Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω μια απορια που μου λυθηκε εν μερει με τα προηγουμενα, αλλα για τη σιγουρια.. Εκανα με εσπα εντελως νεα συνδεση απο το 0, εχω κανει αιτηση στη ΔΕΗ και πριν κανενα 20ημερο απλα μου εχουν στειλει μηνυμα οτι την επεξεργαζονται. Παρολ'αυτα ολα τα αλλα σταδια ολοκληρωθηκαν, και ηρθαν απο το Φυσικο Αεριο και με συνεδεσαν και εχω παροχη κανονικα. Πως γινεται αυτο αν ακομα οι αλλοι δε με εχουν πελατη τους, να ανησυχησω? Το ΦΑ το παρεχει αλλος και αυτοι μονο μετρανε και πληρωνονται? Πρεπει να τους ενοχλησω ή απλα να περιμενω λογαριασμο σε κανενα μηνα και βλεπουμε? Ετσι κι αλλιως η αιτηση μου δε μπορει να απορριφθει φανταζομαι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, petrox21 είπε

Εχω μια απορια που μου λυθηκε εν μερει με τα προηγουμενα, αλλα για τη σιγουρια.. Εκανα με εσπα εντελως νεα συνδεση απο το 0, εχω κανει αιτηση στη ΔΕΗ και πριν κανενα 20ημερο απλα μου εχουν στειλει μηνυμα οτι την επεξεργαζονται. Παρολ'αυτα ολα τα αλλα σταδια ολοκληρωθηκαν, και ηρθαν απο το Φυσικο Αεριο και με συνεδεσαν και εχω παροχη κανονικα. Πως γινεται αυτο αν ακομα οι αλλοι δε με εχουν πελατη τους, να ανησυχησω? Το ΦΑ το παρεχει αλλος και αυτοι μονο μετρανε και πληρωνονται? Πρεπει να τους ενοχλησω ή απλα να περιμενω λογαριασμο σε κανενα μηνα και βλεπουμε? Ετσι κι αλλιως η αιτηση μου δε μπορει να απορριφθει φανταζομαι.

Νομιζω πως εισαι οκ σε ολα.αφου εχεις αεριο,εχεις ενεργοποιηθει.

Δημοσ.
26 minutes ago, Giannis80x said:

Νομιζω πως εισαι οκ σε ολα.αφου εχεις αεριο,εχεις ενεργοποιηθει.

Ακριβώς. Εμένα μου είπαν ότι δεν θα δινόταν το οκ ούτε θα κλείνονταν ραντεβού ενεργοποίησης από ΕΔΑ αν δεν είχε υπογράφει σύμβαση προμήθειας με κάποιον προμηθευτή.

Δημοσ.
Στις 4/1/2022 στις 1:54 ΠΜ, ekrepali είπε

Άμα τους παίρνετε τηλέφωνο και δεν έρχεται λογαριασμός... εεε σταματήστε να παίρνετε τηλέφωνο και κάντε κάτι διαφορετικό

Τους εστειλα email τελικα κ οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι....μου στειλανε λογαριασμο αεριου για το πατρικο μου,που ειναι επισης στο ονομα μου ..που να μην τους εγραφα Οδο κ ΗΚΑΣΠ....Αληθεια αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, desiro είπε

Τους εστειλα email τελικα κ οι ανθρωποι ειναι απιστευτοι....μου στειλανε λογαριασμο αεριου για το πατρικο μου,που ειναι επισης στο ονομα μου ..που να μην τους εγραφα Οδο κ ΗΚΑΣΠ....Αληθεια αυτοι οι ανθρωποι πληρωνονται?

Eννοειται πληρωνονται!

Αμα βγει και καμια εθελουσια...😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαντάζομαι με φόρμουλα υπόλογισμού 80% TTF - 20% oil index, τα νέα για τις μελλοντικές τιμές δεν είναι και τόσο καλά όσο θέλουν να τα παρουσιάσουν ε;

https://www.crisismonitor.gr/2022/01/04/symfonia-depa-gazprom-gia-times-kai-posotites-fysikoy-aerioy/

https://www.philenews.com/oikonomia/ellada/article/1369477/ellada-ti-simainei-i-symfonia-depa-gazprom

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

Φαντάζομαι με φόρμουλα υπόλογισμού 80% TTF - 20% oil index, τα νέα για τις μελλοντικές τιμές δεν είναι και τόσο καλά όσο θέλουν να τα παρουσιάσουν ε;

https://www.crisismonitor.gr/2022/01/04/symfonia-depa-gazprom-gia-times-kai-posotites-fysikoy-aerioy/

https://www.philenews.com/oikonomia/ellada/article/1369477/ellada-ti-simainei-i-symfonia-depa-gazprom

Σαφως.

Αφου ειχανε κανει την πατατα και ειχαν αποσυνδεθει απο τις τιμες πετρελαιου τωρα θελουν να το παρουσιασουν σαν την συμφωνια του αιωνα.

Αλλα τι τους νοιαζει;

Εμεις πληρωνουμε😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Σαφως.

Αφου ειχανε κανει την πατατα και ειχαν αποσυνδεθει απο τις τιμες πετρελαιου τωρα θελουν να το παρουσιασουν σαν την συμφωνια του αιωνα.

Αλλα τι τους νοιαζει;

Εμεις πληρωνουμε😂

Καλά μην το πάμε στο πολιτικό. Εγώ το λέω για να δω κατά πόσο μπορεί να γίνει ασύμφορο το να πας να δεσμευτείς στη ΔΕΗ με 0,50€ μετά τις νέες εξελίξεις. Πολύ αμφιβάλλω βέβαια. Λογικά και τον επόμενο χειμώνα καλύτερες χρεώσεις από αυτή δεν πρόκειται να έρθουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Καλά μην το πάμε στο πολιτικό. Εγώ το λέω για να δω κατά πόσο μπορεί να γίνει ασύμφορο το να πας να δεσμευτείς στη ΔΕΗ με 0,50€ μετά τις νέες εξελίξεις. Πολύ αμφιβάλλω βέβαια. Λογικά και τον επόμενο χειμώνα καλύτερες χρεώσεις από αυτή δεν πρόκειται να έρθουν.

Οχι δεν το πηγα στο πολιτικο.

Ναι δεν νομιζω να βρεις φθηνοτερα.

Το θεμα ειναι αν θα συνεχισουν και αυτοι να εχουν τις ιδιες τιμες μετα την ληξη του συμβολαιου.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω και δε βρήκα κάτι , αν υπάρχει διαφορετικό TTF για μακροχρόνιο και άλλο για μηνιαίο ,

όποιος γνωρίζει να μας πει

Δημοσ.

Προσεξτε τι εμαθα σημερα...

Με πηραν τηλ απο το φυσικο αεριο ελλαδος επειδη ειχα κανει αιτηση αλλαγης παροχου,στην οποια τελικα εκανα υπαναχωρηση(ζενιθ).

Αφου τους ειπα οτι παραμενω σε αυτους αλλα γκρινιαξα για την τιμη ,αρχισε να μου λεει κλπ..φτανουμε στο ποσο χρεωνουν την κιλοβατωρα Δεκεμβριο..

Μου λεει 0,10 και κατι ψιλα..

Απαντω,αφου ρε παιδια ειμαι στο οικιακο αεριο πληρες extra και εχω εκπτωση 20% γιατι 1 Δεκεμβριου μου εχετε χρεωση κιλοβατωρας 0,095 (μαζι με την εκπτωση του 20%;

Λεει υπαρχει πολιτικη ορθης χρησης τα 13 μεγαβατ ανα ετος.

Λεω πολυ ωραια αλλα εγω 1,5 μεγαβατ εχω καψει εως τωρα.

Απανταει πως η μαξιμουμ εκπτωση ειναι εως 6 ευρω ανα μηνα,την σπανε στο δωδεκαμηνο κλπ...

Λεω παιδια με κλεβετε,το συμβολαιο δεν λεει κατι τετοιο,λεει πολιτικη ορθης χρησης και συμφωνω.Να μου κανετε κανονικα το 20% και αν περασω την καταναλωση να μου χρεωσετε τα υπολοιπα χωρις εκπτωση.

Τωρα αντι για 20% μου κανετε 5% μπακαλιστικα.

Λεει δεν γινεται,ετσι ειναι η εμπορικη πολιτικη της εταιρειας και αφου ζορισα πολυ ,λεει τελος του ετους εφοσον δεν εχετε υπερβει την καταναλωση,σας αφαιρουμε και την υπολοιπη διαφορα εκπτωσης.

Με λιγα λογια κλεβουν χωρις να το αναγραφουν πουθενα στο συμβολαιο.

Της ειπα επειδη καταγραφεται η συνομιλια οπως μου ειπατε,οτι αν τον Μαιο που κλεινω ετος,δεν κανετε αυτο που ειπατε μολις τωρα,δηλαδη να μου αποδωσετε το 15% χονδρικα που μου χρωστατε θα κινηθω νομικα γιατι και εγω καταγραφω την συνομιλια.

Μας κλεβουν απο παντου παιδια δυστυχως.

Με θρασος κιολας.

Συγνωμη για το σεντονι μου και ελπιζω να τα εγραψα με τροπο ωστε να γινονται καταννοητα.

• Like 5
Δημοσ.

Με τον προηγούμενο προμηθευτή και τον λογαριασμό που μόλις ήρθε τι κάνω; Τον πληρώνω κανονικά και περιμένω να μου επιστρέψουν την εγγύηση; Δεν τον πληρώνω και περιμένω να συμψηφιστεί με την εγγύηση στον επόμενο και τελευταίο λογαριασμό;

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kirileman είπε

Με τον προηγούμενο προμηθευτή και τον λογαριασμό που μόλις ήρθε τι κάνω; Τον πληρώνω κανονικά και περιμένω να μου επιστρέψουν την εγγύηση; Δεν τον πληρώνω και περιμένω να συμψηφιστεί με την εγγύηση στον επόμενο και τελευταίο λογαριασμό;

Μιλας μαζι τους και η τον συμψηφιζουν η δινεις iban και στα καταθετουν

Δημοσ.

Εμένα στις 15/12 μου έστειλε μήνυμα η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ότι θα περάσει να μετρήσει , οπότε προφανώς αφού δεν με πήραν τηλ μέτρησαν εξάλλου ο μετρητής είναι σε εμφανές σημείο.

Στο ebill της ΔΕΗ εμφανίστηκε το φυσικό αέριο στις 20/12 παρόλα αυτά δεν αναγραφει ούτε πρόγραμμα ούτε τίποτα. 

Είναι φυσιολογικό;

Επίσης δεν έχει βγει ακόμα εκκαθαριστικός από τον προηγούμενο πάροχο , λέτε να πάω ένα τηλεφωνακι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...