Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Kαι τα 2 αυτά είναι σταθερά. Fix.

Ναι φαινομενικά ,αλλά στους λογαριασμούς έμπαινε ρητρα αναπροσαρμογής

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, libera είπε

Ναι φαινομενικά ,αλλά στους λογαριασμούς έμπαινε ρητρα αναπροσαρμογής

Δεν υπάρχει gas home fix με ρήτρα αναπροσαρμογής. Απάντησε σε αυτά που ρώτησα στη προηγούμενη σελίδα και ανέβασε ένα λογαριασμό αερίου που λες ότι χρεώθηκες ρήτρα αναπροσαρμογής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, libera είπε

Καλησπέρα και στα δυο είχα κυμαινόμενο

παίζει ρόλο το πρόγραμμα γιαυτό ρωτάω ,

πχ στο Easy της ζενίθ (και πλέον) στο Star , υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής TTF ,

αν σε βάλανε σε ένα απο τα παραπάνω ,έχει νόημα η αμφισβήτηση

το flex ,Τ2 ήταν πάντα κυμαινόμενο

Δημοσ.

Καλησπέρα , σχετικά με το 50€ για econtract στην Ήρων . Αναφέρει ότι αφορά μόνο νέες παροχές . Εγώ στο νέο διαμέρισμα που νοίκιασα έχω εγκατεστημένο εξοπλισμό για φυσικό αέριο . Απλός δεν έχω παροχο . Θα το δικαιούμαι ; Στις επιλογές θα επιλέξω έχω είδη παροχή φυσικού αερίου ή ότι ενδιαφέρομαι για νέα σύνδεση ; Από ότι έχω διαβάσει το μόνο συμφέρον είναι το flex. Με την ευκολία ότι φεύγω όποτε θέλω γιατί είναι αορίστου η δέσμευση . 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, korakios είπε

απο κυμαινόμενα

Ναι φυσικά , στα σταθερά συμφέρει της ΔΕΗ .

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

@HERTHAN λάθος θέμα , εκτός αν ετοιμάζεις σενάριο αντιπροσφοράς για double 😁

Αν σου πω οτι μπερδευτηκα.

Νομιζα εγραφα στο αλλο ρε μλκ.

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση....την προηγουμενη Παρασκευη παρελαβε τα χαρτια ο courier για νεα συνδεση φυσικου αεριου στη ΔΕΗ.....Ξερει κανεις ποσο καιρο περιπου θα κανει να συνδεθω? Γτ κινδυνευω να κρυωσει ο καιρος κ να μεινω χωρις θερμανση!!! Και κατι ακομα....μου ειπαν οτι απ τη ζενιθ θα με συνδεζουν σε 3 μερες... να υποθεσω παραμυθια της χαλυμας?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, desiro είπε

μου ειπαν οτι απ τη ζενιθ θα με συνδεζουν σε 3 μερες

6 ώρες πριν, desiro είπε

νεα συνδεση φυσικου αεριου στη ΔΕΗ

?

Επεξ/σία από korakios
desiro
Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

?

Εννοω οτι τωρα εβαλα λεβητα αεριου.....πριν κανα 3μηνο περασε η γραμμη.....αυτο εννοω καινουρια συνδεση!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@desiro Η ζενιθ που κολλαει; Μηπως εννοες ΔΕΔΑ;

Στα δικα μου τωρα:

Αιτηση 29/9 για αλλαγη παροχου απο ζενιθ σε ΔΕΗ gascontrol

Τηλεφωνα καθε βδομαδα απο τοτε, χωρις καποια εξελιξη. Τελευταιο τηλεφωνημα τεταρτη 17/11/21, μου λενε οτι απο βδομαδα το αιτημα θα παει ΔΕΔΑ για αλλαγη παροχου.

Σημερα βγηκε τελικος απο ζενιθ με περιοδο καταναλωσης 1/9-26/10.

Μετα απο επικοινωνια με την ΔΕΔΑ σημερα, ειμαι δεη απο 27/10/21

Μαλλον στο αεριο η ΔΕΗ παει με το παλιο ημερολόγιο!!
Ολα καλα🤣🤣

Επεξ/σία από VirusX2gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή όσοι έχετε Ζενίθ Τ2 κάντε έναν έλεγχο  στην κατανομή  στα KW στα χρονικά διαστήματα.

Επειδή υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής ... από  0,027247679 €/kW τον Μάιο μέχρι 0,09819365 €/kW τον Νοέμβριο παιζει μεγάλο ρόλο η κατανομή .

Να εξηγήσω...

Καταρχήν αντιπαρέρχομαι οτι καταμέτρηση πια γίνεται κάθε δεύτερο λογαριασμό με αποτέλεσμα σε διαμέρισμα που δεν κατοικείται από τέλος Αυγούστου λόγω της μή καταμέτρησης τον Σεπτέμβρη,  θα αναγκαστώ να πληρώσω με το αυξημένο τιμολόγιο  Σεπτεμβρίου -Νοεμβρίου KW που καταναλώθηκαν την καλοκαιρινή περίοδο.

Η προηγούμενη καταμέτρηση ήταν 7/5  και η τελευταία  1/11   συνολο 335 KW  και ενώ το ιστορικό των καταναλώσεων   το 2020   είναι  400KW  την καλοκαιρινή (4 μηνες) περίοδο και 100KW στους δυο φθινοπωρινούς μήνες  το δε 2019 είναι σχεδόν μηδενική το φθινόπωρο, στον τελευταίο λογαριασμό η κατανομή για τους 4 καλοκαιρινους μήνες είναι 170KW  και για τους δυο  φθινοπωρινούς μήνες που η τιμή είναι αρκετά αυξημένη 165KW  .... δηλαδή κατανομή  αυθαίρετα και σε βάρος του πελάτη σχεδόν 50/50  αντί του σωστού βάσει ιστορικού 80/20 

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

Για αλλαγή προμηθευτή μέσω καταστήματος τι δικαιολογητικά πρέπει να πάρω μαζί μου; ΣΟΣ παιδια θα κλείσω ραντεβού Δευτέρα 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...