HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, vali είπε Τι ρήτρα θες να δεις; Μέσα σε τρεις μήνες υπερτριπλασιαστηκέ η τιμή του αερίου. HyperFlex εγινε. 0,10 χωρις τις εκπτωσεις τον Οκτωβριο.......εδω που τα λεμε ενιωθα καπως περιεργα οταν εκανα μπανιο. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από HERTHAN
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 πωωω 0,104*0,65=0,0676 άντε έστω κάποιος πήρε προσφορά 0,104*0,55=0,0572
vali Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Εγώ σχεδόν με κρύο κάνω μπάνιο, αλλά όταν μπαίνουν οι κόρες, σφίγγει η καρδιά μου.
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 3/11/2021 στις 3:06 ΜΜ, g_kor06 είπε Ειναι λογαριασμός έναντι....Αναμένω τον επόμενο τον οποιο & θα τον ανεβάσω να τον δείτε.... απο το chat ακόμα δε στον δίνουν ? 1 λεπτό πριν, vali είπε Εγώ σχεδόν με κρύο κάνω μπάνιο, αλλά όταν μπαίνουν οι κόρες, σφίγγει η καρδιά μου. τα μπάνια δεν είναι τίποτα στην κατανάλωση , η θέρμανση είναι που αυξάνει την κατανάλωση
marmagia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 13 minutes ago, vali said: Ήρθε και ο νέος λογαριασμός του Ήρων flex φαίνεται σωστή η τιμή ΤΤΦα ή είναι ιδέα μου; δηλαδή κοντά σχετικά στην τιμή TTF που βλέπαμε
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, marmagia είπε φαίνεται σωστή η τιμή ΤΤΦα ή είναι ιδέα μου; δηλαδή κοντά σχετικά στην τιμή TTF που βλέπαμε μάλλον τόσα λείπανε απο Ηρών και είπαν τόσα να χρεώσουν πάντως όντως είναι υπερβολικό το ΤΤΦα 1
marmagia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Just now, korakios said: μάλλον τόσα λείπανε απο Ηρών και είπαν τόσα να χρεώσουν πάντως όντως είναι υπερβολικό το ΤΤΦα είναι, αλλά λιγότερο παράταιρο απο την χρέωση που έκαναν τον σεπτέμβριο που ήταν εντελώς ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος)
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, korakios είπε η θέρμανση είναι που αυξάνει την κατανάλωση Οταν λες θερμανση τι εννοεις? Δεν υπαρχει τετοια λεξη στο λεξιλογιο μου αυτο το διαστημα. 8 λεπτά πριν, vali είπε Εγώ σχεδόν με κρύο κάνω μπάνιο, αλλά όταν μπαίνουν οι κόρες, σφίγγει η καρδιά μου. Εναντι ειναι η εκκαθαριστικος?
vali Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Εναντι ειναι η εκκαθαριστικος? Έναντι
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, vali είπε Έναντι Ποτε ελαβες τον τελευταιο εκκαθαριστικο?
vali Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ποτε ελαβες τον τελευταιο εκκαθαριστικο? Ποτέ. Έκανα αίτηση σύνδεσης τέλος Ιουλίου και μου έχουν στείλει έως τώρα 2 έναντι. Ακόμη πιστωτικός είναι ο λογαριασμός από το 50άρικο δώρο που δώσανε. 1
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, vali είπε Ποτέ. Έκανα αίτηση σύνδεσης τέλος Ιουλίου και μου έχουν στείλει έως τώρα 2 έναντι. Ακόμη πιστωτικός είναι ο λογαριασμός από το 50άρικο δώρο που δώσανε. Κι εγω εχω να παρω εκκαθαριστικο πριν απο το καλοκαιρι.
marmagia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 μεθάυριο θα δώσω μετρήσεις γιατί εκκαθαριστικός έχει να έρθει απο τον Ιούλιο σε μια δεύτερη παροχή που έχω. Χρειάζεται να ανοίξει το κουτάκι; γιατί δεν έχω κλειδι ή θα φαίνεται απέξω; λογικά θα φαίνεται πιστεύω
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, marmagia είπε μεθάυριο θα δώσω μετρήσεις γιατί εκκαθαριστικός έχει να έρθει απο τον Ιούλιο σε μια δεύτερη παροχή που έχω. Χρειάζεται να ανοίξει το κουτάκι; γιατί δεν έχω κλειδι ή θα φαίνεται απέξω; λογικά θα φαίνεται πιστεύω Γιατι μπορεις να δωσεις ενδειξη για να σου ερθει εκκαθαριστικος στο φυσικο αεριο?
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, HERTHAN είπε Γιατι μπορεις να δωσεις ενδειξη για να σου ερθει εκκαθαριστικος στο φυσικο αεριο? https://www.edathess.gr/kataxwrhsh-endeikshs-metrhth/ https://edaattikis.gr/gr/tools/counter ανάλογα τις ημερομηνίες (όπως ΔΕΔΔΗΕ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις