Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, korakios είπε

ΑΦΜ μην πας χειρόγραφο , εκτύπωσε εκκαθαριστικό

Εκανα και τα δυο, το εχω για backup, αν και την ρωτησα να μην παω εκκαθαριστικο; και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται, χαχα ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα στα παιδιά,

Ένα update γιατί με το επίδομα θέρμανσης χάθηκα, ισχύει ακόμη ότι για νέα σύνδεση οι καλύτερες επιλογές ειναι μεταξύ ΔΕΗ σταθερό και Ήρων flex;

Ευχαριστώ.

1 λεπτό πριν, aptsiakas είπε

οι καλύτερες επιλογές ειναι μεταξύ ΔΕΗ σταθερό και Ήρων flex;

ναι ,ή ακριβό σταθερό ή φαρμάκι κυμαινόμενο που μπορεί να πέσει (τώρα είναι στα ύψη)

δικιά σου επιλογή :)

4 λεπτά πριν, aptsiakas είπε

Ένα update γιατί με το επίδομα θέρμανσης χάθηκα,

https://www.insomnia.gr/forums/topic/758984-ερώτηση-επίδομα-θέρμανσης/page/7/#comments

• Like 1

1 λεπτό πριν, desiro είπε

Καλησπέρα,

Έχει λάβει κανείς λογαριασμό με το σταθερό της ΔΕΗ? Απο 1/9 που έκανα την αλλαγή ούτε φωνή,ούτε ακρόαση 

μας το κρατάνε έκπληξη , ούτε κωδικό δε μου δίνουν να δω ηλεκτρονικά μιας και θα περάσει κανας μήνας μέχρι να έρθει το χαρτί

3 ώρες πριν, korakios είπε

μας το κρατάνε έκπληξη , ούτε κωδικό δε μου δίνουν να δω ηλεκτρονικά μιας και θα περάσει κανας μήνας μέχρι να έρθει το χαρτί

Αληθεια? Εγω κωδικο εχω λογω του ρευματος ,αλλα το απολυτο κενο!!! Για να δουμε γτ σε λιγο θα ανοιξει κ η εφαρμογη απ το επιδομα θερμανσης!!

12 ώρες πριν, desiro είπε

Αληθεια? Εγω κωδικο εχω λογω του ρευματος ,αλλα το απολυτο κενο!!! Για να δουμε γτ σε λιγο θα ανοιξει κ η εφαρμογη απ το επιδομα θερμανσης!!

Και εγω το βλεπω στο ebill αλλα είναι κενό μονο να δηλωσω αν θέλω ηλεκτρονικο η εντυπο αφηνει. Και αν κρινω απο εσας που απο αρχές Σεπτέμβρη δεν υπαρχει λογαριασμός, εγω με αλλαγή τελη Σεπτέμβρη βλεπω να πληρώνω Χριστούγεννα 3 μηνες βαρβατους+την εγγυηση που θα μπει στο πρώτο λογαριασμό. 

20 ώρες πριν, desiro είπε

Καλησπέρα,

Έχει λάβει κανείς λογαριασμό με το σταθερό της ΔΕΗ? Απο 1/9 που έκανα την αλλαγή ούτε φωνή,ούτε ακρόαση 

Αρχές Νοέμβρη είναι οι εκκαθαριστικές καταμετρήσεις... θα πάρω αύριο την ΕΔΑ να το επιβεβαιώσω.

Εγώ είμαι πελάτης από Σεπτέμβρη... αν δε βγάλει λογαριασμό αυτό το μήνα, θα στείλω παράπονο και μετά ΡΑΕ.

16 ώρες πριν, desiro είπε

Για τους παλιούς δικαιούχους είναι εύκολα τα πράγματα φέτος... κάνουμε αίτηση (έχει ανοίξει η πλατφόρμα),  παίρνουμε τα λεφτά προκαταβολικά και ανεβάζουμε τα τιμολόγια ως το Μάιο. Για τους νέους δικαιούχους δε ξέρω τι παίζει... ανοίξτε νέο θέμα μη βγούμε off-topic εδώ.

• Like 1

3 λεπτά πριν, tomtsir είπε

παραβλέπω κάποιον όρο;

δε σχολιάζω καν που κοιτάς το double , διάβασε τους όρους και το σημείο της ρήτρας αναπροσαρμογής

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...