Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Έχω να πάρω λογαριασμό (ΔΕΗ) από 5 Ιουλίου, τελευταία καταμέτρηση νομίζω 17/10 κι ακόμα να εκδοθεί κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 50 λεπτά πριν, marmagia είπε δώστες εσύ τις μετρήσεις να ησυχάσεις https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/ Λογικα τις εχει δωσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και θα επικοινωνησω πρωτα μαζι του διαφορετικα θα ρωτησω για σιγουρια ποτε πρεπει να τις δωσω εγω(σε ποιες ημερομηνιες δηλαδη). 48 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μήπως έχει βγει λογαρισμός και δεν στον έστειλαν; Γράφτηκες στην εφαρμογή να δεις αν έχεις ανοιχτό υπόλοιπο; https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.heron.myheron Οχι ολοι οι λογαριασμοι μου ερχονται κανονικα καθε μηνα απλα ειναι Εναντι. Οχι στο app δεν εχω γραφτει.Ανοιχτο υπολοιπο δεν εχω σιγουρα γιατι πληρωνονται ολοι οι λογαριασμοι με την εκδοση σχεδον γιατι ηταν πολυ μικροι(5 ευρω,12 ευρω,10 ευρω κλπ) 54 λεπτά πριν, ekrepali είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.heron.myheron Μπορω να δω μεσα απο την εφαρμογη για το Φυσικο Αεριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Οχι στο app δεν εχω γραφτει.Ανοιχτο υπολοιπο δεν εχω σιγουρα γιατι πληρωνονται ολοι οι λογαριασμοι με την εκδοση σχεδον γιατι ηταν πολυ μικροι(5 ευρω,12 ευρω,10 ευρω κλπ) Μπορω να δω μεσα απο την εφαρμογη για το Φυσικο Αεριο? Μπορεί να έχουν εκδώσει λογαριασμό από τέλη Σεπτέμβρη και να μην έχεις πάρει καμία ενημέρωση με SMS / mail. Μπες στην εφαρμογή που σου είπα και κοίτα το υπόλοιπο αν είναι μηδέν ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μπορεί να έχουν εκδώσει λογαριασμό από τέλη Σεπτέμβρη και να μην έχεις πάρει καμία ενημέρωση με SMS / mail. Μπες στην εφαρμογή που σου είπα και κοίτα το υπόλοιπο αν είναι μηδέν ή όχι. Θα το κανω αλλα εαν ειχα υπολοιπο δεν θα μου το εβγαζε σε επομενο λογαριασμο? Επιπλεον δεν θα επρεπε να περασει ενα διμηνο χωρις να μου ερθει λογαριασμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Θα το κανω αλλα εαν ειχα υπολοιπο δεν θα μου το εβγαζε σε επομενο λογαριασμο? Επιπλεον δεν θα επρεπε να περασει ενα διμηνο χωρις να μου ερθει λογαριασμος? Απο πότε έχεις να πάρεις λογαριασμό γενικώς; Εγώ λέω μήπως έχει εκδοθεί τέλη Σεπτέμβρη και δεν ενημερώθηκες. Τέσπα μπες και δες. Κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει εκκαθαριστικό. Μάιο μετράνε και μετά Σεπτέμβρη (το καλοκαίρι 4μηνο) και μετά ανά δίμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε Απο πότε έχεις να πάρεις λογαριασμό γενικώς; Εγώ λέω μήπως έχει εκδοθεί τέλη Σεπτέμβρη και δεν ενημερώθηκες. Τέσπα μπες και δες. Κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει εκκαθαριστικό. Μάιο μετράνε και μετά Σεπτέμβρη (το καλοκαίρι 4μηνο) και μετά ανά δίμηνο. Λογιαριασμο καθε μηνα παιρνω.Δεν υπηρξε καποιος μηνας που να μην εχω παρει λογαριασμο. Ο τελευταιος λογαριασμος εκαθθαριστικος που εχει ερθει ειναι με ημερομηνια εκδοσης 31/05.Απο εκει και μετα και οι 6 λογαριασμοι που μου εχουν ερθει ειναι Εναντι με ημερομηνια επομενης καταμετρησης 1-10 Σεπτεμβριου.Ακομη κι αυτος που ηρθε τωρα 1-10 Σεπτεμβριου εγραφε. Στο app δεν μπαινει με τιποτα μου βγαζει οτι ειναι λαθος τα στοιχεια που καταχωρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, HERTHAN said: Λογιαριασμο καθε μηνα παιρνω.Δεν υπηρξε καποιος μηνας που να μην εχω παρει λογαριασμο. Ο τελευταιος λογαριασμος εκαθθαριστικος που εχει ερθει ειναι με ημερομηνια εκδοσης 31/05.Απο εκει και μετα και οι 6 λογαριασμοι που μου εχουν ερθει ειναι Εναντι με ημερομηνια επομενης καταμετρησης 1-10 Σεπτεμβριου.Ακομη κι αυτος που ηρθε τωρα 1-10 Σεπτεμβριου εγραφε. Στο app δεν μπαινει με τιποτα μου βγαζει οτι ειναι λαθος τα στοιχεια που καταχωρω. Ξανάκανε εγγραφή μέσα από το app. Και σε μένα έβγαζε ότι δε αναγνωρίζει τα στοιχεία και ήθελε νέα εγγραφή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Λογιαριασμο καθε μηνα παιρνω.Δεν υπηρξε καποιος μηνας που να μην εχω παρει λογαριασμο. Ο τελευταιος λογαριασμος εκαθθαριστικος που εχει ερθει ειναι με ημερομηνια εκδοσης 31/05.Απο εκει και μετα και οι 6 λογαριασμοι που μου εχουν ερθει ειναι Εναντι με ημερομηνια επομενης καταμετρησης 1-10 Σεπτεμβριου.Ακομη κι αυτος που ηρθε τωρα 1-10 Σεπτεμβριου εγραφε. Στο app δεν μπαινει με τιποτα μου βγαζει οτι ειναι λαθος τα στοιχεια που καταχωρω. Μπες εδω ειναι το ιδιο πραγμα και εγω στο app δεν εχω καταφερε να μπω https://my.heron.gr/ Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από tollisth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tollisth είπε Μπες εδω ειναι το ιδιο πραγμα και εγω στο app δεν εχω καταφερε να μπω Που να μπω? 2 λεπτά πριν, marmagia είπε Ξανάκανε εγγραφή μέσα από το app. Και σε μένα έβγαζε ότι δε αναγνωρίζει τα στοιχεία και ήθελε νέα εγγραφή Και μετα θα εχω 2 ξεχωριστους λογαριασμους η μπορω να βαλω τον ιδιο που εχω και στο myheron(στο site)? Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από HERTHAN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Που να μπω? Και μετα θα εχω 2 ξεχωριστους λογαριασμους η μπορω να βαλω τον ιδιο που εχω και στο myheron(στο site)? https://my.heron.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δεν δουλεύει η εφαρμογή myHeron, τρεις μέρες προσπαθώ από κινητό και τάμπλετ και βγάζει συνέχεια το ίδιο μύνημα "κάτι πάει στραβά προσπαθείστε αργότερα" τι νέο λογαριασμό έφτιαξα, τι με την υπάρχουσα σύνδεση, τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, HERTHAN said: Που να μπω? Και μετα θα εχω 2 ξεχωριστους λογαριασμους η μπορω να βαλω τον ιδιο που εχω και στο myheron(στο site)? οχι θα βλέπεις κανονικά τον λογαριασμό στο σαιτ με τα στοιχεία που έχεις και στην εφαρμογή. Δήλωσε ίδιο μειλ και ίδιο κωδικό και τέλος αυτά σε ios. άκουσα σε android δε δουλευει Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, tollisth είπε https://my.heron.gr/ Αυτο ειναι διαφορετικο απο το myheron που μπαινω εγω?Καλα ποσα εχουν κανει? Tωρα εβαλα παλι κωδικους στο link που μου εδωσες και δεν μπαινει. 1 λεπτό πριν, marmagia είπε οχι θα βλέπεις κανονικά τον λογαριασμό στο σαιτ με τα στοιχεία που έχεις και στην εφαρμογή. Δήλωσε ίδιο μειλ και ίδιο κωδικό και τέλος αυτά σε ios. άκουσα σε android δε δουλευει Οχι τι ios εδω android και δεν την παλευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 minute ago, HERTHAN said: Αυτο ειναι διαφορετικο απο το myheron που μπαινω εγω?Καλα ποσα εχουν κανει? Tωρα εβαλα παλι κωδικους στο link που μου εδωσες και δεν μπαινει. μολις το δοκίμασα. όντως νέα σελίδα έφτιαξαν τα μπαγάσικα... έβαλα μειλ και το password που είχα στο άλλο myheron και με εβαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, marmagia είπε μολις το δοκίμασα. όντως νέα σελίδα έφτιαξαν τα μπαγάσικα... έβαλα μειλ και το password που είχα στο άλλο myheron και με εβαλε Πως γινεται αυτο να μπηκες?Τα ιδια στοιχεια βαζω και δεν με βαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις