korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fallen333 είπε εμένα μου φαίνονται όλα φυσιολογικά μιας και δεν έχω ιδέα και δεν έχω μπλέξει ποτέ με ΦΑ! σταμάτα ρε μαν 😂 φυσιολογικότατο , τι να σου πω , ω ρε τι έπαθε ο άλλος 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Ναι ολα απολυτως φυσιολογικα. Τουλάχιστον αυτή την φορά θα πάμε μαζί στην ΔΕΗ, θα κάνω εγώ τα χαρτιά για τον αδερφό μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι ολα απολυτως φυσιολογικα. έλα μωρέ , τουλάχιστον εσύ έχεις 45% έκπτωση 😂 να σου πω , δεν αδειάζεις λίγο νερό απο τον καυστήρα να πεις οτι χάλασε ? απο photoshop πως τα πας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε ω ρε τι έπαθε ο άλλος 🤣 Ρε μλκ δεν μπορω να το πιστεψω ακομα αληθεια σου λεω. Τι γελας ρε μλκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Ρε μλκ δεν μπορω να το πιστεψω ακομα αληθεια σου λεω. Τι γελας ρε μλκ δε γελάω πλέον , κλαίω και δεν μπορώ να σταματήσω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε έλα μωρέ , τουλάχιστον εσύ έχεις 45% έκπτωση 😂 Ναι και θα παει 0,90. Καλα ειναι 2 λεπτά πριν, korakios είπε δε γελάω πλέον , κλαίω και δεν μπορώ να σταματήσω 🤣 Εδω γελαω εγω και δεν ξερω τον λογο ρε μλκ. Fallen.....ΑΓΝΟΗΣΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 αφήνω λίγο το θέμα , τα λέμε σε κανα 10 λεπτο , τρέχουν μύτες , δάκρυσα σε λέω ,ουφφφφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, korakios είπε αφήνω λίγο το θέμα , τα λέμε σε κανα 10 λεπτο , τρέχουν μύτες , δάκρυσα σε λέω ,ουφφφφφφφ Κατσε περιμενε ερχεται Ιανουαριος με 0,24. Θα μας δινουν και δανειο για να το πληρωνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, korakios είπε αφήνω λίγο το θέμα , τα λέμε σε κανα 10 λεπτο , τρέχουν μύτες , δάκρυσα σε λέω ,ουφφφφφφφ Η πλάκα θα είναι να μας πάρει χαμπάρι τώρα η ΔΕΗ και να βάλει καμιά προθεσμία για το 0,050 μέχρι τις 2/12 όπως στο online! Φαντάζεσαι μετά τον @HERTHAN να στήνεται από τις 6 τα χαράματα για να μπεί πρώτος στην ΔΕΗ ή να ψάχνει κανα βύσμα για να κάνει τα συμβόλαια γρήγορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Fallen333 είπε Έναντι ΗΡΩΝ "Gas Home Flex E" του αδερφού μου. 58,5Ε, πολύ είναι? Πόσο βγαίνει τελική η kwh? Υπάρχει κάτι καλύτερο? Εγώ δεν έχω ιδέα από ΦΑ... Αίτηση όλοι στη ΔΕΗ αύριο για το gas control, ταγκάρω και τους νέους @nrgakos35 @PastiGR @Mule206 @parlapipas25 @Brown Έχουν κάνει πουστιά στον ΗΡΩΝ... σίγουρα βάζουν κρυφό περιθώριο κέρδους στο ΤΤΦΑ, πρέπει να επέμβει η ΡΑΕ. 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Μπορει να ειναι στο παλιο το Flex με το Κοστος Προμηθειας Προμηθευτη. Όχι ρε αφού έγραψε ο fallen 'gas home flex'. Το παλιό με το κόστος προμήθειας ήταν Gas Flex Economy 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα αμφισβήτηση: Ειδικότερα, η διαφωνία µου έγκειται στο ότι θεωρώ υπερβολική την τιμή της kwh που χρεώνετε για το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την μεταξύ μας σύμβαση όπου αναγράφεται το (ΤΤΦα + 0,006), σημαίνει οτι η ΤΤΦα που χρεώσατε για το πρώτο μισό του Νοέμβρη είναι 0,163478240-0,006=0,15747824 ευρώ! Από πού και πώς προκύπτει αυτή η τιμή, μπορείτε να το εξηγήσετε και να το δικαιολογήσετε? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Fallen333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) βραδιάτικα tag-άρεις να μην κοιμηθούν ?😂 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Όχι ρε αφού έγραψε ο fallen 'gas home flex'. Το παλιό με το κόστος προμήθειας ήταν Gas Flex Economy 1 ώρα πριν, Fallen333 είπε Gas Home Flex E" του αδερφού μου. τζάμπα τα ζάναξ ? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Fallen333 said: Ξεκίνησα αμφισβήτηση: Ειδικότερα, η διαφωνία µου έγκειται στο ότι θεωρώ υπερβολική την τιμή της kwh που χρεώνετε για το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την μεταξύ μας σύμβαση όπου αναγράφεται το (ΤΤΦα + 0,006), σημαίνει οτι η ΤΤΦα που χρεώσατε για το πρώτο μισό του Νοέμβρη είναι 0,163478240-0,006=0,15747824 ευρώ! Από πού και πώς προκύπτει αυτή η τιμή, μπορείτε να το αναλύσετε? Παθών κι εγω από Φλέξ με 0,16 . να αντιγράψω να στείλω το ίδιο ; 🤪 το θέμα είναι με το 50αρικο τι γίνεται ; 🤪 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Fallen333 είπε Ξεκίνησα αμφισβήτηση: Ειδικότερα, η διαφωνία µου έγκειται στο ότι θεωρώ υπερβολική την τιμή της kwh που χρεώνετε για το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου, σύμφωνα με την μεταξύ μας σύμβαση όπου αναγράφεται το (ΤΤΦα + 0,006), σημαίνει οτι η ΤΤΦα που χρεώσατε για το πρώτο μισό του Νοέμβρη είναι 0,163478240-0,006=0,15747824 ευρώ! Ανέφερε ότι βάζουν κρυφό περιθώριο κέρδος. Ζήτα ανάλυση του ΤΤΦΑ πώς γίνεται να είναι 0.15 όταν το ΤΤF δεν ξεπέρασε ποτέ τα 130 τη μεγαβατώρα και ο μέσος όρος ήταν περίπου 100; Μπορούν να αποδείξουν ότι αγόρασαν αέριο τόσο ακριβά; Θα πετάξουν ασαφείς απαντήσεις ή δε θα απαντήσουν καθόλου. Μόνο στο MyRAE θα λυθεί αυτό, και δε πατάτε ποτέ το πράσινο που είναι αποδοχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις