Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Ηρθε η λυπητερη ( παλι καλα που καψαμε το 1/3 απο την αντιστοιχη περσινη περιοδο)

βλάβλα.PNG

ΔΕΗ ακριβό σταθερό , Ήρων ακριβό κυμαινόμενο (>ΔΕΗ αυτό το διάστημα) ή μένεις στο πανάκριβο που είσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

λέω για Ήρων και  ο θεός βοηθός.....και πάλι ευχαριστώ..

Αφού κάνεις την αίτηση στο econtract... το τηλέφωνο συνέχεια μαζί σου, μπορεί να σε πάρουν τη πιο άκυρη ώρα που θα'σαι τουαλέτα ή θα κοιμάσαι το μεσημέρι. Αν δε σε πάρουν εντός 2-3 εργάσιμων, πάρε τηλέφωνο και κάνε παράπονα. 2130333000 είναι το δωρεάν τηλέφωνο (μόνο 1 πελάτης μπορεί να πιάσει γραμμή, οπότε ξαναπάρε αν δεν απαντάει).

YΓ: Μπορείς και τηλεφωνικώς να κάνεις την αίτηση αλλά δε θα πάρεις τα 50 ευρώ.

• Like 1

22 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Ηρθε η λυπητερη ( παλι καλα που καψαμε το 1/3 απο την αντιστοιχη περσινη περιοδο)

βλάβλα.PNG

Τι λογαριασμός είναι αυτός ρε φίλε χωρίς να έρθει καν ο χειμώνας,ποιο πρόγραμμα είναι αυτό δεν έχεις κάποια έκπτωση? 

2 λεπτά πριν, tollisth είπε

Τι λογαριασμός είναι αυτός ρε φίλε χωρίς να έρθει καν ο χειμώνας,ποιο πρόγραμμα είναι αυτό δεν έχεις κάποια έκπτωση? 

Η Φυσικό Αέριο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, tollisth είπε

3 διαμερισματα οχι 1.

Η τιμη σε σχεση με περσυ ειναι 4 φορες πανω.

Οταν υπαρχει γυναικα στο σπιτι δυσκολο να μην το αναψεις :)

Ακομα και ετσι ειναι πολυ λιγοτερα αυτα που θα κληθω να πληρωσω σε σχεση με πριν 2 χρονια που δεν ειχα βαλει την θερμοπροσοψη/θερμομονωση στη ταρατσα.

Μονωση παιδια, μια καλη μονωση σωζει και ας κοστιζει στην αρχη.

Να σκεφτεις στο ισογειο θα κληθουν να πληρωσουν περισοτερα γτ λογω μη μονωσης αναψανε διπλασιες ωρες σχεδον απο εμενα (κοινος λεβητας με ωρομετρηση, ξερω παρωχημενο αλλα αυτο εχουμε ) και εχω και σχεδον τα διπλασια τετραγωνικα!

Απο τοτε που μπηκε η μονωση ο λογαριασμος μου επεσε χωρις υπερβολη στο μισο πανω κατω.

Επεξ/σία από NTC Labs

Πιστεύω ένας συνδυασμός αφυγραντήρα με τον ατομικό λέβητα φυσικού αερίου θα είναι η optimized solution για τον φετινό χειμώνα.

Μιλάμε με τον αφυγραντήρα και πολύ πιο σπάνια ανάβει η θέρμανση και ανεβάζει τη θερμοκρασία της όταν ανάψει σε κλάσμα του χρόνου που ήθελε χωρίς τον αφυγραντήρα.

• Like 3

• Super Moderators

Κάτσε να μπουν τα κρύα, γιατί μέχρι τώρα πάμε χαλαρά. Αν τότε είσαι ακόμα σε κυμαινόμενο ο αφυγραντήρας δεν θα κάνει κάτι, ο λογαριασμός θα πονέσει και πάλι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

• Like 1

Προχθές ένας από την πολυκατοικία μου που έβαλε και αυτός αέριο μετά από εμένα μου είπε ο λαγαριασμος Οκτωβρίου του ήρθε κάπου στα 150 ευρώ,μου φάνηκε πάρα πολύ και ο Οκτωβρίος ήταν σίγουρα μίσος αν θυμάμαι καλά μου είχε πει το καλοκαίρι ότι είχε κάνει σταθερό πρόγραμμα στην φυσικό αέριο χωρίς να είμαι σίγουρος σε αυτό,μήπως του έβαλαν καμία ρήτρα η γενικά δύσκολο πόσο για δύο εβδομάδες 

Μόλις τώρα, tollisth είπε

μήπως του έβαλαν καμία ρήτρα η γενικά δύσκολο πόσο για δύο εβδομάδες 

αν είναι στη Zenith παίζει, αλλά είναι πολύ αόριστο αυτό που λες δεν έχει νόημα για ανάλυση

1 λεπτό πριν, korakios είπε

αν είναι στη Zenith παίζει, αλλά είναι πολύ αόριστο αυτό που λες δεν έχει νόημα για ανάλυση

Ξέρω ναι είναι αόριστο δεν έχω τα ακριβή στοιχεία για να ξέρουμε,απλά το αναφέρω γιατί μου έκανε εντύπωση,τώρα πως και γιατί αυτός ξέρει καλύτερα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αφυγραντήρας είναι λύση τσιρότο... εδώ γίνεται αναίμαξη.

@NTC Labs

Το Σεπτέμβρη υπήρχαν επιλογές με 0.025 σταθερό τώρα δύσκολα τα πράγματα. Το κοινόχρηστο Flex του ΗΡΩΝ έχει 0.010 προμήθεια αντί για 0.006 που έχει το οικιακό, δε συμφέρει.

Πέρα απ'το Building Gas Control της ΔΕΗ με 0.056 και 300 ευρώ εγγύηση δεν έχει μείνει τίποτα άλλο "φτηνό" για κοινόχρηστα. Κι αυτό πανάκριβο είναι βέβαια συγκριτικά με τα περσινά δεδομένα.

Αν έχεις να συνεννοηθείς με λογικούς ανθρώπους, τους εξηγήσεις ότι πληρώνετε 0.10 και δε μπήκε ακόμα χειμώνας. Αν πάτε σταθερό ΔΕΗ θα πληρώνετε 0.056. Ας βγει το εξάμηνο και μετά μπορείτε να κουνήσετε μαντίλι με 50 ευρώ πέναλτυ και να ξαναπάτε σε κυμαινόμενο αν συμφέρουν το καλοκαίρι.

Στο ξαναλέω όμως, ακόμα και με 0.056, θα σας έρθει φουσκωμένο το χειμώνα συγκριτικά με πέρυσι. Μη γυρίσει κανένας και σου πει τι μας πήγες ΔΕΗ, στο ΦΑ Αττικής πληρώσαμε λιγότερα πέρυσι. Δε συγκρίνουμε το πέρυσι με φέτος αλλά το φέτος με φέτος.

Επεξ/σία από ekrepali

28 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κάτσε να μπουν τα κρύα, γιατί μέχρι τώρα πάμε χαλαρά. Αν τότε είσαι ακόμα σε κυμαινόμενο ο αφυγραντήρας δεν θα κάνει κάτι, ο λογαριασμός θα πονέσει και πάλι σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.

Τεράστιο ρόλο βέβαια παίζει πάντα και το μηχάνημα που έχεις βάλει για το φυσικό αέριο.

Δηλαδή με τους γείτονες στην πολυκατοικία που τους ρωτάω έχω πάλι μεγάλες διαφορές (προς το καλύτερο για εμένα) ενώ τα κουφώματα στην ίδια πολυκατοικία είναι τα ίδια, οπότε έχεις πολύ καλά συγκριτικά δεδομένα.

Όσοι μείναμε στο παλιό τ2 πχ ζενίθ όπως εγω για τον χψ λογο δεν θα παίξει κάποια κρατική έκπτωση η λέω ανέκδοτα? 😆 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...