marmagia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Just now, HERTHAN said: Πως γινεται αυτο να μπηκες?Τα ιδια στοιχεια βαζω και δεν με βαζει. δοκίμασε να κάνεις εγγραφή. θυμάμαι όταν το έκανα απο το app με κάποιο μαγικό τρόπο (δε θυμάμαι τι και πως) αναγνώρισε κανονικά τα στοιχεία μου και την παροχή. Αυτή η σελίδα είναι κατ'ουσίαν ο,τι δείχνει η εφαρμογή που έφτιαξαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, marmagia είπε δοκίμασε να κάνεις εγγραφή. θυμάμαι όταν το έκανα απο το app με κάποιο μαγικό τρόπο (δε θυμάμαι τι και πως) αναγνώρισε κανονικά τα στοιχεία μου και την παροχή. Αυτή η σελίδα είναι κατ'ουσίαν ο,τι δείχνει η εφαρμογή που έφτιαξαν Και αριθμο παροχης τι να βαλω? Να βαλω το ΗΚΑΣΠ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Και αριθμο παροχης τι να βαλω? Να βαλω το ΗΚΑΣΠ? Ναι γαι το ΗΚΑΣΠ ειναι το ιδιο με το app σε web εκδοση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tollisth είπε Ναι γαι το ΗΚΑΣΠ ειναι το ιδιο με το app σε web εκδοση Τελεια εφτασα στο επομενο επιπεδο.Τον αρχηγο νικαω και το τερματιζω, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τελεια εφτασα στο επομενο επιπεδο.Τον αρχηγο νικαω και το τερματιζω, Υπομονη για το app να δουλεψει με update,επιτελους κατι εκαναν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Όταν πήγα να συνδεθώ πρώτη φορά στην εφαρμογή μου έλεγε και εμένα για μη έγκυρα στοιχεία. Τελικά το πρόβλημα ήταν στο τηλέφωνο, εγώ έβαζα τον αριθμό του κινητού μου, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες έβαλα το σταθερό και το δέχθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, tollisth είπε Υπομονη για το app να δουλεψει με update,επιτελους κατι εκαναν Οχι δεν μπαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Οχι δεν μπαινει. Στην web εκδοση?προσεξε να μην υπαρχουν κενοι χαραχτηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, tollisth είπε Στην web εκδοση?προσεξε να μην υπαρχουν κενοι χαραχτηρες Nαι δεν μπαινει ουτε στην web ουτε απο το κινητο. Σκεφτομαι να ξανακανω παλι την διαδικασια η να βαλω οτι ξεχασα τον κωδικο. Κατσε να το τσεκαρω και βλεπουμε. 16 λεπτά πριν, tollisth είπε Στην web εκδοση?προσεξε να μην υπαρχουν κενοι χαραχτηρες Εβαλα οτι ξεχασα τον κωδικο και ολα κομπλε μπηκα. 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Μπορεί να έχουν εκδώσει λογαριασμό από τέλη Σεπτέμβρη και να μην έχεις πάρει καμία ενημέρωση με SMS / mail. Μπες στην εφαρμογή που σου είπα και κοίτα το υπόλοιπο αν είναι μηδέν ή όχι. Ολοι οι λογαριασμοι που εχω παρει ειναι οι παρακατω και δεν εχω καποιο υπολοιπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Οπότε πάρε αύριο την ΕΔΑ και ρώτα αν πήραν μέτρηση το Σεπτέμβριο ή όχι. Δε μου λες... στην εφαρμογή σου βγάζει και τα PDF, ή μονο τη συνοπτική εικόνα; Εμένα στο ρεύμα μόνο συνοπτικά βγάζει τους λογαριασμούς, και στις "περισσότερες επιλογές" δεν έχει κάτι, πέρα απ'τη δυνατότητα επενεργοποίησης του ebill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δε μου λες... στην εφαρμογή σου βγάζει και τα PDF, ή μονο τη συνοπτική εικόνα; Βγάζει το pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Οπότε πάρε αύριο την ΕΔΑ και ρώτα αν πήραν μέτρηση το Σεπτέμβριο ή όχι. Δε μου λες... στην εφαρμογή σου βγάζει και τα PDF, ή μονο τη συνοπτική εικόνα; Εμένα στο ρεύμα μόνο συνοπτικά βγάζει τους λογαριασμούς, και στις "περισσότερες επιλογές" δεν έχει κάτι, πέρα απ'τη δυνατότητα επενεργοποίησης του ebill. Ναι θα μιλησω με την ΕΔΑ. Απο το pc που μπηκα μου βγαζει κανονικα τα pdf για ολους τους λογαριασμους.Απο την εφαρμογη δεν δοκιμασα και δεν νομιζω να δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Απο το pc που μπηκα μου βγαζει κανονικα τα pdf για ολους τους λογαριασμους.Απο την εφαρμογη δεν δοκιμασα και δεν νομιζω να δοκιμασω. Πώς γίνεται απ'το PC να σου βγάζει το look της εφαρμογής του κινητού; 🤪 Στο https://www.myheron.gr μπήκες ή αλλου; edit: ΟΚ, ξέχασα ότι τα Windows έχουν πλέον δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών. Έχω ξεμείνει στα Win7. 😋 Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Πώς γίνεται απ'το PC να σου βγάζει το look της εφαρμογής του κινητού; 🤪 Στο https://www.myheron.gr μπήκες ή αλλου; edit: ΟΚ, ξέχασα ότι τα Windows έχουν πλέον δυνατότητα εγκατάστασης εφαρμογών. Έχω ξεμείνει στα Win7. 😋 Οχι εδω μπηκα φιλε που μου ειπε ο tollis στην προηγουμενη σελιδα. https://my.heron.gr/login 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Καλησπερα παιδια νοικιασα ενα σπιτι πριν λιγο καιρο, εχει βγει κανενα νεο πακετο ή μονο αυτο της ΔΕΗ με τα 5 cents αξιζει; Ηθελα να ρωτησω, γραφει μεσα Αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού φυσικού αερίου, με τη σχετική απόδειξη πληρωμής εφόσον πρόκειται για αλλαγή προμηθευτή. Εμενα ο ενοικιαστης μου εδωσε ενα αντιγραφο Φεβρουαριο-Απριλιο 2021 απο Ζενιθ. Θα πρεπει να του πω να μου δωσει το τελευταιο μαζι με αποδειξη; Που κολλαει το αν πληρωσε αυτος το αεριο για να το παρω εγω στο ονομα μου; Ακομη η συνδεση του ειναι ενεργη απ'οσο ξερω. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις