korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 wtf ?????????????????????????????????????????????????????????? ρε μαν , βάλε spoiler , δώσε προειδοποίηση για υπογλώσσια 😁 0,1635 ?????? με το χέρι στην καρδιά θα έκανα αμφισβήτηση και θα ζητούσα απο ΡΑΕ να δω απο που προκύπτει Spoiler 7 ώρες πριν, johnnyman είπε Στον ηρων πόσο είναι τον κυμαινόμενο που έχει 6 ώρες πριν, korakios είπε 0,10 Οκτώβριο χωρίς έκπτωση , Νοέμβριο λογικά λίγο ακριβότερο το λίγο τι το ήθελα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Fallen333 είπε Έναντι ΗΡΩΝ "Gas Home Flex E" του αδερφού μου. 58,5Ε, πολύ είναι? Πόσο βγαίνει τελική η kwh? Υπάρχει κάτι καλύτερο? Εγώ δεν έχω ιδέα από ΦΑ... Τι ειναι αυτο ρε φιλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Τι ειναι αυτο ρε φιλε? κάθε μέρα μέτρηση το ρολόι ρεύματος μην ξεπεράσεις ΚΟΤ , δεν υπάρχει Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, korakios είπε wtf ?????????????????????????????????????????????????????????? ρε μαν , βάλε spoiler , δώσε προειδοποίηση για υπογλώσσια 😁 0,1635 ?????? με το χέρι στην καρδιά θα έκανα αμφισβήτηση και θα ζητούσα απο ΡΑΕ να δω απο που προκύπτει Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου το λίγο τι το ήθελα 😁 Γιατι ποσο πηγε νοεμβριο????Που τα βλεπουμε αυτα?? Edit:0,16??? Τωρα το ειδα στον λογαριασμο του παιδιου.. Οποτε ακυρο το flex?? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από johnnyman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 @korakios , @HERTHAN , ιδέα δεν έχω από ΦΑ, ο αδερφός μου το έστειλε, έναντι 31 ημερών. 4 λεπτά πριν, korakios είπε κάθε μέρα μέτρηση το ρολόι ρεύματος μην ξεπεράσεις ΚΟΤ , δεν υπάρχει Τι ΚΟΤ? Έχει ΚΟΤ και το ΦΑ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Fallen333 είπε @korakios , @HERTHAN , ιδέα δεν έχω από ΦΑ, ο αδερφός μου το έστειλε, έναντι 31 ημερών. Τι ΚΟΤ? Έχει ΚΟΤ και το ΦΑ?? όχι , εννοώ για ρεύμα , να μην καίει αέριο καθόλου 4 λεπτά πριν, johnnyman είπε Γιατι ποσο πηγε νοεμβριο????Που τα βλεπουμε αυτα?? ο Ηρών στο site (επίτηδες) καθυστερεί να δημοσιεύσει https://heron.gr/energy/gas/gia-to-spiti/gas-home-flex/ θα δεις λινκ με το ΤΤΦα, αν είναι δυνατόν έχουν μέχρι Αύγουστο ότι μαθαίνουμε είναι μεταξύ μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, korakios είπε κάθε μέρα μέτρηση το ρολόι ρεύματος μην ξεπεράσεις ΚΟΤ , δεν υπάρχει Μπορει να ειναι στο παλιο το Flex με το Κοστος Προμηθειας Προμηθευτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε όχι , εννοώ για ρεύμα , να μην καίει αέριο καθόλου Έχει Γ1Ν με ΚΟΤΑ αλλά τί να κάνει με το ΦΑ? Τζάμπα το έβαλε τον Άυγουστο? Δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα? 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μπορει να ειναι στο παλιο το Flex με το Κοστος Προμηθειας Προμηθευτη. (ΤΤΦα + 0,006) χ 0,65 (35% έκπτωση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Fallen333 είπε Δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα? ΔΕΗ 0,05 σταθερό είναι το μόνο που έμεινε https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ 30€ δώρο χωρίς εγγύηση (δεν ξέρω για την εγγύηση αν θέλει πάγια) 18 λεπτά πριν, johnnyman είπε Τωρα το ειδα στον λογαριασμο του παιδιου.. Οποτε ακυρο το flex?? δεν πας σε καμια ΔΕΗ και εσύ μέχρι να περάσει η μπόρα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε ΔΕΗ 0,05 σταθερό είναι το μόνο που έμεινε https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ 30€ δώρο χωρίς εγγύηση (δεν ξέρω για την εγγύηση αν θέλει πάγια) δεν πας σε καμια ΔΕΗ και εσύ μέχρι να περάσει η μπόρα ? Για εκει παει το πραμα... Το θεμα ειναι λογω δουλειας δεν με βολευει απο καταστημα και απο τηλεφωνο θα αργησει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Fallen333 είπε (ΤΤΦα + 0,006) χ 0,65 (35% έκπτωση) Για να εβαλε τον Αυγουστο αεριο σημαινει οτι το εκανε τωρα το συμβολαιο. Οποτε ναι ειναι σ'αυτο που ειμαι κι εγω. Δεν μπορω να το πιστεψω αληθεια. 4 λεπτά πριν, korakios είπε ΔΕΗ 0,05 σταθερό είναι το μόνο που έμεινε https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ 30€ δώρο χωρίς εγγύηση (δεν ξέρω για την εγγύηση αν θέλει πάγια) Φιλε δεν περιμενα ΠΟΤΕ να δω τετοια τιμη. Ειχα πει και παλιοτερα οτι περιμενα οτι θα φτασει στο 0,10 η 0,11 αλλα 0,16 ειναι υπερβολικο.Ειναι απιστευτο βασικα. Το θεμα δεν ειναι τι θα πληρωσω αλλα τι θ'ακουσω που μου ελεγαν να παω στην ΔΕΗ. Εκ του αποτελεσματος αν το παρεις δεν επραξα σωστα κι επρεπε να παω στην ΔΕΗ.Δυστυχως. Τι να πω δεν εχω λογια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Για να εβαλε τον Αυγουστο αεριο σημαινει οτι το εκανε τωρα το συμβολαιο. Οποτε ναι ειναι σ'αυτο που ειμαι κι εγω. ΝΑΙ, αυτός είναι ο 2ος λογαριασμός που παίρνει. Εκ του αποτελεσματος αν το παρεις δεν επραξα σωστα κι επρεπε να παω στην ΔΕΗ.Δυστυχως. Τι να πω δεν εχω λογια. Οπότε έντυπο αμφισβήτησης και μετάβαση στην ΔΕΗ? Έχει κάποιες ρήτρες όμως για πρόωρη αποχώρηση πριν το 12μηνο (20 ευρώ, μπορεί και να γίνει εκκαθάριση χωρίς την έκπτωση του 35%!!) https://heron.gr/media/xpykgaiy/έντυπο-αμφισβήτησης-λογαριασμού-φυσικού-αερίου.pdf Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από Fallen333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fallen333 είπε https://heron.gr/media/xpykgaiy/έντυπο-αμφισβήτησης-λογαριασμού-φυσικού-αερίου.pdf έχω πεθάνει στο γέλιο γιατί ήρθες και πέταξες μπόμπα απο το πουθενά αλλά είναι και το 16 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Το θεμα δεν ειναι τι θα πληρωσω αλλα τι θ'ακουσω που μου ελεγαν να παω στην ΔΕΗ. δε μπορώ να σταματήσω να γελάω 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε έχω πεθάνει στο γέλιο γιατί ήρθες και πέταξες μπόμπα απο το πουθενά αλλά είναι και το δε μπορώ να σταματήσω να γελάω 😂 εμένα μου φαίνονται όλα φυσιολογικά μιας και δεν έχω ιδέα και δεν έχω μπλέξει ποτέ με ΦΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Fallen333 είπε εμένα μου φαίνονται όλα φυσιολογικά μιας και δεν έχω ιδέα και δεν έχω μπλέξει ποτέ με ΦΑ! Ναι ολα απολυτως φυσιολογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις