ekrepali Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, PastiGR είπε Έκανα την Τετάρτη αίτηση μέσω econtract , ακόμα περιμένω να επικοινωνήσουν μαζί μου, ενώ έλεγε εντός 2 εργάσιμων θα επικοινωνήσουν . Προβλέπω να την βγάζω με παλτά και σκουφάκι αλα λουτσεσκου τον χειμώνα 😛 Άνοιξε παράπονο στο myrae, να δεις πώς θα πάρουν μπρος. Το τηλέφωνο να το έχεις πάντα μαζί σου, ακόμα και στη τουαλέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, korakios είπε κοίτα , εμένα δε μου απάντησαν ποτέ , αν καθυστερούν σκέψου ή να μπεις στης ΔΕΗ (μέχρι τέλους του μήνα) ή να κάνεις τηλεφωνικά : Διακρίσεις κάνουν; Απαντάνε σε όποιον θέλουν και σε όποιον δεν θέλουν δεν απαντάνε ; Έκανα μέσο econtract γιατί το 50αρι που δίνουν είναι πειρασμός . Θα περιμένω μέχρι τρίτη και αν δεν επικοινωνήσουν θα πάω από κατάστημα ΔΕΗ για να πάω εκεί . Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από PastiGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brown Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Άνοιξε παράπονο στο myrae, να δεις πώς θα πάρουν μπρος. Το τηλέφωνο να το έχεις πάντα μαζί σου, ακόμα και στη τουαλέτα. Να σε ρωτησω εγω ειχα ζενιθ και μου ηρθε λογαριασμος τελευταιος με 101οτς σε συνολο 128ε αλλα θυμαμαι πριν 2 χρονια που ειχα υπογραψει μου ειπαν κατι για οτς καταγγελεια μπας και γλιτωσω κατι μπορω να κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Άνοιξε παράπονο στο myrae, να δεις πώς θα πάρουν μπρος. Το τηλέφωνο να το έχεις πάντα μαζί σου, ακόμα και στη τουαλέτα. Και όταν κοιμάμαι δίπλα μου στο τέρμα δυνατό το έχω . Έχω διαβάσει τα σχόλια σου για την περίπτωση να χάσω το τηλεφώνημα αυτό . Αν και όταν ολοκλήρωσα την αίτηση αναφερόταν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου με εμαιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Brown είπε Να σε ρωτησω εγω ειχα ζενιθ και μου ηρθε λογαριασμος τελευταιος με 101οτς σε συνολο 128ε αλλα θυμαμαι πριν 2 χρονια που ειχα υπογραψει μου ειπαν κατι για οτς καταγγελεια μπας και γλιτωσω κατι μπορω να κανω; Ρήτρα αναπροσαρμογής για ρεύμα ρωτάς εδώ. Γενικώς ό,τι θες να ρωτήσεις υπάρχει αντίστοιχο θέμα... τροχονόμους μας κατάντησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, ekrepali είπε Τιναφτόρε που λέει κι ο Βιερίνια. 😆 Αυτό δεν είναι εκκαθαριστικός. Ούτε καν περίοδο κατανάλωσης δε γράφει. Ψάξε πιο πίσω όλους τους λογαριασμούς απ'το 2020... έχει βγει κανένας σωστός εκκαθαριστικός; Επανέρχομαι με ένα "κανονικο" εκκαθαριστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brown Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Ρήτρα αναπροσαρμογής για ρεύμα ρωτάς εδώ. Γενικώς ό,τι θες να ρωτήσεις υπάρχει αντίστοιχο θέμα... τροχονόμους μας κατάντησες. ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 12 minutes ago, PastiGR said: Διακρίσεις κάνουν; Απαντάνε σε όποιον θέλουν και σε όποιον δεν θέλουν δεν απαντάνε ; Έκανα μέσο econtract γιατί το 50αρι που δίνουν είναι πειρασμός . Θα περιμένω μέχρι τρίτη και αν δεν επικοινωνήσουν θα πάω από κατάστημα ΔΕΗ για να πάω εκεί . Τι να πω; Εμένα δυο φορές που έκανα τη διαδικασία μέσω econtract σε λιγότερο από βδομάδα είχε τελειώσει το θέμα με τις ώρες τους είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 @nrgakos35 όταν έκανες αίτηση στο econtract, μετά από πόσες μέρες σε πήρανε τηλέφωνο. @PastiGR άνοιξε αίτημα στο MyRAE. Eπέλεγε χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης ή ότι άλλο ταιριάζει. Θα σε πάρουν σίγουρα το πολύ ως τη Τρίτη, δε θέλουν να έχουν ανοιχτά ζητήματα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Τι να πω; Εμένα δυο φορές που έκανα τη διαδικασία μέσω econtract σε λιγότερο από βδομάδα είχε τελειώσει το θέμα με τις ώρες τους είναι Μακάρι να επικοινωνήσουν μέχρι τρίτη . Εδώ στην Ελλάδα θέλουμε να τους δώσουμε τα χρήματα μας και κάνουν και τους δύσκολους . Αυτό ποτέ δεν θα το καταλάβω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Επανέρχομαι με ένα "κανονικο" εκκαθαριστικό... τελείωσαν τα reactions και σήμερα , σου χρωστάω ένα Thanks μια χαρά είναι χωρίς ρήτρες . αν δε βάλουν ρήτρες στον επόμενο εκκαθαριστικό παίζει να είσαι στο καλύτερο πρόγραμμα αυτή την περίοδο Μόλις τώρα, PastiGR είπε Μακάρι να επικοινωνήσουν μέχρι τρίτη . Εδώ στην Ελλάδα θέλουμε να τους δώσουμε τα χρήματα μας και κάνουν και τους δύσκολους . Αυτό ποτέ δεν θα το καταλάβω . ναι αλλά τους ζητάς 50€ 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε @nrgakos35 όταν έκανες αίτηση στο econtract, μετά από πόσες μέρες σε πήρανε τηλέφωνο. @PastiGR άνοιξε αίτημα στο MyRAE. Eπέλεγε χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης ή ότι άλλο ταιριάζει. Θα σε πάρουν σίγουρα το πολύ ως τη Τρίτη, δε θέλουν να έχουν ανοιχτά ζητήματα εκεί. Οκ πάω να κάνω αίτημα στην MyRAE. Αυτόν τον Νοέμβρη νιώθω σαν τον Βέγγο με τα θέματα ρεύματος αερίου που τρέχω 😛 2 λεπτά πριν, korakios είπε τελείωσαν τα reactions και σήμερα , σου χρωστάω ένα Thanks μια χαρά είναι χωρίς ρήτρες . αν δε βάλουν ρήτρες στον επόμενο εκκαθαριστικό παίζει να είσαι στο καλύτερο πρόγραμμα αυτή την περίοδο ναι αλλά τους ζητάς 50€ 😁 Αυτοί το προσφέρουν , εγώ ζητάω να ζεσταθώ χωρίς να χρειαστεί να πουλήσω κάποιο από τα νεφρά μου τον φετινό χειμώνα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Επανέρχομαι με ένα "κανονικο" εκκαθαριστικό... Ημερομηνία έκδοσης 15/6, περίοδος κατανάλωσης ως 18/6; Ωχ παναγιά μου. 🤪 💣 Πάρε τηλέφωνο την ΕΔΑ τη Δευτέρα, ζήτα ιστορικό καταμετρήσεων (ημερομηνίες & ενδείξεις) από την ημερομηνία που υπέγραψες ΗΡΩΝ και μετά. 4 λεπτά πριν, korakios είπε μια χαρά είναι χωρίς ρήτρες . Το κόλπο είναι στη περίοδο κατανάλωσης. 😝 Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το κόλπο είναι στη περίοδο κατανάλωσης. 😝 19/02 με 18/06 είναι , δεν είναι κομπλέ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, korakios είπε 19/02 με 18/06 είναι , δεν είναι κομπλέ ??? Πώς γίνεται να πήρε μέτρηση η ΕΔΑ στις 18/6 κι ο λογαριασμός να εκδώθηκε 15/6; Επίσης δε λέει κάτι που δε χρεώθηκε αναπροσαρμογή ως τον Ιούνιο. Και στο Flex τον Ioύνιο δώσαμε 0.019 με 45%, μετά ανέβηκαν απότομα οι τιμές. Εγώ πιστεύω 1000% θα χρεώσουν αναπροσαρμογή από Ιούλιο μέχρι τώρα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις