johnnyman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Πάρε τηλεφωνο, δώσε τον κωδικό αίτησης να βεβαιωθείς ότι υπέγραψε gas control Περίμενα τόση ώρα για να με πουν ότι πρέπει να τους πάρει τηλ η γυναίκα μου για να την πουν.....(ακόμη δεν γυρίσε από την δουλειά) Θα την βάλω αύριο να πάρει η ίδια.... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, johnnyman είπε Περίμενα τόση ώρα για να με πουν ότι πρέπει να τους πάρει τηλ η γυναίκα μου για να την πουν.....(ακόμη δεν γυρίσε από την δουλειά) Θα την βάλω αύριο να πάρει η ίδια.... ξεκόλλα και πες οτι είσαι η ίδια , γίνεται σου λέω , απλά να έχεις τα στοιχεία και λίγη χάρη παραπάνω, πωωωωωωω αν ντρέπεσαι μη το λες σε κανέναν στην τελική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Περίμενα τόση ώρα για να με πουν ότι πρέπει να τους πάρει τηλ η γυναίκα μου για να την πουν.....(ακόμη δεν γυρίσε από την δουλειά) Θα την βάλω αύριο να πάρει η ίδια.... Δεν πήρες αντίγραφο της σύμβασης; 1 ώρα πριν, korakios είπε ξεκόλλα και πες οτι είσαι η ίδια , γίνεται σου λέω , απλά να έχεις τα στοιχεία και λίγη χάρη παραπάνω, πωωωωωωω αν ντρέπεσαι μη το λες σε κανέναν στην τελική Κάπως έτσι πήρα κωδικούς για cosmote tv go, παριστάνοντας τον 77χρονο πεθερό μου. Θυμάμαι που έλεγα αργά και με βραχνιασμένη φωνή στον υπάλληλο: "Και δεν μου λες παιδί μου, θα μπορεί να βλέπει και η εγγονή μου στο τάμπλετ;" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Δεν πήρες αντίγραφο της σύμβασης; αίτηση έκανε αλλά κάτσε , αυτό που πόσταρες είναι η σύμβαση ????????? αν ναι που είναι ο κωδικός εταίρου ? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε αίτηση έκανε αλλά κάτσε , αυτό που πόσταρες είναι η σύμβαση ????????? αν ναι που είναι ο κωδικός εταίρου ? Πήρα και το Αποδεικτικό Κατάθεσης Αιτήματος που πήρε και ο Johnnyman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, kirileman είπε Πήρα και το Αποδεικτικό Κατάθεσης Αιτήματος που πήρε και ο Johnnyman. και εγώ , αλλά ξαναρωτάω αυτή είναι η σύμβαση ? αν ναι που γράφει τον κωδικό εταίρου να κάνω ebill? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, korakios said: και εγώ , αλλά ξαναρωτάω αυτή είναι η σύμβαση ? αν ναι που γράφει τον κωδικό εταίρου να κάνω ebill? Δεν στο δίνουν τηλεφωνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε και εγώ , αλλά ξαναρωτάω αυτή είναι η σύμβαση ? αν ναι που γράφει τον κωδικό εταίρου να κάνω ebill? Δεν γνωρίζω. Παίζει ρόλο που ο ίδιος ΑΦΜ έχει και ρεύμα στη ΔΕΗ; Στο ίδιο ebill θα εμφανίζονται όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος και αερίου ή αλλού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, marmagia είπε Δεν στο δίνουν τηλεφωνικά; όχι , ούτε μέσω email , μου λένε να περιμένω λογαριασμό Δεν καίγομαι τόσο για τη ΔΕΗ αλλά για τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου με 1+ μήνα καθυστέρησης στάνταρ (στους γονείς αναγκάστηκα να κάνω ebill σε αρκετά πράγματα αφού ξεκινούσαν εισπρακτικές 2 φορές) 4 λεπτά πριν, kirileman είπε Δεν γνωρίζω. Παίζει ρόλο που ο ίδιος ΑΦΜ έχει και ρεύμα στη ΔΕΗ; Στο ίδιο ebill θα εμφανίζονται όλοι οι λογαριασμοί ρεύματος και αερίου ή αλλού; σε σένα ναι κανονικά όλοι μαζί (έτσι κάποιος ανέφερε θα το βρω αργότερα αν θες), έχω χαιρετήσει τη ΔΕΗ χρόνια πριν στο ρεύμα και δεν υπάρχει ένα παλιό ebill που είχα κάνει Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, kirileman είπε Δεν πήρες αντίγραφο της σύμβασης; Κάπως έτσι πήρα κωδικούς για cosmote tv go, παριστάνοντας τον 77χρονο πεθερό μου. Θυμάμαι που έλεγα αργά και με βραχνιασμένη φωνή στον υπάλληλο: "Και δεν μου λες παιδί μου, θα μπορεί να βλέπει και η εγγονή μου στο τάμπλετ;" Όχι τέτοιο δεν την έδωσαν.... Πω ρε φίλε ήμαρτον Το πρωί θα πάρω τηλ Edit:Καλημέρα. Όλα καλά τελικά. Gas control και αναμένουμε! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2021 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Στις 29/11/2021 στις 2:15 ΠΜ, ekrepali είπε Ζητά επικοινωνία μόνο γραπτώς. Επισυναψε ταυτότητα στο pdf και αντίγραφο λογαριασμού. Όλα μαζί σε 1 pdf ως 3mb. στείλε την αμφισβήτηση απευθείας στο myrae, έχει ειδική επιλογή να επιλέξεις. Κλείσε adblock για να ανεβάσεις το αρχείο. Μη πατήσεις ποτέ το πράσινο. Αν απαντήσουν και θες να στείλεις απάντηση, πατάς το κόκκινο. Θα προσπαθήσουν σίγουρα να πάρουν τηλ να κατευθύνουν τη συζήτηση εκεί που θέλουν για να γράψουν στη ραε ότι τα βρήκατε. Μη σας ξεγελάσουν, ζητήσετε μόνο γραπτή επικοινωνία. ΓΤΠ όλοι και όλα! Δεν λειτουργεί τίποτα στην Βαλκανική Μποτσουάνα!! 3η μέρα και δεν μπορώ να κάνω εγγραφή στο myrae: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 στείλτε στο info της ΡΑΕ οτι δε λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Αυτοί δεν το βλέπουν οτι δεν λειτουργεί? Τυφλοί ταξιτδήδες από Ζάκυνθο και Κρήτη είναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Fallen333 είπε Αυτοί δεν το βλέπουν οτι δεν λειτουργεί? Τυφλοί ταξιτδήδες από Ζάκυνθο και Κρήτη είναι?? στο myrae εγώ μπαίνω κανονικά (είχα κάνει εγγραφή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις