korakios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, PastiGR είπε Κάποιος που έχει κλείσει και εξυπηρετήθηκε τι επέλεξε απο τις επιλογές που δίνονται; Ευχαριστώ πήρα τηλ
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, argimeg είπε Τα γράφω όλα τα παραπάνω γιατί με ανησύχησε αυτό που είδα στον λογαριασμό του συμφορουμίτη και σκέφτομαι μήπως ακυρώσω το αέριο τώρα που είναι ακόμα νωρίς. Τι λέτε; Αν θες την γνωμη μου για εμενα καλυτερα να βαλεις το σταθερο της ΔΕΗ για ενα 6μηνο(χειμωνα) και μετα αν αλλαξουν οι τιμες τοτε βλεπεις πως θα κινηθεις. Ακομη και με 0,05 που εχει τωρα αν κανεις και λιγο οικονομια και παιξεις με τα air η χασουρα δεν θα θα ειναι μεγαλη. 1 ώρα πριν, PastiGR είπε Καλησπέρα και πάλι , επιτέλους μάζεψα όλα τα έγγραφα που χρειάζεται για να τα προσκομίσω στην ΔΕΗ . Πηγαίνοντας στην καρτέλα μα τα ηλεκτρονικά ραντεβού δεν αναφέρει πουθενά ραντεβού για φυσικό αέριο . Κάποιος που έχει κλείσει και εξυπηρετήθηκε τι επέλεξε απο τις επιλογές που δίνονται; Ευχαριστώ Εγω πηγα χωρις ραντεβου και δεν γνωριζα απο πριν αν θα μ'εξυπηρετησουν αλλα τελικα εψησα τον σεκιουριτα και μπηκα. Κλεισε εσυ ραντεβου κανονικα για αλλαγη παροχου και μολις πας εκει θ'αναφερεις απλα οτι ειναι για το αεριο.
PastiGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, HERTHAN είπε Αν θες την γνωμη μου για εμενα καλυτερα να βαλεις το σταθερο της ΔΕΗ για ενα 6μηνο(χειμωνα) και μετα αν αλλαξουν οι τιμες τοτε βλεπεις πως θα κινηθεις. Ακομη και με 0,05 που εχει τωρα αν κανεις και λιγο οικονομια και παιξεις με τα air η χασουρα δεν θα θα ειναι μεγαλη. Εγω πηγα χωρις ραντεβου και δεν γνωριζα απο πριν αν θα μ'εξυπηρετησουν αλλα τελικα εψησα τον σεκιουριτα και μπηκα. Κλεισε εσυ ραντεβου κανονικα για αλλαγη παροχου και μολις πας εκει θ'αναφερεις απλα οτι ειναι για το αεριο. Σε ευχαριστώ πολύ , αυτό θα κάνω αν είναι και ο θεός βοηθός . Ταυτότητα φωτοτυπία ,Αφμ,Τελευταίος λογαριασμός από προηγούμενο προμηθευτή , φωτογραφία μετρητή και μισθωτήριο . Είμαι κομπλέ με αυτά; Η ζητάνε και τίποτα άλλο;
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, PastiGR είπε Σε ευχαριστώ πολύ , αυτό θα κάνω αν είναι και ο θεός βοηθός . Ταυτότητα φωτοτυπία ,Αφμ,Τελευταίος λογαριασμός από προηγούμενο προμηθευτή , φωτογραφία μετρητή και μισθωτήριο . Είμαι κομπλέ με αυτά; Η ζητάνε και τίποτα άλλο; Το χαρτι της εξοφλησης του τελευταιου λογαριασμου.
PastiGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Το χαρτι της εξοφλησης του τελευταιου λογαριασμου. Έχει ένα μήνα που μπήκα στο σπίτι, και μου έδωσαν τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό του ένοικου που ήταν πριν . Καλυμμένος δεν είμαι;
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, PastiGR είπε Έχει ένα μήνα που μπήκα στο σπίτι, και μου έδωσαν τον τελευταίο εκκαθαριστικό λογαριασμό του ένοικου που ήταν πριν . Καλυμμένος δεν είμαι; Δεν το ξερω μπορει στην περιπτωση σου να το δεχθουν αλλα ξερω οτι θελουν και την εξοφληση. Λογικα θα το δεχθουν γιατι δεν ειναι δικο σου εγγραφο η εξοφληση η δικη μου π.χ.
PastiGR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Δεν το ξερω μπορει στην περιπτωση σου να το δεχθουν αλλα ξερω οτι θελουν και την εξοφληση. Λογικα θα το δεχθουν γιατι δεν ειναι δικο σου εγγραφο η εξοφληση η δικη μου π.χ. Και εγώ έτσι πιστεύω. Εύχομαι να ξεμπερδέψω γρήγορα .
satyllas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, korakios είπε εγώ του είπα να πάρει πρώτα τηλ για αίτηση να του φτιάξουν την καρτέλα στο σύστημα @DownUNDERground αν πας τελικά σε κατάστημα να πεις στην υπάλληλο οτι έκανες αίτηση γιατί σε μένα τα έκανε μαντάρα μιας και νόμιζε οτι είχα ήδη παροχή (έβλεπε την καρτέλα μου στο σύστημα), αν δεν ήταν άλλη δίπλα ακόμα εκεί θα ήμουνα άμεσα τηλ την ΕΔΑ (ανάλογα την περιοχή τώρα που το ξαναδιαβάζω , δεν υπέγραψες αίτηση ? Στο κατάστημα υπέγραψα την αίτηση παροχής. Όχι το συμβόλαιο. Και ρώτησα ξανά την υπάλληλο μήπως τελικά δεν θα πρέπει να περιμένω συμβόλαιο αφού υπέγραψα την παροχή. Ήταν κατηγορηματική ότι θα πρέπει να μου έρθει και συμβόλαιο. Το οποίο στο σύστημα τους φαίνεται να υπογράφηκε σε άσχετη ημερομηνία. 20-10-2021, ουτε όταν πήγα ουτε οταν μου έφεραν τους μετρητές. Εσεις οι υπόλοιποι και πήγατε στην ΔΕΗ για σύνδεση ΚΑΙ υπογράψατε συμβόλαια μετά με mail?
korakios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, satyllas είπε Στο κατάστημα υπέγραψα την αίτηση παροχής. υπέγραψες αίτηση , τιμοκατάλογο , όνομα προγράμματος με στοιχεία παροχής ? αν ναι περίμενε απλά να σου στείλουν και το συμβόλαιο . Η σύνδεση έγινε ___________________________________________________ ______________________________________________________ ____________________________________________________ ΝΕΕΣ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ εκεί που ο Ηρών κρατούσε την πρωτοπορία για ρήτρα αναπροσαρμογής TTF με αρχική πρωτοποριακή ονομασία FIX (με μετέπειτα ονομασία σε FX εφφεντζίδικου/παπάντζας) , προσπάθησε η EFA με το καταπληκτικό https://efaenergy.gr/black-friday/ Spoiler Έχουμε νέο νικητή Η Protergia βάζει γυαλιά σε όλους τους πάροχους και δείχνει πως μπορεί να αρμέξει κάποιος επιπλέον τον καταναλωτή Σε κυμαινόμενο πρόγραμμα βάσει TTF συν κόστος προμήθειας κουμπώνει η ρήτρα αναπροσαρμογής TTF https://www.protergia.gr/el/fysiko-aerio-autonomh-sindesi https://www.protergia.gr/sites/default/files/ypologismos_hreoseon_i_pistoseon_anaprosarmogis_fa_112021.pdf Δείχνει στον Ηρών πως γίνεται σωστά η δουλειά και όχι τσαπατσούλικες μισοδουλειές Συγχαρητήρια στο team, φήμες λένε πως είναι η ίδια ομάδα Zero , GasBlack , κους κους και συνεντεύξεις στο Σουπερ Αέριους του Δεκεμβρίου (δώρο ένα κουτί σπίρτα) Spoiler οργίασαν τελείως Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από korakios 1
sarakats85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά ΔΕΗ απ' ότι κατάλαβα...εστειλα τα χαρτιά Ήρων αλλά δε με πήραν ακόμα τηλ επόμενως τους γράφω και πάω ΔΕΗ από βδομάδα..Δεν παιζεστε πραγματικά.. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από sarakats85
korakios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Τελικά ΔΕΗ απ' ότι κατάλαβα...εστειλα τα χαρτιά Ήρων αλλά δε με πήραν ακόμα τηλ επόμενως τους γράφω και πάω ΔΕΗ από βδομάδα..Δεν παιζεστε πραγματικά.. μέσω econtract για τα 50€ να φανταστώ ? 1
ekrepali Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, korakios είπε Σε κυμαινόμενο πρόγραμμα βάσει TTF συν κόστος προμήθειας κουμπώνει η ρήτρα αναπροσαρμογής TTF https://www.protergia.gr/el/fysiko-aerio-autonomh-sindesi https://www.protergia.gr/sites/default/files/ypologismos_hreoseon_i_pistoseon_anaprosarmogis_fa_112021.pdf Δείχνει στον Ηρών πως γίνεται σωστά η δουλειά και όχι τσαπατσούλικες μισοδουλειές Ωω ρε φίλε αυτό πακέτο με ΜVP ρεύμα, τη γάμησε ο κόσμος. 😵 10 λεπτά πριν, sarakats85 είπε Τελικά ΔΕΗ απ' ότι κατάλαβα...εστειλα τα χαρτιά Ήρων αλλά δε με πήραν ακόμα τηλ επόμενως τους γράφω και πάω ΔΕΗ από βδομάδα..Δεν παιζεστε πραγματικά.. Απ'του χάρου τα δόντια γλύτωσες, δεν είδες που γράψαμε για το 0.16 του Νοεμβρίου αρχική ΗΡΩΝ; Σ'αυτά το forum χρειάζεται πραγματική insomnia... μισό δευτερόλεπτο αν βλεφαρίσεις, θα φας γκολ. 1
sarakats85 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, korakios είπε μέσω econtract για τα 50€ να φανταστώ ? ναι αλλά δεν με πήραν ακόμα τηλέφωνο! θα ξανακλεισω ραντεβού ΔΕΗ αφού ηλεκτρονικα δεν γίνεται φαντάζομαι..Σας ευχαριστώ κ πάλι για όλες τις συμβουλές..
Fallen333 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, korakios είπε Συγχαρητήρια στο team, φήμες λένε πως είναι η ίδια ομάδα Zero , GasBlack , κους κους και συνεντεύξεις στο Σουπερ Αέριους του Δεκεμβρίου (δώρο ένα κουτί σπίρτα) "If you Go (Gas) Black, you never come back!" Στο λένε έμμεσα: "έλα να σε φερμάρω για τα καλά!"
ekrepali Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, sarakats85 είπε ναι αλλά δεν με πήραν ακόμα τηλέφωνο! θα ξανακλεισω ραντεβού ΔΕΗ αφού ηλεκτρονικα δεν γίνεται φαντάζομαι..Σας ευχαριστώ κ πάλι για όλες τις συμβουλές.. https://appointment.dei.gr/ Προσοχή να έχεις καλή φωτογραφία... κοίτα το κατεβατό με τις οδηγίες στις προηγούμενες σελίδες, αν δε το βρίσκεις κάνε search 'γάιδαρο' και γύρνα μια σελίδα πίσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις