HERTHAN Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Έτσι παιδιά, ενισχύστε οικονομικά τον ΗΡΩΝ για να μη κάνουν σε μένα αύξηση στο ρεύμα τον άλλο μήνα. Αν δεν στο ανεβασουν κερνας καφε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εσείς που ξέρετε ρε παιδιά έχω αέριο στη Ζενίθ και θέλω να πάω στην ΔΕΗ. Συμφέρει; Αν ναι σε ποιό πρόγραμμα; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από nikos33340 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, nikos33340 είπε Εσείς που ξέρετε ρε παιδιά έχω αέριο στη Ζενίθ και θέλω να πάω στην ΔΕΗ. Συμφέρει; Αν ναι σε ποιό πρόγραμμα; Mε διαφορά το "φτηνότερο" της αγοράς αυτή τη στιγμή https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ Αργούν πολύ στη διεκπεραίωση των αιτήσεων (μπορεί να φας κάνα μήνα σύνολο), αλλά εναλλακτικές δεν υπάρχουν. Όλες οι υπόλοιπες ερωτήσεις σου, είναι απαντημένες εδώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 2:15 ΜΜ, NeCrOmAnCeR19 είπε 1 ) βαση αυτων που διαβάζω εδω : https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2021/11/FA_MainPricelist_ExtraServices_v5_8.pdf το δικο μου προγραμα δεν γραφει να εχει ρήτρα αποχωρήσης. 2 ) δεν το κατάλαβα όπως το έγραψες πριν , να με συμπαθάς αρα παω για αιτηση σε κατάστημα ΔΕΗ !!! . 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Mε διαφορά το "φτηνότερο" της αγοράς αυτή τη στιγμή https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ Αργούν πολύ στη διεκπεραίωση των αιτήσεων (μπορεί να φας κάνα μήνα σύνολο), αλλά εναλλακτικές δεν υπάρχουν. Όλες οι υπόλοιπες ερωτήσεις σου, είναι απαντημένες εδώ Ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Mε διαφορά το "φτηνότερο" της αγοράς αυτή τη στιγμή https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ Αργούν πολύ στη διεκπεραίωση των αιτήσεων (μπορεί να φας κάνα μήνα σύνολο), αλλά εναλλακτικές δεν υπάρχουν. Όλες οι υπόλοιπες ερωτήσεις σου, είναι απαντημένες εδώ 20 μέρες εδώ και περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, nikos33340 είπε Εσείς που ξέρετε ρε παιδιά έχω αέριο στη Ζενίθ και θέλω να πάω στην ΔΕΗ. Συμφέρει; Αν ναι σε ποιό πρόγραμμα; εξαρτάται ποιο πρόγραμμα έχεις στη Ζενιθ και με τη χρέωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, korakios είπε εξαρτάται ποιο πρόγραμμα έχεις στη Ζενιθ και με τη χρέωση Δεν έχω κανένα πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nikos33340 είπε Δεν έχω κανένα πρόγραμμα 10 ώρες πριν, nikos33340 είπε έχω αέριο στη Ζενίθ 4 ώρες πριν, korakios είπε ποιο πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nikos33340 είπε Δεν έχω κανένα πρόγραμμα . Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από nikos33340 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nikos33340 είπε Συγνώμη έχω το GAS HOME με τι χρέωση ? πότε υπέγραψες ? ανέβασε λογαριασμό (μέσα σε spoiler και χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία) τελευταίου μήνα και περίοδο κατανάλωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, korakios είπε με τι χρέωση ? πότε υπέγραψες ? ανέβασε λογαριασμό (μέσα σε spoiler και χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία) τελευταίου μήνα και περίοδο κατανάλωσης Έχει 3 χρόνια που υπέγραψα Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από nikos33340 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 οκ , Τ2 έχεις και εσύ , ναι πήγαινε ΔΕΗ για 0,05 μέχρι να ξαναπέσουν οι τιμές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos33340 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε οκ , Τ2 έχεις και εσύ , ναι πήγαινε ΔΕΗ για 0,05 μέχρι να ξαναπέσουν οι τιμές Σ' ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
absolutnick Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους, Προσφατα υπεγραψα σε προτεργια αεριο στο προγραμμα 50% ΜVP λογω του οτι εχω και ρευμα απο τον ιδιο παροχο. Αφου εστειλα τα χαρτια διαβασα οτι και στο αεριο εχει χρηση του ορου 8.8 αρα λογικα θα εχει αυξησεις. Γνωρίζει καποιος 1. Ο ορος 8.8 ενεργοποιειται εαν χρειαστει μετα τους πρωτους 6 μηνες του συμβολαιου? 2. Τι προσαυξηση ειχε τον μηνα Νοεμβριο (Εαν καποιος χρησιμοποιει προτεργια)? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν είναι on topic η όχι η ερώτηση.. Σήμερα ενεργοποιήθηκε επιτέλους το αεριο και στο ταλαίπωρο σπίτι μου μετά από χιλιάδες αναποδιές 🤣😂 το θέμα είναι ο μετρητής παρότι έχει έρθει η ΕΔΑ και έχει κάνει έλεγχο και ενεργοποίηση δείχνει νεκρός. Δεν έχει καμία ένδειξη. Είναι νορμαλ αυτό; Νέα κόλπα για οικονομία ενέργειας; Η ο ηρωνας θέλει να μου κάνει κάποιο μικρό δωράκι για τα Χριστούγεννα; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2021 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις