Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

53 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ναι ΔΕΗ μπήκα home online ευτυχώς...

Οπότε παραμένουμε τ2 και βλέπουμε..

Υπάρχει περίπτωση να πέσει καθόλου ή θα ανέβει και άλλο? 

Αν είναι να κάτσει σε κυμαινόμενα γιατί δε κάνεις αίτηση για το Gas Home Flex του ΗΡΩΝ μέσω econtract; https://www.heron.gr/prosfores/e-contract/

Θα έχεις 35% έκπτωση (σε έναν προχτές έστειλαν 45% έκπτωση χωρίς σύμβαση στο ρεύμα). Συν 50 ευρώ bonus.

45 λεπτά πριν, Thresh είπε

Σχεδόν 2 μήνες μετά κατάφερε η ΔΕΗ κι έστειλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με email τη σύμβαση που υπογράψαμε 30 Σεπτεμβρίου για το myGASControl στα 0.020. YAY!

Εγώ ακόμα δε πήρα αντίγραφο... νομίζω 3/9 υπέγραψα και 27/9 έγινε η αλλαγή.

Ούτε λογαριασμός έχω πάρει... αλλά τώρα είναι περίοδος καταμέτρησης. Εντάξει... μέχρι τον Μάιο που πρέπει να ανεβάσουμε τα δικαιολογητικά για το επίδομα θέρμανσης έχει ο Θεός. 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators
32 minutes ago, ekrepali said:

Εγώ ακόμα δε πήρα αντίγραφο... νομίζω 3/9 υπέγραψα και 27/9 έγινε η αλλαγή.

Κι εγώ σκέψου ότι πήγα από το Benefit στο Control, δεν άλλαξα πάροχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κι εγώ σκέψου ότι πήγα από το Benefit στο Control, δεν άλλαξα πάροχο.

1 ώρα πριν, Thresh είπε

Έχει να βγει νέος λογαριασμός στο e-bill από τις 5 Ιουλίου...

Υποτίθεται ότι έγινε μέτρηση στις 17-18 Οκτωβρίου, τότε έγραφε ο προηγούμενος λογαριασμός.

Θα σου χρεώσουν αναλογικά τα προγράμματα ή όχι; Εσύ δεν είχες πει ότι για να γίνει η αλλαγή προγράμματος πρέπει πρώτα να γίνει καταμέτρηση ή όχι; Μήπως το είχε πει κάποιος για τον ΗΡΩΝ ή τη Ζενίθ; Δε θυμάμαι...

Αν κρίνω πάντως απ'την αναλογική τιμολόγηση σε Γ1 και Online στο ρεύμα, δε νομίζω να έχεις θέμα.

Επεξ/σία από ekrepali

• Super Moderators
3 minutes ago, ekrepali said:

Θα σου χρεώσουν αναλογικά τα προγράμματα ή όχι; Εσύ δεν είχες πει ότι για να γίνει η αλλαγή προγράμματος πρέπει πρώτα να γίνει καταμέτρηση ή όχι; Μήπως το είχε πει κάποιος για τον ΗΡΩΝ ή τη Ζενίθ; Δε θυμάμαι...

Αν κρίνω πάντως απ'την αναλογική τιμολόγηση σε Γ1 και Online στο ρεύμα, δε νομίζω να έχεις θέμα.

Δεν έχω ιδέα τι θα κάνουν, υποτίθεται ότι η αλλαγή ολοκληρώθηκε μέσα σε 1 βδομάδα πάνω κάτω.

Όχι δεν το είχα γράψει εγώ, δεν μου ζήτησαν καν φωτογραφία από το μετρητή ή απλά να τους πω πόσο έδειχνε.

Αυτό που είχα πει ήταν ότι δεν με χρέωσαν ποινή σπασίματος του συμβολαίου (είχα ακόμα 13 μήνες).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Θα έχεις 35% έκπτωση (σε έναν προχτές έστειλαν 45% έκπτωση χωρίς σύμβαση στο ρεύμα). Συν 50 ευρώ bonus.

Το 45% δεν ισχύει σε εκπροσώπηση μόνο αερίου. 

Και σε μενα έτσι έγραφε η συμβαση και νομίζω και σε κάποιο άλλο συμφορουμιτη και τελικά ήταν τυπογραφικό(;) λάθος. 

Νομίζω η marmagia τους είχε ρωτήσει γιαυτό.. 

Επεξ/σία από Mule206

2 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Και σε μενα έτσι έγραφε η συμβαση και νομίζω και σε κάποιο άλλο συμφορουμιτη και τελικά ήταν τυπογραφικό(;) λάθος. 

στη συγκεκριμένη περίπτωση του στείλανε για 45%

https://www.insomnia.gr/applications/core/interface/file/attachment.php?id=3144841

• Like 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

στη συγκεκριμένη περίπτωση του στείλανε για 45%

https://www.insomnia.gr/applications/core/interface/file/attachment.php?id=3144841 1 MB · 11 downloads

Ναι όντως ειναι 45% αφού πιο πάνω αναφέρει TTφα*55%.

Καινούργιο πρόγραμμα είναι το bonus ή έγινε ειδική προσφορά στον συγκεκριμένο; 

Μόλις τώρα, Mule206 είπε

Ναι όντως ειναι 45% αφού πιο πάνω αναφέρει TTφα*55%.

Καινούργιο πρόγραμμα είναι το bonus ή έγινε ειδική προσφορά στον συγκεκριμένο; 

ειδική προσφορά

24 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο αδερφε για να μοιραζουν δεξια κι αριστερα 45αρια.:P

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

εμένα ακόμα μου στέλνουν απο το καλοκαίρι 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εμείς είμαστε μουλοι προφανώς.. 😂

Παντως τι να το κάνεις αφού και εκεί φουστιτσα κάνανε με το TTφα.. 

Συγκρινα τον λογαριασμό μου στο flex 35% του Σεπτεμβρίου και τελικά έβγαινε ακριβότερος και από το οικιακό πλήρες extra της φυσικό αέριο Αττικής που πάντα το flex ήταν πολύ πιο φθηνό. 

0.0475 του ηρωνα 0.0432 της φυσικό αέριο. 

Οπότε το 45% που δινει πλέον παίζει να είναι παιχνιδακι μάρκετινγκ. 

Είναι σαν να παίρνεις το παλιό 35% ουσιαστικά. 

Επεξ/σία από Mule206

1 ώρα πριν, Mule206 είπε

Εμείς είμαστε μουλοι προφανώς.. 😂

Παντως τι να το κάνεις αφού και εκεί φουστιτσα κάνανε με το TTφα.. 

Συγκρινα τον λογαριασμό μου στο flex 35% του Σεπτεμβρίου και τελικά έβγαινε ακριβότερος και από το οικιακό πλήρες extra της φυσικό αέριο Αττικής που πάντα το flex ήταν πολύ πιο φθηνό. 

0.0475 του ηρωνα 0.0432 της φυσικό αέριο. 

Οπότε το 45% που δινει πλέον παίζει να είναι παιχνιδακι μάρκετινγκ. 

Είναι σαν να παίρνεις το παλιό 35% ουσιαστικά. 

Θέλει τύχη να πάρεις 45% χωρίς ρεύμα. Εγώ να φανταστείς είχα πάρει τηλέφωνο ζητώντας 35% και μου λένε πάρε 45%. Ο HΕRTHAN πήρε και bonus 50ευρώ μέσω τηλεφώνουν (ενώ είναι μόνο μέσω econtract).

Το Φυσικό Αέριο παίρνει από ΔΕΠΑ, ο ΗΡΩΝ όχι... εκεί οφείλονται οι διαφορές. Επίσης το όριο ορθής χρήσης 12000kw εμένα δε με καλύπτει πλήρως, καθώς καίω παραπάνω. Θέλει προσοχή λοιπόν η σύμβαση να ξεκινάει το φθινόπωρο, ώστε αν κάψεις πάνω από 12000kw, να χρεωθείς τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς το 20%.

19 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θέλει τύχη να πάρεις 45% χωρίς ρεύμα. Εγώ να φανταστείς είχα πάρει τηλέφωνο ζητώντας 35% και μου λένε πάρε 45%. Ο HΕRTHAN πήρε και bonus 50ευρώ μέσω τηλεφώνουν (ενώ είναι μόνο μέσω econtract).

Το Φυσικό Αέριο παίρνει από ΔΕΠΑ, ο ΗΡΩΝ όχι... εκεί οφείλονται οι διαφορές. Επίσης το όριο ορθής χρήσης 12000kw εμένα δε με καλύπτει πλήρως, καθώς καίω παραπάνω. Θέλει προσοχή λοιπόν η σύμβαση να ξεκινάει το φθινόπωρο, ώστε αν κάψεις πάνω από 12000kw, να χρεωθείς τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς το 20%.

Ναι ισχύει αυτό με τις 12000kw στο φυσικό αέριο και μάλιστα και γω οριακά εκεί κυμαίνομαι. 

Αυτο με τη ΔΕΠΑ δεν το κατάλαβα. 

Εννοείς πως στη τελική τιμή που έχει αναρτήσει η φυσικό αέριο είναι και η επιδότηση μεσα; 

Μόλις τώρα, Mule206 είπε

Αυτο με τη ΔΕΠΑ δεν το κατάλαβα. 

Εννοείς πως στη τελική τιμή που έχει αναρτήσει η φυσικό αέριο είναι και η επιδότηση μεσα; 

Όχι. Εννοώ ότι αλλού αγοράζει ο ένας, αλλού ο άλλος... και κανένας απ'τους 2 δεν ανακοινώνει με διαφάνεια πώς προκύπτει η αρχική τιμή οπότε δε βγάζεις άκρη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...