VirusX2gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα.. αυτές είναι οι απαντήσεις σας..!! Λόγια του "αερίου" 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γνωρίζετε πως θα μου γίνει επιστροφή χρημάτων απο το Φυσικό Αέριο; Οι τύποι ειναι μοναδικοί, επι χρεωστικου υπολοίπου με χρεώνουν τοκους υπερημερίας!!! Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από citiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, citiz είπε Οι τύποι ειναι μοναδικοί, επι χρεωστικου υπολοίπου με χρεώνουν τοκους υπερημερίας!!! κανονικά πρέπει να σου πιστώνουν τόκους υπερημερίας έδωσες ΙΒΑΝ να σου βάλουν τα λεφτά ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
citiz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, korakios είπε κανονικά πρέπει να σου πιστώνουν τόκους υπερημερίας έδωσες ΙΒΑΝ να σου βάλουν τα λεφτά ? Δεν βρήκα κάποια διαδικασία στο site τους. Θα τους παρω τηλ. Με χουν ξαναχρεωσει με τόκους υπερημερίας, στο προηγούμενο λογαριασμό ειχα κάνει το λαθος και τους είχα βάλει λιγο μεγαλύτερο ποσό, οπότε βγηκε πάλι μείον το υπόλοιπο (μου χρωσταγαν δηλαδή) και το σύστημα τους το διαβάζει σαν να εχω εγώ οφειλή? Και με χρέωσε με τοκους υπηρεμηριας. Καλα δεν τους ελέγχει κανείς πραγματικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, citiz είπε Δεν βρήκα κάποια διαδικασία στο site τους. Θα τους παρω τηλ. ίδια φάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανα τηλεφωνικά συμβόλαιο με αέριο ΔΕΗ , αποστολή συμβολαίου μέσω κούριερ τη Πέμπτη . Διευκρίνησα το πρόγραμμα gas control ,καθώς επίσης με ενημέρωσε πως το πρόγραμμα το 12μηνο πήρε παράταση μέχρι Ιανουάριο . ηθελε να σπρώξει το 24μηνο . μου είπε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για ραντεβού στο κατάστημα . μου έδωσε επίσης αριθμό αίτησης 0,05 & 5€ πάγιο +30€ δωρο Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε μου είπε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για ραντεβού στο κατάστημα μάλλον μπούκωσαν απο αιτήσεις για το ρεύμα 1 λεπτό πριν, kostakiss είπε πίσης με ενημέρωσε πως το πρόγραμμα το 12μηνο πήρε παράταση μέχρι Ιανουάριο . παράταση , ναι , φαίνεται στο site , οι τιμές θα δούμε αν αλλάξουν 1/12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Just now, korakios said: μάλλον μπούκωσαν απο αιτήσεις για το ρεύμα παράταση , ναι , φαίνεται στο site , οι τιμές θα δούμε αν αλλάξουν 1/12 Να προσέξω κάτι όταν έρθει ο κούριερ τη Πέμπτη !; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, kostakiss είπε Να προσέξω κάτι όταν έρθει ο κούριερ τη Πέμπτη !; μη σου καβαντζώσει το στυλό , είναι επικίνδυνοι 😁 τι να προσέξεις ? συμβόλαιο υπογράφεις , απλά διάβασέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Μόλις πριν λίγο τελειώσαμε από το κατάστημα της δεη. Μας έδωσαν αυτό το χαρτί. Τώρα αναμένουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, johnnyman είπε Μας έδωσαν αυτό το χαρτί. ούτε πρόγραμμα λέει ούτε τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Από gascontol έχει εκδοθεί κανένας λογαριασμός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, korakios είπε ούτε πρόγραμμα λέει ούτε τιμές Εσένα δεν σου έδωσαν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Εσένα δεν σου έδωσαν αυτό? εγώ είχα κάνει τηλεφωνικά και πήρα αντίγραφο της αίτησης του συμβολαίου που είχε 1η σελίδα όνομα προγράμματος με τα στοιχεία μου , 2η σελίδα τιμές , 3η σελίδα αυτό που πόσταρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε εγώ είχα κάνει τηλεφωνικά και πήρα αντίγραφο της αίτησης του συμβολαίου που είχε 1η σελίδα όνομα προγράμματος με τα στοιχεία μου , 2η σελίδα τιμές , 3η σελίδα αυτό που πόσταρες Αυτα στα έστειλαν μέσω mail μετά την τηλεφωνική αίτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις