korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Αυτα στα έστειλαν μέσω mail μετά την τηλεφωνική αίτηση? όχι , επιτόπου στο υποκατάστημα της ΔΕΗ , μου είχαν κάνει καρτέλα απο τηλ και η υπάλληλος εκεί την είδε εκτύπωσε 3 χαρτιά , υπέγραψα ,πήρα αντίγραφο , έφυγα 1 1
johnnyman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, korakios είπε όχι , επιτόπου στο υποκατάστημα της ΔΕΗ , μου είχαν κάνει καρτέλα απο τηλ και η υπάλληλος εκεί την είδε εκτύπωσε 3 χαρτιά , υπέγραψα ,πήρα αντίγραφο , έφυγα Πω ρε φίλε... Πιστεύω μην έκανε καμία μ@@α η γυναίκα μου... Έλεος... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από johnnyman
tsampouros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κι εγώ είχα πάει κατευθείαν σε κατάστημα της ΔΕΗ για το gas control χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική αίτηση. Σε μισή ώρα τελείωσα, υπέγραψα σύμβαση και πήρα μόνο το αντίγραφο με τον κωδικό της αίτησης (την υπογεγραμμενη σύμβαση αερίου από ΔΕΗ την παίρνεις εφόσον ολοκληρωθεί η μετάβαση, ενώ του ρεύματος επιτόπου). Σε μια εβδομάδα περίπου μου ήρθε sms από την ΕΔΑ με ραντεβού για καταμέτρηση προκειμένου να γίνει αλλαγή παρόχου. Λίγες μέρες μετά εμφανίστηκε στο ebill η επιλογή "Λογαριασμοί αερίου" και 10 μέρες μετά έλαβα στο email σκαναρισμένη την υπογεγραμμένη σύμβαση από ΔΕΗ που είχα υπογράψει αρχικά. Λογαριασμός ακόμη δεν έχει εκδωθεί ούτε στο ρεύμα ούτε στο αέριο (αίτηση 27/10) στο ebill. Την εξέλιξη της αίτησης μπορείς να την ρωτήσεις τηλεφωνικά με τον κωδικό αίτησης (Προσοχή όχι στο αυτοματοποιημένο σύστημα είναι μόνο για ρεύμα, πρέπει να μιλήσεις με υπάλληλο). Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από tsampouros 1
johnnyman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, tsampouros είπε Νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κι εγώ είχα πάει κατευθείαν σε κατάστημα της ΔΕΗ για το gas control χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική αίτηση. Σε μισή ώρα τελείωσα, υπέγραψα σύμβαση και πήρα μόνο το αντίγραφο με τον κωδικό της αίτησης (την υπογεγραμμενη σύμβαση αερίου από ΔΕΗ την παίρνεις εφόσον ολοκληρωθεί η μετάβαση, ενώ του ρεύματος επιτόπου). Σε μια εβδομάδα περίπου μου ήρθε sms από την ΕΔΑ με ραντεβού για καταμέτρηση προκειμένου να γίνει αλλαγή παρόχου. Λίγες μέρες μετά εμφανίστηκε στο ebill η επιλογή "Λογαριασμοί αερίου" και 10 μέρες μετά έλαβα στο email σκαναρισμένη την υπογεγραμμένη σύμβαση από ΔΕΗ που είχα υπογράψει αρχικά. Λογαριασμός ακόμη δεν έχει εκδωθεί ούτε στο ρεύμα ούτε στο αέριο (αίτηση 27/10) στο ebill. Την εξέλιξη της αίτησης μπορείς να την ρωτήσεις τηλεφωνικά με τον κωδικό αίτησης (Προσοχή όχι στο αυτοματοποιημένο σύστημα είναι μόνο για ρεύμα, πρέπει να μιλήσεις με υπάλληλο). Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου. Πιστεύω μόνο να την έβαλαν στο home gas control οπως την είπα και όχι στο benefit αλλιώς καήκαμε... Να σημειώσω την ζενίθ δεν την ενημέρωσα ότι θα φύγω από αυτούς. Ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από johnnyman 1
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, johnnyman είπε Να σημειώσω την ζενίθ δεν την ενημέρωσα ότι έφυγα θα φύγω από αυτούς. Στειλτους ενα αποχαιρετιστηριο γραμμα.
tsampouros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρομοίως κι εγώ από ζενιθ το πήγα ΔΕΗ χωρίς ενημέρωση, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι έτσι κι αλλιώς ήταν στο όνομα του ιδιοκτήτη η ζενιθ. Λογικά ενημερώνονται από ΕΔΑ ότι παύει η εκπροσώπηση του μετρητή όπως στο ρεύμα ώστε να βγάλουν εκκαθαριστικό (μισό μήνα μετά δεν έχουν βγάλει κάτι ακόμη). Btw, ΔΕΗ ebill μπορείς να κάνεις και χωρίς να περιμένεις να έρθει ο πρώτος έγγραφος λογαριασμός αν γνωρίζεις τον κωδικό εταίρου, εγώ τον είχα δει από τη σύμβαση του ρεύματος. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από tsampouros 1
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, tsampouros είπε ebill μπορείς να κάνεις και χωρίς να περιμένεις να έρθει ο πρώτος έγγραφος λογαριασμός αν γνωρίζεις τον κωδικό εταίρου αν δεν τον γνωρίζεις είναι το πρόβλημα 1
kirileman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 DEI and Gas Control welcome me. 5 λεπτά η κιλοβατώρα και Δόξα τω Θεώ να λέμε. 1
ekrepali Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, kostakiss είπε Να προσέξω κάτι όταν έρθει ο κούριερ τη Πέμπτη !; Φωτογραφία το χαρτί που υπογράφεις, έχει πάνω τον αριθμό αίτησης. Γιατί αντίγραφο θα σου στείλουν το 2022. 5 ώρες πριν, johnnyman είπε Πω ρε φίλε... Πιστεύω μην έκανε καμία μ@@α η γυναίκα μου... Έλεος... Πάρε τηλεφωνο, δώσε τον κωδικό αίτησης να βεβαιωθείς ότι υπέγραψε gas control
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ΔΕΗ λοιπόν;
ekrepali Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ΔΕΗ λοιπόν; Aν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη ΔΕΗ, ο HERTHAN θα πηγαίνει με όπισθεν
HERTHAN Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Uberalles_gr είπε Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην ΔΕΗ λοιπόν; Δυστυχως. 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε ο HERTHAN θα πηγαίνει με όπισθεν Μωρε αλλιως θα παω αν παω αλλα δεν ειναι της παρουσης.
Applemaniac81 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Οκ το ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος, ωστοσο επειδη ολους μας ενδιαφερει η οικονομια, παραθετω αυτο που διαβασα σε μια ομαδα που ειμαι με μαστορεματα κτλ. Θα ηθελα τη γνωμη σας κατα ποσο ειναι αληθης ο ισχυρισμος κατα τη γνωμη σας. Λεει λοιπον ο φιλος: ΚΡΥΟ!!! πολλοί θα λέγατε... καιρός για δύο αλλά δεν είναι αυτό!! χωρίς να το αποκλείω βέβαια!! αυτό που έχω να προτείνω εγώ είναι να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομία στα καύσιμα χωρίς να χάσει την θερμοκρασία ο χώρος που βρισκόμαστε,.. αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι όταν θα κοιτάτε τόν θερμοστάτη χώρου θέλω να ξέρετε ότι είναι υπεύθυνος για άσκοπη κατανάλωση καυσίμου πάνω από το μισό της κατανάλωσης!!! πως γίνεται?? από την συνεχή αυξομείωση της θερμοκρασίας των νερών του κυκλώματος!! όλοι καταλαβαίνουμε ότι για να ζεσταθούν τα νερά από 20°¢ στους 70-75 θες... πολύ καύσιμο!! πόσο όμως?? ασχολείται κανείς με μετρήσεις?? είναι πάνω από το μισό και μπορείτε να το δοκιμάσετε βάζοντας τον θερμοστάτη χώρου στο τέρμα και την θερμοκρασία λειτουργίας του λέβητα στο 40 αφού πρώτα έχει ζεσταθεί ο χώρος.. και την θερμοκρασία λειτουργίας του κυκλοφορητή στους 30.. έτσι δεν υπάρχουν αυξομειώσεις και έχει σταθερή θερμοκρασία ο χώρος.. τεκμηριωμένα με μετρήσεις και στοιχεία βάζοντας ηλεκτρικό ρολόι στον καυστήρα πετρελαίου και μετρήσεις ανά 24 ωρο!! δώστε λίγη προσοχή και κερδίσετε χρήματα χωρίς να δώσετε ένα ευρώ!! περιμένω εφαρμογή και παρατηρήσεις!! η γνωμη σας;
marmagia Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Applemaniac81 said: Οκ το ξερω οτι ειμαι εκτος θεματος, ωστοσο επειδη ολους μας ενδιαφερει η οικονομια, παραθετω αυτο που διαβασα σε μια ομαδα που ειμαι με μαστορεματα κτλ. Θα ηθελα τη γνωμη σας κατα ποσο ειναι αληθης ο ισχυρισμος κατα τη γνωμη σας. Λεει λοιπον ο φιλος: ΚΡΥΟ!!! πολλοί θα λέγατε... καιρός για δύο αλλά δεν είναι αυτό!! χωρίς να το αποκλείω βέβαια!! αυτό που έχω να προτείνω εγώ είναι να δούμε πως μπορούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομία στα καύσιμα χωρίς να χάσει την θερμοκρασία ο χώρος που βρισκόμαστε,.. αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι όταν θα κοιτάτε τόν θερμοστάτη χώρου θέλω να ξέρετε ότι είναι υπεύθυνος για άσκοπη κατανάλωση καυσίμου πάνω από το μισό της κατανάλωσης!!! πως γίνεται?? από την συνεχή αυξομείωση της θερμοκρασίας των νερών του κυκλώματος!! όλοι καταλαβαίνουμε ότι για να ζεσταθούν τα νερά από 20°¢ στους 70-75 θες... πολύ καύσιμο!! πόσο όμως?? ασχολείται κανείς με μετρήσεις?? είναι πάνω από το μισό και μπορείτε να το δοκιμάσετε βάζοντας τον θερμοστάτη χώρου στο τέρμα και την θερμοκρασία λειτουργίας του λέβητα στο 40 αφού πρώτα έχει ζεσταθεί ο χώρος.. και την θερμοκρασία λειτουργίας του κυκλοφορητή στους 30.. έτσι δεν υπάρχουν αυξομειώσεις και έχει σταθερή θερμοκρασία ο χώρος.. τεκμηριωμένα με μετρήσεις και στοιχεία βάζοντας ηλεκτρικό ρολόι στον καυστήρα πετρελαίου και μετρήσεις ανά 24 ωρο!! δώστε λίγη προσοχή και κερδίσετε χρήματα χωρίς να δώσετε ένα ευρώ!! περιμένω εφαρμογή και παρατηρήσεις!! η γνωμη σας; Υποθέτω απλά θα αρκούσε να επενδύσει κάποιος σε έναν καλό θερμοστάτη και όχι να ακυρώνει την αίσθηση της άνεσης. Με βάση αυτό που προτείνει απλά θα έχει κάποιος ζεστά μονίμως τα εσωτερικά σώματα. Γιατί βα το κάνει αυτό; Απ´οταν ξεκίνησα πριν 3-4 χρόνια να αφήνω ανοιχτό το καλοριφέρ όλο το 24ωρο από Νοέμβριο μέχρι Απρίλιο πχ και απλα πήρα ασύρματο θερμοστάτη ώστε να τον τοποθετήσω εγώ στο δωμάτιο και στο σημείο που θέλω να κάνει την θερμό μέτρηση και οικονομία έχω και δεν κρυώνω και δεν ζεσταίνομαι ποτέ Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από marmagia 1
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Applemaniac81 είπε η γνωμη σας; νέο θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις