sndev Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, gpapadakis είπε Ήρθε λογαριασμός αερίου της πολυκατοικίας (φυσικό αέριο ελληνική εταιρεία ενέργειας), βλέπω την τιμή ανά κιλοβατώρα (€/Kwh) σε σχέση με την περσινή είναι πενταπλάσια, είναι δυνατόν να είναι τόσο μεγάλη η αύξηση? Πάνω η περσινή κάτω η φετινη στη φωτό. 500% αύξηση από 2 λεπτά πήγε 10 λεπτά. φυσικα και ναι ειναι δυνατόν. τι γράφουν τόσες σελίδες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, gpapadakis είπε Ήρθε λογαριασμός αερίου της πολυκατοικίας έπρεπε να αλλάξετε πάροχο καιρό πριν 2 λεπτά πριν, gpapadakis είπε είναι δυνατόν να είναι τόσο μεγάλη η αύξηση? ναι , αυτό λέμε απο το καλοκαίρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, gpapadakis είπε Ήρθε λογαριασμός αερίου της πολυκατοικίας (φυσικό αέριο ελληνική εταιρεία ενέργειας), βλέπω την τιμή ανά κιλοβατώρα (€/Kwh) σε σχέση με την περσινή είναι πενταπλάσια, είναι δυνατόν να είναι τόσο μεγάλη η αύξηση? Πάνω η περσινή κάτω η φετινη στη φωτό. 500% αύξηση από 2 λεπτά πήγε 10 λεπτά. Eίναι πανευρωπαϊκό το πρόβλημα, έχουν βουήξει οι ειδήσεις. Μέχρι και το Σεπτέμβρη η ΔΕΗ και η Ζενίθ είχαν σταθερά προγράμματα με 0.020 έως 0.26... τώρα χαιρετίσματα. Το πιο "φτηνό" που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το σταθερό της ΔΕΗ 0.056 (υπόψιν έχει 300ευρώ εγγύηση). Επίσης δε ξέρω αν έχετε δέσμευση με το Φυσικό Αέριο, αν ναι... θα πληρώσετε και ρήτρα αποχώρησης. Αν στρώσουν τα πράγματα το καλοκαίρι και οι τιμές πέσουν κάτω από 0.05, μπορείτε να φύγετε με 50 ευρώ πέναλτυ αποχώρησης και να ξαναπάτε σε κυμαινόμενο. Άντε τώρα να τα εξηγήσεις αυτά σε συνέλευση... καλή τύχη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, ekrepali είπε Το πιο "φτηνό" που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το σταθερό της ΔΕΗ 0.056 λαβράκι έβγαλες Spoiler άλλαξε απο 0,05 σε 0,056 και έβγαλε το πάγιο ακυροοοοοο Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, korakios είπε λαβράκι έβγαλες άλλαξε απο 0,05 σε 0,056 και έβγαλε το πάγιο myBuilding 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Εγώ για να μειώσω φέτος τις φορές που ανοίγει το καλοριφέρ (ατομικός λέβητας φυσικού αερίου) πήρα έναν αφυγραντήρα! Μιλάμε κάνει καταπληκτική δουλειά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, skiabox είπε Εγώ για να μειώσω φέτος τις φορές που ανοίγει το καλοριφέρ (ατομικός λέβητας φυσικού αερίου) πήρα έναν αφυγραντήρα! Μιλάμε κάνει καταπληκτική δουλειά! Εννοειται φιλε ετσι ειμαι τωρα. Αν τον βγαλω απο την πριζα νιωθω με την ιδια θερμοκρασια να κρυωνω.Και κραταει κιολας εννοειται την υγρασια εκει που πρεπει. Στη Θεσσαλια κιολας που ειμαστε εμεις η υγρασια τσακιζει κοκκαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Εννοειται φιλε ετσι ειμαι τωρα. Αν τον βγαλω απο την πριζα νιωθω με την ιδια θερμοκρασια να κρυωνω.Και κραταει κιολας εννοειται την υγρασια εκει που πρεπει. Στη Θεσσαλια κιολας που ειμαστε εμεις η υγρασια τσακιζει κοκκαλα. Λάρισα φίλε έχει πιο πολύ υγρασία και από τη Γερμανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Για αφυγραντήρες εδώ, δείτε πως έφαγα όλο το απόγευμα της Κυριακής. 😱 Εγώ πάντως που είχα τον δικό μου αναμένο τουλάχιστον 8 ώρες τη μέρα πέρυσι στο χειμώνα, δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά στη κατανάλωση θέρμανσης. Να μη νομίζει ο κόσμος δηλαδή ότι ένας αφυγραντήρας θα τους σώσει φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, skiabox είπε Λάρισα φίλε έχει πιο πολύ υγρασία και από τη Γερμανία. Σ'εμενα το λες στους Γερμανους πες τα. 7 λεπτά πριν, ekrepali είπε Για αφυγραντήρες εδώ, δείτε πως έφαγα όλο το απόγευμα της Κυριακής. 😱 Εγώ πάντως που είχα τον δικό μου αναμένο τουλάχιστον 8 ώρες τη μέρα πέρυσι στο χειμώνα, δεν είδα ιδιαίτερη διαφορά στη κατανάλωση θέρμανσης. Να μη νομίζει ο κόσμος δηλαδή ότι ένας αφυγραντήρας θα τους σώσει φέτος. Ειναι αισθηση περισσοτερο αλλα δεν κρυωνεις οταν ειναι σε καλα επιπεδα η υγρασια με αποτελεσμα να ριξεις και λιγο την θερμοκρασια. Καλα ρε γιατι δεν με ρωτουσες? Θα μπω μετα να διαβασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libera Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα ,μια ερώτηση που από ότι θυμάμαι έχει απαντηθεί.Προκειμένου να ζητήσω επιστροφή πρόωρης αποχώρησης ς απο ζενιθ για ρεύμα και αέριο εκτός από την απόφαση ραε 409/2020 υπάρχει κατι άλλο?Μπορεί κα΄ποιος να μου πεί που έχει απαντηθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 αέριο σε ποιο πρόγραμμα είσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, libera είπε Καλησπέρα ,μια ερώτηση που από ότι θυμάμαι έχει απαντηθεί.Προκειμένου να ζητήσω επιστροφή πρόωρης αποχώρησης ς απο ζενιθ για ρεύμα και αέριο εκτός από την απόφαση ραε 409/2020 υπάρχει κατι άλλο?Μπορεί κα΄ποιος να μου πεί που έχει απαντηθεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν είναι απόφαση και δεν υποχρεώνει τους παρόχους να συμμορφωθούν. Είναι καθευθηντήριες οδηγίες / συστάσεις. Επίσης η μη εφαρμογή ρήτρας αφορά κυμαινόμενα προγράμματα... δε ξέρω στο αέριο τι είχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
libera Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση .Και στα δυο (αεριο-ρευμα )είχα κυμαινόμενα 40 λεπτά πριν, korakios είπε αέριο σε ποιο πρόγραμμα είσαι ? Καλησπέρα και στα δυο είχα κυμαινόμενο.Στο ρεύμα είχα power hom fix και στο αεριο gas home fix με 25% έκπτωση 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δεν είναι απόφαση και δεν υποχρεώνει τους παρόχους να συμμορφωθούν. Είναι καθευθηντήριες οδηγίες / συστάσεις. Επίσης η μη εφαρμογή ρήτρας αφορά κυμαινόμενα προγράμματα... δε ξέρω στο αέριο τι είχες. .Και στα δυο (αεριο-ρευμα )είχα κυμαινόμενα Στο ρεύμα είχα power hom fix και στο αεριο gas home fix με 25% έκπτωση Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από libera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, libera είπε .Και στα δυο (αεριο-ρευμα )είχα κυμαινόμενα Στο ρεύμα είχα power hom fix και στο αεριο gas home fix με 25% έκπτωση Kαι τα 2 αυτά είναι σταθερά. Fix. Για να βγάλουμε άκρη, δώσε λεπτομέρειες. Εδώ για το αέριο, στο άλλο θέμα για το ρεύμα. Πότε υπέγραψες τη σύμβαση; Έσπασες το συμβόλαιο πριν τη λήξη; Ή έληξε; Άν έληξε έγινε αορίστου ή ανανεώθηκε αυτόματα; Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις