Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, marmagia είπε

πες το ψέμματα..τώρα οι τιμές που βλέπουμε TTF λογικά είναι τιμές για Νοέμβριο ημερήσιες. Μέσα στην μέρα έχει αυξομειώσεις (πχ 60 το πρωί, 80 το μεσημέρι, 64 τώρα). ο μέσος όρος είναι στο 60-70. Υπο άλλες συνθήκες η ΤΤΦα είχε μια λογική, ο σεπτεμβρης ωστόσο ήταν εντελώς παράταιρος. Αν πάει περίπου όπως διαμορφωνόταν ως τον αυγουστο η τιμή μπορεί να δούμε κανα 0,85-0,9. Αν πάνε με τον τρελό τρόπο που καθόρισαν ΤΤΦα τον Σεπτέμβριο, άνοιξε νέο thread για ξύλα και καλά παπλώματα (σαν να το βλέπω να ονομάζεται "παπλωματάρες για γερά γούστα") :P

Θεωρω οτι θα κυμανθει απο 0,40 εως 0,60 με τις εκπτωσεις.
Ευτυχως Οκτωβριο το γλιτωσα και δεν εκαψα καθολου.Το ιδιο το βλεπω να γινεται και τον Νοεμβριο ετσι οπως παει.Σιγουρα δεν προκειται να καψω.

Ας ελπισουμε να πεσει γρηγορα γιατι ειναι κοσμος που εχει σοβαρο προβλημα και ηδη δεν μπορει να πληρωσει ουτε τα βασικα.

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 minutes ago, HERTHAN said:

Θεωρω οτι θα κυμανθει απο 0,40 εως 0,60 με τις εκπτωσεις.
Ευτυχως Οκτωβριο το γλιτωσα και δεν εκαψα καθολου.Το ιδιο το βλεπω να γινεται και τον Νοεμβριο ετσι οπως παει.Σιγουρα δεν προκειται να καψω.

Ας ελπισουμε να πεσει γρηγορα γιατι ειναι κοσμος που εχει σοβαρο προβλημα και ηδη δεν μπορει να πληρωσει ουτε τα βασικα.

ναι κάπου εκεί το υπολογίζω και γω με τις εκπτώσεις. Μου βγήκε σε καλό που η klimatika δεν έχει λέβητα άμεσα διαθέσιμο γιατί αφενός δεν έκανε πολλά κρύα (η Αθήνα τουλάχιστον) και αφετέρου είχα κάποιο περίσσευμα πετρελαίου απο πέρσι που θα με βγάλει ως τις 20-25 Νοεμβρίου όπου λογικά θα έχει έρθει ο λέβητας. Έστω να περάσει ο Νοέμβριος φωτιά, όχι βέβαια οτι όσο πιάνουν τα κρύα θα πέφτει η τιμή αλλά ο,τι γλιτώσεις καλά είναι αυτή τη περίοδο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, marmagia είπε

ναι κάπου εκεί το υπολογίζω και γω με τις εκπτώσεις. Μου βγήκε σε καλό που η klimatika δεν έχει λέβητα άμεσα διαθέσιμο γιατί αφενός δεν έκανε πολλά κρύα (η Αθήνα τουλάχιστον) και αφετέρου είχα κάποιο περίσσευμα πετρελαίου απο πέρσι που θα με βγάλει ως τις 20-25 Νοεμβρίου όπου λογικά θα έχει έρθει ο λέβητας. Έστω να περάσει ο Νοέμβριος φωτιά, όχι βέβαια οτι όσο πιάνουν τα κρύα θα πέφτει η τιμή αλλά ο,τι γλιτώσεις καλά είναι αυτή τη περίοδο

Το πετρέλαιο πάντως δεν έχει ανέβει πολύ σε σχέση με πέρσι. 

1.10 το έχω δει και νομίζω πως 1 με 1.03 είχα δει τελευταίες τιμές την άνοιξη. 

Προσωπικά πάντως και 0.05 να πλήρωνα το αέριο πιο φθηνά θα μου ερχόταν από το πετρέλαιο. 

Σωτηρια αυτά τα επιτοιχα λεβητακια αερίου.. 

23 λεπτά πριν, marmagia είπε

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
1 minute ago, Mule206 said:

Το πετρέλαιο πάντως δεν έχει ανέβει πολύ σε σχέση με πέρσι. 

1.10 το έχω δει και νομίζω πως 1 με 1.03 είχα δει τελευταίες τιμές την άνοιξη. 

Προσωπικά πάντως και 0.05 να πλήρωνα το αέριο πιο φθηνά θα μου ερχόταν από το πετρέλαιο. 

Σωτηρια αυτά τα επιτοιχα λεβητακια αερίου.. 

πέρσι με τις χαμηλές τιμές πετρελαίου η δεξαμενή φούλαρε με πολύ χαμηλό κόστος. Τώρα επειδή είναι στη ταράτσα έτσι και αλλιώς για να φύγει με γερανό θα πρέπεθ να αδειάσει, οπότε δε μου πήγαινε καλά να πετάξω 500 λίτρα σχεδόν. Άστα να καούν σε μεγάλο βαθμό και τέλη Νοεμβρίου να ξεκινήσει η διαδικασία να τοποθετηθεί ο λέβητας, κανα δυο μέρες μου είπαν θέλουν.

το θέμα είναι, εγώ έχω στο ίδιο κτήριο ρεύμα στον ήρων. Η μεταφορά του ρεύματος έγινε αφού είχα αιτηθεί το αέριο. Ο ένας υπάλληλος μου λέει το σύστημα θα δει αυτόματα στο ιδιο αφμ και διευθυνση τις παροχές και θα γυρίσει το αέριο σε double  χωρίς να κάνουμε τίποτα. Η αλλη λεει θέλει ακύρωση η πρώτη αίτηση αερίου και συμπλήρωση νέας με κίνδυνο να χάσω τα 50ε του econtract. Δεν ξέρω τι ισχύει πια..

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, tollisth είπε

Λες και ο Νοέμβριος?έχει πέσει η τιμή λίγο σχετικά με πριν ένα μήνα αν και ακόμη δεν ξέρουμε πως θα κλείσει 

51 λεπτά πριν, marmagia είπε

πες το ψέμματα..τώρα οι τιμές που βλέπουμε TTF λογικά είναι τιμές για Νοέμβριο ημερήσιες. Μέσα στην μέρα έχει αυξομειώσεις (πχ 60 το πρωί, 80 το μεσημέρι, 64 τώρα). ο μέσος όρος είναι στο 60-70.

To ΤFF είναι front-month. Οι τιμές του Νοεμβρίου, είναι για το μήνα Δεκέμβρη. 4.jpg.e66158614ff53ebf1d2f8f5eccac4672.jpgOι τιμές του Οκτωβρίου, είναι για τον Νοέμβρη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, marmagia είπε

πέρσι με τις χαμηλές τιμές πετρελαίου η δεξαμενή φούλαρε με πολύ χαμηλό κόστος. Τώρα επειδή είναι στη ταράτσα έτσι και αλλιώς για να φύγει με γερανό θα πρέπεθ να αδειάσει, οπότε δε μου πήγαινε καλά να πετάξω 500 λίτρα σχεδόν. Άστα να καούν σε μεγάλο βαθμό και τέλη Νοεμβρίου να ξεκινήσει η διαδικασία να τοποθετηθεί ο λέβητας, κανα δυο μέρες μου είπαν θέλουν.

το θέμα είναι, εγώ έχω στο ίδιο κτήριο ρεύμα στον ήρων. Η μεταφορά του ρεύματος έγινε αφού είχα αιτηθεί το αέριο. Ο ένας υπάλληλος μου λέει το σύστημα θα δει αυτόματα στο ιδιο αφμ και διευθυνση τις παροχές και θα γυρίσει το αέριο σε double  χωρίς να κάνουμε τίποτα. Η αλλη λεει θέλει ακύρωση η πρώτη αίτηση αερίου και συμπλήρωση νέας με κίνδυνο να χάσω τα 50ε του econtract. Δεν ξέρω τι ισχύει πια..

Κράτα καλού κακού και του πετρελαίου ποτέ δε ξέρεις αν σου δίνεται αυτή η δυνατότητα φυσικά. 

Εγώ τον έχω κάβα σε περίπτωση που πάθει κάτι ο αερίου αλλά βρίσκονται σε ξεχωριστά σημεία. 

Όσον  αφορά τον ηρωνα από εξυπηρέτηση δεν ακούγονται και τα καλύτερα οπότε απλά έχε τους από κοντά για να μην χάσεις την έκπτωση του double . 

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Mule206 said:

Κράτα καλού κακού και του πετρελαίου ποτέ δε ξέρεις αν σου δίνεται αυτή η δυνατότητα φυσικά. 

Εγώ τον έχω κάβα σε περίπτωση που πάθει κάτι ο αερίου αλλά βρίσκονται σε ξεχωριστά σημεία. 

Όσον  αφορά τον ηρωνα από εξυπηρέτηση δεν ακούγονται και τα καλύτερα οπότε απλά έχε τους από κοντά για να μην χάσεις την έκπτωση του double . 

δεν θέλω να κρατήσω το πετρέλαιο γιατί ο λέβητας είναι στο κλιμακοστάσιο και πιάνει χώρο χωρίς λόγο  ενω η δεξαμενή είναι μεγάλη και όσο να'ναι επιβαρύνει το κτήριο.. Στην χειρότερη αν πάθει κάτι το αέριο κάθε δωμάτιο έχει ένα κλιματιστικό, βγάζω και απο το πατάρι το βαρύ το ωραίο παπλωματάκι αντί της κουβερτούλας και το πρόβλημα πάει :P

αυτή η τελευταία λύση είναι καλή και ως το άνοιγμα του nord stream 2 τώρα που το σκέφτομαι :P 

Το ήρωνα θα τον πρήξω με το που ενεργοποιηθεί η παροχή αλλά όσο να'ναι θα με χαλάσει να χάσω το 50. Αν περιμένω να εκδοθεί ένας λογαριασμός λογικά πιστωτικός ή με όσο ποσό προκύπτει απο την κατανάλωση -50ε και ζητήσω αλλαγή αμέσως μετά θα γίνει δουλειά; η πάλι μπα;

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, marmagia είπε

δεν θέλω να κρατήσω το πετρέλαιο γιατί ο λέβητας είναι στο κλιμακοστάσιο και πιάνει χώρο χωρίς λόγο  ενω η δεξαμενή είναι μεγάλη και όσο να'ναι επιβαρύνει το κτήριο.. Στην χειρότερη αν πάθει κάτι το αέριο κάθε δωμάτιο έχει ένα κλιματιστικό, βγάζω και απο το πατάρι το βαρύ το ωραίο παπλωματάκι αντί της κουβερτούλας και το πρόβλημα πάει :P

αυτή η τελευταία λύση είναι καλή και ως το άνοιγμα του nord stream 2 τώρα που το σκέφτομαι :P 

Και ηλεκτρική κουβέρτα επίσης.. 

Η πιο value for money αγορά 😆

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mule206 είπε

Και ηλεκτρική κουβέρτα επίσης.. 

Θυμισε μου ν'ανοιξω κι ενα θεμα γι'αυτο.

Αν εχει πριζα διπλα στο παραθυρο την βαζεις και για κουρτινα.:P

Δημοσ.
2 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Θυμισε μου ν'ανοιξω κι ενα θεμα γι'αυτο.

Αν εχει πριζα διπλα στο παραθυρο την βαζεις και για κουρτινα.:P

Η καλύτερη επένδυση σου λέω δεν υπάρχει! 😅

Πέρα από τη πλάκα πάντως χρυσές δουλειές θα κάνουν αυτοί που πουλάνε ξύλα. Θα έχουν ακριβύνει και αυτά λογικά αλλά με τις τιμές του ρεύματος και του αερίου βλέπω να πνιγομαστε από την αιθαλη φέτος ειδικά εδώ στην Αθήνα. 

Δημοσ.
7 minutes ago, Mule206 said:

Η καλύτερη επένδυση σου λέω δεν υπάρχει! 😅

Πέρα από τη πλάκα πάντως χρυσές δουλειές θα κάνουν αυτοί που πουλάνε ξύλα. Θα έχουν ακριβύνει και αυτά λογικά αλλά με τις τιμές του ρεύματος και του αερίου βλέπω να πνιγομαστε από την αιθαλη φέτος ειδικά εδώ στην Αθήνα. 

πέρσι κάπως είχε φτιάξει το θέμα με τη βρώμα στην ατμόσφαιρα το βράδυ μάλλον λόγω φθηνής θέρμανσης.. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν τόσο χάλια που αναγκάστηκα να αγοράσω στεγνωτήριο για να σταματήσουν να βρωμάνε τα απλωμένα ρούχα (μιλάμε δεν είχαν ώρα απο το πρωί ξεκίναγε).. Φέτος πάρτυ προβλέπω με τις τιμές ρεύματος και θέρμανσης γενικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, marmagia είπε

πέρσι κάπως είχε φτιάξει το θέμα με τη βρώμα στην ατμόσφαιρα το βράδυ μάλλον λόγω φθηνής θέρμανσης.. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν τόσο χάλια που αναγκάστηκα να αγοράσω στεγνωτήριο για να σταματήσουν να βρωμάνε τα απλωμένα ρούχα (μιλάμε δεν είχαν ώρα απο το πρωί ξεκίναγε).. Φέτος πάρτυ προβλέπω με τις τιμές ρεύματος και θέρμανσης γενικά

Delete. 

Επεξ/σία από Mule206
Δημοσ.
Στις 27/10/2021 στις 8:12 ΠΜ, desiro είπε

Φιλε ειχα αντιμετωπισει ιδιο προβλημα αρχες Σεπτεμβρη....ο λογαριασμος ερχοταν στο ονομα του πατερα μου κ επειδη ειμαι συνιδιοκτητης,ηθελα να το κανω στο ονομα μου για να ελεγχω τις ενεργειες καλυτερα.... απορριφθηκε 2 φορες η αιτηση κ ευλογα ειχα κανει την ιδια ερωτηση σε εναν πολυ ευγενικο υπαλληλο της δεη που με ενημερωσε τηλεφωνικα για το τι χαρτια επρεπε να ξαναστειλω... η απαντηση του ηταν οτι για την προσφορα ισχυει η μερα που εκανα την αιτηση στη δεη,οποτε λογικα δεν θα εχεις θεμα,μιας κ την εκανες 30/9

έγινε επαναπροωθηση απο ΔΕΗ του συμβολαιου μου (29/σεπ) και σημερα ηρθε η ΕΔΑ και καταμετρησε - προλαβα την προσφορα τελικά

κλεινω σχεδον 1,5 μηνα αλλά εγινε η δουλεια

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...