Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Έχω να πάρω λογαριασμό (ΔΕΗ) από 5 Ιουλίου, τελευταία καταμέτρηση νομίζω 17/10 κι ακόμα να εκδοθεί κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

50 λεπτά πριν, marmagia είπε

δώστες εσύ τις μετρήσεις να ησυχάσεις https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/

Λογικα τις εχει δωσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και θα επικοινωνησω πρωτα μαζι του διαφορετικα θα ρωτησω για σιγουρια ποτε πρεπει να τις δωσω εγω(σε ποιες ημερομηνιες δηλαδη).

48 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μήπως έχει βγει λογαρισμός και δεν στον έστειλαν;

Γράφτηκες στην εφαρμογή να δεις αν έχεις ανοιχτό υπόλοιπο;

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.heron.myheron

Οχι ολοι οι λογαριασμοι μου ερχονται κανονικα καθε μηνα απλα ειναι Εναντι.

Οχι στο app δεν εχω γραφτει.Ανοιχτο υπολοιπο δεν εχω σιγουρα γιατι πληρωνονται ολοι οι λογαριασμοι με την εκδοση σχεδον γιατι ηταν πολυ μικροι(5 ευρω,12 ευρω,10 ευρω κλπ)

54 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μπορω να δω μεσα απο την εφαρμογη για το Φυσικο Αεριο?

12 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Οχι στο app δεν εχω γραφτει.Ανοιχτο υπολοιπο δεν εχω σιγουρα γιατι πληρωνονται ολοι οι λογαριασμοι με την εκδοση σχεδον γιατι ηταν πολυ μικροι(5 ευρω,12 ευρω,10 ευρω κλπ)

Μπορω να δω μεσα απο την εφαρμογη για το Φυσικο Αεριο?

Μπορεί να έχουν εκδώσει λογαριασμό από τέλη Σεπτέμβρη και να μην έχεις πάρει καμία ενημέρωση με SMS / mail. Μπες στην εφαρμογή που σου είπα και κοίτα το υπόλοιπο αν είναι μηδέν ή όχι.

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μπορεί να έχουν εκδώσει λογαριασμό από τέλη Σεπτέμβρη και να μην έχεις πάρει καμία ενημέρωση με SMS / mail. Μπες στην εφαρμογή που σου είπα και κοίτα το υπόλοιπο αν είναι μηδέν ή όχι.

Θα το κανω αλλα εαν ειχα υπολοιπο δεν θα μου το εβγαζε σε επομενο λογαριασμο?

Επιπλεον δεν θα επρεπε να περασει ενα διμηνο χωρις να μου ερθει λογαριασμος?

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Θα το κανω αλλα εαν ειχα υπολοιπο δεν θα μου το εβγαζε σε επομενο λογαριασμο?

Επιπλεον δεν θα επρεπε να περασει ενα διμηνο χωρις να μου ερθει λογαριασμος?

Απο πότε έχεις να πάρεις λογαριασμό γενικώς; Εγώ λέω μήπως έχει εκδοθεί τέλη Σεπτέμβρη και δεν ενημερώθηκες. Τέσπα μπες και δες.

Κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει εκκαθαριστικό. Μάιο μετράνε και μετά Σεπτέμβρη (το καλοκαίρι 4μηνο) και μετά ανά δίμηνο.

9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Απο πότε έχεις να πάρεις λογαριασμό γενικώς; Εγώ λέω μήπως έχει εκδοθεί τέλη Σεπτέμβρη και δεν ενημερώθηκες. Τέσπα μπες και δες.

Κανονικά θα έπρεπε να έχει βγει εκκαθαριστικό. Μάιο μετράνε και μετά Σεπτέμβρη (το καλοκαίρι 4μηνο) και μετά ανά δίμηνο.

Λογιαριασμο καθε μηνα παιρνω.Δεν υπηρξε καποιος μηνας που να μην εχω παρει λογαριασμο.

Ο τελευταιος λογαριασμος εκαθθαριστικος που εχει ερθει ειναι με ημερομηνια εκδοσης 31/05.Απο εκει και μετα και οι 6 λογαριασμοι που μου εχουν ερθει ειναι Εναντι με ημερομηνια επομενης καταμετρησης 1-10 Σεπτεμβριου.Ακομη κι αυτος που ηρθε τωρα 1-10 Σεπτεμβριου εγραφε.

Στο app δεν μπαινει με τιποτα μου βγαζει οτι ειναι λαθος τα στοιχεια που καταχωρω.

1 minute ago, HERTHAN said:

Λογιαριασμο καθε μηνα παιρνω.Δεν υπηρξε καποιος μηνας που να μην εχω παρει λογαριασμο.

Ο τελευταιος λογαριασμος εκαθθαριστικος που εχει ερθει ειναι με ημερομηνια εκδοσης 31/05.Απο εκει και μετα και οι 6 λογαριασμοι που μου εχουν ερθει ειναι Εναντι με ημερομηνια επομενης καταμετρησης 1-10 Σεπτεμβριου.Ακομη κι αυτος που ηρθε τωρα 1-10 Σεπτεμβριου εγραφε.

Στο app δεν μπαινει με τιποτα μου βγαζει οτι ειναι λαθος τα στοιχεια που καταχωρω.

Ξανάκανε εγγραφή μέσα από το app. Και σε μένα έβγαζε ότι δε αναγνωρίζει τα στοιχεία και ήθελε νέα εγγραφή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Μπες εδω ειναι το ιδιο πραγμα και εγω στο app δεν εχω καταφερε να μπω

https://my.heron.gr/

Επεξ/σία από tollisth

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tollisth είπε

Μπες εδω ειναι το ιδιο πραγμα και εγω στο app δεν εχω καταφερε να μπω

Που να μπω?

2 λεπτά πριν, marmagia είπε

Ξανάκανε εγγραφή μέσα από το app. Και σε μένα έβγαζε ότι δε αναγνωρίζει τα στοιχεία και ήθελε νέα εγγραφή 

Και μετα θα εχω 2 ξεχωριστους λογαριασμους η μπορω να βαλω τον ιδιο που εχω και στο myheron(στο site)?

Επεξ/σία από HERTHAN

3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Που να μπω?

Και μετα θα εχω 2 ξεχωριστους λογαριασμους η μπορω να βαλω τον ιδιο που εχω και στο myheron(στο site)?

https://my.heron.gr/

Δεν δουλεύει η εφαρμογή myHeron, τρεις μέρες προσπαθώ από κινητό και τάμπλετ και βγάζει συνέχεια το ίδιο μύνημα "κάτι πάει στραβά προσπαθείστε αργότερα" τι νέο λογαριασμό έφτιαξα, τι με την υπάρχουσα σύνδεση, τα ίδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, HERTHAN said:

Που να μπω?

οχι θα βλέπεις κανονικά τον λογαριασμό στο σαιτ με τα στοιχεία που έχεις και στην εφαρμογή. Δήλωσε ίδιο μειλ και ίδιο κωδικό και τέλος

αυτά σε ios.  άκουσα σε android δε δουλευει 

Επεξ/σία από marmagia

12 λεπτά πριν, tollisth είπε

Αυτο ειναι διαφορετικο απο το myheron που μπαινω εγω?Καλα ποσα εχουν κανει?

Tωρα εβαλα παλι κωδικους στο link που μου εδωσες και δεν μπαινει.

111111111111.PNG.f4d249b090dd80a6d50916a836a349c1.PNG

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

οχι θα βλέπεις κανονικά τον λογαριασμό στο σαιτ με τα στοιχεία που έχεις και στην εφαρμογή. Δήλωσε ίδιο μειλ και ίδιο κωδικό και τέλος

αυτά σε ios.  άκουσα σε android δε δουλευει 

Οχι τι ios εδω android και δεν την παλευω.

1 minute ago, HERTHAN said:

Αυτο ειναι διαφορετικο απο το myheron που μπαινω εγω?Καλα ποσα εχουν κανει?

Tωρα εβαλα παλι κωδικους στο link που μου εδωσες και δεν μπαινει.

111111111111.PNG.f4d249b090dd80a6d50916a836a349c1.PNG

μολις το δοκίμασα. όντως νέα σελίδα έφτιαξαν τα μπαγάσικα... έβαλα μειλ και το password που είχα στο άλλο myheron και με εβαλε

1 λεπτό πριν, marmagia είπε

μολις το δοκίμασα. όντως νέα σελίδα έφτιαξαν τα μπαγάσικα... έβαλα μειλ και το password που είχα στο άλλο myheron και με εβαλε

Πως γινεται αυτο να μπηκες?Τα ιδια στοιχεια βαζω και δεν με βαζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...