Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, vali είπε

Τι ρήτρα θες να δεις; Μέσα σε τρεις μήνες υπερτριπλασιαστηκέ η τιμή του αερίου.

HyperFlex εγινε.

0,10 χωρις τις εκπτωσεις τον Οκτωβριο.......εδω που τα λεμε ενιωθα καπως περιεργα οταν εκανα μπανιο.:P

Επεξ/σία από HERTHAN
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 3/11/2021 στις 3:06 ΜΜ, g_kor06 είπε

Ειναι λογαριασμός έναντι....Αναμένω τον επόμενο τον οποιο & θα τον ανεβάσω να τον δείτε....

απο το chat ακόμα δε στον δίνουν ?

1 λεπτό πριν, vali είπε

Εγώ σχεδόν με κρύο κάνω μπάνιο, αλλά όταν μπαίνουν οι κόρες, σφίγγει η καρδιά μου.

τα μπάνια δεν είναι τίποτα στην κατανάλωση , η θέρμανση είναι που αυξάνει την κατανάλωση

Δημοσ.
13 minutes ago, vali said:

Ήρθε και ο νέος λογαριασμός του Ήρων flex

Screenshot_2021-11-09-16-59-25-498_gr.heron.myheron.jpg

φαίνεται σωστή η τιμή ΤΤΦα ή είναι ιδέα μου; δηλαδή κοντά σχετικά στην τιμή TTF που βλέπαμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

φαίνεται σωστή η τιμή ΤΤΦα ή είναι ιδέα μου; δηλαδή κοντά σχετικά στην τιμή TTF που βλέπαμε

μάλλον τόσα λείπανε απο Ηρών και είπαν τόσα να χρεώσουν

πάντως όντως είναι υπερβολικό το ΤΤΦα

• Like 1
Δημοσ.
Just now, korakios said:

μάλλον τόσα λείπανε απο Ηρών και είπαν τόσα να χρεώσουν

πάντως όντως είναι υπερβολικό το ΤΤΦα

είναι, αλλά λιγότερο παράταιρο απο την χρέωση που έκαναν τον σεπτέμβριο που ήταν εντελώς ΟΦΑ (όπου φυσάει ο άνεμος)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

η θέρμανση είναι που αυξάνει την κατανάλωση

Οταν λες θερμανση τι εννοεις?:P

Δεν υπαρχει τετοια λεξη στο λεξιλογιο μου αυτο το διαστημα.

8 λεπτά πριν, vali είπε

Εγώ σχεδόν με κρύο κάνω μπάνιο, αλλά όταν μπαίνουν οι κόρες, σφίγγει η καρδιά μου.

Εναντι ειναι η εκκαθαριστικος?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ποτε ελαβες τον τελευταιο εκκαθαριστικο?

Ποτέ. Έκανα αίτηση σύνδεσης τέλος Ιουλίου και μου έχουν στείλει έως τώρα 2 έναντι. Ακόμη πιστωτικός είναι ο λογαριασμός από το 50άρικο δώρο που δώσανε.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vali είπε

Ποτέ. Έκανα αίτηση σύνδεσης τέλος Ιουλίου και μου έχουν στείλει έως τώρα 2 έναντι. Ακόμη πιστωτικός είναι ο λογαριασμός από το 50άρικο δώρο που δώσανε.

Κι εγω εχω να παρω εκκαθαριστικο πριν απο το καλοκαιρι.

Δημοσ.

μεθάυριο θα δώσω μετρήσεις γιατί εκκαθαριστικός έχει να έρθει απο τον Ιούλιο σε μια δεύτερη παροχή που έχω. Χρειάζεται να ανοίξει το κουτάκι; γιατί δεν έχω κλειδι ή θα φαίνεται απέξω; λογικά θα φαίνεται πιστεύω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marmagia είπε

μεθάυριο θα δώσω μετρήσεις γιατί εκκαθαριστικός έχει να έρθει απο τον Ιούλιο σε μια δεύτερη παροχή που έχω. Χρειάζεται να ανοίξει το κουτάκι; γιατί δεν έχω κλειδι ή θα φαίνεται απέξω; λογικά θα φαίνεται πιστεύω

Γιατι μπορεις να δωσεις ενδειξη για να σου ερθει εκκαθαριστικος στο φυσικο αεριο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...