέμβριο είχε βγει και ο επόμενος λογαριασμός. Επίτηδες το κάνουν για να μην μας μας τρομάξουν και να μας δώσουν δυνατότητα να αποχωρήσουμε ή υπάρχει κάποιο άλλο ζήτημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, g_kor06 είπε Εκκαθαριστικός να υποθέσω ??? Τι διάστημα καλύπτει ??? Καλύπτει 64 μέρες μέχρι 20 Δεκέμβρη, είναι εκκαθαριστικός ναι... 9 ώρες πριν, korakios είπε κανένας (μέχρι στιγμής) ((απο τους 2 που έκαναν καταγγελία)) (((μπορεί και ένας , δε θυμάμαι))) είμαι μάλλον η 3η καταγγελία, έστειλα στον Ηρων το έντυπο και παράλληλα άνοιξα και στο my rae οπου τους επισυναψα τη συμβαση, το εντυπο του Ηρωνα και το λογαριασμο.. Τώρα ζητάω να φύγω και παω κι εγώ ΔΕΗ? να ξεκινήσω διαδικασίες πριν λάβω απάντηση στις καταγγελίες? Ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iiiiii Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, korakios είπε κανένας (μέχρι στιγμής) ((απο τους 2 που έκαναν καταγγελία)) (((μπορεί και ένας , δε θυμάμαι))) Καλημέρα, έκανα και εγώ καταγγελία στον ΗΡΩΝα πριν 10 εργάσιμες και ακόμα απάντηση δεν πήρα. Στη σύμβαση που υπέγραψα το Μάιο του 2020 (πρόγραμμα Double FIX ή F/X Economy) δεν είδα κάποια αναφορά σε ΔΑΦΑ, ρήτρες κτλ. Θα κάνω και την καταγγελία στη ΡΑΕ και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα. [edit: την 24-μηνη σύμβαση την υπέγραψα Μάιο του 2020, δηλ. είναι ακόμα σε ισχύ] Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από iiiiii Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Εγώ έκανα αίτηση μεταβασης στην ΔΕΗ απο τον ΗΡΩΝ μιας & μέχρι να βγάλει εκκαθαριστικό λογαριασμό ο ΗΡΩΝ θα περάσει ο μισος χειμώνας !!! Την κεραμίδα θα την φάω αυτό είναι σίγουρο τουλάχιστόν να σώσω ότι σώζεται !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mirbuys Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Κι εμένα σε ισχύ είναι ακόμα αλλά και να μην με αφήσουν να φυγω χωρίς το penalty νομιζω ειναι 40 ευρω μιας και ειμαι στο δευτερο χρονο...τα δινω αν ειναι να μην με κοροιδευουν...τρομερη απατη...μου ειπε και ο τεχνικος του καυστηρα μου οτι διακοψανε τη συνεργασια με ηρων γιατι ειχαν το τελευταιο χρονο παρα πολλα παραπονα για περιεργες χρεωσεις κλπ...κριμα γιατι ειμαι πελατισσα στο φυσικο 4 χρονια και ημουν πολυ ευχαριστημενη... 5 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Εγώ έκανα αίτηση μεταβασης στην ΔΕΗ απο τον ΗΡΩΝ μιας & μέχρι να βγάλει εκκαθαριστικό λογαριασμό ο ΗΡΩΝ θα περάσει ο μισος χειμώνας !!! Την κεραμίδα θα την φάω αυτό είναι σίγουρο τουλάχιστόν να σώσω ότι σώζεται !!! λεω να κάνω κι εγώ αίτηση στη ΔΕΗ για φυσικό και να μην περιμένω απάντηση από τις καταγγελίες...ΔΕΗ έχω και το ρεύμα μου το παλιό, το κλασσικο, χωρίς κανένα πρόγραμμα κλπ έχει νόημα να κάνω συνδυαστική με αέριο αν πάει και αυτό ΔΕΗ ?(ψυχανεμίζομαι πως όχι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μου έχουν βάλει μετρητή ψηφιακό από την εδαθεσσ. Δεν γράφει όμως τίποτα πάνω σαν σβηστό φαίνεται. Πρέπει να πατήσω κανένα κουμπί για να δείξει? Το αέριο λειτουργεί κανονικά ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, PCEXPERT2012 είπε Πρέπει να πατήσω κανένα κουμπί για να δείξει? ναι ,κάποιες σελίδες πίσω έχει γράψει ο @DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, PCEXPERT2012 said: Μου έχουν βάλει μετρητή ψηφιακό από την εδαθεσσ. Δεν γράφει όμως τίποτα πάνω σαν σβηστό φαίνεται. Πρέπει να πατήσω κανένα κουμπί για να δείξει? Το αέριο λειτουργεί κανονικά ομως Λοιπόν μετά από αρκετά τηλέφωνα στην ΕΔΑ γιατί με ενδιαφέρει η τηλεμετρηση μου εξήγησαν ότι οι μετρητες είναι σβηστοί για οικονομία. Αν πατήσεις το κουμπάκι θα σου βγάλει τα κυβικά. Εδώ και 10 μέρες περιμένω να μου πουν εάν γίνεται και ποσό θα είναι το τελικό κόστος της τηλεμετρησης για να τους δώσω αν είναι το οκ και να τους στείλω την υπεύθυνη δήλωση από το gov Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PCEXPERT2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, marmagia είπε Λοιπόν μετά από αρκετά τηλέφωνα στην ΕΔΑ γιατί με ενδιαφέρει η τηλεμετρηση μου εξήγησαν ότι οι μετρητες είναι σβηστοί για οικονομία. Αν πατήσεις το κουμπάκι θα σου βγάλει τα κυβικά. Εδώ και 10 μέρες περιμένω να μου πουν εάν γίνεται και ποσό θα είναι το τελικό κόστος της τηλεμετρησης για να τους δώσω αν είναι το οκ και να τους στείλω την υπεύθυνη δήλωση από το gov Ποιο απτά δύο κουμπιά πατάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις