topmar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Fallen333 είπε Μέσω της πλατφόρμας της ΔΕΗ για ραντεβού, appointment.dei.gr κλείνεις οποιαδήποτε μέρα και ώρα σε βολεύει σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ στην Ελλάδα. Αν προγραμματίσεις σωστά το ραντεβού σου, θα μετακινηθείς μεν σε άλλη πόλη αλλά θα τελειώσεις μέσα σε 15', αρκεί φυσικά να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που χρειάζονται: https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ Η πλατφόρμα αυτή δεν είναι μόνο για συνδέσεις ρεύματος (έχω ήδη κλείσει ραντεβού για αλλαγή ρεύματος); Είδα ότι για φυσικό αέριο έχει συγκεκριμένα καταστήματα στο link που έβαλες και δεν υφίσταται τέτοιο στην πόλη μου, γιαυτό και σκέφτομαι τηλεφωνικά να το κάνω. Εκτός εάν αύριο που θα πάω στο τοπικό κατάστημα (ραντεβού) για την αλλαγή του ρεύματος, κάνω και για το αέριο αλλαγή ταυτόχρονα (γίνεται;). Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από topmar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, topmar είπε Η πλατφόρμα αυτή δεν είναι μόνο για συνδέσεις ρεύματος (έχω ήδη κλείσει ραντεβού για αλλαγή ρεύματος); Είδα ότι για φυσικό αέριο έχει συγκεκριμένα καταστήματα στο link που έβαλες και δεν υφίσταται τέτοιο στην πόλη μου, γιαυτό και σκέφτομαι τηλεφωνικά να το κάνω. Εκτός εάν αύριο που θα πάω στο τοπικό κατάστημα (ραντεβού) για την αλλαγή του ρεύματος, κάνω και για το αέριο αλλαγή ταυτόχρονα (γίνεται;). Όπως και το 8009001000 είναι για ρεύμα, περιμένεις μισή ώρα στην αρχή μέχρι να μιλήσεις με υπάλληλο ο οποίος θα σε πεί οτι "εμείς είμαστε ρεύμα" και μετά θα σε συνδέσει με το τμήμα του ΦΑ όπου θα περιμένεις άλλη μισή ώρα για το ΦΑ, έτσι και η πλατφόρμα μπορεί να λέει πως είναι για ρεύμα, επιλέγεις "αλλαγή προμηθευτή", κλείνεις όποια μέρα και ώρα σε βολεύει σε κάποιο από τα συγκεκριμένα ΜΌΝΟ καταστήματα για ΦΑ: https://fysikoaerio.dei.gr/katasthmata/ πας 10' πιο νωρίς, λες στον σεκιουριτά το ονοματεπώνυμο σου και τονίζεις πως είσαι για νέο συμβόλαιο στο ΦΑ, σε φωνάζει και σε 15' το πολύ τελειώνεις με την σύμβαση στο χέρι. Από τηλ μπορεί να σε πάρει και ένα μήνα! Δοκίμασε και στο τοπικό κατάστημα που θα πας αύριο, ίσως προωθήσουν εσωτερικά την αίτηση σου στο ΦΑ και κερδίσεις χρόνο. edit: Άμα είσαι από Σέρρες και τελικά χρειαστεί να επιλέξεις Θεσσαλονίκη, προτίμησε το "Δυτικής Θεσ/νίκης" που είναι κάτω στα Δικαστήρια, ευθεία καρφί κάτω θα πάρεις την Λαγκαδά, και δεν έχει πολύ ουρά το κατάστημα (εγώ πήγα στις 12.30-13.00) σε σχέση με της ΧΑΝΘ (Τσιμισκή) που γίνεται χαμός και δεν βολεύει για πάρκινγκ. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από Fallen333 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, topmar είπε Εκτός εάν αύριο που θα πάω στο τοπικό κατάστημα (ραντεβού) για την αλλαγή του ρεύματος, κάνω και για το αέριο αλλαγή ταυτόχρονα (γίνεται;). Στο κατάστημα ανατολικής Θεσσαλονίκης που διεκπεραιώνει και αιτήσεις φυσικού αερίου, μπορεί να κάνει και σύμβαση προμήθειας ρεύματος στο ίδιο ραντεβού. Τα περισσότερα καταστήματα θα μπορούν να το κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
topmar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αύριο θα δοκιμάσω πρώτα στο τοπικό κατάστημα Σερρών αν γίνεται και βλέπουμε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Dutch TTF Gas Futures | ICE (theice.com) 117 ευρω η MWh...jesus 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Thresh είπε Dutch TTF Gas Futures | ICE (theice.com) 117 ευρω η MWh...jesus δεν είναι μόνο αυτό , είναι οτι εκτοξεύτηκε γενικότερα και τους άλλους μήνες, θα παρακαλάμε να γίνει αυτόματη ανανέωση στα 0,02 και να μην το πάρουν γραμμή απο ΔΕΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 3 minutes ago, korakios said: δεν είναι μόνο αυτό , είναι οτι εκτοξεύτηκε γενικότερα και τους άλλους μήνες, θα παρακαλάμε να γίνει αυτόματη ανανέωση στα 0,02 και να μην το πάρουν γραμμή απο ΔΕΗ Γερμανική νάρκη εκτινάσσει 10% τις τιμές φυσικού αερίου (euro2day.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Γερμανική νάρκη εκτινάσσει 10% τις τιμές φυσικού αερίου (euro2day.gr) και εμείς κοιμόμαστε κλασσικά , αντί να εκμεταλλευτούμε τη μοναδική ευκαιρία να δώσουμε μέσω EastMed και να εκμεταλλευτούμε (και η Ε.Ε) τα δικά μας κοιτάσματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε θα παρακαλάμε να γίνει αυτόματη ανανέωση στα 0,02 και να μην το πάρουν γραμμή απο ΔΕΗ Ή αυτό, ή να φέρουν αέριο τα ΕΛΤΑ... μόνο έτσι θα σωθούμε του χρόνου. 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ή αυτό, ή να φέρουν αέριο τα ΕΛΤΑ... μόνο έτσι θα σωθούμε του χρόνου. 😆 Δεν πρέπει να έμεινε και κανείς στο ρεύμα για να μας πει αν θα χρεώσουν ΟΤΣ. Για σκεφτείτε το...: Ίσως μείνει ένα από τα μεγάλα αναπάντητα ερωτήματα της εποχής μας!😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μιας και έχω πιάσει όλα τα συμβόλαια της οικογένειας για να βγάλω άκρη , επικαλούμαι τον μάστερ @korakios για μία γνωμούλα... Φυσικό αέριο που περιμένω τον τελικό εκκαθαριστικό , τρέχει ένα πρόγραμμα της Protergia , GO GAS HOME -40% ( -30% σε όλους + 10% από πάγια εντολή ) και μου έβγαλε τιμή/kWh : Σεπτέμβριος : 0.050649 Οκτώβριος : 0.073501 Νοέμβριος : 0.09722 Δηλαδή , έκπτωση πουθενά , κάνω κάπου λάθος; Στο Site βρήκα αυτό https://efaenergy.gr/go-gas-home/ . 4 λεπτά πριν, tomtsir είπε Μιας και έχω πιάσει όλα τα συμβόλαια της οικογένειας για να βγάλω άκρη , επικαλούμαι τον μάστερ @korakios για μία γνωμούλα... Φυσικό αέριο που περιμένω τον τελικό εκκαθαριστικό , τρέχει ένα πρόγραμμα της Protergia , GO GAS HOME -40% ( -30% σε όλους + 10% από πάγια εντολή ) και μου έβγαλε τιμή/kWh : Σεπτέμβριος : 0.050649 Οκτώβριος : 0.073501 Νοέμβριος : 0.09722 Δηλαδή , έκπτωση πουθενά , κάνω κάπου λάθος; Στο Site βρήκα αυτό https://efaenergy.gr/go-gas-home/ . Επανέρχομαι αφού είδα τις αναλυτικές χρεώσεις , γράφει αυτό: Είναι πρόγραμμα καθαρά για άτομα που δεν κοιτάνε το συμβόλαιο και πιάνονται κορόιδα... Μια χαρά... Το πολύ πολύ άμα μου έρθει καμία ρήτρα αποχώρησης , επειδή άλλαξαν το πρόγραμμα πριν 1 χρόνο περίπου αφού καταργήθηκε το άλλο που είχαν υπογράψει , κάνω καταγγελία ότι δεν μου έγινε ποτέ τηλεφώνημα για τους νέους όρους. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tomtsir είπε Είναι πρόγραμμα καθαρά για άτομα που δεν κοιτάνε το συμβόλαιο και πιάνονται κορόιδα... Μια χαρά... ε εντάξει σε όλους μπορεί και να συμβεί Spoiler την πάτησε ο Brown , παρτον με το καλό αν σκάσει 😁 1 ώρα πριν, tomtsir είπε Φυσικό αέριο που περιμένω τον τελικό εκκαθαριστικό , τρέχει ένα πρόγραμμα της Protergia , GO GAS HOME -40% της ΕΦΑ εννοείς για το συγκεκριμένο πρόγραμμα , της protergia έχει ρητρα αναπροσαρμογής πάνω στο ήδη κυμαινόμενο TTF ® Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, korakios είπε και εμείς κοιμόμαστε κλασσικά , αντί να εκμεταλλευτούμε τη μοναδική ευκαιρία να δώσουμε μέσω EastMed και να εκμεταλλευτούμε (και η Ε.Ε) τα δικά μας κοιτάσματα Ποιoν Eastmed και ποια κοιτάσματα... εδώ έχουμε κοτζάμ ΔΕΗ. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Λογικά η επόμενη ταινία καταστροφής του Emmerich θα έχει τίτλο TTF. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 2 εβδομαδες απο τοτε που εγινε η αιτηση σε καταστημα και ακομη τπτ..... Θα κλαψουν μανες με τον επομενο λογαριασμο.... Που να γινοταν και απο το τηλεφωνο..... Τι να πω ρε παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις