Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Τι επαθες ιωση?

Eίναι αυτό που λέμε ότι σκάνε γάιδαρο... αν κάνω self test στο γάιδαρο θα βγει σίγουρα θετικός, του έχει πέσει πολύ το οξυγόνο μ'αυτά που διαβάζει εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Eίναι αυτό που λέμε ότι σκάνε γάιδαρο... αν κάνω self test στο γάιδαρο θα βγει σίγουρα θετικός, του έχει πέσει πολύ το οξυγόνο μ'αυτά που διαβάζει εδώ μέσα τις τελευταίες μέρες.

Κι εγω γι'αυτο καθομαι λιγο καραντινα χωρις να γραφω κι απλα παρακολουθω γιατι αν γραψω θα με βαλουν προστιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

...και καθως τελειωσα με τα ρευματα ανοιγω το thread εδω και βλεπω 165 σελιδες λεω θα ξεκινησω απο την 140 να παρω γραμμη τι γινεται και τσεκαρω τις 2 τελευταιες 164-5 ετσι να δω ποιοι γραφουν και βρισκω αυτο το αψογο ποστ! και αυτα

Επεξ/σία από Sheriff
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sheriff είπε

...και καθως τελειωσα με τα ρευματα ανοιγω το thread εδω και βλεπω 165 σελιδες λεω θα ξεκινησω απο την 140 να παρω γραμμη τι γινεται και τσεκαρω τις 2 τελευταιες 164-5 ετσι να δω ποιοι γραφουν και βρισκω αυτο το αψογο ποστ! και αυτα

Tι έκαθε το κατεβατό και μόλις το κάνεις quote εξαφανίζεται; Πρέπει να το διορθώσω σήμερα, να προσθέσω και τα ρεζιλίκια του ΗΡΩΝ... διάβασε τις 3 τελευταίες μέρες να καταλάβεις.

Δημοσ.

ορίστε και ένας εκκαθαριστικός της Ζενιθ με τις διακυμάνσεις στην τιμή προμήθειας φυσικού αερίου από Ιούνιο μέχρι 1ο 15ημερο του Νοεμβρίου....θα γίνει χαμός.... 

Ζενιθ.jpg

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Tι έκαθε το κατεβατό και μόλις το κάνεις quote εξαφανίζεται;

τώρα κατάλαβα τι έκανες ακριβώς , καλή φάση προχώρησες στο  μέλλον 😁

εξαφανίζεται γιατί έχεις τις απαντήσεις με παράθεση και το insomnia δεν κάνει παράθεση στην παράθεση

Δημοσ.

ειμαι στην Φυσικο Αεριο ( Ελ. Ετ. Εν.) . τον ιανουαριου του 2021 ειχα υπογραψει νεα συμβαση λόγω αλλαγής ονοματος λογαριασμού .

Εαν θελω πχ σήμερα να παω στην ΔΕΗ θα πλήρωσω κάποια ρήτρα στην Φ.Α. ? (δεν γραφει κατι στους ορους συμβασης)

Η αιτηση για το gas control της ΔΕΗ γινεται μονο με φυσική παρουσία απο οτι καταλαβα ? η μπορει και με κάποιο τρόπο μεσω email ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

1) Εαν θελω πχ σήμερα να παω στην ΔΕΗ θα πλήρωσω κάποια ρήτρα στην Φ.Α. ? (δεν γραφει κατι στους ορους συμβασης)

2) Η αιτηση για το gas control της ΔΕΗ γινεται μονο με φυσική παρουσία απο οτι καταλαβα ? η μπορει και με κάποιο τρόπο μεσω email ? 

1) Να μαντέψουμε ποιο πρόγραμμα υπέγραψες; Το extra έχει σίγουρα πάντως.

2) Γίνεται μέσω τηλεφώνου. Καλά χριστούγεννα 🌲

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Η αιτηση για το gas control της ΔΕΗ γινεται μονο με φυσική παρουσία απο οτι καταλαβα ? η μπορει και με κάποιο τρόπο μεσω email ? 

μόνο μέσω τηλ και courier για τη σύμβαση

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

1) Να μαντέψουμε ποιο πρόγραμμα υπέγραψες; Το extra έχει σίγουρα πάντως.

2) Γίνεται μέσω τηλεφώνου. Καλά χριστούγεννα 🌲

Αεριο Οικιακό Πλήρες ήταν η τοτε σύμβαση .

καλες γιορτες να εχουμε ... και οσοι αντεξουμε φέτος με ολα αυτα που γίνονται !! 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

1) Αεριο Οικιακό Πλήρες ήταν η τοτε σύμβαση .

2) καλες γιορτες να εχουμε ... και οσοι αντεξουμε φέτος με ολα αυτα που γίνονται !! 

1) Δε ξέρω αν έχει, ρώτα τους. 210 3406000

2) Εννοώ αν κάνεις την αίτηση τηλεφωνικά, καλά χριστούγεννα... μη σου πω και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Δημοσ.

2) Εννοώ αν κάνεις την αίτηση τηλεφωνικά, καλά χριστούγεννα... μη σου πω και ευτυχισμένο το νέο έτος.

δε δέχονται επιτόπου σε κατάστημα, κάποιος το είχε αναφέρει , αλλά ας ρωτήσει

βέβαια μέχρι να ολοκληρώσει η αίτηση και να έρθουν για καταμέτρηση όντως μπορεί να αργήσει

Δημοσ.

1) Δε ξέρω αν έχει, ρώτα τους. 210 3406000

1 ) βαση αυτων που διαβάζω εδω : https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2021/11/FA_MainPricelist_ExtraServices_v5_8.pdf   το δικο μου προγραμα δεν γραφει να εχει ρήτρα αποχωρήσης. 

2 ) δεν το κατάλαβα όπως το έγραψες πριν , να με συμπαθάς 

αρα παω για αιτηση σε κατάστημα ΔΕΗ !!!

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

1 ) βαση αυτων που διαβάζω εδω : https://aerioattikis.blob.core.windows.net/wp-uploads/2021/11/FA_MainPricelist_ExtraServices_v5_8.pdf   το δικο μου προγραμα δεν γραφει να εχει ρήτρα αποχωρήσης. 

2 ) δεν το κατάλαβα όπως το έγραψες πριν , να με συμπαθάς 

αρα παω για αιτηση σε κατάστημα ΔΕΗ !!!

Το ίδιο είχα και εγώ εδώ και χρόνια, έφυγα προχθές για ΔΕΗ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...