ekrepali Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα παιδια νοικιασα ενα σπιτι πριν λιγο καιρο, εχει βγει κανενα νεο πακετο ή μονο αυτο της ΔΕΗ με τα 5 cents αξιζει; Ηθελα να ρωτησω, γραφει μεσα Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού φυσικού αερίου, με τη σχετική απόδειξη πληρωμής εφόσον πρόκειται για αλλαγή προμηθευτή. Εμενα ο ενοικιαστης μου εδωσε ενα αντιγραφο Φεβρουαριο-Απριλιο 2021 απο Ζενιθ. Θα πρεπει να του πω να μου δωσει το τελευταιο μαζι με αποδειξη; Που κολλαει το αν πληρωσε αυτος το αεριο για να το παρω εγω στο ονομα μου; Ακομη η συνδεση του ειναι ενεργη απ'οσο ξερω. Ευχαριστω. Ή ΔΕΗ με 0.05 και αποχώρηση (με 50ευρώ πέναλτυ) μετά το 6μηνο που θα πέσουν οι τιμές. Ή ΗΡΩΝ κυμαινόμενο τώρα που άρχισαν κάπως να πέφτουν οι τιμές. Βέβαια αν πιάσουν παγωνιές δε ξέρουμε αν θα ξανανέβουν, ή αν δε θα έχουμε πλέον απότομα σκαμπανεβάσματα αφού οι Ρώσοι άρχισαν να στέλντουν αέριο. Με ΗΡΩΝ μπορείς να ξεμπερδέψεις πολύ γρήγορα αν κάνεις την αίτηση σε κατάστημα. Ηλεκτρονικά έχει και 50 ευρώ bonus https://www.myheron.gr/e-contract/ αλλά θα κοιμάσαι αγκαλιά με το κινητό και θα το παίρνεις και στην τουαλέτα μαζί σου. Ακόμα κι αν ζυμώνεις κεφτεδάκια, πάλι θα κόψεις το λαιμό σου να το σηκώσεις. 😄 Σοβαρά, αν χάσεις τη κλήση για επιβεβαίωση στοιχείων... θα φας καμιά βδομάδα περιμένοντας σε ξανακαλέσουν πάλι. Το αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού και η απόδειξη είναι υποχρεωτικά, για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν οφειλές στη παροχής. Ούτως η άλλως αν υπάρχουν οφειλές, θα μπλοκάρει η Ζενίθ την αλλαγή. Αν έχει χάσει το λογαριασμό να πάρει τηλέφωνο https://www.tovima.gr/2018/10/02/finance/etairies-energeias-ta-tilefona-xamiloteris-xreosis-epikoinonias/ να τον ξαναστείλουν με email. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ή ΔΕΗ με 0.05 και αποχώρηση (με 50ευρώ πέναλτυ) μετά το 6μηνο που θα πέσουν οι τιμές. Ή ΗΡΩΝ κυμαινόμενο τώρα που άρχισαν κάπως να πέφτουν οι τιμές. Βέβαια αν πιάσουν παγωνιές δε ξέρουμε αν θα ξανανέβουν, ή αν δε θα έχουμε πλέον απότομα σκαμπανεβάσματα αφού οι Ρώσοι άρχισαν να στέλντουν αέριο. Με ΗΡΩΝ μπορείς να ξεμπερδέψεις πολύ γρήγορα αν κάνεις την αίτηση σε κατάστημα. Ηλεκτρονικά έχει και 50 ευρώ bonus https://www.myheron.gr/e-contract/ αλλά θα κοιμάσαι αγκαλιά με το κινητό και θα το παίρνεις και στην τουαλέτα μαζί σου. Ακόμα κι αν ζυμώνεις κεφτεδάκια, πάλι θα κόψεις το λαιμό σου να το σηκώσεις. 😄 Σοβαρά, αν χάσεις τη κλήση για επιβεβαίωση στοιχείων... θα φας καμιά βδομάδα περιμένοντας σε ξανακαλέσουν πάλι. Το αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού και η απόδειξη είναι υποχρεωτικά, για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν οφειλές στη παροχής. Ούτως η άλλως αν υπάρχουν οφειλές, θα μπλοκάρει η Ζενίθ την αλλαγή. Αν έχει χάσει το λογαριασμό να πάρει τηλέφωνο https://www.tovima.gr/2018/10/02/finance/etairies-energeias-ta-tilefona-xamiloteris-xreosis-epikoinonias/ να τον ξαναστείλουν με email. Καλημερα, μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται η αποδειξη με το τελευταιο λογαριασμο εφοσον δεν ητανε στο ονομα μου! Το κυμαινομενο λεει τρεχουσα τιμη φυσικου αεριου, που την βλεπω αυτη για να υπολογισω; Ανοιξα ενα pdf της ΗΡΩΝ ΤΤΦα στο google και ειχε τιμες μονο μεχρι τον Μαρτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Του Νοεμβρίου είναι πολύ ψηλά. Του Δεκεμβρίου θα είναι περίπου όσο του Οκτώβρη δηλαδή 0.071 - 35% = 0.046 μείον την επιδότηση (αν ισχύει στον Ήρων, δε ξέρουμε αν αγοράζει από ΔΕΠΑ, μάλλον όχι). Οπότε αν πιστεύεις ότι το TTF θα πέσει πας ΗΡΩΝ. Αν πιστευεις ότι θα ανέβει το επόμενο 4μηνο που θα έχεις μεγάλη κατανάλωση πας ΔΕΗ. Κανεις δε ξέρει τι θα γίνει. Μόλις βγαίνουν οι Ρώσοι και κάνουν ανακοινώσεις ότι αυξάνουν τις ποσότητες που στέλνουν, πέφτει. Μετά από 2-3 μέρες ανεβαίνει πάλι. https://www.barchart.com/futures/quotes/TGZ21/futures-prices 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Του Νοεμβρίου είναι πολύ ψηλά. Του Δεκεμβρίου θα είναι περίπου όσο του Οκτώβρη δηλαδή 0.071 - 35% = 0.046 μείον την επιδότηση (αν ισχύει στον Ήρων, δε ξέρουμε αν αγοράζει από ΔΕΠΑ, μάλλον όχι). Οπότε αν πιστεύεις ότι το TTF θα πέσει πας ΗΡΩΝ. Αν πιστευεις ότι θα ανέβει το επόμενο 4μηνο που θα έχεις μεγάλη κατανάλωση πας ΔΕΗ. Κανεις δε ξέρει τι θα γίνει. Μόλις βγαίνουν οι Ρώσοι και κάνουν ανακοινώσεις ότι αυξάνουν τις ποσότητες που στέλνουν, πέφτει. Μετά από 2-3 μέρες ανεβαίνει πάλι. https://www.barchart.com/futures/quotes/TGZ21/futures-prices 0.071 προ έκπτωσης από που το είδες αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 13 minutes ago, johngamer said: 0.071 προ έκπτωσης από που το είδες αυτό;; 0,0732 τον Σεπτέμβριο Ήρων flex e άρα τον Νοέμβριο θα είναι αρκετά υψηλότερα φοβάμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, marmagia είπε 0,0732 τον Σεπτέμβριο Ήρων flex e άρα τον Νοέμβριο θα είναι αρκετά υψηλότερα φοβάμαι Και εγώ τόσο ξέρω για τον Σεπτέμβριο και 0,10 για τον Οκτώβριο, προ έκπτωσης πάντα. Προσπαθώ να καταλάβω από που βρήκε ο φίλος το 0,071 προ έκπτωσης για τον Οκτώβριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 minutes ago, johngamer said: Και εγώ τόσο ξέρω για τον Σεπτέμβριο και 0,10 για τον Οκτώβριο, προ έκπτωσης πάντα. Προσπαθώ να καταλάβω από που βρήκε ο φίλος το 0,071 προ έκπτωσης για τον Οκτώβριο... Έχει βγει τιμή Οκτωβρίου; Δε το ήξερα.. άρα 0,1 για Οκτώβριο. Καλά πήγε αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Έχει βγει τιμή Οκτωβρίου; Δε το ήξερα.. άρα 0,1 για Οκτώβριο. Καλά πήγε αυτό απο το ποστ 8 λεπτά πριν, johngamer είπε Προσπαθώ να καταλάβω από που βρήκε ο φίλος το 0,071 προ έκπτωσης για τον Οκτώβριο... μπορεί να μπερδεύτηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 ΟΚ μπερδεύτηκα... δεν έχω πλέον κυμαινόμενο κι έχω αρχίζει να σκουριάζω. 😄 Του Δεκεμβρίου θα είναι περίπου ίδια τιμή με τον Οκτώβρη δηλαδή 0.10 -35%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 34 minutes ago, korakios said: απο το ποστ μπορεί να μπερδεύτηκε ωχ ναι.. παιζει να το σχολιασα κιολας. το ξεχασα εντελώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, ekrepali είπε Του Νοεμβρίου είναι πολύ ψηλά. Του Δεκεμβρίου θα είναι περίπου όσο του Οκτώβρη δηλαδή 0.071 - 35% = 0.046 μείον την επιδότηση (αν ισχύει στον Ήρων, δε ξέρουμε αν αγοράζει από ΔΕΠΑ, μάλλον όχι). Οπότε αν πιστεύεις ότι το TTF θα πέσει πας ΗΡΩΝ. Αν πιστευεις ότι θα ανέβει το επόμενο 4μηνο που θα έχεις μεγάλη κατανάλωση πας ΔΕΗ. Κανεις δε ξέρει τι θα γίνει. Μόλις βγαίνουν οι Ρώσοι και κάνουν ανακοινώσεις ότι αυξάνουν τις ποσότητες που στέλνουν, πέφτει. Μετά από 2-3 μέρες ανεβαίνει πάλι. https://www.barchart.com/futures/quotes/TGZ21/futures-prices Καταλαβα, θα παω ΔΕΗ παιδια να ξερετε, αν πηγαινει οπως τα crypto, μολις παω ΔΕΗ θα πεσει. Αν παω Ηρων θα ανεβει. Ηθελα μια ερωτηση ακομα, για ΕΔΑ ΘΕΣΣ μου ζητησε η κοπελια στο τηλεφωνο και φωτογραφιες μετρητη μαζι με τις σωληνωσεις, εντωμεταξυ ειναι ο μετρητης σε ενα μπαλκονι 30 ποντους. Αντε να βγαλω και να φαινεται και ο μετρητης με τις μετρησεις του. Btw οταν διαβαζα τις σελιδες κατι λεγατε οτι δεν κανει να βαφτουν, ε εμενα ειναι βαμμενες... τι παιζει , να παρω συρματοβουρτσα; Την ειπα πως θα δωσω τις φωτογραφιες; Και μου λεει να τις τυπωσω; Σοβαρα, θα πρεπει να παω σε φωτογραφειο ή να το κανω στον 20 ευρω εκτυπωτη μου σε A4? Αφου δεν μου ζητησαν να το κανουμε και με φαξ παλι καλα Ο_Ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε ε εμενα ειναι βαμμενες μέσα στο κουτί ? 14 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Και μου λεει να τις τυπωσω; πάλι καλά που δε ζήτησαν να τις ζωγραφίσεις 14 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Σοβαρα, θα πρεπει να παω σε φωτογραφειο ότι είναι κοντά σου , απλή ασπρόμαυρη φωτό (να ταιριάζει με τη φάση), βοηθά και αν έχουν βαφτεί απο μέσα οι σωλήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε μέσα στο κουτί ? πάλι καλά που δε ζήτησαν να τις ζωγραφίσεις ότι είναι κοντά σου , απλή ασπρόμαυρη φωτό (να ταιριάζει με τη φάση), βοηθά και αν έχουν βαφτεί απο μέσα οι σωλήνες Οχι, μεσα ειναι κυριλε, μολις βγαινει εξω ειναι βαμμενο μισο μπεζ, μισο πρασινο. https://imgur.com/a/reiafwZ Πως θα καταφερω να φαινονται και οι σωληνες, ενα μερος τους δηλαδη γιατι ειναι στο μπαλκονι και ερχεται απο κατω στον 3ο οροφο μαζι με τις ενδειξεις του μετρητη σε ασπρομαυρο Α4 φυλλο; Μονο την σωληνα απο μεσα θελουν; μην παιδευτω τσαμπα σαν τον νιντζα να βγαλω και απ'εξω, δεν χωραω εκει Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από ExTaCy1337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε Καταλαβα, θα παω ΔΕΗ παιδια να ξερετε, αν πηγαινει οπως τα crypto, μολις παω ΔΕΗ θα πεσει. Αν παω Ηρων θα ανεβει. Δεν θα μας παρεις και την δοξα......πηγαινε στην γωνια να δεις αν ερχομαι......οταν εγω γυριζα εσυ πηγαινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Μονο την σωληνα απο μεσα θελουν; μην παιδευτω τσαμπα σαν τον νιντζα να βγαλω και απ'εξω, δεν χωραω εκει αυτό έβγαλα (το έκανα και ασπρόμαυρο) και το δέχτηκαν Spoiler και απο ΕΔΑ δεν είπαν τίποτα , ούτε για εξωτερικά βαψίματα ούτε για σκουριές ούτε που έχουν να μου βάλουν καπάκι επειδή το σπάσανε εδώ και 6 χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις