Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Με πήραν σήμερα από το Φυσικό Αέριο να μου προτείνουν έκπτωση 20%; Για ποιο λόγο τώρα; Δεν θα έπρεπε να το κάνουν πριν την αλλαγή προμηθευτή;

Εκπτωση με συμβολαιο;εκπτωση με σταθερη τιμη;προφανως θα σου πουν για το οικιακο πληρες extra.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Εκπτωση με συμβολαιο;εκπτωση με σταθερη τιμη;προφανως θα σου πουν για το οικιακο πληρες extra.

25 έκπτωση, 2ετές και άλλα. Δεν μίλησα εγώ, αλλά η σύζυγος. Το θέμα είναι ότι του είπε ότι έχουμε ήδη μεταφερθεί και αυτός απάντησε ότι δεν γνωρίζει σε ποια φάση βρίσκεται το αίτημά μας, οπότε υποθέτω ότι μας τηλεφώνησε απλώς καθυστερημένα.

Το ερώτημα είναι, είναι δυνατόν να μου έχει εμφανιστεί στο ebill της ΔΕΗ και να είμαι ακόμα στην προηγούμενη εταιρεία;

Επεξ/σία από kirileman

4 λεπτά πριν, kirileman είπε

25 έκπτωση, 2ετές και άλλα. Δεν μίλησα εγώ, αλλά η σύζυγος. Το θέμα είναι ότι του είπε ότι έχουμε ήδη μεταφερθεί και αυτός απάντησε ότι δεν γνωρίζει σε ποια φάση βρίσκεται το αίτημά μας, οπότε υποθέτω ότι μας τηλεφώνησε απλώς καθυστερημένα.

Το ερώτημα είναι, είναι δυνατόν να μου έχει εμφανιστεί στο ebill της ΔΕΗ και να είμαι ακόμα στην προηγούμενη εταιρεία;

Αρα ειπε για προγραμμα.

Μαλλον δεν εχουν ενημερωθει πως ηδη αλλαξες παροχο.

6 λεπτά πριν, kirileman είπε

Παιζει να πονταρουν και στο δικαιωμα υπαναχωρησης

Στις 29/12/2021 στις 11:03 ΜΜ, topmar είπε

IMG_20211229_224345.jpg

IMG_20211229_225538.jpg

Δεν έχω καταλάβει πάντως πως έχει βγει αυτό το 0,05 Χρεώση αναπροσαρμογής

Θεωρητικά, θα έπρεπε να έβγαινε για τον Νοέμβριο (92,923*1,17)-29 = 79,71991 / 1000 = 0,07971991

Τα λέω κάπου λάθος;

14 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Δεν έχω καταλάβει πάντως πως έχει βγει αυτό το 0,05 Χρεώση αναπροσαρμογής

Θεωρητικά, θα έπρεπε να έβγαινε για τον Νοέμβριο (92,923*1,17)-29 = 79,71991 / 1000 = 0,07971991

Τα λέω κάπου λάθος;

Εγω παντως καταλαβαινω πως δεν σου κανανε τις εκπτωσεις(ισως παιζει ρολο οτι αφορα καταναλωση Νοεβριου) και οτι τελικα πληρωνεις με την ρητρα πιο πολλα απο οτι να ησουν στο φυσικο αεριο

8 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Εγω παντως καταλαβαινω πως δεν σου κανανε τις εκπτωσεις(ισως παιζει ρολο οτι αφορα καταναλωση Νοεβριου) και οτι τελικα πληρωνεις με την ρητρα πιο πολλα απο οτι να ησουν στο φυσικο αεριο

Δεν κατάλαβα τι θες να πεις

2 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Δεν κατάλαβα τι θες να πεις

Αφαιρεσαν μονο τα τελη διανομης απο οτι γραφει(τα οποια θα τα πληρωσουμε αναδρομικα απο Απριλιο).

Την κρατικη επιδοτηση δεν στην αφαιρεσαν για Οκτωμβριο και Νοεμβριο

Μόλις τώρα, Giannis80x είπε

Αφαιρεσαν μονο τα τελη διανομης απο οτι γραφει(τα οποια θα τα πληρωσουμε αναδρομικα απο Απριλιο).

Την κρατικη επιδοτηση δεν στην αφαιρεσαν για Οκτωμβριο και Νοεμβριο

Αυτό ισχύει αλλά εγώ που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για κρατική επιδότηση όπως στην ενέγεια. Υπάρχει κάποιο σχετικό link γιατί εγώ δεν έχω βρει κάτι για ΦΑ

Παρόλα αυτά, κανείς δεν έχει καταλάβει πως έχει βγει αυτό το 0,05 και όταν τους ρώτησα, ούτε ο άνθρωπος ήξερε να μου πει, μου έλεγε ότι ήξερε και αυτός

3 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε

Αυτό ισχύει αλλά εγώ που μίλησα μαζί τους μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για κρατική επιδότηση όπως στην ενέγεια. Υπάρχει κάποιο σχετικό link γιατί εγώ δεν έχω βρει κάτι για ΦΑ

Παρόλα αυτά, κανείς δεν έχει καταλάβει πως έχει βγει αυτό το 0,05 και όταν τους ρώτησα, ούτε ο άνθρωπος ήξερε να μου πει, μου έλεγε ότι ήξερε και αυτός

https://www.google.com/amp/s/www.ethnos.gr/Economy/amp/187803/neametralogariasmoireymatosposohepidothshtiisxyeigiafysikoaerio

8 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Σύμφωνα με αυτό βλέπω ότι λέει για τον Νοέμβριο έχει 31 ευρώ ανά θερμική MWh

Άρα (92,923*1,17)-29-31 = 48,71991/1000 = 0,04871991  το οποίο είναι στα 0,05 που ήρθε

Άρα την έχουν βάλει αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί στην Protergia;

• Like 1

1 λεπτό πριν, Uberalles_gr είπε

Σύμφωνα με αυτό βλέπω ότι λέει για τον Νοέμβριο έχει 31 ευρώ ανά θερμική MWh

Άρα (92,923*1,17)-29-31 = 48,71991/1000 = 0,04871991  το οποίο είναι στα 0,05 που ήρθε

Άρα την έχουν βάλει αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται εκεί στην Protergia;

Και για τον Οκτωμβριο δικαιουσαι.αναγραφει και τα ποσα το αρθρο ανα μηνα και ανα μεγαβατωρα.

Μόλις τώρα, Giannis80x είπε

Και για τον Οκτωμβριο δικαιουσαι.αναγραφει και τα ποσα το αρθρο ανα μηνα και ανα μεγαβατωρα.

Αλλα εσενα χρεωση αναπροσαρμογης σου εχουν και οχι πιστωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Giannis80x είπε

Αλλα εσενα χρεωση αναπροσαρμογης σου εχουν και οχι πιστωση.

Ναι για τον Οκτώβριο απλώς δεν έχω κατανάλωση εγώ.

Κανονικά θα έπρεπε να έλεγε εάν είχαμε 100 kwh κατανάλωση

Χρέωση αναπροσαρμογής (92,923*1,17)-29 = 79,71991/1000 = 0,07971991 * 100 = 7,971991
Πίστωση κρατικής επιδότησης (whatever) 31/1000 = 0,031 * 100 = -3,1

Και λογικά για τον Δεκέβριο είναι (81,379*1,17)-29 = 66,21343/1000 = 0,06621343 και η πίστωση από το κράτος είναι 49 ευρώ ανά θερμική MWh άρα έχουμε 0,049 ευρώ έκπτωση.
ΑΡΑ, η Χρέωση αναπροσαρμογής πηγαίνει 0,06621343 - 0,049 = 0,01721343

Αυτά όλα ισχύουν σύμφωνα με το link που έστειλε πριν ο @Giannis80x

Επεξ/σία από Uberalles_gr

δεν περασε ακομα η εδα για  αλλαγη προμηθευτη/καταγραφη

ενω μου εστειλαν μηνυμα απο χθες για σημερα 10:45 με αποκλιση μισης ωρας πριν η μετα

προσβασιμος μετρητης

1 λεπτό πριν, rose from hell είπε

δεν περασε ακομα η εδα για  αλλαγη προμηθευτη/καταγραφη

ενω μου εστειλαν μηνυμα απο χθες για σημερα 10:45 με αποκλιση μισης ωρας πριν η μετα

προσβασιμος μετρητης

μπορει να περασε και να μην σε ενημερωσαν. Παρε την ΕΔΑ

1 λεπτό πριν, narta είπε

μπορει να περασε και να μην σε ενημερωσαν. Παρε την ΕΔΑ

τους πηρα φαινεται την επομενη εργασιμη λεει στο συστημα 

3/1/2022 ?  και αν θα περασανε σημερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...