Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Καλά του είπα στο πμ να ακολουθήσει τη σωλήνα με τη κίτρινη βάνα, όταν φτάσεις ξαναβγαλε φωτό να δουμε που βρίσκεσαι.😅😅

Σωστά του ειπες και αποτι καταλαβαίνω απο τη τελευταία φώτο είναι σε όροφο και φεύγει προς τα κάτω. Άρα λογικά κάπου τη πυλωτή του κτηρίου η απέξω θα είναι το ρολοι μαζί με τα υπόλοιπα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Καλά του είπα στο πμ να ακολουθήσει τη σωλήνα με τη κίτρινη βάνα, όταν φτάσεις ξαναβγαλε φωτό να δουμε που βρίσκεσαι.😅😅

Παιδιά μετρητής δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό κουτί . Ένιωσα ότι ανοίγω μπαμπούσκα με τόσα ανοίγματα πορτών που έκανα 🤣 Κάπου αλλού θα είναι ο μετρητής , μένει να μάθω που . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, PastiGR είπε

Παιδιά μετρητής δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό κουτί . Ένιωσα ότι ανοίγω μπαμπούσκα με τόσα ανοίγματα πορτών που έκανα 🤣 Κάπου αλλού θα είναι ο μετρητής , μένει να μάθω που . 

Απ'τη κίτρινη βάνα ακόλουθα τη σωλήνα κάτω. Απ'τις σκάλες κατέβα, μη κρεμαστείς απ τις σωλήνες

Πάει έπεσε... πολύ αργεί...

Αν είναι πολυκατοικία κι έχουν πολλοί αέριο, ψάχνεις να βρεις μια τέτοια διαταξη.

4.jpg

Επεξ/σία από ekrepali

1 ώρα πριν, glxakias1990 είπε

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .
ΚΑΝΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ 0,17-0,18
ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΕΗ 0.22   ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 
0.080 ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΕΡΙΟ.

για τους δε διαβάσω ούτε την προηγούμενη σελίδα

4 ώρες πριν, glxakias1990 είπε

0.080 ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΕΡΙΟ.

Τελικα οτι ΔΕΝ ΘΕΣ παρα πολυ το συμπαν σου το επιστρεφει.

Ισχυει σας το λεω εγω.

Σαν αποφθεγμα ακουγεται.:P

11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Τελικα οτι ΔΕΝ ΘΕΣ παρα πολυ το συμπαν σου το επιστρεφει.

Ισχυει σας το λεω εγω.

Σαν αποφθεγμα ακουγεται.:P

Το μόνο που μένει τώρα είναι να βρεις βύσμα για να πάρεις και ΔΕΗ τηλεφωνία, να έχεις triple play 😅

https://genop.gr/mobile/

Το energycost.gr είναι legit?Συγκρίνω την κατανάλωση μου στο ΦΑ(οικιακό πλήρες Extra) με το Δεη GasBenefit και μου βγάζει ότι είναι ίδια τελική χρέωση(1-2 ευρω διαφορά) και GasControl διαφορά στο Θεό(ακριβότερο). Για την Ακρίβεια με βάση περσινό εκκαθαριστικό.

2μηνος λογαραισμός 15/12 - 26/2 5200KW Αθήνα 

κάτι μου βρωμάει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκεφτόμουν να πάω GasControl η GasBenefit κι ας πληρώσω penalty πρόωρης αποχώρησης(μάλλον GasControl συμφέρει, διορθώστε με αν κάνω λάθος)

Thanks in advance

Τώρα που μπήκα ebill βλέπω ότι βγήκε λογαριασμός στο ρεύμα, κι από κάτω διαφημιστικό έντυπο για το αέριο! Μιλάμε για γκολ στη παράταση... θα τους ξεβρακώσει η ΔΕΗ τους άλλους παρόχους και στο αέριο πριν κλείσει ο χρόνος, @HERTHAN τρέχα κατάστημα, θα σε προλάβει μέχρι κι η κουτσή μαρία. 😆

432.jpg.7381e65c477ae2e3c1292e92e9ccc6e9.jpg

2005_DEH_Monofyllo myHomeGasBenefit_20211101.pdf

49 λεπτά πριν, thrileo1983 είπε

Το energycost.gr είναι legit?Συγκρίνω την κατανάλωση μου στο ΦΑ(οικιακό πλήρες Extra) με το Δεη GasBenefit και μου βγάζει ότι είναι ίδια τελική χρέωση(1-2 ευρω διαφορά) και GasControl διαφορά στο Θεό(ακριβότερο). Για την Ακρίβεια με βάση περσινό εκκαθαριστικό.

2μηνος λογαραισμός 15/12 - 26/2 5200KW Αθήνα 

κάτι μου βρωμάει. Όχι τίποτα άλλο, αλλά σκεφτόμουν να πάω GasControl η GasBenefit κι ας πληρώσω penalty πρόωρης αποχώρησης(μάλλον GasControl συμφέρει, διορθώστε με αν κάνω λάθος)

Thanks in advance

Πάτα το βελάκι πάνω δεξιά. Επιπλέον στο κατεβατό όχι ΗΡΩΝ. Το Flex πήγε 0.16 το Νοέμβρη αρχική, το FX έχει ρήτρα αναπροσαρμογής.

Gas control 0.05 υπογράφεις με 2 χέρια.

Το energycost είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κοίτα εδώ τελικές το Extra του Φυσικού Αερίου για να καταλάβεις. Συμπεριλαμβάνεται και η έκπτωση 20%. https://www.fysikoaerioellados.gr/product/aerio-oikiako-plires-extra/

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πάτα το βελάκι πάνω δεξιά. Επιπλέον στο κατεβατό όχι ΗΡΩΝ. Το Flex πήγε 0.16 το Νοέμβρη αρχική, το FX έχει ρήτρα αναπροσαρμογής.

Gas control 0.05 υπογράφεις με 2 χέρια.

Το energycost είναι εκτός τόπου και χρόνου. Κοίτα εδώ τελικές το Extra του Φυσικού Αερίου για να καταλάβεις. Συμπεριλαμβάνεται και η έκπτωση 20%. https://www.fysikoaerioellados.gr/product/aerio-oikiako-plires-extra/

more than thankful.Να βάλετε ένα paypal acount να κάνουμε donations.Το αξίζετε

Επεξ/σία από thrileo1983
  • Like 3

@ekrepali

Έγινε τελικά η υποβολή του αιτήματος. Το πρόβλημα ήταν στον chrome, με βγάζει εδώ και πολύ καιρό μη-ασφαλή σύνδεση, αναγκάζομαι να προχωρήσω σε "σύνθετες" και μετά δημιουργεί προβληματάκια.
Τελικά έκανα την εγγραφή στο myrae με firefox, όλα κανονικά, περιμένω απάντηση.
Ευχαριστώ για την βοήθεια...

ypovoli.jpg

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά είμαι ο thread starter.😂

Όπως και... κάποιος άλλος συνάδελφος, με το αέριο έχω να ασχοληθώ από τέλη Αυγούστου!

Μπήκα τώρα και αρχίζω και διαβάζω για να κάνω catch up, αλλά μια βοήθεια τα SOS, γιατί έχω 100+ σελίδες διάβασμα και κατάλαβα ότι μπήκα στο... παρά 0,5.

Για ιδιώτες αν πρόλαβα να δω καλά να δω και στο αέριο είναι η ΔΕΗ μονόδρομος. Για πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανση τί ισχύει;

@ekrepali ένα... πουλάκι🤣 μου είπε ότι ο σοφός γέροντας του τόπικ είσαι πλέον εσύ. Για βόηθα! Να τσακιστώ μπας και προλάβω το myBuildingGasControl; Κάνε κάτι κι ό,τι μου πεις θα κάνω. Η πολυκατοικία έχει κάποιο αρχαίο πακέτο της Φυσικό Αέριο, δεν ξέρω ποιο, δεν είμαι διαχειριστής.

Thanks και πάω για διάβασμα.😁

Επεξ/σία από DownUNDERground

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Nαι

Φωτιές μ' άναψες Σπαρτιάτη!😂

Τρεις απλές και σύντομες ερωτήσεις για να κερδίσω χρόνο και να γκαζώσω από το πρωί κι όλας. Απλά για να έχω τη σιγουριά ότι δε θα με κρεμάσουν οι συγκάτοικοι επειδή βιάστηκα😬:

1) Δεν παίζει να έχει κάποια καλύτερη τιμή το όποιο παλιό πρόγραμμά έχουμε φαντάζομαι έτσι;

2) Πότε ακούγεται ότι ανεβαίνουν κι εδώ τα τιμολόγια; Δευτέρα;

3) Κατ' αντιστοιχία του ρεύματος (του οποίου τα τόπικς παρακολουθώ με θρησκευτική ευλάβια, αν και τελευταία δυσκολεύομαι κάπως να συγχρονιστώ όπως θα έχετε καταλάβει από τα καθυστερημένα reactions:lol:), πρέπει να τρέξω σε φυσικό κατάστημα ΔΕΗ; Τηλεφωνικά; Online; Πώς προλαβαίνω πιο σύντομα;

Εμπιστεύομαι τυφλά.

Ευχαριστώ θερμά. 

Edit
Στα 1 και 3 υποθέτω καλύφθηκα από αυτό και για τις πολυκατοικίες έτσι;

Για το 2; Σόρρυ, διαβάζω ήδη προς τα πίσω καθώς γράφω, απλά πανικοβλήθηκα.:lol:

Επεξ/σία από DownUNDERground

9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

1) Δεν παίζει να έχει κάποια καλύτερη τιμή το όποιο παλιό πρόγραμμά έχουμε φαντάζομαι έτσι;

και ποιο είναι αυτό ?

10 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

πρέπει να τρέξω σε φυσικό κατάστημα ΔΕΗ; Τηλεφωνικά; Online;

ανέφερε ο Κωστάκης οτι δε γίνεται πλέον , αν και κάποιοι πήγαν σε κατάστημα . Καλό παιδί δε λέω , είναι λίγο στον κόσμο του βέβαια , γιαυτό ρώτα καλύτερα

εγώ έκανα τηλεφωνικά (αρκετή ώρα) αλλά ήταν η καρτέλα έτοιμη και υποτίθεται οτι πας στο κατάστημα και απλά δίνεις τα δικαιολογητικά και υπογράφεις

11 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε

2) Πότε ακούγεται ότι ανεβαίνουν κι εδώ τα τιμολόγια; Δευτέρα;

άγνωστο δεν ξέρω αν ρώτησε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...