korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, moon1821 είπε έγινε επαναπροωθηση απο ΔΕΗ του συμβολαιου μου (29/σεπ) και σημερα ηρθε η ΕΔΑ και καταμετρησε - προλαβα την προσφορα τελικά κλεινω σχεδον 1,5 μηνα αλλά εγινε η δουλεια είχες κάνει καταγγελία στη ΡΑΕ ?
moon1821 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, korakios είπε είχες κάνει καταγγελία στη ΡΑΕ ? όχι (γιατι ειχα οκ και απο τα 2 μερη) πήγα ΕΔΑ έβαλα το σωστο ΑΦΜ την ιδια μερα επικ. με ΔΕΗ, εστειλε ξανα αιτημα το πηραν με προγραμματισαν σημερα μετρησαν αυτά ...το λαθος ΑΦΜ ήταν ενος παππου στη ιδια πολυκατοικια που πεθανε πριν 2 χρονια , δεν ειχε αεριο- μαλλον θα ειχε κάνει αρχικη αιτηση και τα μπερδεψανε Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από moon1821
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 hours ago, tollisth said: Στο επίδομα θέρμανσης και το φυσικο αεριο https://www.protothema.gr/economy/article/1179322/logariasmoi-ilektrikou-reumatos-apo-pote-kai-poso-auxanetai-i-epidotisi/ Ήταν από πέρσι νομίζω.
ftso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μετά από την φοβερή ταλαιπωρία και την απαράδεκτη εξυπηρέτηση από την ΖΕΝΙΘ σήμερα στάλθηκε το παρακάτω στην ΡΑΕ... Έχω συνδυαστικό συμβόλαιο στην Ζενιθ για το φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα τα οποία λήγουν 26/11/21. Στις 23 Σεπτεμβρίου περίπου στις 10:30 π.μ. είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την Ζενιθ για να αιτηθώ ανανέωση του συμβολαίου μου ή διακοπή και δημιουργία νέου ώστε να προλάβω τις αυξητικές τιμές που ερχόταν. Η υπάλληλος μου ανέφερε ότι δεν μπορώ να ανανεώσω τόσο νωρίς και να καλέσω μετά από ένα μήνα περίπου. Επίσης με διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για αύξηση τιμών συμβολαίων και ότι...θα προλάβω μια χαρά να ανανεώσω. Στο τέλος την πρώτης εβδομάδας του Οκτωβρίου εκπλησόμενος μαθαίνω ότι οι τιμές των συμβολαίων αυξήθηκαν και καλώ και πάλι στην Ζενίθ για να ζητήσω έστω και έτσι την ανανέωση. Υπάλληλος που λέει πως μπορώ να το κάνω άσχετα με το αν το συμβόλαιο μου λήγει σε ενάμιση μήνα μου λέει πως θα προωθήσει το αίτημά μου στο τμήμα προσφορών να με καλέσουν την επόμενη μέρα γιατί ήταν αργά για προλάβουν την ίδια. Μια εβδομάδα μετά τηλέφωνο δεν με πήραν. Να αναφέρω εδώ ότι ο τελευταίος λογαριασμός φυσικού αερίου γράφει το παρακάτω: <<Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, την 26/11/21 λήγει η σύμβασή σας με την εταιρεία μας με δικαίωμα αλλαγής προμηθευτή, η οποία θα ανανεωθεί αυτομάτως για ίσο χρόνο, εκτός αν μας δηλώσετε γραπτώς, ότι δεν επιθυμείτε την ανανέωσή της 15 ημέρες πριν τη λήξη της.>> Έτσι στις 13 Οκτωβρίου 18:35 κάλεσα και πάλι για να ρωτήσω τι πρόκειται να συμβεί με την λήξη του συμβολαίου μου "GAS HOME FIX". Θα ανανεωθεί με τους ίδιους όρους που είχα υπογράψει πριν 2 χρόνια περίπου; Θα παραμείνω στην ίδια τιμή που είχα υπογράψει ή θα περάσω στις νέες τιμές του "GAS HOME FIX"; Η υπάλληλος πάνω από 5 φορές με διαβεβαίωσε ότι ΝΑΙ θα παραμείνω επακριβώς σε ότι είχα υπογράψει (0,0325 €/kWh). Αν και ενοχλήθηκα αρκετά για όλη την ταλαιπωρία μέχρι να να πάρω αυτήν την απάντηση η οποία είναι και ικανοποιητική το αποδέχθηκα με χαρά και μάλιστα προχώρησα και σε ταυτοποίηση των στοιχείων μου με την συγκεκριμένη υπάλληλο η οποία θα μου πρόσφερε και 20 λαχνούς για την επερχόμενη κλήρωση ενός διαμερίσματος. Στις 14 Οκτωβρίου 10:50 περίπου με καλέσανε πάλι από την Ζενίθ και όπως μου είπε ο υπάλληλος ήταν από το υποκατάστημα των Τρικάλων όπου διαμένω για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία της ΔΟΥ που καταχώρησα την προηγούμενη ημέρα. Αφού έγινε την ταυτοποίηση του έκανα την ίδια ερώτηση που έκανα και στην υπάλληλο την προηγούμενη ημέρα. Η απάντησή του ήταν κατηγορηματική, μόλις λήξει το συμβόλαιό μου θα ανανεωθεί αυτόματα στο αντίστοιχο εμπορικό που θα τρέχει εκείνη την στιγμή και στην τιμή που θα τρέχει. Η απάντηση του αυτή με είχε κάνει πραγματικά έξαλλο για την κοροϊδία που δέχτηκα. Όλα τα παραπάνω στάλθηκαν και μέσω εμαιλ στην ΖΕΝΙΘ η οποία μετά από 1 μήνα σχεδόν, στις 9 Νοεμβρίου με κάλεσε στο τηλέφωνο για να μου πει ότι πριν τον Σεπτέμβριο ίσχυε η παραμονή στην εταιρία με το ίδιο συμβόλαιο και ανανέωση στην ίδια τιμή, απλά ξαφνικά είπανε να αλλάξουνε πολιτική. Επίσης μου είπανε ότι ανανέωση συμβολαίου μπορώ να κάνω και 2 μήνες πριν την λήξη. Δηλαδή αν στις 23 Σεπτεμβρίου μου λέγανε πάρε μας τηλέφωνο σε 3 μέρες θα προσχωρούσα σε ανανέωση σε νορμαλ τιμές. Αυτοί μου είπαν όμως πάρε σε ένα μήνα όπου οι τιμές ξέφυγαν. Ενδεχομένως αν είχα σωστή ενημέρωση από την πρώτη στιγμή για το τι πραγματικά ισχύει θα μπορούσα να θα είχα διακόψει το συμβόλαιο πληρώνοντας φυσικά την ρήτρα των 40 ευρώ για να πάω σε κάτι σαφώς πολύ πιο οικονομικό. Γνωρίζω πως όλες οι κλήσεις μου έχουν ηχογραφηθεί. Αυτήν την στιγμή με την παρούσα κατάσταση εγώ έχω μείνει μετέωρος από την μια μεριά με την τιμή των FIX πακέτων να είναι εξαιρετικά υψηλή και από την άλλη το κυμαινόμενο να ανεβαίνει συνεχώς κάθε μήνα. Για όλα τα παραπάνω ζητώ παράταση του συμβολαίου μου όπως είναι αυτήν την στιγμή, χωρίς καμία αλλαγή, για 5 μήνες επιπλέον.
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ftso είπε Για όλα τα παραπάνω ζητώ παράταση του συμβολαίου μου όπως είναι αυτήν την στιγμή, χωρίς καμία αλλαγή, για 5 μήνες επιπλέον. γιατί για 5 μηνες? ακούγεται περίεργο
ftso Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε γιατί για 5 μηνες? ακούγεται περίεργο Τόσο υπολογίζω να υπάρχουν ακόμα πελάτες με το ίδιο πρόγραμμα με εμένα. Δηλαδή ας πούμε ότι έκανα την αίτηση 5 μήνες αργότερα...
korakios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ftso είπε Τόσο υπολογίζω να υπάρχουν ακόμα πελάτες με το ίδιο πρόγραμμα με εμένα. Δηλαδή ας πούμε ότι έκανα την αίτηση 5 μήνες αργότερα... δεν το καταλαβαίνω μαις και θεωρώ η ανανέωση ή ετήσια θα ήταν ή 24μηνη (όσο το προηγούμενο πρόγραμμα βασικά που ήσουν) ,αλλά δεν έχει σημασία , καλή επιτυχία 1
rohas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 πήρε κάποιος τηλέφωνο τον πρόεδρα ? 😁 Gazprom: Ξεκίνησε το πρόγραμμα πλήρωσης των ευρωπαϊκών αποθεμάτων φυσικού αερίου - Υποχώρηση των τιμών χονδρικής του αερίου
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, rohas είπε πήρε κάποιος τηλέφωνο τον πρόεδρα ? 😁 Τι θα πει καποιος?Με προσβαλεις με τετοιες ερωτησεις που κανεις.
Mule206 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vali είπε Ήρθε και ο νέος λογαριασμός του Ήρων flex Ρε παίδες δε βλέπω πουθενά ρήτρα.. Τι γίνεται με αυτό το flex του ηρωνα τελικά;
HERTHAN Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vali είπε Ήρθε και ο νέος λογαριασμός του Ήρων flex Αφου ηρθε αυτος φευγω εγω να παω για εναν καφε να ηρεμησω. 1 λεπτό πριν, Mule206 είπε Ρε παίδες δε βλέπω πουθενά ρήτρα.. Τι γίνεται με αυτό το flex του ηρωνα τελικά; Τι ρητρα να εχει το flex? Mαλλον μπερδευεσαι με ο fix. 1 1
vali Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Τι ρήτρα θες να δεις; Μέσα σε τρεις μήνες υπερτριπλασιαστηκέ η τιμή του αερίου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ακριβώς, αντί για πχ 0.020 που ήταν πέρσι στο σταθερό της ΔΕΗ ή 0.026 της Ζενιθ, βλέπεις 0.0732 για Σεπτέμβριο και 0.1047 για Οκτώβριο. 5πλάσια τιμή τον Οκτώβριο! 1
Mule206 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Αφου ηρθε αυτος φευγω εγω να παω για εναν καφε να ηρεμησω. Τι ρητρα να εχει το flex? Mαλλον μπερδευεσαι με ο fix. Ωπα ναι με συγχωρείτε όντως το μπέρδεψα με το fix.
Προτεινόμενες αναρτήσεις